Naujienos kraunasi...

LKL apžvalga: Š.Jasikevičiaus nepradžiuginusi pergalė bei nesibaigiantys pokyčiai Alytuje



Iššovęs Utenos „Juventus“ legionierius, Šarūno Jasikevičiaus nepradžiuginusi Kauno „Žalgirio“ pergalė, tvirtais Klaipėdos ekipos lyderiais patapę Edgaras Želionis ir Renaldas Seibutis, tritaškių lietus Vilniuje, Virginijaus Šeškaus pasitikėjimas LaMelo Ballu, nesibaigiantys pokyčiai Alytaus ekipoje – LKL.LT pateikia įdomiausių praėjusios savaitės įvykių apžvalgą.

MVP. Naudingiausiu „Betsafe–LKL“ savaitės žaidėju tapo Utenos „Juventus“ gynėjas Kennethas Gainesas. Blankiai iki tol atrodęs amerikietis iššovė dvikovoje su Prienų–Birštono „Vytautu“.

24-ojo gimtadienio išvakarėse K. Gainesas pelnė 23 taškus (8/9 dvit., 0/3 trit., 7/7 baud.), atkovojo 5 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą bei surinko 29 naudingumo balus. Ankstesnis gynėjo rekordas buvo 11 pelnytų taškų ir 10 naudingumo balų.

Po šio susitikimo K. Gainesas gerokai kilstelėjo savo statistinius rodiklius. Prieš mačą turėtas 4,5 taško vidurkis šoktelėjo iki 8,2 taško per susitikimą.

Nepatenkintas. Kauno „Žalgiris“ sugrįžo į Kauno sporto halę, kurioje 91:80 įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Nors tai buvo 7-oji kauniečių pergalė paeiliui bei ji tvirtai žygiuoja pirmoje „Betsafe–LKL“ vietoje, tačiau strategas Šarūnas Jasikevičius nebuvo patenkintas.

„Manau, sužaidėme labai prastas rungtynes, – po susitikimo sakė „Žalgirio“ treneris. – Mums pasisekė, kadangi Pasvalys tragiškai metė iš toli ir prametė tie žaidėjai, kurie galėtų įmesti ir daugiau. Galbūt sėkmės faktorius buvo mūsų pusėje.“

Trečiojo kėlinio pabaigoje šeimininkų pranašumas siekė vos 4 taškus (60:56), o juos labai gelbėjo prastai iš toli atakavę pasvaliečiai. Šiame susitikime Gedimino Petrausko auklėtiniai pataikė tik 4 tritaškius iš 25 (16 proc.), kai tuo metu žalgiriečiai įsūdė 9 tritaškius iš 19 (47 proc.).

Likus žaisti pusantros minutės po Viačeslavo Bobrovo metimo svečių atsilikimas siekė 8 taškus (78:86), tačiau dar labiau skirtumą sumažinti galėjęs Jahennsas Manigat buvo netikslus, o tritaškį pataikęs Gytis Masiulis įtvirtino „Žalgirio“ pergalę.

Skęsta. Iš nesėkmių ruožo išlipti siekiantis „Vytautas“ buvo arti pergalės rungtynėse su „Juventus“, tačiau susitikimo pabaigoje nedovanotinai klydo bei patyrė 8 pralaimėjimą iš eilės.

Po trijų ketvirčių prieniškių deficitas buvo minimalus – 60:61. Ketvirtajame kėlinyje „Juventus“ bandė pabėgti į priekį (71:65), tačiau tada sekė Kennetho Gaineso nesportinė pražanga, Utenos ekipos suoleliui skirta techninė pražanga ir Edvino Šeškaus du taškai su pražanga, o rezultatas tapo lygus – 71:71.

Traumą patyrus „Vytauto“ įžaidėjui Denisui Lukašovui, lemiamu metu aikštelėje žaidė LaMelo Ballas. Nors mačo pabaigoje gynėjas pataikė tritaškį ir nurėžė varžovų pranašumą per puse (78:81), tačiau vėliau jis paleido neapgalvotą tolimą metimą bei prametė iš po krepšio. Tuo pasinaudojusi „Juventus“ įtvirtino pergalę.

Dabar „Vytautą“ nuo 9-oje vietoje esančio „Nevėžio“ jau skiria 2 pergalės.

Lyderiai. Išvykus didžiajam Klaipėdos „Neptūno“ trejetui, lyderio roles į savo rankas tvirtai perėmė Renaldas Seibutis ir Edgaras Želionis. Tą jie darsyk įrodė ir dvikovoje prieš Panevėžio „Lietkabelį“.

Uostamiesčio ekipos duetas kartu pelnė 46 taškus bei surinko 46 naudingumo, o tai buvo svarus indėlis į sunkią klaipėdiečių pergalę.

„Ne paslaptis, kad R. Seibutis ir E. Želionis yra du žaidėjai, už kurių pastaruoju metu labiausiai kabinamės, – lyderius gyrė K. Maksvytis. – Šiandien turėjome labai daug energijos. Kartais jos nepavyko paversti taškais. Šiek tiek trūksta kokybės, tačiau tam yra objektyvių priežasčių – nesame susižaidę su nauja sudėtimi.“

E. Želionis per pastararuosius keturis mačus vidutiniškai renka po 19,3 taško ir 25,3 naudingumo balo, tuo metu R. Seibutis per pastarąsias šešerias rungtynes vidutiniškai pelno po 17,8 taško bei 22,5 naudingumo balo.

Atkakliame mūšyje Klaipėdoje „Lietkabelis“ sugebėjo atlikti sėkmingą atkarpą 20:5 bei trečiojo kėlinio viduryje įgijo 5 taškų pranašumą (49:44).

R. Seibutis per lemiamą ketvirtį pelnė 12 taškų, o tai padėjo „Neptūnui“ perlaužti rungtynių eigą. Įpusėjus ketvirtajam kėliniui K. Maksvyčio auklėtiniai turėjo 7 taškų persvarą (73:66). Nors „Lietkabelis“ deficitą buvo sumažinęs iki dviejų taškų (75:77), tačiau dvikovos pabaigoje juos nužudė dvitaškį pelnęs tas pats R. Seibutis.

Tritaškiai. Pirmus du kėlinius atkakliai „Lietuvos rytui“ besipriešinę „Dzūkijos“ krepšininkai sugriuvo trečiajame dvikovos kėlinyje, o tai labiausiai nulėmė toliašaudė vilniečių artilerija.

Rimo Kurtinaičio auklėtiniai po dviejų ketvirčių turėjo vos 1 taško persvarą (54:53), tačiau po ilgosios pertraukos jie varžovus ėmė talžyti tritaškiais metimais. Per trečiąjį kėlinį vilniečiai pataikė 7 tritaškius, o į nokdauną pasiųstų varžovų deficitas išaugo iki 21 taško (60:81).

Dzūkų neišgelbėjo ir fantastiškai žaidęs Paulius Petrilevičius. Puolėjas pelnė 22 taškus, atkovojo 7 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 34 naudingumo balus. Tai aukščiausias P. Petrilevičiaus karjeros rezultatas.

„Iš pradžių trūko energijos, – prastą pirmąją pusę aiškino R. Kurtinaitis. – Įsivėlėme į „bėgioti ir mėtyti“ žaidimą, o po dviejų kėlinukų abi komandos įmetė virš 50 taškų, bet esmė ta, kad trečiame kėlinyje mes susiėmėme. Aišku, mūsų suolelis ilgesnis ir galime žaisti intensyviau, įgijome 20 taškų persvarą ir tą saugų atstumą išlaikėme iki pabaigos.“

Iniciatyva. Lentelės kaimynų akistatoje Kėdainiuose atkakli kova vyko iki paskutinės akimirkos, o nugalėtoją nulėmė šaltakraujiškai lemiamu metu žaidęs Margiris Normantas.

Pirmoje mačo dalyje 16 taškų sukratęs Nickas Zeisloftas svarbų tritaškį pataikė ir ketvirtojo kėlinio viduryje, kuomet „Šiauliai“ atitrūko 6 taškų persvara (63:57). Visgi persvaros svečiai išlaikyti nesugebėjo.

„Nevėžis“ spurtavo 8:2, o po Valerijaus Lichodejaus baudų metimu rezultatas tapo lygus (65:65). Iniciatyvos tuomet ėmėsi 21-erių metų Kėdainių ekipos įžaidėjas Margiris Normantas. „Lietuvos rytui“ priklausantis gynėjas dukart veržėsi link krepšio ir dukart išprovokavo varžovų pražangas, kurios pasibaigė trim taikliais baudų metimais iš keturių (70:67).

Šiauliečiai turėjo dar dvi progas atakuoti iš toli, tačiau tikslo nepasiekė nė vienas pratęsimą išplėšti galėjęs tritaškis.

Dabar „Šiauliai“ ir „Nevėžis“ turi po 6 pergales, tačiau saulės miesto ekipa yra sužaidus dvejoms rungtynėmis mažiau.

Pokyčiai. „Dzūkiją“ ir toliau drebina pokyčiai. Užpraėjusią savaitę netekę rezultatyviausio komandos žaidėjo Katino Reinhardto (vid. 13,1 tšk.), praėjusią savaitę alytiškiai neteko ir naudingiausio komandos krepšininko bei lygos lyderio pagal rezultatyvius perdavimus – Alejandro Hernandezo.

Ispano kontraktą išpirko Lenkijos lygoje žaidžianti Zelionos Guros „Stelmet“ ekipa. Įžaidėjas šį „Betsafe–LKL“ sezoną vidutiniškai rinko po 8,7 taško, atkovojo po 3,7 ir perėmė po 1,2 kamuolio, atliko po 6,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 12,9 naudingumo balo. Būtent „Stelmet“ ekipai dabar vadovauja buvęs „Dzūkijos“ ir A. Hernandezo treneris Andrejus Urlepas.

Tai nėra vieninteliai pokyčiai Alytaus ekipoje. Šios komandos vairą perėmė strategas iš Estijos Alaras Varrakas. 35 metų specialistas poste keičia makedoną Nikolą Vasilevą, kuris lieka asistento pareigose.

A. Varrakas jau penkis kartus yra tapęs Estijos čempionu treniruodamas Talino „Kalev/Cramo“ komandą, vadovavo jai VTB Vieningosios lygos turnyre, dirbo Estijos rinktinės trenerių štabe.

Netektis. Europos taurės rungtynėse prieš Turino „Fiat“ Arnas Butkevičius patyrė delnakaulio lūžį dėl kurio negalės rungtyniauti 5 savaites. Tai reiškia, kad puolėjas praleis SIL–KMT turnyrą, kuris vyks jo gimtojoje Klaipėdoje.

„Labai gaila, kad traumą patyrė A. Butkevičius, tai mums svarbaus žaidėjo netektis, – po rungtynių pabrėžė Rimas Kurtinaitis. – Labai gaila, nes jis kasdien vis geriau įsiliejo į komandą. Dabar turėsime daugiau remtis Mindaugu Lukauskiu. Jis nėra nurašytas, tiesiog norėjome labiau į rotaciją įtraukti A. Butkevičių“.

Atstovaudamas „Neptūnui“, A. Butkevičius buvo vienas naudingiausių „Betsafe–LKL“ krepšininkų. Persikėlęs į „Lietuvos rytą“ puolėjas sužaidė 6 rungtynes nacionalinėse pirmenybėse, vidutiniškai per 18 minučių rinkdavo po 6 taškus, atkovodavo po 4,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Principinė kova. Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimo komandos išvengė tarpusavio rungtynių per Eurolygos jaunimo turnyrą Kaune, tačiau savo jėgas išbandyti galės vasario viduryje.

Lietuvos krepšinio lyga, siekdama atkreipti didesnį dėmesį į Lietuvos krepšinio talentus, per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą organizuos dublerių rungtynes.

Į jas pakviestos „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ jaunimo komandos, susitikimas vyks Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vasario 18 d. 11 val. Šiomis rungtynėmis bus pradėta finalinė SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro diena.

Į rungtynes galės patekti žiūrovai, turintys bilietus į SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalinę dieną. Bilietus į renginį platina bilietai.lt.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Žeminančiu pralaimėjimu Eurolygos sezoną užbaigusią Belgrado „Crveną Zvezdą“ atsivijo papildomi nemalonumai, rašo Krepšinis.lt.Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Devintą vietą NBA Vakarų konferencijoje užėmę Sakramento „Kings“ vyrai antrą sezoną iš eilės veržiasi į atkrintamąsias, rašo Krepšinis.lt.Mike'o Browno
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininkams pirmuoju bandymu peršokti įkrintamųjų barjero nepavyko, rašo Krepšinis.lt.Septintą vietą reguliariajame NBA sezone
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės krepšininku dvyliktuke Paryžiaus olimpiadai tapo Los Andželo "Clippers" žvaigždė Kawhi Leonardas.Antradienį buvo paskelbta, kad šalies krepšinio
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Bolonijos "Virtus" Eurolygos įkrintamosiose varžybose netikėtai eliminavo dvikovos favoritu laikytą Stambulo "Anadolu Efes" klubą.Lucos Banchi auklėtiniai Turkijoje po atkaklios
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Solidaus Tado Sedekerskio žaidimo nepakako Vitorijos "Baskonia" pergalei Eurolygos įkrintamųjų varžybų pirmajame mače.Duško Ivanovičiaus auklėtiniai išvykoje 85:113 (15:28,
"Ryto" skriaudikai žais Čempionų lygos finalo ketverte
"Ryto" skriaudikai žais Čempionų lygos finalo ketverte
Vilniaus "Rytą" FIBA Čempionų lygos įkrintamosiose varžybose eliminavęs Atėnų "Peristeri" klubas prasibrovė į finalo ketverto varžybas.Vassilio Spanoulio auklėtiniai Vokietijoje
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
Potenciali Lietuvos rinktinės varžovė olimpinėje atrankoje gali verstis be ryškiausios žvaigždės
Potenciali Lietuvos rinktinės varžovė olimpinėje atrankoje gali verstis be ryškiausios žvaigždės
Italijos vyrų krepšinio rinktinė olimpiniame atrankos turnyre gali verstis be ryškiausios savo žvaigždės Simone Fontecchio. Italai – potencialūs Lietuvos varžovai dėl bilieto
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
Roko Jokubaičio atstovaujama Barselonos "Barcelona" pratęs sutartį su šį sezoną Europoje debiutavusiu Jabari Parkeriu, praneša Ispanijos žiniasklaida.Amerikietį 2014-ųjų
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Šarūnas Jasikevičius po ketvirto iš eilės pralaimėjimo bedė į skylėtą auklėtinių gynybą ir pasiuntė žinutę – ištaisyti klaidas laikas nėra daug, rašo Krepšinis.lt.Pirmadienį
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Šaro auklėtiniai gavo nelauktą antausį, Graikijos milžinų mūšyje – lemiamas Slouko žodis
Netikėtą nesėkmę Turkijos Superlygoje patyrė Stambulo „Fenerbahče“ (21-5) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Prancūzijos rinktinės bei Minesotos "Timberwolves" centras Rudy Gobertas papasakojo apie komandos nusiteikimą prtieš NBA atkrintamąsias varžybas."Nesvarbu, kas prieš mus
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse Sakramento „Kings“ (46-36) namų arenoje 121:82 (30:18, 35:19, 34:21, 22:24) nepaliko vilčių Vakarų konferencijos autsaiderei Portlando „Trail
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Naujojo Orleano „Pelicans“ (49-33) sekmadienį namuose 108:124 (24:30, 29:40, 24:29, 31:25) neprilygo Los Andželo „Lakers“ ekipai (47-35) bei reguliariajame sezone Vakaruose užėmė
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Po pralaimėjimo derbyje Giedrius Žibėnas kalbėjo apie pralaimėjimo priežastis bei žvelgė į likusią reguliaraus sezono dalį, rašo Krepšinis.lt.Vilniaus „Rytas“ (20/5)
Žaidimą kontroliavusi Šeškaus kariauna laimėjo Mažeikiuose
Žaidimą kontroliavusi Šeškaus kariauna laimėjo Mažeikiuose
Užtikrintą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Jonavos „CBet“ (10-15) komanda, kuri svečiuose 79:62 (24:23, 22:13, 17:11, 16:15) įveikė Mažeikių
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Po nepavykusių mėginimų tvirčiau užsikabinti NBA lygoje, kur per tris sezonus sužaidė tik 23 mačus, 23-ejų metų Deividas Sirvydis labai greitai užsirekomendavo grįžęs iš už Atlanto,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime