Naujienos kraunasi...

Išsklaidytas "Žalgirio" jaunimas: kurie iš jų vasarą pasuks Kauno kryptimi?

Autorius: Marius Milašius, Alfa.lt.
Išsklaidytas "Žalgirio" jaunimas: kurie iš jų vasarą pasuks Kauno kryptimi?
Alfa.lt fotomontažas
Klestinčia krepšinio piramide besididžiuojantis Kauno „Žalgiris“ stokoja vienintelio jos laiptelio – dublerinės kauniečių ekipos, žaidžiančios Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), marškinėlius išaugantiems žaidėjams šuolis į pagrindinę komandą dažnai būna per aukštas, tad stipriausios Lietuvos ekipos vadovams tenka priimti sunkius sprendimus ir ieškoti jauniesiems žalgiriečiams laikinų karjeros stotelių.

Tokių žaidėjų, paskolintų kitoms komandoms, šiame sezone „Žalgiris“ turi septynis. Penki iš rungtyniauja Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ekipose, o dar du buvo įsiūlyti užsienio klubams.

Bent keturi iš šių krepšininkų praeityje jau buvo vilkėję pagrindinės „Žalgirio“ komandos aprangą, o jų, kaip ir likusių žaidėjų, tikslas yra vienas – rasti kelią atgal į Lietuvos čempionų gretas.

Alfa.lt apžvelgia, kaip šiame sezone sekasi „Žalgirio“ paskolintiems krepšininkams ir kiek realu juos kitąmet išvysti jau su žaliai-baltais marškinėliais.

Paulius Valinskas (Panevėžio „Lietkabelis“)

Statistika (LKL): 11,2 taško, 3,2 rezultatyvaus perdavimo, 57,9 proc. dvitaškių, 23,7 proc. tritaškių.

Du sezonus 2016-2018 metais pagrindinėje „Žalgirio“ sudėtyje praleidęs P. Valinskas turėjo keletą blykstelėjimų, tačiau nesugebėjo įsitvirtinti Šarūno Jasikevičiaus rotacijoje, tad prieš šį sezoną, kartu su klubo vadovais, nusprendė paieškoti laimės kitur.

Sezonas Panevėžyje gynėjui, kaip ir visai jo komandai, yra gana banguotas. „Lietkabelio“ žaidimui dar vadovaujant Gintarui Kadžiuliui P. Valinskas nesugebėjo rungtyniauti stabiliai, tačiau kiek geresnius rezultatus ėmė demonstruoti strategą iš Lietuvos pakeitus serbui Nenadui Čanakui.

Nors 23-ejų kaunietis taip ir netapo vienareikšmiu „Lietkabelio“ lyderiu, pastaruoju metu jį galima laikyti vienu svarbiausių panevėžiečių sėkmės garantų – per paskutines 14 rungtynių nacionaliniame čempionate P. Valinskas renka po 13,1 taško ir 12,9 naudingumo balo.

Tiesa, žingsnio, leidžiančio jam prognozuoti sugrįžimą į „Žalgirį“, gynėjas taip ir nepadėjo – P. Valinskas ir toliau nesugeba stabiliai pataikyti iš toli, o jo vadovavimą komandai geriausiai iliustruoja faktas, kad „Lietkabelyje“ jis beveik visą savo žaidimo laiką žaidžia nebe įžaidėjo, o atakuojančio gynėjo pozicijoje.

Gytis Masiulis (Klaipėdos „Neptūnas“)

Statistika (LKL): 9,3 taško, 5,4 atkovoto kamuolio, 60 proc. dvitaškių, 32,5 proc. tritaškių.

Praėjusį sezoną „Žalgiryje“ jau žaidęs, tačiau istorinio sezono ir puikiai rungtyniavusių sunkiųjų kraštų Pauliaus Jankūno ir Aarono White‘o šešėlyje likęs Tomo Masiulio sūnus vasarą pasuko į pajūrį, kur jo globa užsiima vienas geriausių šalies trenerių Kazys Maksvytis.

Nors G. Masiulis uostamiestyje netapo ryškiausia „Neptūno“ figūra, jo pasirodymą dėl antrosios vietos LKL besikaunančioje komandoje galima vertinti teigiamai – puolėjas yra penktas pagal rezultatyvumą ir trečias pagal naudingumą ekipos žaidėjas.

20-metis užsirekomenduoti „Žalgirio“ trenerių štabo, kurio gretose yra ir jo tėtis, akyse galėjo ir per Klaipėdos ir Kauno ekipų tarpusavio mačus – visas tris akistatas laimėjo „Neptūnas“, o pats G. Masiulis per tuos mačus pelnė po 10 taškų, atkovojo po 5 kamuolius ir rinko po 10,7 naudingumo balo.

Vilčių grįžti į laikinąją sostinę G. Masiuliui turėtų teikti ir šiųmetinė P. Jankūno forma – „Žalgirio“ simbolį nuolat kamuoja traumos, o net ir žaisdamas jis jau toli gražu neprimena praėjusį sezoną į simbolinę Eurolygos komandą patekusio žaidėjo.

Visgi naivu tikėtis, kad Klaipėdoje ryškiausia figūra dar netapusi T. Masiulio atžala galėtų vaidinti svarbų vaidmenį kito sezono „Žalgiryje“.

Martinas Gebenas (Utenos „Juventus“)

Statistika (LKL): 11 taškų, 7 atkovoti kamuoliai, 63,5 proc. dvitaškių, 39,1 proc. tritaškių.

Tik pernai Notr Damo universitetą baigęs ir „Žalgirio“ dėmesio sulaukęs „centras“ jau pirmajame savo profesionalo sezone demonstruoja, kad Pauliaus Motiejūno ir Roberto Javtoko dėmesio jis sulaukė ne veltui.

Kiek sunkiau įsivažiavęs ir neretai kito uteniškių vidurio puolėjo Vaido Čepukaičio šešėlyje likdavęs aukštaūgis įgavo pagreitį maždaug lapkričio pabaigoje, o nuo tada jis yra vienas geriausių žaidėjų ne tik „Juventus“ ekipoje, bet ir visoje LKL.

14,5 taško, 7,8 atkovoto kamuolio ir 19,8 naudingumo balo – tokius rodiklius M. Gebenas fiksuoja per paskutinių 16 rungtynių atkarpą, bendrais sezono vidurkiais devynmyliais žingsniais besivejantis pagal naudingumą pirmaujančius Jerai Grantą ir Brandoną Daviesą.

Nenuostabu, kad kovo mėnesio naudingiausiu lygos žaidėju pripažintas 24-erių „centras“ jau traukia ir „Žalgirio“ dėmesį, o pats žaidėjas, kalbėdamas su oficialia LKL svetaine, pripažino, jog tokiais savo pasirodymais siekia gauti vietą kito sezono „Žalgirio“ sudėtyje.

Nors toks scenarijus dar negarantuotas, M. Gebenas išties turi bene geriausius šansus papildyti Kauno klubą. Jau ir Lietuvos rinktinėje spėjęs debiutuoti vilnietis gali tapti puikia pamaina traumų kamuojamam Antanui Kavaliauskui arba šiame sezone „Žalgirio“ gretose taip ir nesužibėjusiam bei galiausiai dėl traumos sezoną baigusiam Laurynui Biručiui.

Donatas Sabeckis (Liudvigsburgo „MHP Riesen“)

Statistika (Vokietijos „Bundesliga“): 4,6 taško, 1,7 rezultatyvaus perdavimo, 52 proc. dvitaškių, 25 proc. tritaškių.

„Žalgiryje“ sezoną pradėjęs, tačiau galiausiai konkurencinės kovos prieš Leo Westermanną ir Derricką Waltoną neatlaikęs kaunietis savo pasirodymais nedžiugina ir Vokietijoje, kur D. Sabeckis atstovauja dėl patekimo į atkrintamąsias besikaunančiai Liudvigsburgo ekipai.

Antru komandos įžaidėju tapęs ir po 16,4 min. per susitikimą žaidžiantis atakų organizatorius kol kas nė iš tolo neprimena to žaidėjo, kuris pernai vedė „Šiaulius“ į penktąją LKL vietą ir buvo pirmenybių lyderis pagal atliktus rezultatyvius perdavimus.

D. Sabeckio privalumu netaps ir jo amžius – įžaidėjui jau 26-eri, tad vasarą pasibaigus jo metų sutarčiai su „Žalgiriu“ naivu tikėtis, kad kauniečiai ryšis pratęsti bendradarbiavimą.

Matas Jogėla (Alytaus „Dzūkija“)

Statistika (LKL): 8,6 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, 57,5 proc. dvitaškių, 23,5 proc. tritaškių.

20-metis puolėjas užsirekomendavo antrosios „Žalgirio“ komandos gretose ir šiemet debiutavo LKL, kur nuo spalio jam tenka klausytis vieno griežčiausių pirmenybių strategų Andrejaus Urlepo pamokymų.

Nors įsiliejimas į aukštesnio lygio krepšinį M. Jogėlai nebuvo pats sklandžiausias – per pirmąsias devynerias rungtynes jis rinko po 6,7 taško, o lapkritį jį dar pakirto ir trauma, grįžęs į aikštę prieš pat naujuosius metus puolėjas ėmė demonstruoti vis solidesnį žaidimą.

Per penkių rungtynių atkarpą atletiškas 201 cm ūgio žaidėjas rinko po 13,2 taško ir atkovojo po 6 kamuolius, o A. Urlepas pasitikėjimą jaunuoju krepšininku išreiškė per mačą jam skirdamas net po 29,4 minutės.

Nors vasario pradžioje žaidėją dar sykį sustabdė čiurnos traumą, dėl kurios jis vėl buvo priverstas praleisti maždaug pusantro mėnesio, „Žalgirio“ vadovai neabejotinai šio talentingo žaidėjo tobulėjimą. Kelti sparnus į pagrindinę Kauno komandą jau kitame sezone M. Jogėlai gali būti ankstoka, tačiau nenustebkite, jei ir NBA skautus dominantis žaidėjas kažkuriuo savo karjeros momentu taps svarbia žaliai-baltų dėlionės dalimi.

Arnas Velička (Tartu „Ulikool Rock“)

Statistika (Latvijos-Estijos čempionatas): 19,2 taško, 5,6 rezultatyvaus perdavimo, 4,2 atkovoto kamuolio, 45,5 proc. dvitaškių, 29,2 proc. tritaškių.

„Barcelonos“ jaunimo akademijai dvejus metus priklausęs, tačiau savo vietos Katalonijoje taip ir neradęs Lietuvos jaunių rinktinių lyderis pernai susiejo savo ateitį su „Žalgiriu“ bei pasistažuoti buvo išsiųstas į Estiją, kur treneriu dirba lietuviams gerai pažįstamo Siimo-Sanderio Venės tėtis Priitas.

Gerai pažįstamas estas, kelerius metus dirbęs ir „Žalgirio“ sistemoje, negaili dėmesio A. Veličkai – lietuvis žaidžia beveik po 33 minutes ir aikštėje gali daryti praktiškai bet ką. Ir nors toks atsakomybės gavimas turėtų džiuginti tiek patį įžaidėją, tiek „Žalgirį“, kai kurios 19-mečio tendencijos kauniečius gali ir neraminti.

Bene didžiausia A. Veličkos bėda – tritaškiai metimai. Nors pataiko mažiau nei kas trečią metimą, gynėjas iš toli šaudo labai dažnai – per vieną mačą išmeta po daugiau nei 9 tritaškius.

Panaši bėda jį lydėjo ir anksčiau – nors savo pasirodymais jis neretai tempė Lietuvos jaunučių ir jaunių rinktines į pergales, pasitaikydavo ir situacijų, kai nepažabojamas A. Veličkos noras svaidyti tritaškius kenkdavo jo ekipoms. Apskritai per savo karjerą rinktinėse įžaidėjas iš toli atakavo vos 25,6 proc. taiklumu, nors per mačą vidutiniškai išmesdavo bent po 6 tritaškius.


Ši yda, kaip ir aukščiausio lygio rungtynių patirties trūkumas, veikiausiai lems tai, kad A. Velička dar bent kelerius metus nepriaugs iki „Žalgirio“ marškinėlių. Visgi verta tikėtis, kad kitame sezone krepšininkas jau nebežais abejotino pajėgumo bendrame Latvijos ir Estijos čempionate ir prisijungs bent jau prie LKL vidutiniokų klubo.

Martynas Varnas (Kėdainių „Nevėžis“)

Statistika (LKL): 7,7 taško, 2,9 atkovoto kamuolio, 58,2 proc. dvitaškių, 29,8 proc. tritaškių.

Dar prieš kelerius metus vienu perspektyviausių Lietuvos žaidėjų laikytas M. Varnas buvo užsivilkęs ir pagrindinės „Žalgirio“ komandos marškinėlius, tačiau nei tada, nei vėliau taip ir nepasiekė bent jau epizodinį vaidmenį Kaune galinčio vaidinti žaidėjo lygio.

22-ąjį gimtadienį sausį jau paminėjęs gynėjas 2017-2018 m. sezone su 4,8 taško vidurkiu atliko epizodinį vaidmenį Pasvalio „Pieno žvaigždėse“, o šiemet ne ką stabiliau rungtyniauja ir dar silpnesnėje Kėdainių ekipoje.

Jaunimo lygmenyje protingu žaidimu ir taiklia ranka pasižymėjęs M. Varnas aukščiausiame lygyje Lietuvoje nesugeba demonstruoti nei vieno iš šių komponentų – per 22 aikštėje praleidžiamas minutes jis klysta po beveik du kartus bei iš toli atakuoja geriausiu atveju patenkinamu 29,8 proc. tikslumu.

Panašu, kad brandą pamažu pasiekiančiam žaidėjui „Žalgirio“ durys netrukus gali užsiverti visam laikui.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Ispanijoje – blankus Gebenas, minusinis Jogėla bei jų komandų nesėkmės
Ispanijoje – blankus Gebenas, minusinis Jogėla bei jų komandų nesėkmės
Ispanijos pirmenybėse nesėkmę patyrė dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas kovojanti Manresos BAXI (17-13) komanda su Martinu Gebenu.Pedro Martinezo treniruojami katalonai namie 90:97 (30:28,
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime