Naujienos kraunasi...

Naujasis "Žalgiris" - atletiškumo ir snaiperių sąskaita išpildytos Šaro filosofijos kūrinys

Autorius: Marius Milašius, Alfa.lt.
Naujasis "Žalgiris" - atletiškumo ir snaiperių sąskaita išpildytos Šaro filosofijos kūrinys
Kauno „Žalgirio“ vasaros darbai, šiemet užsitęsę iki rudens, pagaliau baigti. Leo Westermanną susigrąžinę Lietuvos čempionai jau po kelių savaičių pradės Eurolygos kovas, kuriose, po praėjusio sezono žygdarbio, iš jų tikimasi itin daug.

Nors prieš daugiau nei mėnesį treneris Šarūnas Jasikevičius atskleidė, jog kauniečiai dairosi „mažo ir aštraus“ gynėjo, galinčio ardyti varžovų gynybą bei suteikti poilsio minučių pagrindinio įžaidėjo rolę užimsiančiam Nate‘ui Woltersui, galiausiai buvo nuspręsta pasirinkti kitokį, tačiau jau patikrintą variantą.

2016-2017 metų sezone L. Westermannas buvo vienas stabiliausių „Žalgirio“ žaidėjų, o jo fiksuoti 8,2 taško ir 5,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkiai padėjo kauniečiams Eurolygos rikiuotėje palypėti šešiais laipteliais aukštyn bei finišuoti 10-oje pozicijoje.

Sėkmingas sezonas Kaune leido Leo pasirašyti karjeros sutartį, kai Maskvos CSKA jam pasiūlė net 700 tūkst. eurų atlyginimą. Vis dėlto Rusijos sostinėje prancūzui atsiskleisti nepavyko, o dar labiau jo sezoną apkartino traumos – rudenį įžaidėjas pajuto klubo, o pavasarį – nugaros skausmus bei dėl šių priežasčių per 36 komandos rungtynes Eurolygoje ant parketo išbėgo tik 17-oje iš jų.

Vos kartą L. Westermannas susigrūmė ir su „Žalgiriu“, nors Rusijos ir Lietuvos čempionų keliai pernai susikirto net triskart – dusyk reguliariajame sezone ir sykį – kovoje dėl trečiosios vietos. Vienintelį kartą Kaune ant parketo išbėgęs krepšininkas buvusiai ir būsimai savo komandai atseikėjo 5 taškus ir 5 rezultatyvius perdavimus, tačiau neišgelbėjo nuo nesėkmės 73:85.

Akivaizdu, kad Prancūzijos rinktinės gynėjas neatitinka to žaidėjo profilio, kurio dairėsi Š. Jasikevičius ir klubo vadovas Paulius Motiejūnas. Vis tik kalbėdamas „Žalgirio“ radijo laidoje pastarasis patikino, jog laukti kauniečiai nebegalėjo ir L. Westermannas atrodė kaip geriausias prieinamas variantas klubui.

„NBA treniruočių stovyklos prasideda tik šiandien. Galėjome dar palaukti, žiūrėjome sąrašą žaidėjų, kurie mums yra įdomus, tačiau situacija tokia, kad tie, kurie gali būti laisvi, arba bus per brangūs ir norės milijoninių sutarčių, arba yra prastesni variantai už Leo. Sužaidėme kelias draugiškas rungtynes, pamatėme savo naujokus ir dabar Leo mums gal net labiau tinka, negu atrodo pažvelgus tik į sudėtį „ant popieriaus“, – sakė P. Motiejūnas.

Alfa.lt nusprendė panagrinėti „Žalgirio“ sudėties „ant popieriaus“ vaizdą bei išskyrė tris aspektus, kuriais Kauno komanda skiriasi nuo praėjusiais metais Eurolygos podiumą šturmavusios ekipos.

Kas kompensuos atletiškumo stygių?

Prabėgus 2016-2017 metų sezonui, kuris pasibaigė „Žalgiriui“ likus vos per kelis žingsnius nuo ketvirtfinalio, Š. Jasikevičius išsikėlė tikslą suteikti Kauno komandai daugiau atletiškumo ir fiziškumo. Būtent šiuo tikslu į Kauną atvyko Axelis Toupane‘as, Aaronas White‘as, Brandonas Daviesas, tvirtesniais už savo pirmtakus laikyti ir Vasilije Micičius ir Dee Bostas.

Nors pastarasis komandą paliko dar gruodį, Šaro norai buvo išpildyti ir „Žalgiris“ pasižymėjo kaip kur kas tvirčiau suręstas žaidėjų rinkinys. Mažiausiai tritaškių visame turnyre išmetusi komanda savo žaidimą grindė per veiksmus po krepšiais, o pagal dvitaškių taiklumą (5 vieta) ir atkovotus kamuolius (6 vieta) Eurolygoje rikiavosi tarp lyderių. Agresyvumą ir kietą žaidimą pagrindė ir itin didelis baudų metimų skaičius – beveik 21 kartą per susitikimą prie baudų metimų linijos stoję žalgiriečiai pagal šį rodiklį nusileido tik Pirėjo „Olympiakos“ ir Madrido „Real“ krepšininkams.

Vis dėlto ne mažiau svarbi praėjusio sezono „Žalgirio“ sudėties detalė buvo jos pasirodymas gynyboje. Fantastiškai vienas prieš vieną besigynę A. Toupane‘as ir V. Micičius tapo varžovų gynėjų siaubu, o pagal praleistus taškus „Žalgirį“ lenkė vos keturi turnyro klubai.

Žvelgiant į šio sezono sudėtį akivaizdu, kad kauniečiams pernai turėto atletiškumo ir fiziškai gintis galinčių žaidėjų gali trūkti. Nė vienas iš naujokų nepasižymi tokia sprogstamąja jėga kaip A. Toupane‘as, o daugumą jų apskritai galima vadinti labiau „galva“, o „kūnu“ žaidžiančiais krepšininkais – tiek Nate‘as Woltersas, tiek L. Westermannas, tiek Marius Grigonis, tiek ir iš „Šiaulių“ atvykęs Donatas Sabeckis tikrai neskraidys po aikštelę, verčiau rinkdamiesi racionalesnius sprendimus ir lėtesnį tempą.

Tiesa, tai nereiškia, jog jie gynyboje bus tik statistai – anaiptol, visi minėti žaidėjai, gal tik išskyrus N. Woltersą, pasižymi solidžiais gynybiniais sugebėjimais, o prarają iki elitinių gynėjų V. Micičiaus ir A. Toupane‘o jie mėgins kompensuoti savo gudrumu.

Bene daugiausiai vilčių kalbant apie varžovų gynybinių užkardų draskymą ir geležinę gynybą savoje aikštės pusėje turėtų būti dedama į Thomasą Walkupą. Šis labai tvirtai sudėtas amerikietis jau pademonstravo savo raumenis draugiškų rungtynių cikle, o savo agresyviu žaidimo stiliumi jis gali tapti kažkuo panašiu pitbuliu, kokį nuo praėjusio sezono Chriso Kramerio asmenyje turi Vilniaus „Rytas“ – fiziškai žaidžiančiu ir nepaisant nedidelio ūgio bet kam į atlapus kimbančiu bei kovoti dėl kamuolių nevengiančiu gynėju. Tiesa, Th. Walkupas pasižymi dar ir geresniu metimu, kurio „Žalgiriui“ tikrai prireiks. Apie tai – kitame skyriuje.

Kas išplės žaidimą?

Krepšiniui evoliucionuojant ir vis labiau tampant priklausomu nuo tolimų metimų, „Žalgirio“ architektai, panašu, į tai kreipia ne itin daug dėmesio. Jau pernai kauniečių gretose buvo vos du žaidėjai, nestabdomi svaidydavę kamuolį nuo tritaškio linijos – Kevinas Pangosas ir Artūras Milaknis, – o šiemet iš jų komandoje liko tik pastarasis.

Nors bent trys kauniečių naujokai – N. Woltersas, M. Grigonis, Th. Walkupas – iš tritaškių zonos gali būti laikomi rimta grėsme, nė vienas jų nė iš tolo neprilygsta K. Pangoso auksinei rankelei, pernai į varžovų krepšius įskraidinusiam net 75 tolimas bombas.

Išplėsti žaidimą nepadės ir nepakitusi priekinė linija, nė iš tolo neprimenanti šiuolaikinių tendencijų, sekančių paskui vis aukštesnius ir mobilesnius snaiperius sunkiojo krašto puolėjo ar „centro“ pozicijose. Jei Paulius Jankūnas ar A. White‘as būdami visiškai laisvi dar gali nustebinti varžovus tolimu metimu, tai nei B. Daviesas, nei A. Kavaliauskas, nei L. Birutis prabangos svaidyti tritaškius svarbiose rungtynėse sau negalės leisti. Nebent kažko dar nežinome ir vasarą kažkuris iš šių žaidėjų žengė tokį žingsnį, kokį pernai padėjo suspėti su tendencijomis siekiantis Jonas Valančiūnas.

Nors galima teigti, kad „Žalgirio“ gynėjų gretose netrūksta tritaškius pataikyti galinčių žaidėjų, nebūtų nuostabu, jeigu bent sykį kitą toliašaudei artilerijai užsikirtus, žalgiriečiai gali susidurti su rimtomis problemomis. Vis dėlto vilčių teikia tai, kad net ir būdama rečiausiai iš toli atakuojančia komanda, pernai „Žalgiris“ sugebėjo palaikyti labai aukštus puolimo reitingo rodiklius bei rasti kelių link varžovų krepšio. Šiemet šis aspektas turėtų dar labiau palengvėti, kadangi Šaras aikštėje bet kuriuo metu turės net kelis jo sumanymų išpildytojus.

Šaro filosofijos išpildymas

Vis dėlto vienu aspektu šiųmetinis „Žalgiris“ lenkia praėjusių metų komandą – tai žaidimo kūrėjų skaičius sudėtyje. Jei pernai visas kauniečių žaidimas buvo pastatytas ant K. Pangoso, V. Micičiaus ir tik kartkartėmis blykstelėdavusio Beno Udriho pečių, tai šiemet kauniečiai turės bent penkis atakų organizatorius, galinčius be didelių problemų dalintis įžaidėjų rolėmis ir organizuoti komandos derinius.

Trijų „W“ – N. Wolterso, Th. Walkupo ir L. Westermanno – stiprybė yra žaidimo skaitymas, o jiems į pagalbą atskubės ir abu gynėjų grandies lietuviai – praėjusiame sezone „Šiaulių“ komandos draugus savo saldainiukais maitinęs D. Sabeckis bei kitomis stiprybėmis pasižymintis, tačiau be problemų įžaisti kamuolį ar skirstyti jį „du prieš du“ situacijose galintis M. Grigonis.

Užtenka pažvelgti į praėjusio sezono statistiką, kuri – išties iškalbinga. Vertinant visus turnyrus, kuriuose šie žaidėjai rungtyniavo, penki minėti žalgiriečiai praėjusiame sezone kartu atlikdavo net 22,2 rezultatyvaus perdavimo – tai beveik dviem „asistais“ daugiau nei geriausiu rodikliu Eurolygoje pernai pasižymėjusios „Barcelonos“ rezultatas (20,5).

Be to, nereikia pamiršti ir E. Ulanovo, kuris su kiekvienu sezonu vis labiau lavina savo žaidimą nugara bei sugebėdamas pritraukti visos varžovų gynybos dėmesį su malonumu skirsto kamuolius komandos draugams – pernai jo kasmet kylantis rezultatyvių perdavimų vidurkis pasiekė rekordinę 2,1 „asisto“ žymą.

Tad akivaizdu, jog „Žalgirio“ generolas Šaras šiame sezone remsis žaidėjais, geriausiai išpildančiais jo filosofiją – žaisti protingą, racionaliais sprendimais ir plano išpildymu paremtą krepšinį. Galima sakyti, kad kelerius metus brandintas kauniečių žaidimo modelis šiame sezone pasieks tokį tašką, kuriame pergalių bus siekiama lyg prie šachmatų lentos – neskubant, racionaliai apskaičiuojant visus įmanomus ėjimus bei priimant teisingiausius sprendimus, už kurių slypės bet kokią varžovų silpnybę išnarstančio Š. Jasikevičiaus ranka.

Rugsėjo mėnesį apie tai kalbėti drąsu, tačiau šis „Žalgiris“ atrodo dar stipresnis už tą, kuris praėjusiame sezone užkopė į šiame amžiuje nė sykio neįveiktą kalną. Galbūt metas šturmuoti dar didesnes aukštumas?

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Wolves" sugrąžins LKL kovas į  į Prienus
"Wolves" sugrąžins LKL kovas į į Prienus
Puiki žinia Prienų gyventojams – trečiąją vietą turnyro lentelėje šiuo metu užimantys Vilniaus „Wolves“ sužais vienerias „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynes
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-12) komanda pratęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-19) duobę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Mažeikiškiai
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Šaro kariauna neturėjo vargo Turkijoje
Šaro kariauna neturėjo vargo Turkijoje
Triuškinančią pergalę Turkijos pirmenybėse iškovojo bei į pirmą turnyro lentelės vietą grįžo Stambulo "Fenerbahče" (21-3).Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Nepaisant tolstančios pirmosios vietos, "Rytas" neatsisako ambicijų: norime sugrąžinti titulą Vilniui
Ilgiau nei metus „Jeep“ arenoje Vilniaus „Rytas“ neleido šeimininkauti nė vienam varžovui. 2023-ųjų kovo 5-ąją čia buvo nusileista Utenos „Uniclub Casino –
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Furmanavičius: apie karjeros sezoną, saldžias pamokas "Wolves" ir šansą įkąsti "Lietkabeliui"
Justas Furmanavičius šį sezoną yra vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) žaidėjų. Prieš tai „Gargžduose“ dominavęs puolėjas
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Atsitiesusios "Pieno žvaigždės" dramatiškai nusileido svečiams iš Kėdainių
Turnyrinės lentelės kaimynų akistatoje svarbią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (6-16), kuris svečiuose 76:74
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Vilniaus derbio laukiantis "Wolves" centras: beprotiškos rungtynės su beprotiška atmosfera
Sekmadienį šalies krepšinio mėgėjų dėmesį kaustys Vilniaus derbis tarp „Wolves“ ir „Ryto“ komandų. Po dviejų „Betsafe-LKL“ ratų šių komandų
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
Vaitkus – apie sezoną Kėdainiuose bei kitą trenerio Petrausko pusę
„Betsafe-LKL“ reguliarusis sezonas nenumaldomai artėja prie pabaigos, tad komandos siekia pasinaudoti paskutinėmis progomis pagerinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje. Viena iš
Atėnuose – PAO revanšas prieš "Barcą", dizaineriai nervų kare palaužė Šaro kariauną
Atėnuose – PAO revanšas prieš "Barcą", dizaineriai nervų kare palaužė Šaro kariauną
Eurolygos 31-ame ture Atėnuose „Panathinaikos“ (20/11) 89:81 (20:23, 14:23, 26:15, 29:20) pranoko „Barceloną“ (20/11) bei pasiekė revanšą už nesėkmę pirmame rate.
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Kaukėnas – apie dvi komandas Vilniuje, "Wolves" bendruomenės auginimą ir savo karjerą pas "sunkius" trenerius
Vargu, ar tuometis devintokas Rimantas Kaukėnas, nusprendęs, kad reikia po treniruočių likti salėje ir padirbėti papildomai, galėjo įsivaizduoti, kad jo ateityje laukia puiki klubinė karjera Europoje,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime