Naujienos kraunasi...

L. Dončičius - kitoks NBA naujokas: kritikus užtildęs vunderkindas jau diktuoja savo madas už Atlanto

Autorius: Alfa.lt.


Praktiškai viską, kas įmanoma Europos krepšinyje pasiekęs Luka Dončičius šiame sezone debiutavo NBA lygoje, kur savo vertę jam reikia įrodyti iš naujo. Vis dėlto 19-metis slovėnas su lig kiekviena diena tildo savo kritikus bei neprimena šiai lygai įprastų naujokų, rašo ESPN.

5-uoju šaukimu naujokų biržoje pakviestas slovėnas vilki Dalaso „Mavericks“ marškinėlius, o šiame klube yra viena nerašyta taisyklė – visi ekipos naujokai pirmaisiais savo metais privalo nešioti vaikiškas kuprines. Pavyzdžiui, 9-uoju numeriu pernai pakviestas Dennisas Smithas jas vis keitė, tačiau tema likdavo ta pati – ant jo nugaros puikuodavosi kuprinė su princesių atvaizdais, skelbia Alfa.lt.

Vis dėlto L. Dončičius šią taisyklę apeina – Dalaso „American Airlines Center“ arenoje retai jį išvysi su „Hello Kitty“ kuprine. Tai – tik vienas iš daugelio priežasčių, kodėl slovėnas už Atlanto yra „kitoks naujokas“.

„Turėtumėte paklausti Jose Juanas Bareos – jis jam tai leido“, – į klausimą, kodėl L. Dončičius nenešioja vaikiškų kuprinių atsakė D. Harrisas. Nors kitas amerikietis – Wesley Matthewsas – juokais tikino, kad puertorikietis per „minkštai“ elgiasi su šešerius metu Ispanijoje praleidusiu bei laisvai ispaniškai šnekančių slovėnu, su kuriuo klausosi Puerto Riko dainininko „Bad Bunny“, pats J.J. Barea atskleidė, kodėl su L. Dončičiumi elgiamasi kitaip.

„Jis – kitoks naujokas“, – gūžtelėjo pečiais įžaidėjas.

201 cm ūgio, gynėjo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti slovėnas turi itin retą sudėjimo, įgūdžių ir krepšinio išminties derinį, leidusį jam karaliauti Europoje – būdamas 18-os jis tapo naudingiausiu Eurolygos žaidėju ir atvedė Madrido „Real“ ant nugalėtojų pakylos.

Vis tik neprasmego jis ir persikėlęs į naują aplinką Dalase, kur greitai tapo ryškiausiu veteranu pilnos „Mavericks“ ekipos veidu. Nors šiam žaidėjui kartais dar trūksta solidumo priimant sprendimus – su 3,5 klaidos vidurkiu jis užima dešimtąją vietą visoje lygoje, tačiau retsykiais dėl to supykstantis ekipos treneris Rickas Carlisle‘as pripažįsta, kad žinojo, kas jo laukia.

„Kai gauni taip krepšinį jaučiantį ir tokį kūrybingą žaidėją, tu privalai jam suteikti laisvės, kad jis galėtų pasinaudoti savo natūraliomis dovanomis. Tačiau turiu sukurti ir struktūrą, leidžiančią jam į žaidimą pajungti kitus krepšininkus“, – sakė patyręs 59-erių specialistas, prie „Mavs“ vairo stovintis jau vienuoliktą sezoną.

Dalase L. Dončičius jau spėjo gauti ir pravardę – „matadoras“. Ją jam sugalvojo individualaus rengimo treneris Mike‘as Procopio, įvertinęs ilgą slovėno karjeros etapą Ispanijoje. Jaunasis „matadoras“ su NBA lygos buliais kol kas tvarkosi puikiai – nors „Mavericks“ pastarosios savaitės nebuvo lengvos, slovėno tempiama ekipa su 16 pergalių per 33 rungtynes išlieka rimtu žaidėju beprotiškose Vakarų konferencijos lenktynėse dėl vietų atkrintamosiose – Teksaso komanda yra 11-ta ir nuo pirmojo aštuoneto atsilieka vos dviem laimėjimais.

Kartais „Mavs“ strategas R. Carlisle‘as turi griebtis minutės pertraukėlės vien tam, kad pabartų savo jaunąjį vunderkindą dėl pernelyg didelės rizikos priimant sprendimus aikštelėje. To pavyzdys – lapkričio 24-osios mačas su Bostono „Celtics“ ekipa, kai L. Dončičius rungtynes pirmą kartą pradėjo rungtyniaudamas įžaidėjo pozicijoje bei per kelias pirmąsias komandos atakas atliko net tris itin rizikingus perdavimus komandos draugams.

„Celtics“ tai pavertė tritaškiais, o R. Carlisle‘as nedelsdamas griebėsi minutės pertraukėlės bei ėmėsi auklėti slovėną.

„Kai treneriai užrėkia ant kai kurių žaidėjų, jie išsigąsta ir atsitraukia. Bet Lukos tai negąsdina, – atskleidė „Mavs“ vidurio puolėjas iš Tuniso Salahas Mejri, su L. Dončičiumi žaidęs ir Madride, kai šiam tebuvo vos 15 metų. – Tai – labai gera savybė. Jis tiesiog žaidžia toliau ir negalvoja apie tokius dalykus.

Tai nereiškia, kad Lukai nerūpi komanda – jis tiesiog nesureikšmina rėkimo ir jam aiškinančių žmonių. Jis tiesiog žino, kaip žaisti ir galiausiai iš situacijų išeina iškelta galva. Tik kol kas kartais jam to padaryti nepavyksta – būna atvejų, kai jis dar prapuola aikštėje.“

L. Dončičių galima būtų apibūdinti kaip charizmatišką žaidėją, balansuojantį ant pasipūtimo ribos, tačiau labai retai ją peržengiantį.

„Nepaisant visko, tai – tik krepšinis, – tikina pats slovėnas. – Nematau didelio skirtumo tarp Europos ir JAV krepšinio. NBA aikštė kiek platesnė, o krepšinis – greitesnis, čia daug superžvaigždžių, tačiau tai tas pats žaidimas ir aš lygiai taip pat juo mėgaujuosi.“

Sensacingasis naujokas iš Europos jau tapo dažna NBA gerbėjų debatų tema – apie paslaptingąjį krepšininką iš neištirtų teritorijų buvo kalbama jau vasarą, kai daugelis dvejojo dėl pagrindinės L. Dončičiaus silpnybės – atletiškumo stygiaus. Būtent šio komponento trūkumas daugeliui leido manyti, kad slovėnas nesugebės tapti ryškia figūra NBA krepšinyje.

Vis dėlto tokios prielaidos nepasitvirtino, o praėjusių metų Eurolygos MVP įrodė, kad Senojo žemyno krepšinio lygis yra gerokai aukštesnis už JAV studentų pirmenybes, kuriose pernai dar žaidė dauguma kitų šių metų NBA naujokų.

„Būdamas 17-os ir 18-os, jis jau vertė aikčioti visą Europą, o tai nėra lengva, – sakė dabartinis Hjustono „Rockets“ strategas Mike‘as D‘Antoni, praeityje net du dešimtmečius dirbęs treneriu Italijoje. – Įprastai tokio amžiaus vaikinai nesugeba taip žaisti prieš suaugusius vyrus, tad nemaniau, kad jis taip gerai atrodys ir NBA. Vis dėlto Lukos žaidimas nustebino daugelį.“

Pačios „Mavericks“ komandos nariai L. Dončičiaus žaidimą Dalase vadina sėkme ar net stebuklu – jie iki šiol nesupranta, kodėl slovėnas nebuvo pasirinktas pirmuoju arba antruoju šaukimais, kurie priklausė Fynikso „Suns“ ir Sakramento „Kings“ komandoms. Tiesa, „Mavs“ būtų neturėję teisės rinktis net ir tretieji, jei ne mainai su Atlantos „Hawks“, leidę jiems nuo penktojo šaukimo palypėti dviem laipteliais aukštyn.

Pasak ESPN šaltinių, „Suns“ vyriausiuoju treneriu vasarą tapęs serbas Igoris Kokoškovas, pernai su Slovėnijos rinktine laimėjęs Europos čempionatą, itin norėjo matyti L. Dončičių savo ekipos gretose, tačiau jo viltims nebuvo lemta išsipildyti – pirmą sezoną NBA ekipą treniruojantis specialistas neturėjo didelės įtakos Finikso ekipos sprendimui.

Savo ruožtu „Kings“ vairininkas Dave‘as Joergeris praėjusią savaitę netiesiogiai išreiškė gailestį dėl jo, jog jo komanda pasirinko ne L. Dončičių, o Marvingą Bagley. Nors kitą dieną amerikietis savo žodžius aiškino kitaip, prieš rungtynes su „Mavs“ jam išsprūdusios mintys netruko pasklisti JAV žiniasklaidoje.

„Galbūt buvo manančių, kad L. Dončičius turi lubas, tačiau, mūsų nelaimei, aš jų nematau. Dalasui ir mūsų visai mūsų lygai teko puikus krepšininkas“, – sakė D. Joergeris.

Jei „Suns“ ir „Kings“ vadovai dėl slovėno galimybių sudvejojo, „Mavericks“ prezidentas Donnie Nelsonas, įvertinęs L. Dončičiaus galimybes, dėl jų neturėjo jokių abejonių. Jis dar praėjusio sezono pradžioje, kai buvo aišku, kad „Mavs“ nepretenduos į aukštas pozicijas, ėmė siekti kuo aukštesnio šaukimo ir galimybės prisikviesti į savo komandą tuomet „Real“ ekipos gretose žibėjusį talentą.

„D. Nelsonas, priešingai nei daug kitų krepšinio žmonių, buvo teisus“, – dabar tvirtina R. Carlisle‘as.

Jei „Mavs“ vadovas dėl slovėno neabejojo, vienos iš NBA komandų vadovas Lukai prognozavo kito europiečio – turko Hidayeto Turkoglu – ateitį. Jis žaidė puolėjo pozicijoje ir užsiėmė komandos žaidimo kūrimu, bet turėjo daug problemų gynyboje ir žaisdamas vienas prieš vieną. Galima sakyti, jog tokiu palyginimu jis prognozavo L. Dončičiui solidaus atsarginio, o ne pagrindinio komandos krepšininko ateitį.

Vis dėlto realybė dabar – visiškai kitokia. Slovėnas jau pirmajame savo sezone renka po 19 taškų, 6,7 atkovoto kamuolio ir 5,1 rezultatyvaus perdavimo ir lenkia geriausius H. Turkoglu karjeros skaičius. Per visą lygos istoriją tokią statistiką savo naujoko sezone pavyko rinkti tik itin solidžios kompanijos žaidėjams – Grantui Hillui, Michaelui Jordanui, Magicui Johnsonui ir Larry Birdui.

Bent 18 taškų nesulaukę 20 metų amžiaus rinko vos trys krepšininkai – Carmelo Anthony, LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas. Negana to, L. Dončičius, atakuodamas 55,8 proc. tikslumu, juos lenkia dar ir šioje kategorijoje.

„Dėjome į Luką daug vilčių, bet žiūrėjome į viską realistiškai. To negali nuspėti – kai pamatai, ką jam pavyko nuveikti su „Real“, tikiesi, jog jam pavyks prisitaikyti ir NBA. Tačiau daugumai naujokų, ypač atvykstantiems iš už kitos Atlanto pusės, tam prireikia mažiausiai metų“, – stebėjosi D. Nelsonas.

Savo ruožtu M. D‘Antoni slovėnui jau yra numatęs ir prognozę – pasak jo, L. Dončičius blogiausiu atveju taps „Visų žvaigždžių“ rungtynių kalibro žaidėju.

„Jo žaidimas tik gerės. Dončičius dar neišnaudoja savo kūno potencialo, o Dalaso komanda juo gali tik džiaugtis“, – sakė „Rockets“ strategas.

Tiesa, kūnas, kurį ESPN apžvalgininkai lygino su tešla, buvo vienas didžiausių L. Dončičiaus trūkumų prieš NBA naujokų biržą. Vis dėlto „Mavericks“ jautė, kad tai yra aspektas, kurį galima pataisyti, taip žaidėją padarant greitesniu ir mobilesniu. Žinoma, jei tik pats žaidėjas sutiks su jam skirta programa, kuri Europoje taikoma rečiau.

Šiai programai laiko dar nebuvo – „Mavericks“ įsakė L. Dončičiui vasarą pailsėti po to, kai jam teko be pertraukų Slovėnijos rinktinėje ir „Real“ klube žaisti beveik 10 mėnesių. Žaidėjas, vengęs sunkaus darbo vasarą, prieš treniruočių stovyklos pradžią informavo savo naująją ekipą, jog poilsiaudamas prie turėtų 103 kg svorio pridėjo dar šiek kilogramų.

„Luka leido laiką jachtoje žaisdamas „Fortnite“, – apie savo ekipos ateities žvaigždę kalbėjo „Mavs“ vadovas Markas Cubanas. – Dabar situacija pagerėjo ir per trečdalį sezono jam pavyko numesti visą priaugtą svorį. Vis dėlto savo valgymo pokyčių jis dar nepakeitė – jis ir toliau maitinasi kaip paauglys bei vis apsilanko „McDonald‘s“.

Ir vis dėlto, net ir priaugęs svorio bei nepasiekęs geriausios fizinės formos, L. Dončičius jau nuo pirmųjų savo mėnesių NBA privertė aikčioti iš susižavėjimo daugelį. Panašu, kad su Dirku Nowitzki panašu atsisveikinanti „Mavericks“ komanda ateityje turės kitą superžvaigždę iš Europos.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Lemtinga Lietuvos bokštų kaktomuša: ar ji taps paskutine Valančiūno giesme „Pelikanuose“?
Lemtinga Lietuvos bokštų kaktomuša: ar ji taps paskutine Valančiūno giesme „Pelikanuose“?
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vyksiančiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse tarp vietos „Pelicans“ ir Sakramento „Kings“
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime