Naujienos kraunasi...

D.Motiejūnas vėl buvo sunkiai sustabdomas, tačiau "Rockets" krito Detroite



Penktadienį asmeninį rezultatyvumo rekordą Nacionalinės krepšio asociacijos (NBA) lygoje pagerinęs Donatas Motiejūnas vėl žaidė rezultatyviai, tačiau šį kartą tai jo komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo.

Sekmadienį Hjustono "Rockets" (33/15) klubas svečiuose 101:114 (27:32, 19:27, 23:27, 32:28) nusileido Detroito "Pistons" (18/30) ekipai.

Vis dar be traumuoto pagrindinio vidurio puolėjo Dwighto Howardo rungtyniavusių "raketų" lyderis Jamesas Hardenas savo komandos gynybą pavadino siaubinga ir negalėjo atleisti jau pirmojoje mačo pusėje praleistų 59 taškų.

Po aikštės šeimininkų spurto pirmojo ketvirčio pirmoje pusėje 9:0 (12:20), svečiai iki susitikimo pabaigos nė karto nebuvo bent išlyginę rezultato, o trečiajame kėlinyje atsilikinėjo net 21 tašku (65:86).

Starto penkete rungtynes pradėjęs D.Motiejūnas per 29 minutes pelnė 21 tašką (9/11 dvit., 1/2 trit.), sugriebė 4 atšokusius kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik 26 taškus (8/13 dvit., 2/4 trit.) surinkęs, 7 kamuolius atkovojęs ir 9 rezultatyvius perdavimus atlikęs J.Hardenas. 15 taškų pridėjo Trevoras Ariza, po 10 - Patrickas Beverley ir Corey Breweris, 8 - graikas Kostas Papanikolaou.

Nugalėtojams D.J.Augustine'as (12 rez. perd.) ir Kentaviousas Capdwellas-Pope'as (6/11 trit.) pelnė po 28, Gregas Monroe (12 atk. kam.) - 19, Kyle'as Singleris - 14, Anthony Tolliveris - 12 taškų. Andre Drummondo sąskaitoje - 11 taškų (1/7 baudų metimų), 16 atkovotų kamuolių (8 - puolime) ir 3 blokuoti metimai.

Komentuoti
2015-02-01 20:00:53 Cituoti
>> gripas 3: Cia tiek tu, tiek Gedas geru pointu paraset, bet akcentavau butent prasimusima ar susitaikyma su padetim ir dejima skerso. Vienas atrodytu(gal stereotipiskai tuomet rodes) minkstas, tevelio sunelis visur gaudaves minuciu ir nuo 15`os didele zviozda laikomas/laikytas su uzriesta nosyte ir nepamatuotom ambicijom. Kitas savo ruoztu, kaip Stephen Curry1 pasasakytu su dideliais kiausiais ir niekad niekam niekuo nenusileisdaves, itin stipraus charakterio, lyderis, kovotojas ir be galo naglas(net pats zodis naglas per silpnas Maco naglumui aikstej apibudint). Tai vienas per 3 metus nugriove siena, kitas - nusispjove, apmyzo ta siena ir isvaziavo, nors charateris, darbo etika butu leidus iveikti tuos barjerus, nes tiek uz Maca silpnesni, tiek maziau talentingi tai igyvendindavo. Galbut truko alkio?.. ir tikrai truko motyvacijos.
O kad pozicijos skyresi, tai jo - Macas visu pirma ir vyresnis berods ~3 metais isvyko, pilnai savo picke ir kaip ryski Europos zvaigzde min top3 zaidejas. Taip pat ir rinkti galejo, pamenu kad juo ta vasara domejos 3-4 klubai ir arti buvo susitarimo su Bulls, bet tie paskutiniu momentu pasirinko Nocioni(ir neprasove), kol vyko derybos kazkas su kazkuo pasirase ir liko tas kas liko. Nachbaras irgi tada kartu su Macu suola tryne, bet pasiprase trade`o ir berods Nets atsiskleide veliau.
Nasty2015-02-01 19:47:45 Cituoti
Na Macui vistiek kitokia situacija buvo. Motiejunas nba atvare su dar tik besikalancia barzda, jam viskas pries akis, o macas atvare jau su afigiena barzda, europoj pripazinta viena taikliausiu barzdu ever, plius metai tokie - kai tu losi geriausia savo krepsiny gyvenime, ir kai tave tada kazkoks ciornas imbicilas vaiko von is treniruociu, siaip ignoruoja, nesneka ir t.t., tai bl... ne kiekvienas aukos savo geriausius metus, kad galbut irodytu kazka klounui...
2015-02-01 19:32:53 Cituoti
>> Gedas2004:
tai ir sakau, ka neteisinu, bet jo amzius ir vertinimas europoj irgi aplinkybes svarios. del europieciu - kuo jau toks navaro buvo tinkamesnis nba, kad gavo minutes savo nbaistiniame sezone? nu neskaitant, kad mayby gasolis tarstelejo zodeli koki...
Gedas20042015-02-01 19:20:35 Cituoti
>> agurks: Nėra jis atakuojantis gynėjas, kad reiktų rūpintis metimu. Turi ūgį ir svorį, gali po krepšiu stumdytis, nėra čia ko maltis apie tritaškį.
agurks2015-02-01 19:10:42 Cituoti
kaip jau seniai esu sakes, su DMo nutiko ta pati istorija kaip su Kalnieciu - is bedos gavo daug zaisti ir atsiskleide visu grazumu, susitvarke psichologines problemas. Visgi man nepatinka tai kas nutiko jo metimui po to svorio priaugimo, jis beveik nepasoka mesdamas.
Gedas20042015-02-01 18:59:27 Cituoti
>> gripas 3: Aš šiaip būčiau linkęs sutikti su tromoos labiau - iš dalies dėl situacijos skirtumų yra tiesog, bet charakterio stiprumas irgi lemia, kuriuo keliu eini. Nemanau, kad Macas toks naivus buvo ir tikėjosi, kad jam kaip undersized/soft europiečiui ten kas nors garantuos minutes (net jei rašantis kontraktą ir buvo kokie pažadai).

Motiejūnas tuo tarpu Eurolygoj irgi turėjo stiprų sezoną, atėjo tikėdamasis gaut laiko iš karto, o du metus buvo (atrodytų) piktybiškai laikomas ant suolo. Nepaisant to, dirbo daugiausiai komandoj (tiek treneriai, tiek ne vienas žaidėjas tai interviu yra minėjęs), ištaisė savo didžiausius trūkumus, kas galiausiai davė rezultatus.

Puolime turėjo neblogą arsenalą judesių, bet dabar pridėjo masės neprarasdamas staigumo, kas leidžia tuos judesius panaudot prieš bet ką. Matėm kaip Noah, ZBo, Gasolis ir kiti tvirti NBA centrai nieko negalėjo padaryt. Tuo tarpu gynyboj irgi, advanced stats rodo kad yra vienas iš 4-5 geriausiai asmeniškai besiginančių centrų visoj NBA (!). Rotacijose irgi dažniausiai atrodo puikiai - ko pasėkoj beveik visada žaidžia rungtynių pabaigas ir būna esminis žaidėjas tiek puolime, tiek gynyboj.
2015-02-01 18:34:15 Cituoti
>> tromoos#8:

ne kiek maco neteisinant, tiesiog zmogus pasirinko grizti i europa, kur zinojo, kad bus sutiktas su fanfarom it koks graiku mitu pusdievis. motiejunui gi ir europoj rimtam klube butu teke irodinet vis dar savo verte, tai dar tikslingiau tai dare auksciausiu organizaciniu lygmeniu. skirtingos poadetys manau leme skirtingus pasirinkimus, ne vien charakteriu/dsrbstumu/uzsispyrimo skirtumai. tuolab, kad macas jau gal jautesi zvaigzde viska irodziusia, ir kad nba ji sodino ant suolo, kele diskomforta psichologini. kita vertus, is nba vis tik pasieme naudos - grizes i europa buvo nepalyginamai universalesnis zaidime ir abejose aikstes pusese bei visose srityse.
2015-02-01 17:09:04 Cituoti
>> Liuosiai: Noreciau nesutikt del Patricko, nu bet kad ble viska teisingai parasei/isdestei...
Liuosiai2015-02-01 16:51:46 Cituoti
>> tromoos#8: Dėl taupymosi rašiau,Beverlis toli gražu ne allstaras.Kitą sezoną veikiausiai tenkinsis atsarginio vaidmeniu,jis ne tavo minėtasis LBJ-neturi prabangos taupytis ateičiai.Kiekvienam mače logiška manyt,kad nesugebės dirbt 110% procentų,kita vertus ne į tema tie 100GM,geriausiu atveju reguliariame sezone sužais ~60-65 mačus,PO nedaugiau 14GM(nemanau,kad 2 serijas pasiims).Jis nėra talentingas gynyboje,daugiau grubus ir griaunantis,čia didelis skirtumas,todėl ir yra nemėgstamas.Gero defenderio pagrindinis tikslas yra neleist puolančiajam įsižaist,čia manau sutiksi,atkrintamosiose reikia art nuo..iki,nes natūraliai ir žaidimo laikas pailgėja.Tokie pralaimėjimai under 0.500 win% komandom gali atsiliept bendram win/lost balansui.Suns parankesni nei pvz ptb ar spurs.
2015-02-01 16:38:51 Cituoti
Kas del Donato, tai sausi ispudingai atrodo: 17gm - 30min/ +6,2 (+/-) amazing/ 14pt/ 2,1ast/ 3dubliai/ 56% is zaidimo, 44 is toli. Kaip greit tokiu geru zaideju tapo. Ispudinga. Velgi tinka nuvalkiotas sablonas, kad "hard work - pays off". Dar kai rinktinej praejusia vasara zaide galvojau kad neisilaikys NBA ir gan greit pamatysim ji su kokio turku projektelio marskineliais, o cia bald starteris rimtoj vakaru komandoj. Siuo sezonu uzsigarantavo 4m kontrakta kitamet ir gaus tikrai padorius baksius.
Siaip paziurejus kaip Donatas nosies nenukabino ir toliau kryptingai dirbo, kai visi(isskyrus giminaicius ir fanbojus) jau nurase buvo, rodo koki tinkama charakteri sportui baxuras turi. Dabar taip prisiminus Maca (kuris irgi atrode su charakteriu, neverksnys), tai anas per metus psichologiskai suluzo, o reikejo art, dirbt papildomai po 2-3h pries rungtynes, dirbt kaip niekas kitas(to nedare for a fact) ir kentet, laukt progos, juk kontrakta 3m turejo. JJ Redicko, J Rose ir dar N geru zaideju panasi situacija buvo, jiem dx laiko reikejo irodinet kad gali zaist lygoj. Dabar Jimmeris laukia savo sanso(gal ir nebesulauks). Islieka tik stipriausi. Donce isliko, o pilnai galejo kaip Macas po metu nusispjaut, ISSIPIRKT pats savo kontrakta ir dumt kur minutes garantuotos. Maladec.
2015-02-01 15:54:32 Cituoti
>> Liuosiai: Per grieztai tu cia apie Patrika, jis gi traumu iskamuotas, galbut ne pilnai atsistates, galbut kiek pasisaugo PO maratonui. Tas naturalu ir ta visos zvaigzdes daro, ypac jei forma ne pilnai 100%. Tokiu intensyvumu ir agresija kovot kaip Beverley negali 100gm per metus sulost, naturaliai suluzti - tas pats ir Westbrooko pvz. Viena zinau, kad Beverley - no fake. Ziu ir Donce minejo, kad nemegstamiausias zaidejas lygos gyneju tarpe, kovingas belekaip, o kad pries kokius Pistonus ar kitus scrubus pasitaupe, tai sakau - visos lygos zvaigzdes ta daro - LBJ pernai visa RS durniu voliojo, ~40% pajegumu zaide. Ateis PO - suzais kaip vyras ir per negaliu.
Liuosiai2015-02-01 13:34:38 Cituoti
Beverlis galbūt atkrintamosioms tauposi,turėjo savo career hailaitą kai westbrooką išjungė(visom prasmėm),dabar toli gražu nepanašus į tą pitbulį,kuris dėl kiekvieno aikštės cm griūdavo/kovodavo.Man asmeniškai matant jo kietos kovo pliūpsnius atrodo,kad vienam kitam epizode pasiardo"va mol kaip aš aukojuosi",toliau seka tas pas š trynimas paslei trajaką.Fake hustle nigga,su retais žybtelėjimais.Aišku, B2B,nuovargis,bet kcp su augustinu nėra kažkuo išsiskiriantis mažiukų duetas net rytuose.Mchale'as per daug pasitiki Ariza,nėra jis toks snaiperis,kad galėtų per mačą 5+ trapakų išmest,kas jam tampa kasdienybe.

D-mo dar reiktų kelis kg raumens užsiaugint,kai kojos pavargsta(natūralu),viršutinė dalis gali tam tikrą laiką kompensuot stablumo nebuvimą(ir atvirkščiai).Jei ne anksti susirinktos baudos,galėjo nesunkiai pakartot ar neženkliai pagerint asmeninį rezultatyvumo rekordą.
vinetu2015-02-01 12:55:16 Cituoti
Ziurejau varzybas, jos neblogai prasidejo, bet DMO gavo greitas dvi prazangas, isvesdavo pries ji Monroe poste, kuris kaip beprotis per jega viska grudo, jokios pagalbos ir susirinko dvi prazangas. Tada isleido ta J-Smoothshit, kuris 4 kartus is po kashes neimete, shot selectionas vapsie tragiskas, gynyboj kiauras ir Pistons pajuto zaidima sumete kelis trapokus ir praktiskai Raketom nebeliko sansu laimet...
2015-02-01 12:39:27 Cituoti
ziurint i stats, i zaidima, tai sveiku protu persas isvada, kad jonesas ne su d-mo, o su joshu snaiperiu smitu turetu konkuruoti del liekanciu minuciu. taciau mchale'as turi savo poziuri, tai loginis poziuris is sono nieko nereiskia...
2015-02-01 12:18:41 Cituoti
Butu is trenerio puses absoliuciai kvaila daryti kazkokius radikalius pakeitimus, mazinant donces laiką.
Dabar jau turi kiti rinktis tas likusias minutes, kai motiejunas ilsisi
MrVycka2015-02-01 09:18:27 Cituoti
kol kas tai jonesui nenusimato šansų išstumti motiejūno iš starto - 3 pts, 5 reb dvitaškiai 1/5 per 19 min...nors tik trečios rungtynės po traumos, priekyje howardo trūksta, viskas doncės rankose...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Jokubaitis ir Motiejūnas įsirašė svarbias pergales Eurolygoje (Vilerbane – metų metimas?)
Jokubaitis ir Motiejūnas įsirašė svarbias pergales Eurolygoje (Vilerbane – metų metimas?)
„Barcelona“ (21-11) su Roku Jokubaičiu ir „Monaco“ (21-11) su Donatu Motiejūnu iškovojo pergales Eurolygoje ir praktiškai užsitikrino tiesioginę vietą atkrintamosiose,
Belgrade – "Žalgiriui" palankus rezultatas, o "Baskonia" sugėrė turkišką smūgį
Belgrade – "Žalgiriui" palankus rezultatas, o "Baskonia" sugėrė turkišką smūgį
Tiesioginis Kauno „Žalgirio“ (14-18) konkurentas dėl vietos Eurolygos įkrintamosiose – Belgrado „Partizan“ (14-18) sugriuvo lemiamu metu ir paleido svarbią pergalę, tačiau
Karjeros rungtynes sužaidęs žalgirietis atidavė duoklę treneriui ir akcentavo mokymosi procesą
Karjeros rungtynes sužaidęs žalgirietis atidavė duoklę treneriui ir akcentavo mokymosi procesą
Kauno „Žalgirio“ (14-18) viltys patekti į atkrintamąsias – gyvos. Andrea Trinchieri auklėtinai Nemuno saloje 87:73 pranoko tiesioginį oponentą Milano „Olimpia“ (14-18)
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
Intriguojančios Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) atkrintamųjų kovos nenustoja stebinti komandų sirgalių, o prieš naują etapą garsūs Lietuvos krepšinio žmonės tradiciškai
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Naktį iš ketvirtadiienio į penktadienį Filadelfijoje vykusiose NBA rungtynėse tarp vietos „76ers“ (39-34) ir Los Andželo „Clippers“ (45-27) krepšininkų baigėsi
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Penkta pergale iš eilės NBA čempionate džiaugėsi atkrintamųjų traukinį besivejantys Los Andželo „Lakers“ (41-32) vyrai. Jie svečiuose 136:124 (37:36, 32:25, 33:31 34:32) nugalėjo
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime