Naujienos kraunasi...

"Žalgirio" išsigelbėjimo scenarijai: kauniečiai turi ryškų privalumą septynių klubų mėsmalėje

Autorius: Marius Milašius, Alfa.lt.
"Žalgirio" išsigelbėjimo scenarijai: kauniečiai turi ryškų privalumą septynių klubų mėsmalėje
Kai Kauno „Žalgiris“ paskutinę vasario dieną nusileido Vitorijos „Baskoniai“ ir patyrė jau 15-ąjį pralaimėjimą šiame sezone, jų viltys patekti į Eurolygos ketvirtfinalį praktiškai subliūško – tam reikėjo ne tik pergalių per visas likusias šešerias rungtynes, bet ir palankiai susiklosčiusių aplinkybių kitose arenose, rašo Alfa.lt.

Visgi praėjus trims savaitėms žalgiriečių viltis dar gyva – pusę darbo jau padarę Lietuvos čempionai vis dar vaikosi atkrintamųjų traukinį, kuris iš tolimo miražo virsta vis geriau įžiūrimu tikslu.

Vakarykštis laimėjimas Tel Avive žalgiriečius pirmą kartą nuo sausio 8-osios dienos sugrąžino į lyderių dešimtuką. Kauno komanda „apšoko“ ne tik paskutinę, bet ir priešpaskutinę savo auką – „Maccabi“ ir Miuncheno „Bayern“, – o tai leido susigrąžinti 10-ąją poziciją.

Tiesa, žengti kitą žingsnį nebus taip paprasta – artimiausi „Žalgirio“ taikiniai turi bent dviem pergalėmis daugiau. Po 14 laimėjimų po 27 turų pasiekė net keturios komandos (Vitorijos „Baskonia“, Milano „AX Armani Exchange“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“), tad žvelgdami į galimybes žengti į ketvirtfinalį kauniečiai turėtų taikytis būtent į šias komandas.

Per likusius tris turus Šarūno Jasikevičiaus kariauna kausis su itin skirtingo kalibro komandomis. Jau penktadienį į Kauną atvyks absoliuti Eurolygos autsaiderė bei tik vakar dviejų mėnesių pergalių badą nutraukusi Stambulo „Daruššafaka“, ateinančią savaitę žalgiriečių laukia skrydis į Pirėjų ir akistata su vienais tiesioginių oponentų, o reguliarųjį sezoną Kauno klubas užbaigs Madride, kur žais su mažiausiai trečiąją vietą jau užsitikrinusiais čempionais „Real“ krepšininkais.

Ko reikia, kad „Žalgiris“ pratęstų savo Eurolygos kelionę ir po likusių trejų reguliariojo sezono rungtynių, kokį privalumą septynių komandų mėsmalėje turi kauniečiai ir kas gali paaiškėti dar iki rytoj pasibaigsiančio 28-ojo turo finišo – Alfa.lt nagrinėja „Žalgirio“ išsigelbėjimo scenarijus šiame Eurolygos sezone.

Aiškus uždavinys

Nors situacija turnyrinės lentelės viduryje keičiasi kone po kiekvienų rungtynių, daugybę apmaudžių pralaimėjimų prisirinkusių žalgiriečių uždaviniai nekinta – jiems ir toliau privalu laimėti visas likusias Eurolygos rungtynes.

Mikroskopines viltis patekti į ketvirtfinalį Šaro auklėtiniai išlaikytų ir sykį suklupę, tačiau tuomet jau reiktų ne tik palankiai susidėliosiančių aplinkybių, bet ir neįtikėtino fortūnos šypsnio. Tokiu atveju „Žalgirio“ gerbėjams reiktų melsti, kad ta vienintelė nesėkmė nebūtų Pirėjuje, o taip pat laukti kone visų įmanomų šešių pagrindinių varžovų nesėkmių per likusius turus.

Visgi nagrinėjant realesnius scenarijus akivaizdu, kad žalgiriečiams privalu laimėti visas likusias akistatas. Tokiu atveju „Žalgiris“ reguliarųjį sezoną baigtų su 15 pergalių ir veikiausiai pavytų bent kelias šiuo metu aukščiau turnyrinėje lentelėje stovinčias komandas.

Skirtingi keliai link tikslo

Šio sezono Eurolyga jau įrodė, kad prognozuoti šio turnyro rungtynes darosi vis sunkiau, tačiau nepaisant to, kai kurios atkrintamųjų lenktynėse dalyvaujančios ekipos gali jaustis užtikrinčiau nei jų tiesioginiai oponentai.

Bene tiesiausias kelias link ketvirtfinalio laukia „Olympiakos“ krepšininkų, kurių jau šįvakar laukia išvyka į Gran Kanariją, o per likusius du turus – namų rungtynes su „Žalgiriu“ ir „Daruššafaka“. Jeigu remsimės lažybų bendrovių prognozėmis, Davido Blatto auklėtiniai turėtų susirinkti visas tris pergales ir užtikrintai žengti į atkrintamąsias.

Kiek sunkesnis, tačiau ne pats sudėtingiausias tvarkaraštis laukia ir kitos Graikijos ekipos „Panathinaikos“. Ricko Pitino treniruojami „žalieji“ rytoj kils į milžiniškos svarbos akistatą Milane, o per likusius du turus namie priims „Real“ ir vienus autsaiderių Podgoricos „Budučnost“ krepšininkus. Nors pagal tikimybes „PAO“ pranašaujama tik viena pergalė, realu, kad Atėnų klubas jų pasieks bent dvi ir taip sugebės žengti į ketvirtfinalį.

Sudėtingiausioje situacijoje iš dabartinio „14 pergalių klubo“ yra Milano ir Vitorijos ekipos, kurių laukia išties pragariški išbandymai. „AX Armani Exchange“ per likusius turus namie priims „PAO“ ir Stambulo „Fenerbahče“ bei keliaus į Stambulą žaisti su „Anadolu Efes“, o „Baskonia“ savų sirgalių akivaizdoje bandys nukauti „Real“ ir „Anadolu Efes“ bei paskutiniame ture Maskvoje sieks palaužti CSKA. Jei tikėtume tikimybėmis, tiek Italijos, tiek Ispanijos klubai turėtų pasiekti po vieną pergalę namie, tačiau likusiuose mačuose jų šansai yra vertinami itin minimaliai.

Nors yra vienoje valtyje su „Žalgiriu“ ir turi po 12 pergalių, kovoje dėl ketvirtfinalio vietų dar nevertėtų nurašyti ir „Maccabi“ bei „Bayern“ klubų. Žydai per likusius turus vyks į Maskvą ir Stambulą, kur atitinkamai žais su „Chimki“ ir „Fenerbahče“, bei namie priims „Gran Canaria Herbalife“, o bavarai namie žais prieš „Barceloną“ ir „Gran Canaria Herbalife“ bei svečiuose stengsis susidoroti su „Daruššafaka“.

Atsižvelgę į lažybininkų prognozes, turėtume laukti bent vienos „Maccabi“ ir bent dviejų „Bayern“ pergalių, tačiau labai realu, kad jų bus ir daugiau. Tokiu atveju skaičiuojant visas įmanomas tikimybes reiktų atsižvelgti ne į dabar pirmajame aštuonete esančias komandas, bet ir į „Žalgirio“ už nugaros paliktas ekipas.

Visgi tiek prieš jas, tiek prieš abi graikų komandas kauniečiai turi labai stiprų kozirį, galintį praversti sudėtinguose turnyrinės lentelės skaičiavimuose.

„Žalgirio“ privalumas

Jeigu „Žalgiris“ pasiektų 15 pergalių ribą, jo patekimą arba nepatekimą į atkrintamąsias varžybas gali lemti tarpusavio rungtynių rezultatai prieš komandas, kurios taip pat surinktų vienodą pergalių ir pralaimėjimų balansą.

Jau apžvelgę konkurentų tvarkaraštį matome, kad daugelio jų perspektyvose 15 pergalių finišas yra itin realus. Gal kiek mažiau jis tikėtinas tik kalbant apie „Olympiakos“ ekipą, tačiau ir jos pozicijos gali imti drebėti jei, pavyzdžiui, šiandien graikai gautų antausį Las Palmase, kur jau krito ne viena pajėgi Eurolygos ekipa.

Žalgiriečiams „Olympiakos“ nesėkmės būtų itin priimtinas scenarijus, o to priežastis – laimėtos pirmosios tarpusavio rungtynės Kaune. Jeigu darome prielaidą, kad kauniečiai reguliarųjį sezoną užbaigs trimis pergalėmis, tai reiškia, kad „Žalgiris“ pasiims pergalę ir Graikijoje, tad bent vienos „Oly“ nesėkmės atveju Kauno klubas ne tik pavytų varžovus pagal laimėjimus, bet ir užsitikrintų tarpusavio pranašumą.

Jį „Žalgiris“ jau turi net prieš tris tiesioginius oponentus – „PAO“, „Maccabi“ (įveikti abusyk) ir „Bayern“ (pasidalinta po pergalę, bet žalgiriečiai triumfavo didesniu skirtumu).

Apmaudu tik dėl to, kad kauniečiai nesugebėjo išlaikyti palankaus skirtumo ir prieš Milano komandą. Pirmąjį mačą namie 5 taškais laimėjęs „Žalgiris“ dar madų sostinėje dar ketvirtajame kėlinyje laikėsi lygiai su varžovais, tačiau subyrėjęs paskutinėmis minutėmis nusileido dviejų lietuvių atstovaujamai komandai 10 taškų skirtumu.

Dar prastesnė situacija yra kalbant apie santykį su „Baskonia“ – šiam klubui žalgiriečiai nusileido abejose žaistose rungtynėse, o tai reiškia, kad „Žalgiriui“ geriau neatsidurti tarpusavio pergalių skaičiavimuose su baskais – jie gali pakenkti kauniečiams net ir tuo atveju, jei po lygiai laimėjimą bus surinkusios trys ar daugiau ekipų.

Vis tik atmetus Vitorijos klubą, labai realu, kad „Žalgiris“ išsikapanotų praktiškai iš bet kurios situacijos, kurioje jie atsidurtų surinkę po 15 pergalių su dar keliomis komandomis.

Pasverta prognozė su žiupsneliu optimizmo

Apžvelgus turnyrinę situaciją darosi aišku, kad nepaisant trijų iš eilės pergalių, „Žalgirio“ situacija pagerėjo neženkliai – kauniečiai vis dar neturi teisės suklysti, o jų likimas stipriai priklauso ir nuo kitų komandų rezultatų.

Vis dėlto galima daryti prielaidą, kad pagrindiniai žalgiriečių oponentai žais daugiau mažiau pagal sudėliotas tikimybes, o tokiu atveju kauniečiams tereiktų iškovoti minėtąsias tris pergales ir laukti to, kaip susidėlios turnyrinė situacija.

Tačiau tą padaryti bus beprotiškai sunku. Jei į Kauną atvykstanti „Daruššafaka“ nepaisant vakarykštės pergalės prieš „Chimki“ akivaizdžiai yra itin pažeidžiamas klubas, tai „Olympiakos“ po savaitės kausis ne tik dėl patekimo į ketvirtfinalį, bet ir tam, kad atsirevanšuotų už praėjusių metų skriaudas, kai būtent žalgiriečiai juos eliminavo ketvirtfinalyje.

Savo ruožtu paskutiniajame ture žalgiriečių lauks „Real“ klubas, kuriam tai jokiu būdu nebus žūtbūtinė akistata – gali atsitikti ir taip, kad „karaliai“ prieš paskutines rungtynes jau žinos tikslią poziciją, kurią jie užims po reguliariojo sezono. Visgi Madrido ekipa būtų nežmoniškai pavojinga net ir tokiu atveju – „Žalgiris“ šios komandos neįveikė jau 11-oje susitikimų paeiliui, o Ispanijos sostinės apskritai nėra palikęs su pergale.

Vis dėlto viltis, nors ir labiau teorinė, dar gyva, tad belieka tikėtis, kad ji neužges iki pat paskutinių rungtynių Madride akimirkų.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą, rašo Krepšinis.lt.Eurolyga paskelbė, kad
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalio etapo tvarkaraštį, kuriame aiškūs visi rungtynių laikai, jeigu porose užtektų keturių mačų, rašo Krepšinis.lt.Atkrintamosiose netrūks
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
Jasikevičiaus kariauna įspūdingai nutraukė nesėkmių seriją
Jasikevičiaus kariauna įspūdingai nutraukė nesėkmių seriją
Stambulo "Fenerbahče" (22-5) nesėkmių seriją nutraukė iškovojant triuškinančią pergalę Turkijos pirmenybėse.Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai savo aikštėje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Šarūnas Jasikevičius po ketvirto iš eilės pralaimėjimo bedė į skylėtą auklėtinių gynybą ir pasiuntė žinutę – ištaisyti klaidas laikas nėra daug, rašo Krepšinis.lt.Pirmadienį
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Netikėtą nesėkmę Turkijos Superlygoje patyrė Stambulo „Fenerbahče“ (21-5) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ komandai Stambulo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi gera repeticija prieš atkrintamąsias
Graikijos ir Turkijos grandų mūšyje – dramatiška Šaro kariaunos nesėkmė po pratęsimo
Graikijos ir Turkijos grandų mūšyje – dramatiška Šaro kariaunos nesėkmė po pratęsimo
Paskutiniame Eurolygos reguliariojo sezono ture įvyko nuožmus Graikijos ir Turkijos krepšinio grandų mūšis, kuriame nepakaklo pagrindinio laiko.Šarūn Jasikevičiaus treniruojama
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau deda pamatus ir kitam sezonui. Lietuvos čempionai pagal formulę „1+1“ pratęsė sutartį su pastaruoju metu gerą formą
Antras niuksas per kelias dienas: Jasikevičiaus auklėtiniai vėl prapylė Stambulo derbį
Antras niuksas per kelias dienas: Jasikevičiaus auklėtiniai vėl prapylė Stambulo derbį
Penktadienį prieš principinius varžovus neapgynę savų sienų Eurolygoje (80:82) pirmadienį Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai tiems patiems oponentams nusileido ir Turkijos
Po nesėkmės derbyje Jasikevičius akcentavo klaidas: nerodėme savo žaidimo
Po nesėkmės derbyje Jasikevičius akcentavo klaidas: nerodėme savo žaidimo
Po dramatiško pralaimėjimo Stambulo derbyje prieš „Anadolu Efes“ (80:82), Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, jog „Fenerbahče“ nežaidė savo krepšinio
Dramatiškame Stambulo derbyje – Šaro auklėtinių nesėkmė ir gyvos "Anadolu Efes" viltys
Dramatiškame Stambulo derbyje – Šaro auklėtinių nesėkmė ir gyvos "Anadolu Efes" viltys
Šaruno Jasikevičiaus treniruojamai Stambulo „Fenerbahče“ (20-13) nepavyko sukomplikuoti principinio varžovo šansus žengti į atkrintamąsias. Lietuvio auklėtiniai namuose
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Tarsi būtų pusvalandžiu pramiegoję žadintuvą ir po to visą dieną turėtų tekinomis vytis suplanuotą darbotvarkę – taip Kauno „Žalgiriui“ klostėsi šis Eurolygos sezonas,
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15,
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Kauno „Žalgiris“ (14-16) ketvirtadienį žengs į dar vieną išlikimo mūšį Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje susirems su Donato Motiejūno atstovaujama
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Andrea Trinchieri negailėjo karčių žodžių Panevėžyje išsiblaškiusiems savo auklėtiniams, tačiau Rimas Kurtinaitis nebuvo toks kategoriškas svečių iš Kauno atžvilgiu,
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
„Monaco“ jau dabar surinko tiek pat pergalių kaip praėjusiame sezone, kai įsispraudė tarp Eurolygos elito. Bet pernai reguliarųjį sezoną monegaskai baigė dviem pralaimėjimais ir dabar

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime