Naujienos kraunasi...

J.Crawfordas: Amerikoje į tautybes neskirstome, pavardė keista - tu europietis

Autorius: Justina Šveikytė, kedainiunevezis.lt.
J.Crawfordas: Amerikoje į tautybes neskirstome, pavardė keista - tu europietis
Giedrės Minelgaitės nuotr.
26-erių metų amžiaus „Nevėžio“ ekipos aukštaūgis Joshua Crawfordas prie komandos prisijungė tik gruodžio mėnesio gale. Kalėdas atšventęs su mama Kalifornijoje, 211 cm ūgio, 110 kg svorio legionierius atvyko į Lietuvą ir stojo ginti „Nevėžio“ garbę.

„Man krepšinis – visas gyvenimas. Mano gyvenimo būdas. Kai tarp sezonų turiu keletą laisvų mėnesių, aš tiesiog nebežinau, ką veikti. Tarsi negaliu rasti sau vietos“,– pasakoja diplomuotas  kriminologas ir Fizinio lavinimo mokslo specialistas.

Profesionalo karjera prasidėjo Ispanijoje

– Joshua, klausiu tradiciškai – kada pradėjai žaisti krepšinį?
– Žaidžiau jau nuo vaikystės, bet rimtai treniruotis pradėjau gan vėlokai: buvau maždaug 15 metų, žaidžiau mokyklos kieme, mane pamatė treneris ir pakvietė į komandą. Jau tada buvau aukštas, gal kokių 193 cm ūgio.

Pamilau krepšinį. Žaisti struktūrizuotą sportą – įsipareigojimas. Bet aš jau nuo pradžios mylėjau krepšinį ir supratau, kad būtent tai aš noriu daryti visą savo gyvenimą.

Rungtyniavau mokykloje, po to – universitete. Profesionaliai rungtyniauti pirmą kartą išvykau į Ispaniją, 2010 metais.

– Ir kaip tau pasirodė tie pirmieji metai šiapus Atlanto?
– Oi... Tiesiogine to žodžio prasme, „nunešė man stogą“. Užaugi Amerikoje ir galvoji, kad viskas yra ir gali būti tik vienaip. Tada atvažiuoji į Europą ir pamatai, kad viskas gali būti visiškai kitaip. Tai, ką žmonės valgo, kaip elgiasi vienas su kitu. Kiekviena šalis skirtinga, visas pasaulis labai įvairus, to tu nežinai augdamas Amerikoje. Patyriau didelį kultūrinį šoką.

Ispanijoje kartą su draugu nuėjome į „McDonalds“ restoraną. Nusipirkome maisto, atsisėdome prie staliuko. Prie mūsų priėjo nepažįstami žmonės, nors aplink buvo pilna tuščių staliukų, atsisėdo būtent prie mūsiškio ir pradėjo su mumis kalbėtis. Europoje žmonės vienas kitam mandagesni ir draugiškesni, negu Amerikoje.

Ispanijoje buvo sudėtinga dėl to, kad ten niekas nekalbėjo angliškai. Lietuvoje visi kalba angliškai – treneriai, komandos draugai, fanai.

– Sakyk, kaip Amerikoje žiūrima į lietuvius ir kitus europiečius?
Įdomu tai, kad Amerikoje mes neskirstome – jūs lietuviai, vokiečiai ar prancūzai. Mums žmogus arba amerikietis, arba europietis. Jeigu tavo pavardė keista – vadinasi, esi europietis.

Aš ilgą laiką nežinojau, kad Arvydas Sabonis yra lietuvis. Man jis buvo europietis. Kai neseniai sužinojau, kad jis yra iš Lietuvos, labai nustebau.

Rungtyniauti Lietuvoje – garbė

– Joshua, kai pirmą kartą išvydau tave – nustėrau: veido bruožais, plaukų spalva primeni lietuvį. Ar dažnai Lietuvoje su tavimi žmonės bando bendrauti lietuviškai?

– Netgi labai! Prieina ir sako man kažką, o aš nė velnio nesuprantu. Dar nesu buvęs tokioje šalyje, kurioje mane laikytų vietiniu – tik Lietuvoje. Tai, kad čia mane laiko vietiniu, labai daug juoko kelia mano amrikiečiams komandos draugams.

– Gruodį gavai pasiūlymą atvykti į „Nevėžio“ gretas. Ar greitai apsisprendei?

– Prieš tai rungtyniavau Slovakijoje savaitę. Lyga buvo labai prasta, nenorėjau būti jos dalimi. Tarp krepšininkų žinoma, kad čia, Lietuvoje, rungtyniauti yra garbė. Jūs turite gilią krepšinio tradiciją. Pirma ir pagrindinė priežastis, kodėl nedvejodamas sutikau – LKL yra labai stipri krepšinio lyga. Nusprendžiau atvykti.

Sprendimas nebuvo sudėtingas, ilgai nesvarsčiau. Norėjau žaisti LKL, su stipriais, pajėgiais žaidėjais, kaip aš sakau – „Big boys“. Viskas, ką čia darai aikštelėje, yra labai gerbiama, nes žaidi prieš gerokai stipresnes komandas, pajėgius varžovus.

– Kaip jauteisi atvykęs?
– Buvo labai šalta, visur daug sniego. Jaučiausi kaip Rusijoje.

– O kalbant apie komandą? Kokie buvo pirmieji įspūdžiai?
– Stebėjau savo komandą ir nesupratau, kaip mes galime būti dešimtojoje vietoje, juk turime tiek talento!

– Pasirašei sutartį dviems sezonams. Ko dar galime tikėtis iš „Nevėžio“ šiame sezone ir kokios perspektyvos ateinančiam sezonui?
– Dabar mūsų užduotis – neiškristi į žemesnę lygą. O kitame sezone mes turime gerus šansus atsiplėšti nuo turnyrinės lentelės dugno. Tai yra iššūkis – ateiti į komandą, kuriai prasčiau sekasi, ir pakelti ją į kur kas aukštesnes pozicijas. Ši komanda tikrai turi potencialo ir yra ambicinga. Vaikinai užsivedę, nori pagerinti situaciją. Aš jais pasitikiu ir noriu būti šios komandos dalimi.

Pateko į NBA stovyklą

– Joshua, esi žaidęs Ispanijoje, Dominikos Respublikoje, Izraelyje, Belgijoje, Slovakijoje. O ar teko prisiliesti ir prie saldžiosios svajonės – NBA?
– Buvau pakvietas treniruotis į NBA stovyklą, tačiau likau nepastebėtas. Kad jau buvau pakviestas, buvo didelis mano gyvenimo įvykis. Jie ten nekviečia bet ko. Buvo labai įdomu. Stovyklos dėka dabar žinau, kur esu, ir kaip toli turiu nueiti, kad ten patekčiau. Svajoju patekti į NBA, rungtyniauti už Los Andželo „Lakers“.

– Kokia buvo įdomiausia krepšinio patirtis tavo karjeroje?
– Vasaros turnės čempionatas Tunise, 2014-aisiais. Tai buvo labai keista ir įdomi patirtis, viskas chaotiška, jokios organizacijos. Afrikoje jie turi savo taisykles, krepšinio sezonai organizuojami visai kitu tvarkaraščiu, negu Europoje ar Amerikoje.

– Kiek taškų daugiausiai esi surinkęs vienose varžybose?
– Dominikos Respublikoje esu įmetęs 36, Ispanijoje – 30 taškų per vienas varžybas. Komandos draugai šiose rungtynėse ieškojo manęs aikštelėje ir norėjo, kad mesčiau. Krepšinyje tu priklausai nuo kitų žmonių, jie turi tavimi labai pasitikėti, kad tau perduotų kamuolį ir leistų tau mesti. Aišku, gali eiti pats kovoti dėl atšokusių kamuolių ir pelnyti taškus, tačiau tai dažnai nieko nesprendžia. Bet kurio gero žaidėjo sėkmės paslaptis – komandos draugų pasitikėjimas.

– Joshai, sakyk, kas tau yra krepšinis?
– Man krepšinis – visas gyvenimas. Mano gyvenimo būdas. Kai tarp sezonų turiu keletą laisvų mėnesių, aš tiesiog nebežinau, ką veikti. Tarsi negaliu rasti sau vietos.

Krepšinis – žaidimas smagus. Man žaisti jį daug smagiau negu stebėti. Dievinu krepšinio laisvę. Krepšinis – labai įdomus. Sakykime, kažkas įmeta 20 taškų, o tai pasiekti yra milijonas skirtingų būdų. Galima tuos taškus pelnyti dėjimais, dvitaškiais metimais, tritaškiais. Ir vėlgi, kiekvienas dėjimas, kiekvienas dvitaškis, tritaškis, kiekvienas baudos metimas – visi jie skirtingi. Vienas meta kaire ranka, kitas – dešine. Nėra tokio paties metimo. Krepšinis yra menas.

Jeigu nežaisčiau krepšinio, būčiau treneris. Niekaip, niekada negalėčiau atsitraukti nuo žaidimo, kurį taip dievinu. Nėra pasaulyje kito darbo, kurį norėčiau dirbti.

Man visada buvo įdomūs teisiniai dalykai, ypač įdomu yra kriminalinė teisė Amerikoje, todėl tai ir studijavau. Tiesa, panaudoti šio diplomo neketinu.

Sudėtingiausia – žaisti toli nuo namų

– Kaip tu manai, kas yra sunkiausia krepšininko karjeroje?
– Krepšinis yra labai sudėtingas žaidimas fiziškai. Galbūt žmonėms taip neatrodo, tačiau jis reikalauja labai rimto fizinio pasirengimo. Reikia daug bėgioti aikštelėje, perdavinėti kamuolį, matyti aikštelę, šokinėti. Ši sporto šaka reikalauja daug atletiškumo ir fizinio pasirengimo. Turi buti vikrus ir protingas, nebijoti susidūrimo aikštelėje su priešininku. Be to, koją dažnai kiša traumos. Manau, kad kiekvienas žaidėjas žaidžia turėdamas traumų. Kad atsisėstų ant suolo ir nežaistų, trauma turi būti labai sudėtinga. Strengiuosi nepraleisti nei vienų rungtynių, net jeigu ir žaidžiu su skausmu. Kartais liūdna, kad fanai nesupranta, jog negali atiduoti savęs visu 100 procentų, nes tiesiog nepajėgi fiziškai. Krepšininikai eina ir rungtyniauja su skausmu. Tačiau tai – neatsiejama šio žaidimo dalis.

 Suprantu, fizinis pasirengimas yra svarbus. Jis alinantis, sudėtingas. Traumos – taip pat labai varginanti krepšininko karjeros dalis. Sakyk, o kas yra sunkiausia emiciškai būnant krepšininiku?
– Sudėtingiausia išbūti tuos 8 mėnesius toli nuo namų, šeimos. Tačiau mano amžiuje daugiau mažiau dar galima su tuo susitaikyti. Vėliau tampa sunkiau pakeliama. Man patinka, kad krepšinis – komandis žaidimas. Man patinka turėti komandos draugus, su jais tarsi tampi šeima. Nauja šeima – kiekvieną sezoną. Užsiimi sportu, kuris tau patinka, ir nuolat susipažįsti su naujais žmonėmis.  

Mėgstamiausias filmas – „Pabėgimas iš Šušenko“

– Joshua, tavo ūgis yra 211 centimetrų, sveri per 110 kilogramų ir dėvi 50 dydžio batus. Ar nesunku gyventi tokių „išmatavimų“ žmogui?
– Nei kiek! Žmonės dažnai galvoja, kad dėl savo ūgio patiriu nepatogumų, tačiau nieko panašaus. Lengvai randu, kur nusipirkti drabužių ir batų. Specialiai drabužių ir batų neieškau, neužsakinėju. Sudėtinga nebent gauti patogią vietą lėktuve. Tik tiek.

– Ar yra tekę aikštelėje varžovui kibti į atlapus?
– Žinoma, ir ne kartą. Tačiau kai dar buvau jaunesnis, kai žaidžiau mokykloje ir universitete. Dabar truputėlį suaugau, nebematau prasmės aistras malšinti kumščiais.

– Jaudiniesi prieš išeidamas į aikštelę?
– Prieš rungtynes seniai nestresuoju. Susikaupiu ir išeinu pasirengęs žaidimui. Būnu apsvarstęs ir pasirengęs, ką turiu daryti aikštelėje, kaip turiu įnešti savo dalį į komandos žaidimą. Susikaupimas, mintys į žaidimą jau būna nukreiptos kambaryje, prieš važiuojant į areną.

– Ką tu veiki laisvalaikiu?
– Ilsiuosi. Arba žaidžiu kompiuterinius žaidimus, ypač patinka sporto žaidimai – NBA 2015, amerikietiško  futbolo žaidimai. Mėgstu su draugais sužaisti boulingą. Dar žiūriu daug filmų. Esu tikras filmų kritikas, stebiu, kaip aktoriai suvaidina savo roles, vertinu siužetą. Mėgstu karinius filmus. O pats mėgstamiausias – „Pabėgimas iš Sušenko“.

– Joshua, kokia taisykle vadovaujiesi gyvenime?
– Kasdien būti geresniam žaidėjui aikštelėje. Nėra tokio taško, kai sustotum, atsigręžtum atgal ir sakytum: „Viskas, nebėra kur tobulėti“. Net tokie krepšinio grandai kaip Kobe Bryantas ar Maiklas Džordanas stengėsi, dirbo ir tobulėjo iki pat karjeros pabaigos. Tobulėti reikia kasdien.

Ir ne vien apie aikštelę kalbu. Šiandien reikia būti geresniam negu vakar visose srityse: geresniam žmogui, geresniam draugui, geresniam sūnui.

Komentuoti
Ekspertas_Deivis2015-03-04 15:09:25 Cituoti
Va kaip kartais būna, net iš interviu jaučiasi, kur protingas, išskirtinis žmogus :) Tiesa, krepšininkas nestebuklingas ir vargu ar kada nors kils iki geresnės lygos ar komandos
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Ilgiau nei metus „Jeep“ arenoje Vilniaus „Rytas“ neleido šeimininkauti nė vienam varžovui. 2023-ųjų kovo 5-ąją čia buvo nusileista Utenos „Uniclub Casino –
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Justas Furmanavičius šį sezoną yra vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) žaidėjų. Prieš tai „Gargžduose“ dominavęs puolėjas
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Turnyrinės lentelės kaimynų akistatoje svarbią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (6-16), kuris svečiuose 76:74
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Sekmadienį šalies krepšinio mėgėjų dėmesį kaustys Vilniaus derbis tarp „Wolves“ ir „Ryto“ komandų. Po dviejų „Betsafe-LKL“ ratų šių komandų
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
„Betsafe-LKL“ reguliarusis sezonas nenumaldomai artėja prie pabaigos, tad komandos siekia pasinaudoti paskutinėmis progomis pagerinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje. Viena iš
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Vargu, ar tuometis devintokas Rimantas Kaukėnas, nusprendęs, kad reikia po treniruočių likti salėje ir padirbėti papildomai, galėjo įsivaizduoti, kad jo ateityje laukia puiki klubinė karjera Europoje,
Dirbtinis intelektas – jau LKL: diegiama išmanių kamerų sistema arenose
Dirbtinis intelektas – jau LKL: diegiama išmanių kamerų sistema arenose
Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) žengė žingsnį dar efektyvesnio technologijų panaudojimo link – įvairius procesus nuo šiol lengvins dirbtinis intelektas.Lyga
Maldūnas išgelbėjo "Lietkabelį" nuo netikėto pralaimėjimo savo aikštėje
Maldūnas išgelbėjo "Lietkabelį" nuo netikėto pralaimėjimo savo aikštėje
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (9-12) komanda buvo per žingsnį nuo pergalės ir pratęstos geros atkarpos Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Vis tik lemiamu metu
"Rytas" paskelbė apie padėtį su žaidėjų traumomis
"Rytas" paskelbė apie padėtį su žaidėjų traumomis
Vilniaus "Rytas" antradienį oficialiai paskelbė apie situaciją su trimis susižalojusiais komandos krepšininkais.Vilniečių kapitonas Margiris Normantas yra patyręs Achilo sausgyslės
Rekordinis Watermano šou nepadėjo įveikti "Juventus"
Rekordinis Watermano šou nepadėjo įveikti "Juventus"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) nauja savaitė startavo permainingu maču Kėdainiuose. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (5-16) savo arenoje krito prieš
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Jaunimu pasidžiaugęs Trinchieri kalbėjo apie Sumnerio adaptaciją ir Šmito sveikatą
Kauno „Žalgirio“ strategas Andrea Trinchieri po 97:77 laimėtų rungtynių prieš „Pieno žvaigždes“ džiaugėsi, jog pergalę pavyko pasiekti padedant klubo dubleriams,
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Triuškinantį pranašumą išbarstę "Šiauliai" nesulaikė Antetokounmpo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepagailėjo į atkrintamąsias besitaikančių klubų susidūrimas. „Šiauliai“ (5-16) savo arenoje 91:94 (29:17,
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Laukta intriga "Wolves" ir "Lietkabelio" dvikovoje nė nekvepėjo
Šią savaitę pralaimėjimu jonaviečiams pradėjęs Vilniaus „Wolves“ (15-7) klubas parodė kardinaliai kitokį veidą svarbiame mače.Nedo Pacevičiaus auklėtiniai namuose 109:72 (27:16,
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Sumnerio vedamas ir dublerius pasitelkęs "Žalgiris" neturėjo vargo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) staigmenos pateikti nepavyko Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (4/17). Aurimo Jasilionio auklėtiniai išvykoje 77:97 (14:25,
Apie laukiamą "Kovo beprotybę" LKL prakalbęs "Woves" lyderis: Vilnius žinomas kaip "Ryto" miestas
Apie laukiamą "Kovo beprotybę" LKL prakalbęs "Woves" lyderis: Vilnius žinomas kaip "Ryto" miestas
Vilniaus „Wolves“ tęsia nelengvą sezoną siekiant pirmųjų klubo istorijoje „Betsafe-LKL“ apdovanojimų. Nors trečiąjį ratą sostinės ekipa pradėjo nesėkme svečiuose prieš
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Žaidėjus gėdinęs Žibėnas: parodėme nepagarbą ir lūzerių mentalitetą
Šalies vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (16-4) krepšininkai gerokai komplikavo savo šansus pakovoti dėl LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo, rašo Krepšinis.lt.Vilniečiai
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
"Neptūnas" išbarstė 23 taškų persvarą, tačiau visgi dramatiškai nukovė "Rytą" Vilniuje
Vienintelis Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) šeštadienio mačas virto tikrų tikriausiu trileriu. Vilniaus „Rytas“ (16/4) po dramatiškos

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime