Naujienos kraunasi...

K.Maskvytis: pasiekėme tikslą, bet aukščiau bambos neiššokome

K.Maskvytis: pasiekėme tikslą, bet aukščiau bambos neiššokome
„Pasiekėme tikslą, bet aukščiau bambos neiššokome“, – Klaipėdos „Neptūno“ sezoną Čempionų lygoje įvertino treneris Kazys Maksvytis.

Uostamiesčio ekipa grupių etape per 14 rungtynių iškovojo 8 pergales bei D grupėje užėmė 3-ąją vietą, o atkrintamosiose klaipėdiečių laukė turnyro favoritų testas.

Jeruzalės „Hapoel“ mįslė liko neįminta – „Neptūno“ krepšininkai tarptautinį sezoną trečius metus paeiliui baigė aštuntfinalyje.

„Manau, kad sužaidėme pagal savo galimybes – ne per daug gerai, bet ir ne per daug blogai, – mintimis dalijosi K. Maksvytis. – Tikslas buvo aštuntfinalis, mes jį ir pasiekėme.

Galbūt į atkrintamąsias galėjome patekti iš geresnės pozicijos grupėje, vertinant visą Čempionų lygos sezoną, bet pralaimėjome gal penkerias įtemptas rungtynes mačų pabaigose. Tai neleido užimti aukštesnės vietos bei gauti sąlyginai silpnesnio varžovo aštuntfinalyje.“

Tinklalapis „bcneptunas.lt“ siūlo prisiminti įsimintiniausius „Neptūno“ momentus bei įspūdingiausius asmeninius pasirodymus šiame Čempionų lygos sezone.

Solidus finišas grupių etape

„Neptūnas“ grupių etape buvo atsidūręs ties prarajos riba, tačiau sugebėjo išgyventi. Kazio Maksvyčio kariauna likus ketverioms rungtynėms iki atkrintamųjų buvo laimėjusi 4 pergalės bei patyrusi 6 pralaimėjimus.

Vietos aštuntfinalyje siekę klaipėdiečiai privalėjo laimėti visas likusias ketverias rungtynes, o pergalinga serija sutapo su Deivido Gailiaus sugrįžimu į Klaipėdos ekipą.

Uostamiesčio krepšininkai pirmiausia kirto Strasbūro SIG komandai (90:80), tuomet namuose pranoko grupės autsaiderę Liublianos „Olimpiją“ (82:74).

Vėliau išvykoje revanšavosi puikiai šį sezoną rungtyniavusiai Patrų „Promitheas“ (82:69), o finiše 83:73 ant menčių paguldė ir Bairoito „Medi“ krepšininkus.

„Nudžiugino tai, kad kai reikėjo susiimti, mes tai ir padarėme, – prisiminimais dalijosi K. Maksvytis. – Laimėjome ketverias rungtynes iš eilės bei išsikovojome vietą kitame etape.

Nuvylė nemažai pralaimėtų įtemptų rungtynių. Esame patyrusi komanda, tikrai galėjome sužaisti geriau.“

Strasbūro ekipos dovana

Puikiai finišavę klaipėdiečiai nebuvo savo likimo kalviai. Paskutiniame ture D grupėje užvirė įtempta kova, o bilieto į atkrintamąsias siekęs „Neptūnas“ turėjo sulaukti ir gerų žinių ir iš Ostendės, kur buvo reikalinga SIG pergalė prieš „Filou Oostende“ krepšininkus.

Kai „Neptūno“ rungtynės namuose su „Medi“ ėjo į pabaigą, o mačo nugalėtojas tapo aiškus, tuomet trenerių štabas ėmė sekti situaciją Olandijoje.

„Tarp žiūrovų turėjau vieną kontaktą, kuris rungtynių pabaigoje rodė pirštu į viršų ar į apačią, taip leisdamas suprasti, kokia situacija yra kitame mače“, – pasakojo K. Maksvyčio asistentas Tomas Rinkevičius.

Likus pusantros minutės SIG turėjo 6 taškų deficitą, tačiau sugebėjo sukurti stebuklą – Strasbūro komandos gynėjo Quentino Serrono tolimas metimas paskutinę sekundę išlygino rezultatą bei perkėlė dvikovą į pratęsimą.

„Jau po mačo su klubo vadovais ir sirgaliais likome „Švyturio“ arenoje stebėti dvikovos  Ostendėje. SIG žaidėjas išplėšė pratęsimą, o mūsų arenoje pasigirdo šūksniai.

Atsirado viltis, kad viskas gali pasikeisti. Nors prancūzams tos rungtynės nieko nebelėmė, tačiau jie iškovojo mums reikalingą pergalę. Žinoma, mes buvome labai laimingi“, – sakė T. Rinkevičius.

Grėsmingas varžovas aštuntfinalyje

Aštuntfinalyje „Neptūno“ keliai galėjo susikirsti su Jeruzalės „Hapoel“, Bandirmos „Banvit“ ar Venecijos „Umana Reyer“ ekipomis, tačiau burtai nebuvo dosnūs – atkrintamųjų varžybų pirmajame etape laukė turnyro favorite laikoma ekipa iš Izraelio.

„Hapoel“ pajėgumas atsispindi ir skaičiuose – ši komanda Čempionų lygoje pirmauja pagal visus pagrindinius statistinius rodiklius – pelnomus taškus (vid. 89,7), atkovotus kamuolius (vid. 42,2), rezultatyvius perdavimus (vid. 22,5) bei efektyvumo balus (vid. 110,1).

„Manau, kad prieš tokią stiprią komandą šį sezoną dar nebuvome žaidę, – varžovų pajėgumą po serijos įvertino Jerai Grantas. – Tai nėra vien tik greitos atakos ir jų atletiškumas, „Hapoel“ žaidžia labai intensyvų krepšinį, yra užsidegę bei labai talentingi. Manau, kad Jeruzalės komanda yra stipresnė už „Žalgirį“.“

Namuose klaipėdiečiai nusileido 74:86, o išvykoje, žaidę be Klaipėdoje dėl šeimos pagausėjimo likusio Deivido Gailiaus, krito 64:84.

„Jei atvirai, tai kaip treneris tikėjausi geresnės kovos, – sakė K. Maksvytis. – Nors „Hapoel“ labai stipri komanda, kuri, manau, žais finale ir tikrai pakovos dėl titulo, tačiau mes dėl kažkokių priežasčių nedemonstravome savo geriausio žaidimo.“

Labiausiai „Neptūno“ žaidimui kirto tolimi metimai – per dvejų rungtynių seriją klaipėdiečiai pataikė vos 9 metimus iš 52 (17,3 proc.).

Dominavęs Jerai Grantas

Po metų pertraukos į uostamiestį sugrįžęs amerikietis demonstruoja geriausią sportinę formą karjeroje. 30-metis vidurio puolėjas sezoną Čempionų lygoje užbaigė būdamas antroje vietoje pagal naudingumo balus.

J. Grantas tarptautiniame fronte per 16 mačų vidutiniškai rinko po 20,2 efektyvumo balo, į priekį užleisdamas tik Atėnų AEK lyderį Vince’ą Hunterį – 23,4 naudingumo balo per susitikimą.

„Žiūrint į statistiką ir skaičius, tai taip, tai yra geriausias mano karjeros sezonas, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė „Neptūno“ centras. – Bet aš visada žinojau, kad esu pajėgus šitaip rungtyniauti.

Žinoma, su kiekvienu sezonu augo mano patirtis, tapau protingesniu, žinau, kaip ir ką reikia daryti aikštelėje. Jaučiu, kad šį sezoną turiu įrodyti, jog galiu žaisti aukštame lygyje. Mane praeityje nurašė daug komandų ir žmonių, jaučiau, kad privalau kažką įrodyti.“

Abejojančių J. Granto sugebėjimais neturėtų likti. 203 cm ūgio vidurio puolėjas Čempionų lygoje fiksavo įspūdingus skaičius – per 26,8 minutės jis pelnydavo po 14,5 taško, atkovodavo po 8,3 ir perimdavo po 1,1 kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 0,6 metimo.

Nesulaikomai žaidęs aukštaūgis net 6 kartus šį sezoną surinko 25 ar daugiau naudingumo balų. Geriausias rezultatas – 31 efektyvumo balas dvikovoje namuose su Patrų „Promitheas“.

„Gero sezono priežastys – motyvacija ir komandos draugai, – dėstė J. Grantas. – Akivaizdu, kad negalėčiau demonstruoti tokio žaidimo be kitų vyrukų pagalbos. Tai komandinis sportas, tad negali nuopelnus prisiimti tik sau.“

Lorenzo Williamso emocingas mačas Strasbūre

Vienas ryškiausių „Neptūno“ mačų Čempionų lygoje – pergalė išvykoje prieš SIG. Klaipėdiečiai žūtbūtiniame mūšyje Prancūzijoje pranoko Vincento Collet auklėtinius, o į priekį uostamiesčio ekipą vedė vidinę stiprybę demonstravęs L. Williamsas.

Įžaidėją mačo išvakarėse pasiekė žinia apie artimo žmogaus netektį – Anapilin iškeliavo krepšininko mama.

Tai ne tik nesutrukdė L. Williamsui rungtyniauti, bet jis sugebėjo sužaisti geriausią sezono mačą.

„Tai buvo tikrai sunkus momentas, – prisiminimais dalijosi „Neptūno“ atakų organizatorius. – Žinau, kad mano mama būtų to norėjusi, jai nebūtų patikę, jei būčiau atsukęs nugarą komandai.

Ji visada sakydavo, kad nebūčiau savanaudžiu, jog komanda yra svarbiausia. Giliai širdyje žinojau, kad ji manimi dėl to didžiuojasi.“

Įspūdingą vidinę stiprybę pademonstravęs L. Williamsas pergalingame mače pelnė 16 taškų (3/4 dvit., 3/4 trit., 1/2 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei surinko 17 efektyvumo balų.

„Neptūnas“ iškovojo gyvybiškai dėl atkrintamųjų varžybų reikalingą pergalę, o amerikietis po finalinės sirenos neslėpė emocijų.

„Galbūt tai suteikė papildomos motyvacijos, – sakė L. Williamsas. – Treneriai leido nežaisti, tačiau aš norėjau padėti komandai. Nenorėjau nuvilti nei komandos draugų, nei savo mamos.

Aš esu labai dėkingas komandos draugams, kurie mane tuo metu stipriai palaikė. Jie visada prižiūri mano užnugarį, o dėl to aš esu dėkingas.“

Žibėjęs veteranas

Tomas Delininkaitis praėjusią vasarą išsigydė kamavusias traumas, sustiprino silpnąsias kūno vietas bei sužaidė įspūdingą sezoną Čempionų lygoje.

36-erių veteranas šį sezoną per 18,4 minutės pelnydavo po 13,4 taško, o iš toli atakuodavo net 51,8 proc. taiklumu (6 vieta turnyre). Gynėjas iš viso įmetė 43 tolimus, o tai yra geriausias rezultatas tarp visų Čempionų lygos krepšininkų.

Palyginimui, praėjusį sezoną T. Delininkaitis vidutiniškai rinko po 9,5 taško, o iš toli atakavo 41,7 proc. tikslumu.

„Aš nesureikšminu savo statistikos, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė „Neptūno“ veteranas. – Žinoma, malonu, kad pataikymo procentas yra ganėtinai aukštas, tuomet lengviau žaisti, o taškų grafa didėja.

Tokį rezultatą lemia daug faktorių – trenerių pasitikėjimas, komandos draugai stato daug gerų užtvarų, sustiprėjęs kūnas. Dabar jaučiuosi tikrai labai gerai. Psichologiškai žaisti yra daug lengviau, o ji krepšinyje lemia labai daug.“

Sirgalių palaikymas

„Neptūnas“ viso sezono metu jautė didžiulį sirgalių palaikymą tiek namuose, tiek ir išvykose. Bene visose Čempionų lygos rungtynėse svečiuose Klaipėdos komandą palaikydavo „Vakarų bangos“ ar šiaip grupei nepriklausantys sirgaliai.

Aštuntfinalio mačo metu Jeruzalės „Pais“ arenoje vis nuskambėdavo lietuviškos skanduotės, o vietiniai žiūrovai tai palydėdavo plojimais. Priežastis paprasta – Čempionų lygos rungtynėse „Pais“ arenoje svečių komandas aistruoliai atvyksta palaikyti labai retai.

„Buvo labai malonu girdėti savus sirgalius, nors rungtynės vyko labai toli nuo Lietuvos. Mes krepšinį žaidžiame dėl sirgalių, tikimės, kad ateityje pavyks jiems padovanoti dar daugiau pergalių. Ačiū jiems už palaikymą“, – sakė „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Pirmą kartą „SMART WAY Karalienės taurės” istorijoje čempionėmis tapo Klaipėdos „Neptūnas-Amberton”. Martyno Airošiaus auklėtinės finale Vilniuje 84:62 (20:20,
"7bet-NKL" aštuntfinalių spėjimais dalinasi garsūs Lietuvos krepšinio žmonės
"7bet-NKL" aštuntfinalių spėjimais dalinasi garsūs Lietuvos krepšinio žmonės
Kasmet prieš prasidedant Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) atkrintamosioms garsūs Lietuvos krepšinio žmonės tradiciškai pateikia savo spėjimus.Laukiant pirmojo „7bet-NKL“
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Klaipėdos „Neptūną” papildys ne vieną sezoną Lietuvoje rungtyniavęs gynėjas Joshas Newkirkas. 2021-2022 m. sezone krepšininkas atstovavo Alytaus „Dzūkijai“, 2022-2023
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Klaipėdos „Neptūnas“ šiuo metu „Betsafe-LKL“ yra ilgiausiai nelaiminti komanda. Iš krepšinio žemėlapio išnykus „Gargždams“, klaipėdiečiai
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
Klaipėdos „Neptūnas” susiejo ateitį su vienu perspektyviausių savo kartos krepšininkų Kristupu Leščiausku. 18-metis gynėjas su uostamiesčio klubu sudarė naują ilgalaikę
Po šalto dušo Taline ir strategas, ir kapitonas linksniavo tas pačias rinktinę kamavusias bėdas
Po šalto dušo Taline ir strategas, ir kapitonas linksniavo tas pačias rinktinę kamavusias bėdas
Nuožmi kova Estijos sostinėje baigėsi pirmąja Lietuvos rinktinės (1-1) nesėkme atrankoje į 2025 m. Europos čempionatą, rašo Krepšinis.lt.Sausakimšai užpildytoje Talino arenoje
Pralaimėjimo estams nesureikšminęs Maksvytis paaiškino įvykusias permainas sudėtyje
Pralaimėjimo estams nesureikšminęs Maksvytis paaiškino įvykusias permainas sudėtyje
Lietuvos krepšinio rinktinė pirmadienį sieks antrosios pergalės atrankos lange į Europos čempionatą. Lietuviai atvyko į Taliną, kur testuos šeimininkų estų išbandymą, rašo
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Klaipėdos „Neptūnas” pasiekė susitarimą su Georgios Vovoras, kuris perims uostamiesčio komandos vyr. trenerio postą. Graikas ilgus metus leido Atėnų „Panathinaikos“
Maksvytis lyderiui turėjo amerikietišką posakį, sirgaliams – pastabą: nepykite, tai visiška nesąmonė
Maksvytis lyderiui turėjo amerikietišką posakį, sirgaliams – pastabą: nepykite, tai visiška nesąmonė
„Startavome nuo geros gynybos, užbaigėme solidžiu puolimu. Nusipelnėme šios pergalės“, – tvirtino K. Maksvytis, kurio auklėtiniai užtikrinta pergale pradėjo tiek atranką
Maksvytis apsisprendė dėl dvyliktuko mače su Lenkija
Maksvytis apsisprendė dėl dvyliktuko mače su Lenkija
Kazys Maksvytis išsirinko Lietuvos rinktinės dvyliktuką ketvirtadienį vyksiančioms Europos čempionato atrankos rungtynėms su Lenkija, rašo Krepšinis.lt.Trenerio sprendimu šį
Maksvytis prieš Eurobasket atrankos startą su Lenkija: taktikos bus minimaliai
Maksvytis prieš Eurobasket atrankos startą su Lenkija: taktikos bus minimaliai
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė ketvirtadienį maču su Lenkija pradės pasirodymą atrankoje į kitų metų Europos čempionatą. Treneris Kazys Maksvytis sako, kad susitikime svarbiausią vietą
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingai į Lietuvos krepšinio padangę po etapo JAV įsiveržęs Ąžuolas Tubelis prisijungė prie nacionalinės komandos, kuriai padės kovoje dėl bilieto į kitų metų Europos čempionatą,
Maksvytis – apie komplikuotą rinktinės pasirengimą, netikėtus pokyčius ir lenkų iššūkį
Maksvytis – apie komplikuotą rinktinės pasirengimą, netikėtus pokyčius ir lenkų iššūkį
Pirmadienį vakare Vilniuje į pirmąją treniruotę susirinko Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, pradėjusi pasiruošimą atrankos langui į 2025 m. Europos čempionatą. Treneris Kazys
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
Vidas Ginevičius debiutavo prie Klaipėdos „Neptūno“ (6-12) vairo, bet sukurti sensacijos nepavyko.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače klaipėdiečiai namie
Iš JAV Maksvytis grįžo turėdamas tvirtus Lietuvos žvaigždžių atsakymus dėl vasaros
Iš JAV Maksvytis grįžo turėdamas tvirtus Lietuvos žvaigždžių atsakymus dėl vasaros
Pirmadienį Lietuvos krepšinio rinktinės strategas Kazys Maksvytis įvertino nacionalinės komandos gretas, kurios vasario antroje pusėje pradės 2025-ųjų Europos čempionato atrankos kovas,
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
Savaitgalį „Betsafe-LKL“ čempionate dėl taško turnyrinėje lentelėje susitiko Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandos. Itin dramatiškoje
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susikovė du vietos atkrintamosiose siekiantys klubai. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (4-13) savo arenoje po pratęsimo 96:92 (26:22,
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
Vilniaus „Wolves“ (13-5) pasiekė nesunkią pergalę savo namų tvirtovėje.Nedo Pacevičiaus treniruojama komanda sostinėje 92:73 (30:17, 23:17, 22:21, 17:18) užtikrintai
Maksvytis iškeliavo už Atlanto
Maksvytis iškeliavo už Atlanto
Į Jungtines Amerikos Valstijas išvykstantis Lietuvos rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis stebės NBA komandų treniruotes ir rungtynes bei planuoja susitikti su NBA rungtyniaujančiais lietuviais
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto dalyvių gretose liko tik vienas nežinomasis. Trečiąjį iš keturių bilietų į pusfinalį iškovojo Panevėžio „7bet-Lietkabelis“,
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pergalę įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (8-9), kuris namie 100:81 (17:28, 30:12, 29:22, 24:19)
Rinktinės vairą susigrąžinęs Maksvytis: būtų juokinga, jei Giedrius plėšytųsi per dvi kėdes
Rinktinės vairą susigrąžinęs Maksvytis: būtų juokinga, jei Giedrius plėšytųsi per dvi kėdes
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerių štabo sutarimu ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomojo komiteto sprendimu, 2025 m. Europos čempionato atrankos varžybų lange
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Trečiadienio vakarą nedidelį žingsnį link Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto žengė Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai.Pirmajame ketvirtfinalio
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Klaipėdos „Neptūną“ palieka Sterlingas Gibbsas. Dėl šeimyninių priežasčių amerikietis nusprendė baigti krepšininko karjerą ir dar prieš naujuosius metus
Maksvytį prie "Žalgirio" vairo keičia Trichieri
Maksvytį prie "Žalgirio" vairo keičia Trichieri
Po šeštojo Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimo Eurolygoje iš eilės, komandos trenerių štabe įvyko pokyčiai. Lietuvos čempionų klubą abipusiu sutarimu palieka
Iš komandos Kalėdas pavogęs Maksvytis turės priimti sprendimą dėl naujoko
Iš komandos Kalėdas pavogęs Maksvytis turės priimti sprendimą dėl naujoko
Eurolygos pirmąjį ratą Kauno „Žalgiris“ (5-11) užbaigs ketvirtadienį namuose dvikova su Tel Avivo „Maccabi“ (9-7), rašo Krepšinis.lt.„Žalgiris“
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko savotiškas Ąžuolo Tubelio derbis – susirėmė dvi jo tobulėjimu itin suinteresuotos ekipos.  Klaipėdos „Neptūnas“
Maksvytis prisiėmė atsakomybę: tendencijos kartojasi – tai yra trenerio bėda
Maksvytis prisiėmė atsakomybę: tendencijos kartojasi – tai yra trenerio bėda
Kauno „Žalgiris“ šventes pasitinka prastomis nuotaikomis. Lietuvos čempionai penktadienį namuose 80:85 nusileido „Barcelonai“, o treneris Kazys Maksvytis po rungtynių

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime