Naujienos kraunasi...

Dominuojančio CSKA ir stebinančio "Žalgirio" susirėmimas: ar žalgiriečiai išvengs rungtynių Kaune scenarijaus?

Autorius: Rytis Kazlauskas, LRT.lt.
Dominuojančio CSKA ir stebinančio "Žalgirio" susirėmimas: ar žalgiriečiai išvengs rungtynių Kaune scenarijaus?
Eurolygos reguliariojo sezonui apsukus pirmąjį ratą ir pradėjus antrąjį, Kauno „Žalgirio“ (11-7) krepšininkai trečiadienio vakarą Maskvoje antrą kartą šiame sezone susitiks su vietos CSKA (14-4) klubu ir bandys atsirevanšuoti už skaudžią nesėkmę dvikovoje Kaune.

Tiesioginę susitikimo tarp CSKA ir „Žalgirio“ krepšininkų transliaciją trečiadienį nuo 18:30 val. stebėkite per LRT PLIUS kanalą ir portalą LRT.lt.

Lapkričio 17-ąją CSKA viešnagė Lietuvoje baigėsi sunkia pergale (87:79). 9-ojo turo rungtynes „uždarė“ maskviečių lyderis ir rezultatyviausias Eurolygoje žaidėjas Mike`as Jamesas, pelnęs visus paskutinius 8 taškus komandos taškus.

Prie šių rungtynių dar trumpam sugrįšime, bet dabar metas apžvelgti, kaip po sunkesnės sezono Eurolygoje pradžiose įsibėgėję Dimitrio Itoudžio auklėtiniai užkopė į pirmąją turnyro lentelės poziciją.

Įspūdinga pergalių serija ir jos metu žibėję CSKA lyderiai

Tą liūdną „Žalgiriui“ lapkričio 17-osios vakarą D. Itoudžio auklėtiniai Kaune šventė ketvirtą pergalę turnyre iš eilės bei laimėjimų ir nesėkmių santykį pagerino iki 6-3.

Maskvos klubas nestabdė apsukų ir lapkričio bei gruodžio mėnesius turnyre pažymėjo nepatirdamas nė vieno pralaimėjimo. Iš viso nuo spalio 29-os iki gruodžio 30-os CSKA iškovojo 12 pergalių. Jeigu prijungsime ir VTB Vieningosios lygos susitikimus D. Itoudžio treniruojama ekipa nepralaimėjo 15 rungtynių iš eilės.

Ilgiausios šio sezono pergalių serijos Eurolygoje metu horizonte CSKA matė ir istorinį pasiekimą, priklausantį pačiam Maskvos klubui – 17 pergalių iš eilės seriją, kurią Rusijos ekipa buvo užfiksavusi 2004–2005 m. sezone.

Įsibėgėjusius CSKA kiek pristabdė traumos bei Vitorijos „Baskonia“ klubas, sausio 7-osios rungtynėse Vitorijoje įveikęs svečių klubą po itin rezultatyvios kovos (95:93).

Nepaisant nesėkmės Ispanijoje, CSKA išliko vienvaldžiu Eurolygos lyderiu ir po 18 dvikovų su 14 pergalių artimiausią perseketoją – „Barcelona“ klubą – lenkia vienu laimėjimu.

Šiame sezone nuo 6-ojo iki 17-ojo turo nepralaimėjusi CSKA dominavo pagal įvairius rodiklius turnyre. Pagal per šimtą atakų matuojamą puolimo reitingą rusų klubas buvo pirmas, o pagal gynybos – ketvirtas.

CSKA vidutiniškai pergalių serijos metu pelnydavo po 86,5 taško, o praleisdavo – 76.

Nenuostabu, kad lapkritį ir gruodį nepralaimėjusios komandos žaidėjai tapo geriausiais Eurolygos mėnesio krepšininkais.

Lapkritį tokie laurai atiteko „Žalgirį“ baudusiam M. Jamesui. Krepšininkas šiame sezone vidutiniškai pelno po 20,5 taško (dvitaškai 51,6 proc., tritaškiai 40 proc., baudos 81,9 proc.), atkovoja po 3,5 kamuolio, atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka po po 21,6 naudingumo balo.

Gynėjas 20 ar daugiau taškų šį sezoną rinko dešimt kartų, o susitikime svečiuose su Maskvos srities „Chimki“ tiesiog sprogo – pelnė 36 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 9 kamuolius ir surinko neįtikėtiną 51 naudingumo balų kraitį.

Įdomu, kad nuo rungtynių su „Žalgiriu“ M. Jamesas mažiau nei 20 taškų surinko tik dukart – 12-ojo turo mače su Pirėjo „Olympiakos“ (16 tšk.) ir akistatoje 14-ame ture su Stambulo „Anadolu Efes“ (11 tšk.). Tai nebuvo problema CSKA – šiuos du mačus klubas laimėjo ir su tokiais „kukliais“ gynėjo pasirodymais.

Gruodį turnyre dominavęs N. Milutinovas pademonstravo, už ką jam Rusijos ekipa moka milijonus. 213 cm ūgio vidurio puolėjas per 5-ias gruodžio rungtynes iš 6-ių surinko dvigubus dublius ir jų savo sąskaitoje iš viso turi jau 6 – daugiausiai turnyre.

Nuo 13-ojo iki 17-ojo turo serbas vidutiniškai įmesdavo po 14 taškų, atkovodavo net po 13,2 kamuolio ir rinkdavo po 25,8 naudingumo balo.

N. Milutinovo fantastišką mėnesio MVP vertą pasirodymą vainikavo gruodžio 30-osios dvikova su Milano „AX Armani“ ekipa, kurioje „centras“ įmetė 17 taškų ir atkovojo net 19 kamuolių, iš kurių net 16 – puolime. Tokiu būdu aukštaūgis užfiksavo naują turnyro rekordą.

Reikia nepamiršti, kad CSKA ekipoje be M. Jameso ir N. Milutinovo yra tokie krepšininkai kaip 2019 m. Eurolygos finalo ketverto MVP Willas Clyburnas ar vienas geriausių „ketvirtųjų“ numerių Europoje Tornikė Šengelija.

Jeigu neužtenka ir šių vardų, jiems kompaniją papildo tvirtai sudėtas gynėjas Danielis Hackettas, taikliarankis Darrunas Hilliardas, atakų organizatorius Janis Strelniekas, gynybą stiprinantis mobilus aukštaūgis Joelis Bolomboyus bei puolimą išplečiantis „bokštas“ Johannesas Voigtmannas.

CSKA stiprybės ir pagrindiniai sustikimo akcentai

Daug atakų organizuojanti ir rezultatyviai puolanti CSKA ekipa moka ir gintis. Nors CSKA vidutiniškai praleidžia po 1,61 taško daugiau nei „Žalgiris“, kaip ir minėjome, pergalių serijos metu D. Itoudžio auklėtiniai gindavosi solidžiai, o tokia uraganinio puolimo mašina kaip „Anadolu Efes“ į CSKA krepšį įkratė tik 65 taškus ir praleido net 100.

CSKA nemažai darbų nuveikia žaisdama agresyviai ir energingai. Tai atsispindi ir atskirose statistikos kategorijose. Itensyvus puolimas su daug atakų leidžia nuolat grasinti varžovų krepšiui, o papildomas progas po netaiklių metimų maskviečiai kuriasi puikiai kovodami dėl atšokusių kamuolių.

Pagal po varžovų lenta atkovotus kamuolius CSKA turnyre tvirtai pirmauja (13,44), o tokį pranašumą suteikia šios statistikos lyderis turnyre N. Milutinovas (4,3 kamuolio) bei geri pagalbininkai – T. Šengelija (2) ir ir J. Bolomboyus (2,2).

Didžiulį agresyvumą ir individualaus meistriškumo lygį išduoda ir išprovokuojamų pražangų statistika, pagal kurią CSKA yra lyderė – 22,61 išprovokuotos pražangos. Pagal per rungtynes išmetamų baudų metimų vidurkį CSKA – nepralenkiama (16,4).

Kaip prieš rungtynes kalbėjo M. Schilleris, „Žalgiris“, ruošdamasis dvikovai su maskviečiais, akcentuoja varžovų tolimus metimus. Rusijos ekipa per dvikovą paleidžia po 27,1 metimo (3 vieta) ir pataiko po 10,6 (2 vt.). Tokia statistika yra beveik identiška praėjusios savaitės žalgiriečių varžovui – „Chimki“ ekipai. Tiesa, reikia pabrėžti, kad CSKA sugeba susikurti gerokai patogesnes situacijas metimams nei Rimo Kurtinaičio treniruojamas klubas.

CSKA – viena iš griežtą sistemą turinčių Eurolygos komandų su aiškiu lyderiu Mike`u Jamesu. Maskvos ekipa bando išnaudoti savo pranašumus įvairiose pozicijose, o šaltakraujiško žudiško instinktą turintis M. Jamesas gali išjudinti užstrigusią Maskvos ekipos puolimo mašiną.

Skirtingai nei ankstesniais sezonais, M. Jamesas stengiasi gerbti D. Itoudžio sistemą bei nėra toks begalvis siautėtojas rungtynių pabaigose kaip Milano „AX Armani“ klubo laikais.

Komandą skandinančio „inkaro“ etiketės atsikratęs amerikietis žiba turnyre ir lemiamų atakų metu yra tiesiog neprilygstamas. Tiesa, praėjusią savaitę dvikovos Vitorijoje pabaigoje M. Jameso metimui puikiai sutrukdė apsigynęs „Baskonia“ lietuvis Tadas Sedekerskis.

Beje, su „Žalgiriu“, anot portalo 15min.lt, nežais du svarbūs CSKA rotacijos žaidėjai – W. Clyburnas ir D. Hackettas.

W. Clyburnas dvikovoje su „Žalgiriu“ Kaune pelnė 13 taškų ir surinko 15 naudingumo balų. D. Hackettas pridėjo 4 taškus.

D. Hackettas suteikia galimybę D. Itoudžiui rungtynes pradėti aukštu ir gynyboje varžovus nesunkiai surakinti galinčiu starto penketu.

Patikimas gynyboje D. Hackettas yra nepėščias ir puolime. Šiame sezone italas renka po 9,7 taško, o tritaškius šveičia net 48,9 proc. tikslumu (karjeros rekordas).

Apie W. Clyburną kalbėti daug nereikia. Nuo suolo kylantis puolėjas yra vienas iš geriausių turnyro „trečiųjų“ numerių, kurio gynybai žalgiriečiai turėjo skirti daug dėmesio. Kauno ekipoje prieš W. Clyburną tinkamai atstovėti gali tik Nigelas Hayesas, todėl iškritus CSKA puolėjui iš rikiuotės, žalgiriečių reikalai tampa gerokai lengvesni.

Apskritai, „Žalgiris“ dvikovą su CSKA pasitinka ne tik fiksuodamas šešių iš eilės pergalių seriją, bet ir demonstruodamas kitokį veidą puolime ir gynyboje.

Žalgiriečiai nuo to lapkričio 17-osios pralaimėjimo Rusijos ekipai demonstruoja įvairiapusiškesnį puolimą bei, vienareikšmiškai, geresnę gynybą. Iki dvikovos su CSKA žalgirieičiai pagal gynybos reitingo rodiklį turnyre buvo priešpaskutiniai. Pasitikdami 19-ojo turo mačą Maskvoje „Žalgiris“ gali pasigirti jau 11-tu pagal solidumą gynybos reitingu.

Be to, iškritus Steve`ui Vasturiai iš rotacijos, nusistovėjusi žalgiriečių sudėtis neša naujų vaisių. „Trečiojo“ numerio pozicijoje puikiai išnaudojamas Nigelas Hayesas. Komandos kapitonas Paulius Jankūnas demonstruoja stabilų žaidimą, gerais rezultatais džiugina Augustine`as Rubitas bei Joffrey Lauvergne`as.

Norisi tikėtis, kad Maskvoje CSKA pamatys kitokio veido „Žalgirį“ – nebeįkrentantį į gilias duobes ir prastas atkarpas sugebantį sutrumpinti iki minimumo. D. Itoudžio auklėtiniai išlieka susitikimo favoritais, tačiau tai dar reikės įrodyti aikštėje prieš šiuo metu „karščiausią“ turnyro komandą.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą, rašo Krepšinis.lt.Eurolyga paskelbė, kad
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas
Eurolyga paskelbė ketvirtfinalio etapo tvarkaraštį, kuriame aiškūs visi rungtynių laikai, jeigu porose užtektų keturių mačų, rašo Krepšinis.lt.Atkrintamosiose netrūks
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Žeminančiu pralaimėjimu Eurolygos sezoną užbaigusią Belgrado „Crveną Zvezdą“ atsivijo papildomi nemalonumai, rašo Krepšinis.lt.Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu
ASVEL ilgam pratęsė jauniausio Eurolygos vairininko sutartį
ASVEL ilgam pratęsė jauniausio Eurolygos vairininko sutartį
Vilerbano ASVEL vadovybė su prezidentu Tony Parkeriu priešakyje pasitenkino kukliais šio sezono rezultatais ir apdovanojo ekipos strategą Pierricką Poupet nauja sutartimi, rašo
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Bolonijos "Virtus" Eurolygos įkrintamosiose varžybose netikėtai eliminavo dvikovos favoritu laikytą Stambulo "Anadolu Efes" klubą.Lucos Banchi auklėtiniai Turkijoje po atkaklios
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Solidaus Tado Sedekerskio žaidimo nepakako Vitorijos "Baskonia" pergalei Eurolygos įkrintamųjų varžybų pirmajame mače.Duško Ivanovičiaus auklėtiniai išvykoje 85:113 (15:28,
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
Roko Jokubaičio atstovaujama Barselonos "Barcelona" pratęs sutartį su šį sezoną Europoje debiutavusiu Jabari Parkeriu, praneša Ispanijos žiniasklaida.Amerikietį 2014-ųjų
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Netikėtą nesėkmę Turkijos Superlygoje patyrė Stambulo „Fenerbahče“ (21-5) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Po nepavykusių mėginimų tvirčiau užsikabinti NBA lygoje, kur per tris sezonus sužaidė tik 23 mačus, 23-ejų metų Deividas Sirvydis labai greitai užsirekomendavo grįžęs iš už Atlanto,
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas užbaigė 2023–2024 m. Eurolygos sezoną, kuris šį kartą baigėsi nepatekus į atkrintamąsias.Ta proga Kauno „Žalgirio“
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Eurolyga paskelbė paskutinio reguliariojo sezono turo gražiausių epizodų dešimtuką, į kurį pateko ir du momentai iš Kauno "Žalgirio" dvikovos su Madrido "Real".Edgaro
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ komandai Stambulo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi gera repeticija prieš atkrintamąsias
Sedekerskio ekipa pasigerino poziciją, Jokubaitis prametė lemiamą metimą (aiškios įkrintamųjų poros)
Sedekerskio ekipa pasigerino poziciją, Jokubaitis prametė lemiamą metimą (aiškios įkrintamųjų poros)
Nors Vitorijos „Baskonia“ (18-16) prieš lemiamą Eurolygos turą buvo ramūs dėl vietos įkrintamosiose, bet Bolonijoje pasiekta pergalę sustiprino pastarųjų šansus įveikti
Graikijos ir Turkijos grandų mūšyje – dramatiška Šaro kariaunos nesėkmė po pratęsimo
Graikijos ir Turkijos grandų mūšyje – dramatiška Šaro kariaunos nesėkmė po pratęsimo
Paskutiniame Eurolygos reguliariojo sezono ture įvyko nuožmus Graikijos ir Turkijos krepšinio grandų mūšis, kuriame nepakaklo pagrindinio laiko.Šarūn Jasikevičiaus treniruojama
"Žalgirio" arenoje – Eurolygos išlydėtuvės, fanų favoritai ir atlikėjų komentarai
"Žalgirio" arenoje – Eurolygos išlydėtuvės, fanų favoritai ir atlikėjų komentarai
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rungtynėmis su Madrido „Real“ sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje užbaigė 2023-2024 m. Eurolygos sezoną.Kaip jau įprasta,
Sirgalių meile besimėgaujantis Evansas po klausimo apie ateitį pažvelgė į artimiausius tikslus
Sirgalių meile besimėgaujantis Evansas po klausimo apie ateitį pažvelgė į artimiausius tikslus
Galimai paskutines rungtynes su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje sužaidęs Keenanas Evansas apie savo ateitį dar negalvoja ir teigia, jog liko dar nenuveiktų darbų likusioje
Dar vieną saldžią patirtį iš Kauno išsivežęs "Real" strategas įvertino ir Hayeso, ir Decko metimus
Dar vieną saldžią patirtį iš Kauno išsivežęs "Real" strategas įvertino ir Hayeso, ir Decko metimus
Rezultatyviausias Eurolygos ir šio reguliariojo sezono nugalėtojas Madrido „Real“ klubas ketvirtadienio vakarą Kaune tesukrapštė mažiausiai šiais metais – tik
Metus į dvi dalis skėlęs Ulanovas – apie trenerių kaitą, rinktinę ir "Žalgirio" va bank planą prieš "Real"
Metus į dvi dalis skėlęs Ulanovas – apie trenerių kaitą, rinktinę ir "Žalgirio" va bank planą prieš "Real"
Kauno „Žalgirio“ vyrai Eurolygos reguliariojo sezono finiše namuose vos per plauką neįkando titulą ginantiems čempionams Madrido „Real“ krepšininkams –

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime