Naujienos kraunasi...

Džiaugsmą į Barseloną sugrąžinęs Jasikevičius – apie šeimos kantrybę, Gasolio faktorių ir augančias ambicijas

Autorius: Krepšinis.lt.


45-ąjį gimtadienį šiandien minintis Šarūnas Jasikevičius pastaruoju metu išgyvena itin sėkmingą karjeros etapą. Praėjusią vasarą „Barcelonos“ komandos vyriausiuoju treneriu tapęs lietuvis su katalonais neseniai iškovojo pirmąjį savo titulą, jau tapo vietos sirgalių numylėtiniu, o siekti naujų pergalių nuo šiol jam padės ir į Kataloniją sugrįžtantis senas geras pažįstamas Pau Gasolis, rašo Krepšinis.lt.

Vieną iš galingiausių sudėčių Europoje subūrusi „Barcelona“ šiuo metu yra vienvaldė Eurolygos reguliariojo sezono lyderė, o Ispanijoje prieš keletą savaičių džiaugėsi pirmuoju sezono trofėjumi.

Š. Jasikevičiaus treniruojama komanda Madride iškovojo šalies Karaliaus taurę, ant menčių paguldžiusi tris varžovus. Ketvirtfinalyje dramatiškai po pratęsimo palaužta Malagos „Unicaja“ (103:93), pusfinalyje įveikta Vitorijos „Baskonia“ (77:68), o finale itin įtikinamai pranoktas turnyro šeimininkas „Real“ klubas – 88:73.

Triumfo skonį po pertraukos „Barcelonos“ žvaigždėms pajusti padėjęs Š. Jasikevičius šį pasiekimą itin emocingai pažymėjo kartu su žaidėjais – kaip dabar sako pats, „išlaisvino viduje pasislėpusį vaiką“.

Maža to, visai netrukus „Barcelona“ paskelbė dar vieną džiugią žinią – į komandą sugrįžta viena klubo legendų, kadaise kartu su pačiu Šaru spėjęs pažaisti 40-metis Pau Gasolis.

Ko iš savo buvusio bendražygio tikisi treneris iš Lietuvos? Ką jam ir klubui reiškia pirmasis trofėjus? Ko Šaras tikisi iš jau šį sekmadienį vyksiančių „Barcelonos“ klubo prezidento rinkimų? Ir kaip įtemptą trenerio darbą jam pavyksta suderinti su šeimyniniu gyvenimu?

Apie visa tai treneris papasakojo duodamas interviu ispanų krepšinio žurnalui „Gigantes del Basket“. Pateikiame įdomiausias pokalbio ištraukas.

– Apie ką pagalvojote iš karto po pergalės Karaliaus taurėje?

– Tiesą sakant – nežinau, mėgavausi akimirka. Nepaprastai džiaugiausi dėl savo vaikinų. Kai kuriems iš jų laimėti šį titulą buvo labai svarbu. Taurės turnyras trunka visą savaitgalį, ilgą laiką turi būti ypatingai susikaupęs, kad viską atliktum gerai. Žinojome, kad kai kurie momentai bus sunkūs, kad reikės kentėti. Bet galutinė pergalė buvo pelnyta, labai pelnyta. Įveikti „Baskonia“ ir „Real“ tuo būdu, kuriuo juos įveikėme, tikrai geras rezultatas.

– Ar labai didelis skirtumas tarp jausmo po pergalės būnant žaidėju ir šio jausmo būnant treneriu?

– Jausmas yra toks pat. Tačiau nutinka taip, kad būdami treneriais retkarčiais norime parodyti esantys solidūs, net ir pergalės akimirką bandome sukurti kažkokį įvaizdį. Tačiau aš toks būti nenoriu. Man patinka švęsti su savo vaikinais. Noriu išlaisvinti vaiką, kuris gyvena manyje, ir iš tikrųjų tuo labai mėgaujuosi. Tai buvo momentas, kai reikia švęsti – su komandos personalu, su visais žaidėjais. Tokie yra šlovės, pergalės momentai. Tačiau vieningiems būtina išlikti ir sunkiomis akimirkomis. Tikrai mėgavausi pergale, nes žaidėjams ji buvo labai reikalinga.

– Klubo sirgaliai labai simpatizuoja dabartinei komandos sudėčiai. Ar jaučiate tai, nepaisant fakto, jog tribūnose nėra žiūrovų?

– Taip, tikrai jaučiame žmonių simpatijas, nors ir negalime dažnai ir daug laiko praleisti už salės ir savo namų ribų. Dabar vienintelė tiesa yra ta, jog iškovojome titulą, tačiau žmonės tikisi daug daugiau ir pamažu, diena iš dienos, turime dirbti toliau. Laimėta taurė nėra savaitgalio rezultatas – tai pasiruošimo sezonui, trenerių štabo, ilgo žaidėjų darbo rezultatas. To tikrai nesukonstruosi vienas, tai yra komandinis pasiekimas.

– Kolektyvinė gynyba, dalijimasis kamuoliu – tai niuansai, geriausiai apibūdinantys šiandieninę „Barcelonos“ komandą. Kaip jums pavyksta suvienyti žaidėjus į vieną kumštį?

– Gera gynybai nėra susijusi su žvaigždėmis. Tai – pastangos ir pasiaukojimas. Taip pat supratimas, kada reikia protingai prasižengti – nors tai gali lemti ir atsisėdimą ant suolo – yra nepaprastai svarbus. Ir vaikinai tikrai labai stengiasi. Puolime svarbūs žaidėjai suvokė, kad laimėti žaidžiant vien tik individualiai – nepavyks.

Jiems reikia vieniems kitų, o treneris reikalingas tam, kad padėtų žengti tuo pačiu keliu. Vienišas žaidėjas niekada nenuvers kalnų krepšinyje, nes tai yra komandinis sportas. Aš noriu, kad krepšininkai aukotųsi aikštėje, kad gynyboje dėtų pastangas, dirbtų net ir juodą darbą. O puolime jie turi mėgautis, tačiau išlikti komanda. Žinoti, kad jei vieną dieną tu surenki 5 taškus, o komandos draugas – 20, kitą dieną viskas gali būti atvirkščiai. Tai man reiškia žaidimą kartu.

– Kai buvusiam Kauno „Žalgirio“ žaidėjui Augusto Limai gimė vaikas, plačiai paplito tuometinis su vaikais susijęs jūsų pasisakymas spaudos konferencijoje. Kokią vietą jūsų paties gyvenime užima krepšinis?

– Vieną iš svarbiausių vietų mano gyvenime. Tai dalykas, kuris privalo derėti su mano gyvenimu, jo būdu. Mano šeima turi suprasti, kad joje yra vyras, kuris kartais tiesiog nebūna namuose, tačiau aš pats taip pat turiu dėti dideles pastangas, kad galėčiau praleisti daugiau laiko kartu su jais ir gerbti juos.

Būtent tai yra pats pats reikšmingiausias dalykas – šeima. Metuose būna labai sunkių savaičių, kurių metu žaidžiame po ketverias rungtynes – tokiais atvejais savus pamatyti labai sudėtinga. Tikrai sudėtinga, bet tu turi turėti moterį, kuri tave supranta, supranta situaciją. Taip pat ir vaikai supranta, kad būna periodų, kai tėčio nėra namuose. Apskritai save laikau likimo apdovanotu, kad turiu šį darbą. Būtų puiku, jei tai pavyktų tęsti ir toliau.

– Esate ypač reiklus, bet žaidėjai jus labai gerbia. Kur čia paslaptis, ir apskritai kur yra tokio bendravimo ribos?

– Tiesą sakant, nežinau kur yra ribos. Esmė būti nuoširdiems. Turiu omenyje, aš privalau būti nuoširdus su jais, o jie – su manimi. Jie turi žinoti, kada savo darbą atlieka gerai, o kada – blogai. Žmogiška kažką daryti blogai, klysti, tačiau ne dvi-tris dienas paeiliui. Tokiais atvejais patenkame į blogą dinamiką. Ir jie žino, kad aš sakysiu viską tiesiai šviesiai. Vaizdo įrašai kartais padeda išlaikyti šį balansą ir leisti pasakyti: „Atkreipk dėmesį į tai, ko aš tavęs prašiau, ir ką tu iš tikrųjų padarei“. Ir aš pats kartais akivaizdžiai suklystu, tai reikia pripažinti.

– Cory Higginsas tapo Karaliaus taurės MVP. Kaip jam pavyksta priimti tokius tinkamus sprendimus aikštėje?

– Visų pirma reikia pažymėti, kad jis yra nuostabios sportinės formos. Jaučiasi itin patogiai. Ir kai Nikola Mirotičius finale turėjo tam tikrų problemų, nes gavo skaudų smūgį, Cory teko prisiimti daugiau atsakomybės. Kartais žaidėjas tobulai tinka tavo planams įgyvendinti, o kartais – ne. Tačiau mes turime daug opcijų. Vieną dieną gali būti Nikola, kitą – Cory, trečią – Brandonas Daviesas...Turime ir metikų, kurie gali pridaryti bėdų varžovams išlįsdami iš užtvarų. Mano darbas – išnaudoti komandos stipriąsias puses kiekvienose konkrečiose rungtynėse.

– Pakalbėkime apie Leo Westermanną. Kuo jis pagerina komandos žaidimą būdamas aikštėje?

– Tai vienas iš tų žaidėjų, kurių indėlis kartais gali nebūti matomas plika akimi, tačiau jis visuomet atiduos kamuolį komandos draugui būtent tą akimirką, kai tai reikia padaryti. Jis žino, ko prašo treneris. Nėra kažkuo labai įspūdingas, tačiau yra vienas protingiausių krepšininkų Eurolygoje. Jam kol kas dar trūksta žaidimo ritmo, tačiau Leo yra pasiruošęs – žino, kada reikia prasižengti, kada atlikti perdavimą.

– Ar „Barcelona“ jau demonstruoja geriausią savo krepšinį, ar sezono pabaigoje vaizdas gali dar labiau pagerėti?

– Sezono pabaigoje titulus laimi komandos, kurios pamažu gerina žaidimą per visus 10 mėnesių. Būtent tai ir darome. Esame daug geresni, nei buvome rugsėjį ar spalį ir dabar sustoti nereikia. Visuomet reikia galvoti apie tai, kai tapti dar geresniems.

– Užbaikite frazę. „Kai baigsite sezoną, būsite patenkintas jeigu...“

– Jeigu būsime pirmi. Be jokių abejonių. Tai būtų didžiulė laimė. Dėl to ir esame Barselonoje, kad laimėtume.

– Į Barselonos klubą atvykote po ilgos pertraukos. Ar jis labai pasikeitė nuo jūsų žaidimo metų čia?

– Taip, nemeluosiu. Klubas išgyveno prastą epochą, visi laukiame kovo 7-osios, kai vyks rinkimai į prezidento postą. Tikrai norisi, kad klubui viskas klostytųsi sėkmingai, kad sirgaliai būtų patenkinti.

– Ko prašytumėte naujojo prezidento?

– Klubo sporto sekcijose turime pačių geriausių pasaulio atletų, yra puikių trenerių. Ir norisi, kad būtent sportas rūpėtų treneriams ir žaidėjams, kad įsivyrautų ramybė. Kad galėtume dirbti tą, dėl ko čia ir susirinkome. Ir kad valdžia rūpintųsi tuo, kuo ir turi rūpintis – įvaizdžio klausimais, marketingu... Aišku, esu pajuokavęs ir dėl to, kad daugiau dėmesio reikėtų skirti krepšiniui.

– Sirgaliai jus greitai pamilo, kaip savo laiku pamilo futbolo komandą treniravusį Josepą Guardiolą. Ar patinka toks palyginimas?

– Nemeluosiu, tikrai kad patinka. Tačiau iki Guardiolos man dar labai labai toli...

– Svetislavas Pešičius, Aito Garcia Renesesas... Ar įsivaizduojate save dar dirbantį būnant jų amžiaus, ar ši veikla pernelyg išsunkia?

– Tiesa, kad ši veikla labai išsunkia ir faktas, kad treneris realiai gali galvoti tik apie tai, kaip išgyventi artimiausią savaitę. Tai labai sunkus darbas ir aš puikiai suvokiu, kur ir kodėl atsidūriau. Kadangi nebegaliu žaisti... dabar treniruoju.

– Paskutinis klausimas. Ką šiai komandai gali duoti Pau Gasolis?

– Yra du su šiuo klausimu susiję dalykai. Pirmasis yra tas, kad Pau, atvykdamas į Barseloną, iš karto yra didžiulis privalumas visam klubui, sirgaliams, klubo istorijai. Antrasis, ir galvoju, kad jis yra esminis – Pau fizinė forma. Jis nežaidė beveik dvejus metus ir mes nuoširdžiai turėsime įvertinti, kuo krepšininkas mums gali padėti, kokia jo forma – svarbiausia čia yra tai, kad pats Gasolis tai puikiai supranta. Esu įsitikinęs, kad Pau bus nuoširdus su manimi ir kartu mes padarysime geriausia, ką galime padaryti ir jam, ir visam „Barcelonos“ klubui.

Šį vakarą „Barcelona“ Eurolygoje žais 29-ojo turo rungtynes – namuose priims Vitorijos „Baskonia“ ekipą su Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu. Nors P. Gasolis jau yra atvykęs į Barseloną, šiame susitikime legenda dar nežais.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Pripažinimas: Jakučionis pakviestas į didžiausių talentų rungtynes
Pripažinimas: Jakučionis pakviestas į didžiausių talentų rungtynes
Vienas iš perspektyviausių Lietuvos krepšininkų Kasparas Jakučionis sulaukė kvietimo dalyvauti prestižinėse „Nike Hoop Summit“ stovyklos rungtynėse, rašo Krepšinis.lt.17-metis
Dončičius stebėjosi Ramadano metu žaidžiančiu Irvingu, Wembanyama apsilankys Paryžiuje
Dončičius stebėjosi Ramadano metu žaidžiančiu Irvingu, Wembanyama apsilankys Paryžiuje
Luka Dončičius neslėpė susižavėjimo Kyrie Irvingo pergalingu metimu ir stebėjosi, kaip komandos draugas gali žaisti Ramadano metu. Savo ruožtu San Antonijaus „Spurs“ su Victoru Wemabanyama
Trinchieri tėvynainių gretose randa ir Maldini su Nesta, ir krepšinio dinozaurą
Trinchieri tėvynainių gretose randa ir Maldini su Nesta, ir krepšinio dinozaurą
Andrea Trinchieri turės su kuo pasikalbėti itališkai – į Kauną atkeliauja Bolonijos „Virtus“ kolektyvas, su kuriuo žalgiriečiai pradės paskutinę šiame sezone „dvigubą“
"Žalgiris" paskelbė sudėtį Dubajuje vyksiančiame Eurolygos jaunimo atrankos turnyrui
"Žalgiris" paskelbė sudėtį Dubajuje vyksiančiame Eurolygos jaunimo atrankos turnyrui
Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda ruošiasi artėjančiam Eurolygos jaunimo atrankos turnyrui ir paskelbė 16 žaidėjų sąrašą, nrašo Krepšinis.lt.Šis atrankos
"Partizan" prieš "Baskonia" versis be dėl netekties šeimoje namo išskridusio LeDay
"Partizan" prieš "Baskonia" versis be dėl netekties šeimoje namo išskridusio LeDay
Belgrado "Partizan" eurolygos dvikovoje prieš Tado Sedekerskio atstovaujamą Vitorijos "Baskonia" versis be vieno iš lyderių Zacho LeDay.Serbijos klubo vyriausiasis treneris
Hardenas aplenė Carterį ir lipa ant kulnų Garnettui
Hardenas aplenė Carterį ir lipa ant kulnų Garnettui
Nacionalinės krepšinio aociacijos (NBA) superžvaigždė bei veianas Los Andželo "Clippers" lyderių jamesas Hardenas pakilo į 20-ą vietą visų laikų rezultatyviausių lygos žaidėjų
Indonezijos ir LKF bendradarbiavimas įsibėgėja: Kiltinavičius treniruos egzotiškos šalies jaunimą
Indonezijos ir LKF bendradarbiavimas įsibėgėja: Kiltinavičius treniruos egzotiškos šalies jaunimą
Visą mėnesį trukęs Indonezijos jaunimo krepšinio atrankos projektas, kurį koordinavo Lietuvos krepšinio federacija (LKF), pasiekė galutinę stadiją. Kovo mėn. pradžioje Indonezijoje
Irvingas neįtikėtinu dvitaškiu per Jokičių su sirena išplėšė "Mavs" pergalę (rezultatai)
Irvingas neįtikėtinu dvitaškiu per Jokičių su sirena išplėšė "Mavs" pergalę (rezultatai)
Įspūdingą pergalę NBA pirmenybėse įsirašė Dalaso „Mavericks“ (39-29), kuri namie po Kyrie Irvingo metimo su sirena 107:105 (30:34, 28:27, 26:18, 23:26) palaužę lygos čempionę
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Kauno „Žalgirio“ strategas Andrea Trinchieri po 97:77 laimėtų rungtynių prieš „Pieno žvaigždes“ džiaugėsi, jog pergalę pavyko pasiekti padedant klubo dubleriams,
Prieš mačą Kaune "Virtus" per pratęsimą nusileido autsaideriams
Prieš mačą Kaune "Virtus" per pratęsimą nusileido autsaideriams
Sensacingą nesėkmę prieš antradienio Eurolygos mūšį Kaune su "Žalgiriu" Italijos pirmenybėse patyrė Bolonijos "Virtus" (16-7).Lucos Banchi auklėtiniai išvykoje
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepagailėjo į atkrintamąsias besitaikančių klubų susidūrimas. „Šiauliai“ (5-16) savo arenoje 91:94 (29:17,
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Šią savaitę pralaimėjimu jonaviečiams pradėjęs Vilniaus „Wolves“ (15-7) klubas parodė kardinaliai kitokį veidą svarbiame mače.Nedo Pacevičiaus auklėtiniai namuose 109:72 (27:16,
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) staigmenos pateikti nepavyko Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (4/17). Aurimo Jasilionio auklėtiniai išvykoje 77:97 (14:25,
Ekspertai Evansas ir Butkevičius nuotaikingai vertino "Žalgirio" alternatyvias aprangas
Ekspertai Evansas ir Butkevičius nuotaikingai vertino "Žalgirio" alternatyvias aprangas
Kauno "Žalgirio" lyderis Keenanas Evansas ir gynybos specialistas Arnas Butkevičius įvertino komandos alternatyvias aprangas.Nuotaikingą vaizdo reportažą galite pamayti ČIA.Amerikietis
Naudingas Jokubaitis neišgelbėjo "Barcos" nuo sensacingo pralaimėjimo Jogėlos ekipai
Naudingas Jokubaitis neišgelbėjo "Barcos" nuo sensacingo pralaimėjimo Jogėlos ekipai
Sensacingą  bei dramatiškąnesėkmę Ispanijos pirmenybėse patyrė Roko Jokubaičio atstovaujama Barselonos "Barcelona" (16-9).Čempionų titulą ginantys katalonai savo gerbėjų
Belgo dėjimas per Valančiūną – tarp įspūdingiausių NBA momentų
Belgo dėjimas per Valančiūną – tarp įspūdingiausių NBA momentų
Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) šeštadienį įvyko aštuoni susitikimai, penkiuose iš jų pegales šventė svečiai.Lyga paskelbė kovo 16 dienos gražiausių
"Pelicans" su Valančiūnu pratęsė sėkmingą atkarpą, "Lakers" prarado Davisą ir pralaimėjo (rezultatai)
"Pelicans" su Valančiūnu pratęsė sėkmingą atkarpą, "Lakers" prarado Davisą ir pralaimėjo (rezultatai)
Jono Valančiūno atstovaujamas Naujojo Orleano „Pelicans“ (41-26) klubas pasiekė dar vieną pergalę. Lietuvio ekipa namuose 126:107 (36:33, 37:35, 29:24, 24:15) pranoko Portlando „Trail
Sabonis priartėjo prie NBA rekordo, bet gynėjo nesulaikę "Kings" krito namuose
Sabonis priartėjo prie NBA rekordo, bet gynėjo nesulaikę "Kings" krito namuose
Domantas Sabonis surinko dar vieną dvigubą dublį, bet jo atstovaujamas Sakramento „Kings“ (38-28) 91:98 (22:21, 26:32, 26:22, 17:22) nusileido Niujorko „Knicks“ (40-27), rašo
Biržuose pradėta Garasto sporto ir sveikatingumo centro statyba
Biržuose pradėta Garasto sporto ir sveikatingumo centro statyba
Kovo 14-ąją į statomo Biržų Vlado Garasto sporto ir sveikatingumo centro pamatus buvo įkasta simbolinė Laiko kapsulė. Kapsulę su laišku ateities kartoms įkasė Biržų rajono
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Šalies vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (16-4) krepšininkai gerokai komplikavo savo šansus pakovoti dėl LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo, rašo Krepšinis.lt.Vilniečiai
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
Vienintelis Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) šeštadienio mačas virto tikrų tikriausiu trileriu. Vilniaus „Rytas“ (16/4) po dramatiškos
Prieš dvigubą savaitę Šaras iškovojo 12-ą iš eilės pergalę Turkijoje
Prieš dvigubą savaitę Šaras iškovojo 12-ą iš eilės pergalę Turkijoje
Prieš dvigubą Eurolygos savaitę bei mūšį su "Barcelona" užtikrintą pergalę Turkijos pimenybėse iškovojo Stambulo "Fenrbahče" (20-3).Šarūno Jasikevičiaus
Šmitą praradęs "Žalgiris" LKL kovoms įregistravo dublerių aukštaūgį
Šmitą praradęs "Žalgiris" LKL kovoms įregistravo dublerių aukštaūgį
Kauno „Žalgirio“ komanda į savo sudėtį „Betsafe-LKL“ čempionate įtraukė 19-metį vidurio puolėją Matą Vokietaitį.212 cm ūgio „Žalgirio“ dublerių komandos
Trinchieri ir Evansas apgailestavo, kad per vėlai susizgribo: galbūt pritrūko poros minučių
Trinchieri ir Evansas apgailestavo, kad per vėlai susizgribo: galbūt pritrūko poros minučių
Varžovų gynyboję dusę ir lanką netaikliais metimais daužę Kauno „Žalgirio“ (11-18) krepšininkai Miunchene nesukraptė nė 60 taškų ir patyrė jau trečią nesėkmę iš
Blokas Šmitui ir dėjimas į "Žalgirio" krepšį – tarp įspūdingiausių Eurolygos momentų
Blokas Šmitui ir dėjimas į "Žalgirio" krepšį – tarp įspūdingiausių Eurolygos momentų
Eurolyga pristatė 29-ojo turo gražiausių epzodų dešimtuką, į kurį pateko ir du momentai iš Kuno 'Žalgirio" dvikovos su Miuncheno 'Bayern".Rinkinį atidarė bavarų
Karjeros mačą sužaidęs buvęs žalgirietis – Eurolygos turo MVP
Karjeros mačą sužaidęs buvęs žalgirietis – Eurolygos turo MVP
Eurolygos 29-ojo turo naudingiausiuoju žaidėju (MVP) tapo Tel Avivo "Maccabi" vidurio puolėjas Joshas Nebo.Buvęs žalgirietis sužaidė geriausias rungtynes per savo karjerą turnyre, o Izraelio
Krivo ir Murausko komanda patyrė nesėkmę konferencijos pusfinalyje
Krivo ir Murausko komanda patyrė nesėkmę konferencijos pusfinalyje
Motiejaus Krivo ir Pauliaus Murausko atstovaujama komanda nepateko į NCAA "Pac-12" konferencijos finalą.Arizonos "Widcats" Las Vegase vykstančio turnyro pufinalyje 59:67 (33:23,
"Pelikanai" ir be svaraus Valančiūno indėlio šventė svarbią pergalę (rezultatai)
"Pelikanai" ir be svaraus Valančiūno indėlio šventė svarbią pergalę (rezultatai)
Svarbią pergalę NBA čempionate įsirašė dėl tiesioginės vietos atkrintamosiose kovojantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (40-26) krepšininkai, kurie namuose 112:104 (20:22,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime