Naujienos kraunasi...

Kleiza apie 2010-ųjų bronzą: žaidėme naujovišką krepšinį, mus sustabdyti buvo sunku

Autorius: Rytis Sabas, žurnalas "Krepšinio namai".


Lietuvos krepšinio federacija (LKF) naujienas apie šią sporto šaką nuo šiol pateikia ir žurnale „Krepšinio namai“. Kartą į ketvirtį leidžiamame leidinyje yra apžvelgiamos Lietuvos rinktinių naujienos, LKF organizuojami projektai, dėmesys  skiriamas krepšinio lygų aktualijoms bei šios sporto šakos asmenybėms.

Šiais metais suėjo 10 metų po vienos įspūdingiausių Lietuvos krepšinio pergalių – pasaulio vyrų krepšinio čempionato bronzos. Ją nukalė vardinį FIBA kvietimą gavusi jaunų krepšininkų komanda, vedama jauno trenerio Kęstučio Kemzūros ir jauno lyderio – 203 cm ūgio puolėjo Lino Kleizos.

Būtent drauge su juo nutarėme prisiminti tą įspūdingą Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės žygį.

Dėl sudėtingų karantino sąlygų sudėtinga buvo rasti vietą pokalbiui, kurio norėjosi gyvo. Tad Linas pasiūlė susitikti jo namuose. Tiksliau, baigiamame statyti vasarnamyje ant Neries kranto. Erdvioje svetainėje šalia jau įrengtos treniruoklių salės sėdus pokalbiui ir uždavus pirmąjį klausimą, Lino veidą nušvietė šypsena.

„Gerai prisimenu tuos 2010-uosius. Visi prisimena, kas ten buvo. Ta vasara buvo ypatinga, lengva, tokia netikėta visiems – ir užsibaigė gerai. Važiavome į Turkiją ir mąstėme – bus kaip bus, mes žaisime”, – žurnalui „Krepšinio namai“ pasakojo L. Kleiza.

Aplink zujo darbininkai, įrenginėjantys virtuvę, tačiau prisiminimai nukėlė į Turkiją. Joje – Izmyre ir Stambule – jauna komanda, daugelio ekspertų nelaikyta pretendente į medalius, 2010 m. rugpjūčio 28 – spalio 12 dienomis sugebėjo laimėti 8 iš 9 rungtynių ir su Lietuvos trispalve užlipti ant prizininkų pakylos.

„Tuo metu žaidėme naujovišką krepšinį. Neturėjome tikrų „centrų”. Turėjome Robį (Javtoką), tačiau jis buvo daugiau gynybinio plano „centras” – ne tas, per kurį puolama. Žaidėme greitą krepšinį. Tuo metu toks krepšinis dar nebuvo toks populiarus, kaip dabar. Tačiau kai nuvyksti į tokius čempionatus, jis gerai veikia, nes žaidžiamas ne visas sezonas, kuriame turi daug laiko pasirengti. Turkijoje turėjome 9 rungtynes ir viskas. Tai suteikė mums daug laisvės. Ir viskas mums „suėjo”. Turėjome ir sėkmės – „užsikabinome”, tada atsirado tikėjimas ir pergalės”, – prisiminė L. Kleiza, tapęs rezultatyviausiu Lietuvos rinktinės krepšininku ir išrinktas į simbolinį čempionato penketą.

Pasak jo, daug davė K. Kemzūros nuteikinėjimas prieš kiekvienas rungtynes, net filmų žiūrėjimai.

„Tačiau mūsų komandoje iš šiaip buvo gera, lengva atmosfera. Nebuvome įsitempę. Negaliu pasakyti, kaip atsirado tokia atmosfera. Manau, daug dalykų susidėjo. Buvome labai jauna komanda. Negaliu sakyti, kad nebuvo rimtumo, tačiau jautėsi geras atsipalaidavimas. Visos kartos skiriasi, o mūsų karta buvo labiau atsipalaidavusi, šiek tiek kitaip į viską žiūrėjo. Buvo visokių linksmų dalykų, tačiau tai buvo tokie „vidaus bajeriai”, kurie lieka komandos viduje. Apie tai būtų galima knygą parašyti. Dėl to rinktinė visais laikais būdavo labai smagi. Mums fantazijos niekada netrūko“, – teigė L. Kleiza.

Jo teigimu, labai svarbų vaidmenį vaidino ir kapitonas – Robertas Javtokas, puikiai susitvarkęs su savo pareigomis.

„Kai reikėdavo ką nors padrąsinti, susikaupti – tai buvo jo atsakomybė. Tačiau visi prie to prisidėdavome“, – prisiminė L. Kleiza.

Lietuvos rinktinė čempionatą pradėjo grupės varžybomis Izmyre – tris milijonus turinčiame Vakarų Turkijos mieste ant Egėjo jūros kranto. Nepaisydami 37 Kirko Penney taškų, lietuviai pirmąjį mačą su Naująja Zelandija laimėjo 92:79 (25:24, 25:10, 24:27, 18:18). Rezultatyviausiai Lietuvos ekipoje žaidė L. Kleiza – 27 taškai. Toliau sekė sudėtingesni mačai.

Po trijų rungtynių kėlinių su Kanada lietuviai vis dar vijosi varžovus, tačiau sugebėjo išplėšti pergalę 70:68 (12:20, 21:23, 22:14, 15:11). L. Kleiza ne tik pelnė daugiausia taškų (18), tačiau ir geriausiai Lietuvos rinktinėje kovojo dėl atšokusių kamuolių (10).

Mačas su pasaulio čempionais ispanais buvo dar dramatiškesnis. Po trijų kėlinių Lietuva dar atsiliko nuo varžovų 11 taškų, tačiau paskutinį ketvirtį užkūrė tikrą pirtį ir iškovojo įspūdingą pergalę 76:73 (11:22, 24:21, 18:21, 23:9). Įmetęs du baudos metimus likus 6,6 sekundės, L. Kleiza – vėl rezultatyviausias (17 taškų). Po 13 pridėjo Jonas Mačiulis ir Matynas Pocius.

„Galbūt iš pradžių varžovus kažkuo nustebinome. Tačiau vėliau… Juk tai Lietuva – daryk ką nori, nenustebinsi nieko. Visuomet buvome stiprūs, gal tik prieš porą rinktinių nebuvome favoritai. Tačiau istorija yra istorija. Pagavome gerą bangą geru laiku. Visą pasirengimą žaidėme gana gerai. Ir kai pagavome bangą su pora sunkių pergalių čempionato pradžioje, tada mus sustabdyti jau buvo sunku. Sakiau, tai nėra čempionatas, tai yra dvi savaites. Svarbiausia – pasiekti kilimą po poros rungtynių. Mums pavyko tai padaryti”, – sakė L. Kleiza.

Vėliau Lietuva susitvarkė su iki tol taip pat visas rungtynes laimėjusiais prancūzais 69:55 (11:24, 13:6, 28:11, 17:14) ir tapo D grupės nugalėtoja. Daugiausia taškų lietuviams pelnė J. Mačiulis – 19. L. Kleiza įmetė 15.

Įsibėgėjusiai Lietuvai per paskutiniąsias grupės rungtynes nesugebėjo pasipriešinti Libanas – 84:66 (16:16, 23:16, 25:19, 20:15) – rezultatyviausias buvo Renaldas Seibutis (17 taškų). Aštuntfinalyje Stambule, L. Kleizai trinktelėjus 30 taškų, krito Kinija – 78:67 (17:22, 26:18, 21:11, 14:16).

Ketvirtfinalis su Argentina buvo ypač įspūdingas. Nuo pirmųjų akimirkų savo pranašumu neleidusi abejoti Lietuvos rinktinė nušlavė tituluotus varžovus 104:85 (28:18, 22:12, 35:23, 19:32). Po trijų kėlinių lietuvių persvara siekė 32 taškus, o argentiniečių žvaigždės sėdėjo ant suolo, susiėmusios galvas.

Toliau – pusfinalis ir JAV „Svajonių komanda” su Kevinu Durantu, Derricku Rose‘u, Russellu Westbrooku, Andre Iguodala, Stephenu Curry, Ericu Gordonu ir kitais NBA krepšininkais.

„Prieš amerikonus buvo sunku žaisti. Jie mane žinojo. Uždėjo vieną pedalą ant manęs, po to kitą. Mes jų nebegalėjome nustebinti – jie žaidė dar greičiau už mus. Jie gerai mane išjungė iš rungtynių. Tikrai nesitaupiau serbams, tačiau amerikiečiai paprasčiausiai mane išjungė“, – žurnalui „Krepšinio namai“ teigė L. Kleiza, pelnęs 4 taškus.

Pusfinalį Lietuva pralaimėjo 74:89 (12:23, 15:19, 26:23, 21:24). Lietuviai nesustabdė K. Duranto, pelniusio 38 taškus.

„Visuomet, kai žaidi prieš tokią komandą, stengiesi kontroliuoti rungtynes, nedaryti klaidų, neleisti bėgti į greitą puolimą, nes tai jiems labai patinka daryti. Tada tą planą sugriovė Kevinas Durantas. Jis žaidė kosminį krepšinį. Daryk ką nori prieš jį – tuos savo tritaškius mėtė ir mėtė. Rungtynės buvo gana įtemptos. Tačiau sustabdyti Duranto tuo metu nebuvo įmanoma”, – prisiminė L. Kleiza.

Mažajame finale lietuviai susitiko su serbais, nusileidusiems turkams po teisėjų klaidos. L. Kleiza buvo nesustabdomas – pelnė 33 taškus. Lietuva laimėjo 99:88 (23:22, 25:16, 24:16, 27:34) ir ir pirmą kartą istorijoje užsikabino planetos pirmenybių bronzos medalius.

„Po to šventėme. Man švęsti patinka. Yra laikas, kai dirbi, yra laikas, kai laimi ir reikia tą pergalę atšvęsti. Buvo smagu, įspūdinga, buvo daug šventimo. Turkijoje buvome klube, šventėme drauge su serbais. Nes metus prieš tai Milošas Teodosičius buvo mano kambariokas. Šventimas tęsėsi ir Lietuvoje, tik čia jau po savaitės turėjau skristi į Torontą. Smagu buvo, tikrai smagu”, – pasakojo L. Kleiza.

Lietuvos rinktinės lyderis čempionate rungtyniavo daugiau nei po 31 minutę per rungtynes, taškų vidurkis buvo 19, atkovotų kamuolių  – 7,1, rezultatyvių perdavimų – 1,4.

„Aš jaučiausi gerai. Aišku, buvau pavargęs po čempionato, po traumų. Atvykau po gero čempionato „Olympiacos”, buvau gana geros formos. Kažkaip visai tai prasitęsė, savęs neforsavau”, – pasakojo L. Kleiza.

Į jis atvyko Turkiją jau turėdamas kontraktą su „Toronto Raptors”.

„Tačiau įtakos mano žaidimui tai neturėjo. Aš dar turėjau kontraktą su „Olympiacos”, tačiau nutraukiau jį, nes NBA rūpėjo daugiau, norėjau įrodyti savo vertę ten“, – teigė L. Kleiza.

Vis dėlto, savo vertę NBA jis jau buvo įrodęs. Ir dėl to jis dėkingas netikėtam įvykiui – muštynėms. Pajėgiausioje pasaulio krepšinio lygoje lietuvis suspindo, kai dėl muštynių 15 rungtynių buvo suspenduotas jo „Denver Nuggets” komandos draugas ir lyderis Carmelo Anthony. Šį epizodą L. Kleiza iki šiol prisimena labai gerai.

„Man tai labai padėjo. Tai buvo mano antri metai NBA. Man nedavė daug žaisti. Nesiklostė varžybos. Atsimenu, atvyko Niujorkas su Jamalu Crawfordu. Treneris George‘as Carlas išleido mane, sakydamas – eik denk Crawfordą. Tas ateina – bam bam nugara, „krosoveris”, „trajakas” – ir vėl sėdžiu ant suolo“, – prisiminė L. Kleiza.

Ir tuomet įvyksta įsimintinas įvykis Niujorke. Baigiantis rungtynėms po nesportinės „Knicks” gynėjo Mardy Collinso pražangos prieš „Nuggets” krepšininką J. R. Smithą kilo didelės muštynės, persikėlusios net į tribūnas. Iš aikštės buvo pašalinta 10 žaidėjų. Ir tik per plauką ten neatsidūrė L. Kleiza.

„Karlas buvo kažko supykęs ant Niujorko trenerio Isiah Thomaso. Laimime daug, lieka pora minučių. Tačiau mūsų treneris neišima Carmelo iš žaidimo. Muštynės dėl to ir įvyko. Karlas leidžia mane į aikštę. Einu prie sekretoriato, ir prasideda muštynės. Jei įeini į aikštę per muštynes, automatiškai esi diskvalifikuojamas vienerioms rungtynėms. Tai aš pažiūrėjau iš šalies. Ten pasimušė, pasimušė. Carmelo suspendavo 15 rungtynių, nebuvo kam žaisti, gavau daug laiko. Tai man labai padėjo. Jei ne tas incidentas, nežinau, kaip būtų buvę. Po tų rungtynių daug žaidžiau, įsižaidžiau. Gerai, kad nėjau į tą aikštę”, – pasakojo L. Kleiza.

Po to jis dar tris sezonus rungtyniavo „Toronto Raptors”, vėliau persikėlė į Europą, kur žaidė Stambulo „Fenerbahce” ir Milano „Olympia”. Su Lietuvos rinktine 2013-aisiais jis tapo ir Europos vicečempionu.

„Dabar mano reikalai su krepšiniu labai geri. Daug žiūriu krepšinio, analizuoju. Eurolyga, Europos taurė, Čempionų lyga – aišku kol kas tai žemiausio lygio europinis krepšinis. LKL taip pat įdomu“, – sakė L. Kleiza.

Porą pastarųjų metų jis ne tik žiūrėjo krepšinį, jis ir buvo vienas Vilniaus „Ryto” klubo bendrasavininkių, sporto direktorius. Tačiau iš klubo ir krepšinio L. Kleiza pasitraukė. Ar ilgam?

„Apie tai dabar nemąstau. Krepšinis visuomet bus mano gyvenime. Kaip kas pasisuks niekada nežinai. Šiuo metu savęs niekur krepšinyje nematau. Tačiau dabar turiu galimybę stebėti daug krepšinio, galimybę išeiti iš tos padėties, kai buvau vienoje komandoje ir daugiau rūpėjo jos dalykai. Tai geras laikas”, – teigė L. Kleiza.

35-erių vyras dar kupinas jėgų ir noro judėti. Kas jam pakeitė krepšinį?

„Poreikį judėti labai jaučiu. Man patinka svorius kilnoti, patinka žaisti tenisą, nors žmona už mane žaidžia geriau. Tačiau neturiu ko nors, už ko būčiau „užsikabinęs”. Gyvenime yra viena meilė, daugiau sunku ką nors daryti”, – paaiškino L. Kleiza ir pasikvietė į treniruoklių salę, ant kurios sienų – visų komandų, kuriose rungtyniavo, marškinėliai. Tarp jų – ir 11-uoju numeriu pažymėti žali Lietuvos rinktinės marškinėliai iš 2010 metų pasaulio čempionato.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Krivas ir Murauskas pasitraukė iš kovos dėl NCAA titulo
Krivas ir Murauskas pasitraukė iš kovos dėl NCAA titulo
Los Andžele, Kalifornijoje, savo šio sezono žygį NCAA atkrintamosiose varžybose užbaigė dviejų lietuvių atstovaujami Arizonos „Wildcats“, rašo Krepšinis.lt.Arizoniečiai
Į dvigubų dublių pasaulį grįžęs Valančiūnas nuliūdino Giannio komandą
Į dvigubų dublių pasaulį grįžęs Valančiūnas nuliūdino Giannio komandą
Penktoje Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (45-28) krepšininkai džiaugėsi dar viena pergale NBA lygoje, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
Naujų epitetų Sumneriui ir Lekavičiui radęs Trinchieri saviškių šansus tebevertina kukliai
Naujų epitetų Sumneriui ir Lekavičiui radęs Trinchieri saviškių šansus tebevertina kukliai
„Koks vakaras, kokios rungtynės – nė geriausias režisierius nesugalvotų tokios istorijos, juk žaidėme su karščiausia Eurolygos komanda“, – po Kauno „Žalgirio“
Jokubaitis ir Motiejūnas įsirašė svarbias pergales Eurolygoje (Vilerbane – metų metimas?)
Jokubaitis ir Motiejūnas įsirašė svarbias pergales Eurolygoje (Vilerbane – metų metimas?)
„Barcelona“ (21-11) su Roku Jokubaičiu ir „Monaco“ (21-11) su Donatu Motiejūnu iškovojo pergales Eurolygoje ir praktiškai užsitikrino tiesioginę vietą atkrintamosiose,
Belgrade – "Žalgiriui" palankus rezultatas, o "Baskonia" sugėrė turkišką smūgį
Belgrade – "Žalgiriui" palankus rezultatas, o "Baskonia" sugėrė turkišką smūgį
Tiesioginis Kauno „Žalgirio“ (14-18) konkurentas dėl vietos Eurolygos įkrintamosiose – Belgrado „Partizan“ (14-18) sugriuvo lemiamu metu ir paleido svarbią pergalę, tačiau
Karjeros rungtynes sužaidęs žalgirietis atidavė duoklę treneriui ir akcentavo mokymosi procesą
Karjeros rungtynes sužaidęs žalgirietis atidavė duoklę treneriui ir akcentavo mokymosi procesą
Kauno „Žalgirio“ (14-18) viltys patekti į atkrintamąsias – gyvos. Andrea Trinchieri auklėtinai Nemuno saloje 87:73 pranoko tiesioginį oponentą Milano „Olimpia“ (14-18)
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
Intriguojančios Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) atkrintamųjų kovos nenustoja stebinti komandų sirgalių, o prieš naują etapą garsūs Lietuvos krepšinio žmonės tradiciškai
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Naktį iš ketvirtadiienio į penktadienį Filadelfijoje vykusiose NBA rungtynėse tarp vietos „76ers“ (39-34) ir Los Andželo „Clippers“ (45-27) krepšininkų baigėsi
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Penkta pergale iš eilės NBA čempionate džiaugėsi atkrintamųjų traukinį besivejantys Los Andželo „Lakers“ (41-32) vyrai. Jie svečiuose 136:124 (37:36, 32:25, 33:31 34:32) nugalėjo
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime