Naujienos kraunasi...

"Žalgiris" į LKF taurės finalą pateko be didesnio vargo (komentarai)

"Žalgiris" į LKF taurės finalą pateko be didesnio vargo (komentarai)
Visas rungtynes užtikrintai pirmavęs Kauno „Žalgiris“ žengė į LKF Didžiosios taurės finalą. Šeštadienį pusfinalyje žalgiriečiai nugalėjo Utenos „Juventus“ komandą 91:65 (31:19, 17:15, 21:14, 22:17). Sekmadienį 20.30 val. „Žalgirio“ arenoje kauniečių laukia finalas su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.

Vos prasidėjus pusfinaliui turnyro šeimininkai tolimų metimų pagalba truktelėjo į priekį: dviem tritaškiais varžovus baudė Artūras Milaknis, vieną trijų taškų vertės metimą pridėjo komandos kapitonas Paulius Jankūnas – 9:0. Antrąjį kamuolį perėmęs Willas Cherry niekieno netrukdomas nuskuodė į puolimą ir pelnė du lengvus taškus iš po krepšio, baudas šaltakraujiškai sumetė A.Milaknis, o Utenos komandai taškus rinko vienintelis Rashaunas Broadusas (13:4). Puikiai mačą pradėjęs W.Cherry atliko prasiveržimą nepaisydamas pražangos, kamuolį į krepšį pamušė Vytenis Lipkevičius – 18:8. „Žalgirio“ puolimo lyderis – A.Milaknis smeigė trečiąjį tolimą metimą, o netrukus realizavo ir baudas (23:11). Kėlinio pabaigoje prabilo Artūras Gudaitis: aukštaūgis taškų sąskaitą atsidarė stojęs prie baudų metimų linijos, kiek vėliau perėmęs kamuolį patikrino lankų stiprumą bei rezultatyvų kauniečių ketvirtį užbaigė dar keturiais taškais – 31:19.

Antrajame kėlinyje po Siimo-Sanderio Vene rezultatyvių perdavimų dvitaškius įmetė Edgaras Ulanovas bei Artūras Gudaitis, tačiau įsibėgėjo ir „Juventus“ komandos krepšininkai – 35:27. Po Gintaro Krapiko minutės pertraukėlės tritaškį įskraidino Ovidijus Varanauskas (35:30), o kauniečių trijų minučių tylą nutraukė puikiai derinį išpildęs ir tolimą dvitaškį iš krašto tiksliai paleidęs A.Milaknis – 37:30. Dviženklę persvarą Lietuvos čempionams grąžino gražiai kamuoliu su komandos kapitonu dalinęsi W.Cherry ir R.Javtokas (41:30). Po penktojo W.Cherry perdavimo sėkmingą atkarpą tęsė P.Jankūnas, netrukus jau pats W.Cherry ėmėsi iniciatyvos ir nesustabdomu prasiveržimu, antrą kartą šiose rungtynėse, pelnė du taškus su pražanga (46:32). Prieš didžiąją pertrauką Jameso Andersono perdavimą dėjimu pavertė Robertas Javtokas ir „Žalgiris“ ilsėtis išėjo turėdamas keturiolikos taškų atsargą – 48:34.

Kaip ir mačas, taip ir trečiasis kėlinys prasidėjo A.Milaknio tolimu šūviu, kuriozinį dvitaškį atakos laikui baigiantis įmetė R.Javtokas – 53:34. Prie visų uteniškių bėdų techninę pražangą užsidirbo Simas Buterlevičius, o žalgiriečiams taškus toliau rinko A.Milaknio ir R.Javtoko tandemas (57:39). Perimtą kamuolį dviem taškais pavertė V.Lipkevičius, o nurimus aistroms ir esant solidžiam atotrūkiui rungtynes ištiko šioks toks sąstingis – 59:41. Tiesa, tuo pasinaudoję uteniškiai surinko penkis taškus be atsako ir privertė minutės pertraukėlės prašyti G.Krapiką (59:46). Užsitęsusią šeimininkų tylą nutraukė į baudos aikštelę įkirtęs ir dėjimą po J.Andersono perdavimo atlikęs S.Vene, apsigynus estas dar kartą pademonstravo šuolio sugebėjimus – 63:46. Nusiėmęs kamuolį puolime dar du taškus rinko S.Vene, A.Gudaitis įspūdingai pūtė varžovo metimą, o bloką vainikavo žiūrovus iš vietų pakėlęs J.Andersono dėjimas, ketvirtį užbaigė taiklios A.Gudaičio baudos – 69:48.

Lietuvos čempionai apsukų nemažino ir ketvirtajame kėlinyje: keturiais taškais savo kraitį pildė S.Vene, nuo suolo pakilęs pasižymėjo ir Darius Songaila – 75:48. Savo žodį pagaliau tarė ir „Juventus“ krepšininkai (75:53), tuomet savo paties netikslų metimą taisė D.Songaila, iš vidutinio nuotolio pataikė Lukas Lekavičius – 79:55. Toliau varžovų gynyboje pasipriešinimo nesulaukė D.Songaila, po puikaus S.Vene perdavimo taškus rinko E.Ulanovas (83:57). Likęs rungtynių laikas tebuvo formalumas: du tritaškius įsmeigė L.Lekavičius, dvitaškį pataikęs Vaidas Kariniauskas tapo dvyliktuoju kauniečių krepšininku pelniusiu taškus bei „Žalgiris“ nesunkiai prasibrovė į LKF taurės finalą – 91:65.

„Žalgiris“: A.Milaknis 19 (4/6 trit.), A.Gudaitis 12 (5 atk. kam., 2 blk.), S.Vene 10 (5/6 dvit., 5 atk. kam., 4 rez. perd., 2 per. kam.), P.Jankūnas 9, W.Cherry 8 (7 rez. perd., 2 per. kam.), L.Lekavičius 8, R.Javtokas 7, D.Songaila 6, V.Lipkevičius 4 (5 atk. kam., 2 per. kam.), E.Ulanovas 4, V.Kariniauskas 2, J.Andersonas 2 (4 rez. perd.).

„Juventus“: R.Broadusas 12 (5/7 dvit.), E.Stanionis 11 (4/4 dvit.), O.Varanauskas 9 (5 rez. perd.).

„Juventus“ vidurio puolėjas Nikita Barinovas: „Rungtynės buvo sunkios, mūsų komandai trūksta žaidėjų. Dėl to mums sunku kovoti su labiau patyrusiais, Eurolygoje žaidžiančiais žalgiriečiais. Turime kur tobulėti, bet pralaimėjimas skaudus, nes skirtumas buvo triuškinantis“.

Utenos ekipos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis: „Sveikinu „Žalgirį“ su pergale, jie parodė savo klasę, įrodė, kad yra stipriausia komanda šalyje. Gaila, kad neužsikabinome antrame ketvirtyje, padarėme keletą grubių klaidų, o „Žalgiris“ - tokia komanda, kuri klaidas paverčia taškais, ypač greitame puolime. Gaila, kad nepavyko labiau pasipriešinti“.

„Žalgirio“ gynėjas Artūras Milaknis: „Mačas nebuvo lengvas, tačiau pilnai išpildėme rungtynėms paruoštą planą. Ir rezultatas yra toks, koks turi būti“.

Kauno komandos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas: „Pasiekėmė reikalingą pergalę ir patekome į finalą. Tikimės, kad rytoj ateis daugiau žiūrovų į areną. Siimas-Sanderis Vene gali kautis po krepšiais ir atakuoti iš toliau. Savo galimybę jis šiandien išnaudojo, todėl gali tikėtis žaidimo laiko kitose rungtynėse. Progresas Willo Cherry žaidime yra ir tai nuteikia optimistiškai. Viliuosi, kad jo žaidimas toliau gerės ir stabilizuosis. Finalo rungtynės bus įtemptos. Mūsų varžovas ambicingas ir gerai žinomas. Vilniečiai pakeitė trenerį, tačiau jie čia atvažiavo su tuo pačiu tikslu kaip ir mes, todėl rungtynės turėtų būti labai įdomios“.

Komentuoti
MrVycka2015-02-22 13:44:48 Cituoti
>> antasulc:
iš ko gelbėjamės?..
antasulc2015-02-22 13:36:48 Cituoti
>> Armored:
Aš ir negiriu jo. Ne tokio reikėjo, o gelbėtojo, o dabar tenka džiaugtis, kad šiek tiek pagerėjo. O gelbėtoju jis netaps, deja. Labai norėtūsi suklysti.:)
Armored2015-02-22 12:08:31 Cituoti
Dėl Cherry tai negirčiau dienos be vakaro. Prieš LKL komandas jis tik atvažiavęs irgi neatrodė prastai, bet vos tik lygis šiek tiek pakildavo (Eurolyga, Neptūnas, tos pačios prieš LR) vaizdelis suprastėdavo kaip reikiant. Progreso yra, niekas nesiginčija: nebekliūva už kiekvienos užtvaros, mato komandą geriau. Dar yra likę lipimo į medį požymių bet bent skaičių šito dalyko apmažino. Šiandien turbūt esminės rungtynės reziumuoti paskutinio mėnesio - dviejų tempimą jį už ausų.
antasulc2015-02-22 11:26:40 Cituoti
Ir va kaip būna. Toks Milaknis "ant senatvės" padarė didelę pažngą. Taip, jis mėtė taikliai ir anksčiau, bet šalia jo turėdavo niekas nestovėti per porą metrų. Smaukėsi ir LKL... O dabar miela žiūrėti.:) Jau buvau jį palikęs ilgame amžinai perspektyvių sąraše.
Vyšnius, turbūt, pradėjo rodyti tai, kokį jį matė už vandenyno. Prisipažinsiu - jau nesitikėjau, o jis pasivijo Lekavičiuką ir turėdamas geresnę fiziką turi visas galimybes nutolti. Belieka tikėtis ir laukti.
MrVycka2015-02-21 23:47:41 Cituoti
>> imp:
nu tai jei nežiūri, tai ir nekalbėk tuomet gal? o jei žiūrėtum, tai įdomu būtų išgirsti priekaištus jam pastaruoju metu ne tik savam kieme, o ir per pastarąsias dvejas el rungtynes...
2015-02-21 23:43:49 Cituoti
>> MrVycka: paliubomu zvaigzde suzibo jo. Tik ziurek, kad taip ir neliktu pavieniu rungtyniu suspindejimu. Nemaciau nezinau nekomentuosiu. Zinau tik tiek, kad dar vienas spindesys buvo, kai zalgiriuka tratino graiku pao.
Ir zinau dar toki tipeli bulgaru lygos mvp W.Deana, ans irgi krutejo savam kieme.
minlt2015-02-21 23:42:26 Cituoti
>> imp: prie ko ta Eurolyga? Čia jeigu dėl Cherry, tai ir po LKL varžybų nuolat skiesdavai, kad mėšlo krūva :) Kaip ten sakei dėl, kad bananų negauna. Turbūt jau siunta parėjo...
MrVycka2015-02-21 23:34:15 Cituoti
>> imp:
bet šiaip jau iš žaidimo matosi, ne iš vien stats, kad pasitaisęs, o jei tau vien lkl komandos rūpi, tai gal ir real prie tokių priskiri? nes šiaip jau 16 naudingumo per 14 minučių...
2015-02-21 23:29:13 Cituoti
>> jimbolina, luzere tu pasledna, jei tau vietiniu lygu tresnes rodomi rezultatai atstoja eurolyga ;) :) ;} ;] ;> ;P
///M2015-02-21 23:19:44 Cituoti
>> simasz: tiek vakar tiek siandien buvo kaip ir eilines lkl rungtynes + dar ir bilietu kaina atrodo nuo 8 euru kai galima i el nueit uz 7~, ryt turetu apypilne but arena jei ne pilna
simasz2015-02-21 22:50:10 Cituoti
nu butu man kazkas pasakes, kad be andersono indelio mesim viena diena 86,kita 91.. :D krapikas sako,kad daug metimu jis neatlieka,nes stengiasi isnaudot deganti milakni :D jei tai pasiteisina,viskas ok. ryt reikia zmoniu,kur visi sirgaliai?
Armored2015-02-21 22:27:50 Cituoti
>> Stephen_Curry_:
Niekas nevertė parduot antros komandos...
Zergas2015-02-21 22:25:14 Cituoti
graudus tas kunigelis,taip bande menkint zalgirio pranasuma.kaip jis aiskino kad cepukaitis yra baudos aiksteles asis apie kuria sukasi juves zaidimas bet veliau pritilo.na o zaidimas aisku dziugina,akivaizdu kad komanda isejo i aikste maksimaliai nusiteikusi.manau rytoj turetu nebus kazkokiu siurprizu ir imsim nesunkia pergale
minlt2015-02-21 22:21:24 Cituoti
Gerai kaip yra komandoje konkurencija. Gražiai vyrai kovoja dėl vietos aikštelėje. Vene, Lipkė šiandien kaip niekad buvo naudingi ir pagaliau Cherrio heiteriai pridusę :) Asistų tai gražiai visa komanda prišėrė. Nebloga forma tiek vakar tiek šiandien, puolimas galima sakyti idealus su daug naujų kozirių. Šaunuoliai.
MrVycka2015-02-21 22:19:47 Cituoti
>> Stephen_Curry_:
nu jo, netaupo jo visai, o reiktų pataupyti svarbiausioms rungtynėms kaip slaptą ginklą, taviškiai tai juk jo oponentą taupo...
2015-02-21 22:17:42 Cituoti
Kaip Rytui tokio Gudaičio reiktų...

Ar čia man vienam atrodo, jog jo reikiamai neišnaudoja žali?
Armored2015-02-21 22:16:39 Cituoti
Reikia tikėtis čia nebuvo geriausios rungtynės.
Kas labiausiai patiko, kad puolimas visas ėjo be Andersono taškų. Perdavimai labai smagu, svarbu pats žaidėjas ieškotų komandos draugų ir tada varžovai nebebandys taip agresyviai dvigubinti gynybos.
MrVycka2015-02-21 22:12:15 Cituoti
tiesiog perlus toliau svaido:))) apie rytojų: 50x50, įvertinus visas aplinkybes, nes tai yra 40 minučių:)))
MrVycka2015-02-21 21:55:46 Cituoti
>> ///M:
apie porą kliurzų ar apie porą afigėnai gražių kalbi dabar?..
///M2015-02-21 21:46:50 Cituoti
nu jomajo ka Andersonas daro su tais perdavimais savo
MrVycka2015-02-21 21:36:08 Cituoti
geras komentaras kunigėlio: vienas taškas, tačiau jis labai brangiai kainuoja...tikrai labai - ne +19, o +20...gali būti lemiamas tas taškas...
GodLess2015-02-21 21:24:47 Cituoti
nu jo, o dar prisiminus su neptunu, kai luko +- buvo -18.. Bet nereikia aisku stumt po rungtyniu, kitu, kaip kai kurie megsta, realiai didziuma sezono lekavicius zaide net virs savo galimybiu tuo metu mano nuomone, forma galbut dabar nukrito. O uogiene, tai isties gan smagiai valdo komanda, visai kitas laisvumas su juo, aisku dar klaidu durnu padaro, bet jau ir gynyboj kur kas solidziau pradejo ziuretis.
TiMac2015-02-21 21:17:30 Cituoti
Vysniukas tiek vakar , tiek siandien gerai ziurisi, kartais man tik kiek drasesniu sprendimu is jo pritruksta, o ir klaidu ir tu lipimu i medi sumazejo
KGarnett2015-02-21 21:07:57 Cituoti
Pykit nepykit, bet paskutiniu metu Lekavicius graudus... Stume ant Cherrio, bet kuo toliau tuo bicas solidziau losia. SIandien tik Lekavicius i aikste ir duobe.
2015-02-21 20:46:13 Cituoti
Gražiai kol kas žaidžia. Milaknis vertas pakvietimo į rinktinę.
MrVycka2015-02-21 20:36:59 Cituoti
na, čia jau iškart aišku, kad nebus tampymosi kaip ir ketvirtfinalyje...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-12) komanda pratęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-19) duobę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Mažeikiškiai
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Turnyrinės lentelės kaimynų akistatoje svarbią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (6-16), kuris svečiuose 76:74
Žalgiriečiai Eurolygos turnyre Dubajuje sumindė "Virtus" bendraamžius
Žalgiriečiai Eurolygos turnyre Dubajuje sumindė "Virtus" bendraamžius
Labai galingai pergale Eurolygos jaunimo (U 18) turnyre Dubajuje startavo Kauno "Žalgirio" (1-0) krepšininkai.Vytauto Pliaugos auklėtiniai net 77:47 (16:7, 18:6, 23:18, 20:16) sutriuškino
"Žalgiris" ir antrą kartą užtikrintai nukovė baskus
"Žalgiris" ir antrą kartą užtikrintai nukovė baskus
 Kauno „Žalgirio“ (13-18) krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė iškovodami ir antrą pergalę. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“
Žalgirio fanai nenusisuka: baskus pasitiks pilna arena, tirpsta bilietai ir į dvikovą su "Rytu"
Žalgirio fanai nenusisuka: baskus pasitiks pilna arena, tirpsta bilietai ir į dvikovą su "Rytu"
Dvigubą Eurolygos savaitę pergalingai pradėję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį vėl sulauks gausaus sirgalių palaikymo – „Žalgirio“ arenoje vyksiantį
"Žalgiris" triumfo Eurolygoje 25-etį atšventė patiesdamas "Virtus"
"Žalgiris" triumfo Eurolygoje 25-etį atšventė patiesdamas "Virtus"
Kauno „Žalgiris“ (12-18) nutraukė pralaiėjimų seriją Eurolygoje. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:81 (22:22, 21:27, 25:14, 28:18) įveikė Bolonijos „Virtus“
Mače prieš "Virtus" nutrūks įspūdinga „Žalgirio“ išparduotų bilietų serija
Mače prieš "Virtus" nutrūks įspūdinga „Žalgirio“ išparduotų bilietų serija
Antradienį Kauno „Žalgiris“ (11-18) pradės dvigubą Eurolygos savaitę namų rungtynėmis su Bolonijos „Virtus“ (17-12). Šiame susitikime nutrūks įspūdinga Kauno klubo
"Žalgirio" varžovai į Kauną vyksta be trijų krepšininkų
"Žalgirio" varžovai į Kauną vyksta be trijų krepšininkų
Šiandien Kauno „Žalgiris“ (11-18) pasitinka dvigubą Eurolygos savaitę Kaune. Pirmasis Andrea Trinchieri auklėtinių varžovas – Bolonijos „Virtus“, kuris susiduria
"Žalgirio" viltis – vis dar gyva: iki dešimtuko – tik dvi pergalės
"Žalgirio" viltis – vis dar gyva: iki dešimtuko – tik dvi pergalės
Po rinktinių lango ir šalių taurių pertraukos Eurolygoje tik pralaimėjimus renkantis Kauno „Žalgiris“ vis dar nėra eliminuotas iš kovos dėl įkrintamųjų varžybų, rašo
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) staigmenos pateikti nepavyko Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (4/17). Aurimo Jasilionio auklėtiniai išvykoje 77:97 (14:25,
Tik paskutiniame kėlinyje pabudęs "Žalgiris" nespėjo pavyti bavarų
Tik paskutiniame kėlinyje pabudęs "Žalgiris" nespėjo pavyti bavarų
Kauno „Žalgirio“ (11-18) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 29-ojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda Miunchene rezultatu 58:64 (10:18, 11:15, 16:17, 21:14) nusileido
"Žalgiris" pasirašė naują kontraktą su Maneku
"Žalgiris" pasirašė naują kontraktą su Maneku
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau galvoja ir apie artėjančius metus. Lietuvos čempionų gretose ir toliau rungtyniaus Brady Manekas, su kuriuo sutartis pagal formulę
"Žalgiriui" ir "Rytui" – sankcijos už įžeidžiančias bei necenzūrines skanduotes
"Žalgiriui" ir "Rytui" – sankcijos už įžeidžiančias bei necenzūrines skanduotes
Po savaitgalį vykusių „Betsafe-LKL“ rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“, Lietuvos krepšinio lyga atkreipia dėmesį ir neigiamai vertina tribūnose
Puolimo rekordą užfiksavęs "Juventus" nušlavė "Pieno žvaigždes"
Puolimo rekordą užfiksavęs "Juventus" nušlavė "Pieno žvaigždes"
Užtikrintą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įsirašė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (12-8), kuri savo sirgalių akivaizdoje 119:77 (26:17,
"Žalgiris" laimėjo tikrą trilerį prieš "Rytą"
"Žalgiris" laimėjo tikrą trilerį prieš "Rytą"
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tapo vienvaldžiais „Betsafe-LKL“ lyderiais. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 97:94 (28:26,
Krapikas: – apie Trinchieri prašymą, Fosterio įtaką ir "Ryto" stabdymą
Krapikas: – apie Trinchieri prašymą, Fosterio įtaką ir "Ryto" stabdymą
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) žiūrovai po netrumpos pertraukos galės išvysti grandų akistatą.Šį vakarą Kaune susikaus vietos „Žalgiris“ ir
LKL lyderių dvikova – pilnoje arenoje, sparčiai tirpsta bilietai į mūšius su "Virtus" ir "Baskonia"
LKL lyderių dvikova – pilnoje arenoje, sparčiai tirpsta bilietai į mūšius su "Virtus" ir "Baskonia"
Jau šį vakarą Kaune įvyksianti „Betsafe-LKL“ lyderių dvikova sulaukė nemenko ažiotažo – išparduoti visi bilietai į „Žalgirio“ arenoje vyksiančią „Žalgirio“
(Ne)įmanoma misija: ar "Žalgiris" gali įbristi į tą pačią upę antrą kartą?
(Ne)įmanoma misija: ar "Žalgiris" gali įbristi į tą pačią upę antrą kartą?
„Mažiau ar daugiau, bet skauda. Mes jaučiame skausmą. Bet taip pat turime tendenciją pamiršti, iš kur atėjome. Kai atvykau čia prieš du mėnesius, buvome mirę“,
"Žalgiris" Belgrade tik paskutinę minutę dramatiškai nusileido "Maccabi"
"Žalgiris" Belgrade tik paskutinę minutę dramatiškai nusileido "Maccabi"
Kauno „Žalgirio“ (11-17) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos rungtynėse Belgrade. Andrea Trinchieri auklėtiniai rezultatu 76:83 (21:21, 19:21, 22:14, 14:27) nusileido Tel
"Pieno žvaigždes" paliko rezultatyviausias LKL žaidėjas
"Pieno žvaigždes" paliko rezultatyviausias LKL žaidėjas
Pasvalio „Pieno žvaigždes“ abipusiu susitarimu palieka amerikietis Brandonas Tabbas.27-erių 193 cm ūgio gynėjas šį sezoną „Betsafe-LKL“ vidutiniškai per 31

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime