Naujienos kraunasi...

LKL apžvalga: lyderių vargai bei atšalti išsiųstas "Nevėžio" lyderis



Pergales išvargę „Betsafe–LKL“ čempionate lyderiaujantys Kauno „Žalgirio“ bei Klaipėdos „Neptūno“ klubai, saldus Vilniaus „Ryto“ revanšas Panevėžio „Lietkabeliui“, į rūbinę mačo metu išvytas Kėdainių „Nevėžio“ lyderis, neįtikėtina drama Prienuose, penktoje vietoje įsitvirtinę pasvaliečiai – LKL.LT pateikia įdomiausių praėjusios savaitės įvykių apžvalgą.

MVP. Naudingiausiu praėjusios savaitės krepšininku tapo Prienų „Skycop“ puolėjas Mike‘as Brueswitzas.

28-erių krepšininkas padėjo prieniškiams dviejų pratęsimų trileryje 96:93 pranokti Kėdainių „Nevėžį“, o puikus M. Brueswitzo žaidimas jam antrą kartą šį sezoną garantavo savaitės MVP titulą.

„Skycop“ puolėjas per 41 minutę pelnė 21 tašką (5/6 trit.), atkovojo 7 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus bei surinko 38 naudingumo balus. Pastarasis rodiklis yra M. Brueswitzo rekordas „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Nervus „Žalgiriui“ patampiusi „Juventus“. Kauno „Žalgiris“ (14-1) sekmadienį žaidė 5-ąjį susitikimą per 9 dienas bei buvo arti kluptelėjimo savų žiūrovų akivaizdoje.

Kauniečius į neviltį varė jiems priklausantis Martinas Gebenas – aukštaūgis pelnė 22 taškus, atkovojo 14 kamuolių, tačiau pergalę iškovojo „Žalgiris“ – 72:69.

Utenos „Juventus“ (6-9) pirmaujančių vaidmenyje buvo be ne kartą – pirmajame kėlinyje atitrūko 24:15, trečiajame – 55:47. Vis dėlto Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai sugebėdavo greitai atstatyti lygybę.

Likus 4 minutėms iki susitikimo pabaigos uteniškiai dar buvo priekyje (62:60), tačiau tuomet Aaronas White‘as įkrovė iš viršaus, o Leo Westermannas pridėjo tritaškį.

Paskutinėmis sekundėmis pratęsimą išplėšti galėjo M. Gebeno tolimas metimas, tačiau tikslo jis nepasiekė.

Šiame susitikime Kauno ekipa vertėsi be traumas besigydančių Nate‘o Wolterso, Pauliaus Jankūno ir Antano Kavaliausko.

„Tokių rungtynių mes ir tikėjomės. Reikia suprasti, kad viena komanda turi persilaužti ir per 9 dienas žaisti 5 rungtynes. Svarbiausia buvo laimėti, apie kokybę nesiplėsiu – jos tiesiog nebuvo“, – po pergalės sakė Š. Jasikevičius.

Panevėžyje šeimininkavęs „Rytas“. Vilniaus „Rytas“ (10-4) dar nebuvo pamiršęs skaudaus pralaimėjimo panevėžiečiams prieš tris savaites namuose, o savo pyktį išliejo išvykoje – Dainiaus Adomaičio kariauna „Cido“ arenoje Panevėžio „Lietkabeliui“ (10-5) revanšavosi 95:73.

„Rytą“ į priekį vedė amerikietis DJ Seeley, pelnęs 24 taškus, iš kurių 21 – per pirmuosius du ketvirčius. Solidų puolimą demonstravę svečiai iš Vilniaus jau iki ilgosios pertraukos susikrovė 15 taškų persvarą (50:35), kurią vis didino ir antroje susitikimo pusėje.

Po šios pergalės „Rytas“ vėl pakilo į trečiąją vietą pirmenybėse, į ketvirtąją poziciją nustumdami „Lietkabelio“ ekipą.

„Tai yra labai sunkus metas mums, – po pralaimėjimo sakė Panevėžio komandos strategas Nenadas Čenakas. – Šiandien man labiausiai gaila mūsų fanų, kurie mus palaikė labai gerai, tačiau neatsakėme į tą palaikymą tinkamai. Šiandien žaidėme labai minkštai, ypač antrajame kėlinyje. Leidome žaisti jų individualiai stipriems žaidėjams, kurie baudė mus kiekvieną kartą.“

Sostinės ekipoje debiutavęs baltarusis Artiomas Parachovskis per 21 minutę pelnė 14 taškų (6/8 dvit., 2/3 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus prasižengė bei surinko 21 naudingumo balą.

Nukraujavusio „Neptūno“ vargai. Lorenzo Williamso ir Laimono Kisieliaus savo dispozicijoje neturėjęs Klaipėdos „Neptūnas“ (13-2) turėjo vargo su paskutinėje vietoje lygoje žengiančia „Šiaulių“ (2-13) ekipa, tačiau po atkaklios kovos namuose iškovojo pergalę – 80:76.

„Esame patenkinti dėl pergalės, nors žaidimo kokybė netenkino, – kalbėjo uostamiesčio komandos treneris Kazys Maksvytis. – „Šiauliai“ didžiąją laiko dalį kontroliavo žaidimą. Turėjome tam ir objektyvių priežasčių – žaidėme be dviejų svarbių žaidėjų ir komandos forma šiuo metu nėra pati geriausia. Vis dėlto pavyko mobilizuotis, tad džiaugiamės į šventes eidami su pergale.“

Įtempta kova aikštelėje vyko iki paskutinių dvikovos akimirkų. Likus 2 minutėms rezultatas dar buvo lygus (74:74), bet vieną baudos metimą realizavęs Tomas Delininkaitis išvedė „Neptūną“ į priekį.

Nors po Antano Udro nesportinės pražangos Jerai Grantas nepataikė abiejų baudų metimų, tačiau vėliau centras iš JAV pelnė dvitaškį, o kitoje atakoje bloku pašventino to paties A. Udro metimą.

Baudų metimai apsikeitė Paulius Dambrauskas ir Evaldas Šaulys, o pergalę įtvirtino neklydęs Gytis Masiulis.

Tai buvo ketvirtoji „Neptūno“ pergalė iš eilės, o šventes uostamiesčio ekipa pasitinka tvirtai žengdama antroje pozicijoje pirmenybėse.

Dviejų pratęsimų trileris Prienuose. Penkių pralaimėjimų seriją Prienų „Skycop“ (5-10) ekipa nutraukė dviejų pratęsimų namuose 96:93 palaužusi Kėdainių „Nevėžį“ (2-13), kuriam tai buvo aštuntoji nesėkmė iš eilės.

Lemiamą smūgį varžovams sudavė „Skycop“ puolėjas Vytenis Lipkevičius, įsmeigęs tritaškį likus 38 sekundėms iki antro pratęsimo pabaigos bei padidinęs šeimininkų pranašumą iki 3 taškų (92:89).

Trečiojo kėlinio viduryje prieniškiai varžovus dar triuškino 21 taško persvara (49:28), tačiau tuomet „Nevėžio“ treneris Darius Dimavičius į rūbinę išvarė rezultatyviausią (vid. 13,1 tšk.) bei antrą naudingiausią (vid. 11,9 naud. nal.) ekipos žaidėją Chauncey Collinsą, o kėdainiečiai ėmė mažinti skirtumą.

„Jis buvo išvarytas dėl disciplinos pažeidimų, kurie nebus toleruojami. Jo padarytos klaidos jam buvo pasakytos, jis su tuo nesutiko, todėl ėjo atšalti“, – situaciją paaiškino D. Dimavičius.

Po šio epizodo „Nevėžis“ spurtavo 25:8, o deficitas sumenko iki 4 taškų (53:57). Netrukus užsivedę kėdainiečiai išlygino dvikovos rezultatą

„Skycop“ turėjo galimybes išplėšti pergalę ir dvikovos, ir pirmoje pratęsimo pabaigoje, tačiau nugalėtojui išsiaiškinti prireikė ir antrojo pratęsimo, kuriame savo pranašumą įrodė aikštelės šeimininkai.

„Pieno žvaigždžių“ pergalių serija. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (7-8) panaikino dviženklį deficitą bei 86:77 patiesė Alytaus „Dzūkiją“ (5-9). Trečiąją pergalę iš eilės iškovoję Gedimino Petrausko auklėtiniai įsitvirtino penktoje „Betsafe–LKL“ vietoje.

Antrajame ketvirtyje turėjo „Pieno žvaigždės“ turėjo 16 deficitą (12:18), tačiau Aukštaitijos ekipa per šį kėlinį įsūdė 7 tritaškius, iš kurių 3 pataikė Gytis Sirutavičius vos per vienos minutės laikotarpį.

Nors po ilgosios pertraukos „Dzūkija“ vėl atitolo (52:45), tačiau Pasvalio ekipa greitai skirtumą ištirpdė, o ketvirtajame kėlinyje jau buvo priekyje (70:64).

„Tai buvo labai svarbi pergalė turnyrinės lentelės prasme, – konstatavo „Pieno žvaigždžių“ strategas G. Petrauskas. – Svarbi ir tuo, kad pirmajame rate pralaimėjome dzūkams namuose.

Gal rungtynių pradžioje neatrodė, kad rungtynės labai svarbios, tačiau nuo antro kėlinio visi ketvirčiai buvo geri. Kai tik neleisdavome jiems atkovoti kamuolių puolime, tuomet mums gerai sekdavosi ir gynyboje. Trečiajame kėlinyje leidome atkovoti šešis kamuolius puolime ir iškart jie mus nubaudė.“

Karaliaus Mindaugo taurė. Vienas didžiausių Lietuvos sporto renginių – Karaliaus Mindaugo taurės turnyras – lieka LRT eteryje. Nacionalinis transliuotojas jau antrus metus rodys svarbiausias KMT kovas.

Lietuvos krepšinio lyga, organizuojanti KMT turnyrą, ir LRT pratęsė bendradarbiavimo sutartį.

LRT eteryje jau nuo sausio 2 d. bus pradėtos transliuoti lemiamos Karaliaus Mindaugo taurės turnyro kovos, o renginio kulminacija vyks vasario 16-17 d. Žiūrovai iš viso pamatys 12 rungtynių ir pramoginę programą. 

„Džiaugiamės, kad stipriausi krepšinio klubai ir kone didžiausią susidomėjimą keliantis Karaliaus Mindaugo taurės turnyras ir toliau bus rodomas per nacionalinį transliuotoją. Šioms transliacijoms keliami aukščiausius Eurolygos standartus atitinkantys transliacijų kokybės reikalavimai, tad žiūrovų laukia itin patrauklūs krepšinio reginiai“, – sako LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.

„Teisėjo švilpukas“. Šią savaitę rubrikoje „Teisėjo švilpukas“ analizuojami trys epizodai iš praėjusios „Betsafe–LKL“ savaitės.

Visus epizodus atrenka ir juos aiškina LKL teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis ir Krepšinio teisėjų asociacijos prezidentas Kęstutis Pilipauskas.

1 momentas: abipusė pražanga ar ne? („Pieno žvaigždės“ – „Šiauliai“)

Iš pradžių teisėjas fiksuoja abipusę pražangą susidūrusiems ir nugriuvusiems ant grindų žaidėjams Nr. 11 (Y. Franke) ir Nr. 9 (I. Vaitkui).

Tačiau pamatęs, kad viena iš komandų („Pieno žvaigždės“) jau turi 4 pražangas šiame kėlinyje, kita („Šiauliai“) – tik tris, pakeičia sprendimą.

Pagal nuo šio sezono įsigaliojusį FIBA taisyklių pakeitimą, tai jau nebėra abipusė pražanga, nes už vieną iš šių pražangų turi būti skiriami 2 baudos metimai, o už kitą – tik kamuolio valdymas.

Tai – speciali situacija ir teisėjai turi nustatyti, kuri pražanga padaryta anksčiau. Beje, tam jie gali naudoti SPS.

Teisėjai nusprendė, kad kiek anksčiau prasižengė „Šiaulių“ komandos žaidėjas (ketvirta komandinė pražanga), vėliau – „Pieno žvaigždžių“ žaidėjas (penkta komandinė pražanga), tad buvo paskirti 2 baudos metimai į „Pieno žvaigždžių“ komandos krepšį.

„Pieno žvaigždėms“ kamuolio valdymas, kaip nuobauda už pražangą, anuliuotas. Teisingas teisėjų sprendimas.

2 momentas: kam pražanga?  („Juventus“ – „Lietkabelis“)

Ruošdamiesi kovai dėl atšokusio kamuolio, susiremia du žaidėjai: „Lietkabelio“ Nr. 11 (Ž. Dimecas) ir „Juventus“ Nr. 10 (K. Guščikas). Pastarasis nuo pat pradžios surakina varžovo rankas.

Tokį žaidėjų susikabinimą galima būtų ignoruoti, jei kamuolys būtų atšokęs į kitą pusę ir ši pora neturėtų galimybių jį gaudyti. Tačiau šiuo atveju kamuolys atšoko šių žaidėjų link.

Ž. Dimecas bandė išsiveržti, ištraukti „surakintas“ rankas ir siekė kamuolio, o K. Guščikas ir toliau tik stengėsi sulaikyti varžovo rankas.

Pražanga K. Guščikui – teisingas arbitrų sprendimas.

3 momentas: pražanga ar vaidyba? („Nevėžis“ – „Žalgiris“)

Žaidėjas Nr. 92 (E. Ulanovas) laiku užsiima legalią gynybinę padėtį: veidu į varžovą, kojos ant grindų ir normaliame plotyje. Puolėjui su kamuoliu priartėjus prie gynėjo, šis kiek pasisuka savo cilindre, tačiau kontaktas su puolėjo dešine šlaunimi – menkas.

Puolėjas sustoja ir perduoda kamuolį partneriui, o gynėjas griūna, imituodamas varžovo įsirėžimą. Bet įraše gerai matosi, kad puolėjas jau buvo pradėjęs keisti judėjimo kryptį į kairę pusę, o gynėjas teatrališkai  ir neadekvačiai kontakto lygiui griūna aukštielninkas.

Teisėjai teisūs, neskyrę pražangos puolėjui, o gynėjo veiksmus įvertinę, kaip vaidybą.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Žeminančiu pralaimėjimu Eurolygos sezoną užbaigusią Belgrado „Crveną Zvezdą“ atsivijo papildomi nemalonumai, rašo Krepšinis.lt.Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Devintą vietą NBA Vakarų konferencijoje užėmę Sakramento „Kings“ vyrai antrą sezoną iš eilės veržiasi į atkrintamąsias, rašo Krepšinis.lt.Mike'o Browno
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininkams pirmuoju bandymu peršokti įkrintamųjų barjero nepavyko, rašo Krepšinis.lt.Septintą vietą reguliariajame NBA sezone
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės krepšininku dvyliktuke Paryžiaus olimpiadai tapo Los Andželo "Clippers" žvaigždė Kawhi Leonardas.Antradienį buvo paskelbta, kad šalies krepšinio

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime