Naujienos kraunasi...

LKL savaitės apžvalga: pralaimėjimų liūne paskendę Utenos ir Prienų klubai



Penktoji „Betsafe–LKL“ pirmenybių savaitė atnešė pirmąjį pasitraukimą, iš savo pareigų atsistatydino komandos iš pralaimėjimo liūno neištraukęs Gediminas Petrauskas. Tuo metu „Juventus“ komandą nuskandinęs bei į pirmąją pergalę „Nevėžį“ atvedęs Malcolmas Grantas tapo savaitės MVP. Solidūs lygos debiutantai, tragiškai startavę Utenos ir Prienų klubai, anksti karjerą baigęs Ovidijus Galdikas, lyderio netekę pasvaliečiai bei įsiūtęs Virginijus Šeškus – LKL.LT pateikia įdomiausių praėjusios savaitės įvykių apžvalgą.

MVP. Kėdainių „Nevėžį“ į pirmąją pergalę atvedęs M. Grantas tapo savaitės MVP. Fantastiškai rungtyniavęs amerikietis pelnė 32 taškus bei užfiksavo geriausią rezultatą šį sezoną lygoje. Gynėjas surinko 34 naudingumo balus bei taip pakartojo Arnui Butkevičiui priklausantį naudingumo rekordą.

Kėdainių ekipa dvikovoje Utenoje vienu metu turėjo 19 taškų deficitą, tačiau M. Granto vedinas „Nevėžis“ sugebėjo jį panaikinti bei iškovoti pergalę. Lemiamoje trijų minučių atkarpoje legionierius smeigė tris taiklius tritaškius bei taip išsprendė rungtynių likimą.

29-erių amerikietis per 31 minutę pelnė 32 taškus (4/6 dvit., 6/8 trit., 6/6 baud.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 34 naudingumo balus.

Įžaidėjas yra tikras komandos lyderis šiame sezone. M. Grantas vidutiniškai pelno po 17,4 taško, o tai yra geriausias rezultatas visoje lygoje. Atletas taip pat prideda po 3,8 rezultatyvaus perdavimo (9 vieta) bei 18,6 naudingumo balo (3 vieta).

Pasitraukė. Puikus M. Granto žaidimas ne tik atnešė pirmąją pergalę „Nevėžiui“, bet ir iš posto išvertė „Juventus“ strategą Gediminą Petrauską.

Uteniškiai šį sezoną pralaimėjo abejas rungtynes FIBA Čempionų lygoje bei visus 7 mačus „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Po pralaimėjimo G. Petrauskas prisiėmė atsakomybę bei atsiprašė sirgalių.

„Suprantama, kad po rezultato 0-7 nėra kito kelio kaip tik prisiimti atsakomybę bei atsiprašyti gerbėjų, – sakė dabar jau buvęs „Juventus“ strategas. – Tai buvo mano paskutinės rungtynės vadovaujant Utenos komandai.“

Laikinuoju strategu paskirtas Žydrūnas Urbonas, kuris iki šiol ėjo asistento pareigas. Jis taip pat yra klubo prezidentas bei vienas iš dalininkų.

Debiutantai. Mūšyje Utenoje debiutavo du klubų naujokai. Pergalingame mače M. Grantui puikiai talkino latvis Rihards Kuksiks.

Puikiai pirmąjį testą atlaikęs gynėjas per 16 minučių pelnė 14 taškų (4/5 trit.), atkovojo 8 kamuolius bei surinko 21 naudingumo balą. Tai buvo didelis netikėtumo faktorius uteniškiams.

„Šiandien jis buvo lyg X faktorius, kuris padarė rezultatą“, – apie komandos naujoką kalbėjo Ramūnas Cvirka.

Raudonai baltus „Juventus“ klubo marškinėlius pirmą kartą vilkėjo ukrainietis Maksimas Kornijenko. Ukrainos rinktinės krepšininkas debiutiniame mače Utenoje per 20 minučių pelnė 6 taškus (1/3 dvit., 0/3 trit., 4/4 baud.), atkovojo 7 kamuolius, blokavo metimą bei surinko 11 naudingumo balų.

Skaudi netektis. Netikėtai Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubą paliko amerikietis Ryanas Harrow. Įžaidėjo kontraktą išpirko jo buvusi komanda Radomo „Rosa“, žaidžianti aukščiausioje Lenkijos lygoje.

R. Harrow buvo tikras Aukštaitijos komandos lyderis. Šiame sezone gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 15,2 taško (3 vieta lygoje), atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo (6 vieta) bei rinkdavo po 16 naudingumo balų (6 vieta).

Pasvaliečiai intensyviai ieško naujo įžaidėjo, kuris į komandą turėtų atvykti jau artimiausiu metu.

Lyderio netekusios „Pieno žvaigždės“ Aukštaitijos derbyje šeštadienį metė rimtą iššūkį pirmenybių lyderiams – „Lietkabelio“ krepšininkams.

Po dviejų kėlinių į savo krepšį pasvaliečiai buvo praleidę net 55 taškus bei turėjo 16 taškų deficitą. Rimanto Grigo auklėtiniai demonstravo atkaklumą bei sugebėjo kilti į šturmą ir net išsiveržė į priekį. Visgi lemiamoje dvikovos fazėje jiems tiesiog pritruko jėgų.

„Praktiškai visas rungtynes vijomės, o vejantis senka jėgos, darai daug baudų“, – pralaimėjimo priežastis vardino strategas R. Grigas.

Pensija. Ovidijus Galdikas nusprendė baigti karjerą. 29-erių centras iš krepšinio pasitraukė dėl širdies problemų.

Šį sezoną 216 cm ūgio milžinas pradėjo Prienų–Birštono „Vytauto“ komandoje, tačiau sužaidė tik du oficialius mačus. Vidutiniškai O. Galdikas rungtyniavo po 8 minutes, pelnė 1,5 taško bei atkovojo 2,5 kamuolio.

Per karjerą vidurio puolėjas dar yra atstovavęs Utenos „Juventus“, Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“, Ščečino „King Wilki Morskie“, Gdynės „Asseco Prokom“ ir „Šiaulių“ komandoms.

Be problemų. „Žalgiris“, „Lietuvos rytas“ bei „Neptūnas“ šį savaitgalį rimtų iššūkių nesulaukė bei lengvai susitvarkė su savo varžovais.

Kauniečiai „Vytautą“ sutriuškino 44 taškų skirtumu, „Neptūnas“ dzūkus pervažiavo 40 taškų skirtumu, o vilniečiai iš Šiaulių išsivežė pergalė siekiančią 30 taškų skirtumą.

Toks lengvas pasivaikščiojimas dar labiau išryškino lyderių ketvertą turnyrinėje lentelėje.

Pirmoje vietoje žengiantis „Lietkabelis“ yra laimėjęs visas 8 rungtynes, „Žalgiris“ turi vieną pralaimėjimą, Rimo Kurtinaičio ir Kazio Maksvyčio kariaunos – po du pralaimėjimus ir šešias pergales. Tai yra net 3 pergalėmis daugiau už penktoje vietoje esančias „Pieno žvaigždes“ (3-3).

Nepatenkintas. „Vytautas“ neatranda rakto į pergales. Triuškinimai Kaune pralaimėję prieniškiai vis dar neturi pergalių (0-7), o strategas Virginijus Šeškus nėra patenkintas krepšininkų atsidavimu bei svarsto apie pokyčius.

„Per savo karjerą neturėjau tokios komandos, kurioje 60 proc. žaidėjų neatiduoda savęs aikštelėje, – po mačo piktinosi V. Šeškus. – Ne tik per rungtynes, bet ir treniruotėse. Manau, kad mums trūksta jaunatviškumo ir užsivedimo. Gal naujas žaidėjas bus žemesnio meistriškumo, bet bus noras kovoti. Dabar žaidėjai žaidžia tik tam, kad žaistų.“

Šeštadienį prieniškių laukia kelionė į Uteną ir dvikova su taip pat alkanu ir pergalės skonio nepatyrusiu „Juventus“.

„Betsafe-LKL“ derinys. Jei kiltų klausimas, kuri komanda geriausiai įvaldžiusi derinius šį sezoną, abejonių turėtų nebūti daug – Panevėžio „Lietkabelis“ dar nepralaimėjo „Betsafe–LKL“ čempionate ir tvirtai žygiuoja lyderių pozicijoje.

Tačiau ar „Lietkabelio“ žaidėjai tokie pat geri ir už aikštės ribų?

„Betsafe“ pristatomoje rubrikoje „Derinys“ šį sykį iššūkį priėmė Panevėžio komandos atstovai Žygimantas Skučas ir Donatas Tarolis.

Ar Ž. Skučas žino, kokią picą labiausiai mėgsta jo komandos draugas? Ar D. Tarolis atsakys į lengviausią klausimą apie Ž. Skučo marškinėlių numerį?

„Iš pusės žodžio“. „Braliukai“ – taip dažnai vadiname savo kaimynus latvius. Ar yra lengva susikalbėti su savo kaimynais? O jeigu vienam iš jų yra uždėtos ausinės ir jis gali tik skaityti iš lūpų?

Šį kartą naujoje rubrikoje „Iš pusės žodžio“ komandinį ir brolišką ryšį išbando Prienų–Birštono „Vytauto“ krepšininkai latvis Karlis Apsitis ir lietuvis Eigirdas Žukauskas.

Praėjusią savaitę „Šiaulių“ atstovai Evaldas Šaulys ir Donatas Sabeckis kartelę užkėlė labai aukštai, ar šios savaitės dalyviams pavyks ją įveikti?

„Savaitės interviu“. Renaldas Seibutis skambiai pradėjo naują „Betsafe–LKL“ čempionatą ir pateikė rimtą paraišką rinktinę formuojančiam Dainiui Adomaičiui.

32 metų gynėjas po blankaus sezono Kauno „Žalgiryje“ nebuvo kviečiamas į Europos čempionatą, tačiau tapęs Klaipėdos „Neptūno“ žaidėju priminė apie save.

11,9 taško ir 14,3 naudingumo balo per rungtynes sustiprėjusioje „Betsafe–LKL“ lygoje turėjo kristi į akį D. Adomaičiui, o R. Seibučio noras apsivilkti rinktinės marškinėlius dabar didesnis nei anksčiau.

„Įsivaizduokit, visi draugai, su kuriais kartu augome, ir visi siekiame bendro tikslo, – duodamas interviu LKL.LT apie rinktinę kalbėjo R. Seibutis. – Visi atvažiuoja su geriausiomis emocijomis, su vienu tikslu kovoti už mūsų brangią Lietuvą. Čia nieko aukščiau negali būti.“

Rubrikoje „Savaitės interviu“ vienas iš „Neptūno“ lyderių taip pat prisiminė šuolį iš Vilniaus „Sakalų“ į Pirėjo „Olympiakos“, gyvenimą Graikijoje ir stiprėjantį „Betsafe–LKL“ čempionatą.

„LKL akademija“. Aušrinė Sakalauskaitė sportu domisi nuo septynerių, o prieš dvejus metus panoro su tuo sieti ateitį.

Mergina pasinaudojo galimybe studijuoti „LKL akademijoje“, ir pabaigusi mokslus įsidarbino Lietuvos futbolo federacijoje, be to, atlieka praktiką Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube.

„Akademijoje suteikiama galimybė įgyti neįkainojamos patirties, – neslėpė A. Sakalauskaitė, šiemet pradėjusi studijas universitete. – Prisidėti prie LKL klubų veiklos – aktualu ir įdomu kiekvienam, norinčiam dirbti sporto sektoriuje.“

A. Sakalauskaitė dirba LFF rinkodaros vadybininke, „Lietuvos ryto“ klube atlieka arenos koordinatorės funkcijas per Europos taurės turnyro rungtynes.

„Drąsiai galiu teigti, kad „LKL akademija“ labai stipriai prisidėjo prie dabartinių veiklų, – teigė A. Sakalauskaitė. – Geriausia, ką išmokau – pasitikėti savimi ir siekti maksimumo.“

„LKL akademija“ organizuojama ir šiemet – abiturientai arba studentai kviečiami išbandyti save sporto organizacijoje.

LKL ragina visus norinčiuosius siųsti CV ir motyvacinį laišką iki spalio 25 d. adresu [email protected], išsamesnė informacija apie projektą – LKL svetainėje internete http://new.lkl.lt/projektai/lkl-akademija.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-12) komanda pratęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-19) duobę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Mažeikiškiai
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
Prieš Dubajuje vykstančio Eurolygos jaunimo (U 18) turnyro finalą, kuriame Kauno "Žalgiris" susitinka su Ulmo "Ratiopharm", kauniečiau jau spėjo iškovoti trofėjų.Talentų
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime