Naujienos kraunasi...

R.Seibutis jau susitarė su "Žalgiriu" (papildyta)



Renaldas Seibutis paliks Turkiją ir sugrįš žaisti į Lietuvą bei apsivilks Kauno "Žalgirio" ekipos marškinėlius. LNK žinios antradienį pranešė, kad lietuvis išsiskirs su Stambulo "Darrusafaka Dogus" komanda.

Kaip teigia Turkijos žiniasklaida, vienas Lietuvos rinktinės lyderių pats pareiškė norą palikti komandą, kad jam reikia naujų iššūkių bei būtų malonu grįžti į tėvynę.

Anot LNK žinių, 30 metų 198 cm ūgio universalus krepšininkas pasirašys sutartį su "Žalgiriu" dar iki Europos pirmenybių pradžios.

Praėjusį sezoną R.Seibutis buvo vienas komandos lyderių ir rinkdavo po 11,5 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Tiek Stambulo, tiek Kauno klubai kitą sezoną žais Eurolygoje. Anksčiau „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas sakė, kad ekipos komplektacija jau baigta.

Turkijoje R.Seibutis žaidė vienerius metus, o prieš tai vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius.

Komentuoti
MrVycka2015-09-02 10:00:41 Cituoti
bet renaldui atėjus, tai visai nieko gaunasi pokyčiai pg-sg-sf....minus andersonas, milaknis, cherry, dimša ir kariniauskas...plius kalnietis, seibutis, pocius, hanlanas ir vecvagaras...
agurks2015-09-01 23:58:57 Cituoti
>> Wolandas: "ne per geriausiai kamuolį varančius Kalnietį ir !!Lekavičių!!!" made my day.
ViniPuchas2015-09-01 23:33:32 Cituoti
>> Wolandas: Tai as ir issakiau savo asmenine nuomone. Man poroje geriausiai ziuretusi Pocius su Seibuciu ir Ulanovas su Hanlanu, vienas gerai besiginantis klisarankis ir vienas sugebantis imesti i krepsi. Tiesa neaisku ar juodukas isvis susigaudys aiksteleje, bet jau nebeda, nes antra linija perpildyta Lekavicium,Vecvagaru,Lipkevicium,Vene, neaisku dar ar ta Varna kvies.
Wolandas2015-09-01 22:45:46 Cituoti
>> ViniPuchas:

Hanlanas paimtas tam, kad PG linijoje (visų pirma) padėtų ne per geriausiai kamuolį varančius Kalnietį ir Lekavičių. Kalnietis savo šabloninėmis frazėmis ir mandagumu galėjo paminėti kitą žaidėją, bet kažkodėl Seibutį paminėjo. Nenustebčiau, jei Renaldas paimtas tam, kad Pociaus traumuotoms vietoms mažiau krūvio duotų. Ir manau, kad sezono metu paaiškės bus jis startinis ar atsarginis, abejoju, kad kontrakte kažkas iš anksto kalbama apie vietą starte. Tai gal tu geriau pripažink, jog išsakai savo asmeninę nuomonę ir tiek, o nebandyk Kalnietį parodyt kaip Seibučio padlaižūną.
patyres2015-09-01 21:08:46 Cituoti
>> ViniPuchas: Nereikia nusišnekėt:
1. Žalgiris turėjo 2 skyles komplektacijoje - 2-3 pozicija ir centras. Aš netgi sakyčiau kad 2-3 pozicija buvo didesnė skylė negu centras. Ulanovas su Lipkevičium manęs visai neįtikina. Centre visgi yra Javtokas su Motumu. O štai su Seibučio atėjimu uždaryta didesnioji skylė, o kita irgi bus uždaryta.
2. Ir dar - nereikia painioti einamųjų metų biudžeto su skolom, kurios atiduodamos pagal grafiką ir neturi prioriteto prieš einamųjų metų biudžetą
2015-09-01 20:32:36 Cituoti
Pasiemus normalu centra ir apie finalini ketverta butu galima pagalvoti.
MrVycka2015-09-01 19:35:07 Cituoti
nu ką, ole ole ole ole...jei dar ir centru aukšto lygio pasipildys, tai sudėtis tiesiog super...
agurks2015-09-01 17:30:22 Cituoti
>> ViniPuchas: jeigu tau Seibutis zalgiriui tiktu tik kaip atsarginis, gal tu eik geriau su pitachioku medaus laizyt, o ne apie kase rasinet.
MrVycka2015-09-01 12:38:54 Cituoti
na, toks ir pažaidimas botumo europoje, vien italijoje vieną sezoną pasitrynė iškart po ncaa...bet kaune tai solidžiai atrodė, visgi tikiuosi centro, o tuomet jam pf su jankūnu tai labai net liuks būtų, nemanau, kad kaip antras pf sugebėtų nuvilti...
ViniPuchas2015-09-01 12:06:38 Cituoti
>> MrVycka: Motumo tai as nenurasau, nes jau prazaides sezona Europoje ir pries LT rinktine gerai atrode, galvoju bus labai naudingas. O studentas, kad suzais yra gal 10% tikimybe, nes mazdaug tiek studentu pasiteisina imant bendrai visa Europa. Tiesiog tokia matematika.
MrVycka2015-09-01 11:48:31 Cituoti
>> ViniPuchas:
o tu nepastebėjai, kad kartojamasi daug metų? pradedant nuo weemso, baigiant dentmonu ir andersonu prieš sezoną buvo tie patys verksmai, kad reikėjo ko nors geresnio?..dabar jau ir vienas rinktinės lyderių seibutis tik kaip atsarginis vos ne iš bėdos, legionieriai dar nežaidė, bet jau nurašomi...nieko naujo...
ViniPuchas2015-09-01 11:37:45 Cituoti
Oi tai nieko as ir nesakau, tinka jis Zalgiriui kaip atsarginis, manau tiktu netgi elitinems Eurolygos komandoms kaip zaidejas nuo suolo su tam tikrom uzduotim. Tiesiog reikia maziau klausyti ka sneka tokie pezalai kaip kinigelis, rainys ar sabloninem frazem snekantis kalnietis is mandagumo, ka slabo savo galva pamastyti biski, permesti statistika ? Jei paims Zalgiris tai valio, bet tada kam reikejo to studento is amerikos ? Mokins metus laiko krepsini zaisti ir po sezono paleis kaip jau ne karta buve prie siuvejo ir rutkausko. Centro isvis nera. Komplektacija baigta ? Komplektacija jau dabar primena ryto chaosa kai imama kas papuola po ranka nepriklausomai ko truksta, nu nebu reikalingas tas role playeris uz 300tukstanciu zaliu kai net i krepsi negali imesti, reik gero centro. Tai ka jau skolu nera galima pirkti ir brangiausius atsarginius ir dar pagrindini centra ? Na nebent turkai dengia didziaja dali algos, kitaip tai kazkoks nesusipratimas.
Sweetdreams2015-09-01 11:09:58 Cituoti
>> ViniPuchas: nu kam tu cia , rytfani, bandai menkint ta Seibuti? ateitu i ryta tai leistum cia vaflius is laimes. 2-3 zmogus LIETUVOS RINKTINEJE , patikimas, ivairus tiek puolime tiek gynyboje ir yra idealus variantas vidutinio lygio klubui, koks yra Zalgiris, cia be kalbu. Kad Milaknis geresnis tai cia isvis topinis nusisnekejimas :D Milaknis paagal universaluma yra keliom galvom zemiau, nes Arturas tera tikras role playeris ir nieko daugiau kol kas.
MrVycka2015-09-01 08:59:48 Cituoti
>> ViniPuchas:
na jo, tik komentatoriams, treneriams ir komandos draugams...čia mano žodžiai "Šiais metais turime du skirtingus atakuojančius gynėjus - proveržiais varžovų gynybą draskantį Renaldą seibutį ir Artūrą Milaknį, kuris tik ir laukia, kada galės paleisti tritaškį." nu ne mano, toks kalnietis pasakė, jis gal ir už mus kašį geriau išmano, ir seibutį iš arčiau žaidžiantį mato? o paklaustas, kas geriausiai ginasi, kam dažniausiai patikima ginti varžovų lyderį, kalnas vėl iškart apie renaldą: "Man atrodo, kad tai geriausiai sekasi Seibučiui. Renaldas tai įrodė jau kelerius metus iš eilės. Pamenu, kai 2013 metų Europos čempionato finale pralaimėjome prancūzams, jis puikiai gynėsi prieš Tony Parkerį. Čempionate rungtyniaus daug mažų greitų įžaidėjų - jais dažnai tampa natūralizuoti amerikiečiai. Žinoma, prieš juos teks žaisti ir man, bet Renaldas turbūt geriausiai tvarkosi su tokiais priešininkais."
ViniPuchas2015-09-01 08:48:34 Cituoti
>> MrVycka: Tu baik juokinti su tais lyderiais, cia tik kunigeliui, rainiui ir tau jis lyderis. Koks jis tau lyderis kai puolime net nelabai pavojingas. Per visa pasiruosima mete tik 3!!! baudas ir cia atakuojantis gynejas. Milaknis, kurio pagrindinis darbas pasislepti uz uztvaros ir ismesti tritaski, mete 8 baudas. Tai kaip cia gaunasi, kad Seibucio dubleris yra daugiausiai tasku surinkes pasiruosime, daugiausiai tritaskiu pataikes ir taikliausiai juos metes, bei trigubai daugiau baudu isprovokuojantis uz pagrindini SG ? Nebuvo Seibutis niekada kazkoks isskirtinis ar labai auksto lygio grajokas, dazniausiai ant rinktines slenkscio arba kaip pagalbinis. Kazlauskas ji megsta, o ir nera kam daugiau zaisti, tai starto penketo vieta turi, bet tai daugiau is bedos, o ne del to, kad vertas. Gynyba pervertinta, nes gali apsiginti tik pries silpnesnius gynejus, pries fiziskai stiprius jokiu sansu, o puolime apart savo klisu jumperiu issisketus daugiau nelabai ka ir moka. Kaip role playeris jis neblogas, nes moka daug dalyku neblogai, bet nei vieno gerai.
MrVycka2015-08-31 22:21:35 Cituoti
>> ViniPuchas:
sakai? nu nu...kad įvardijamas geriausiai besiginančiu rinktinės žaidėju, tai px, svarbiau, kad trajakų tiek ir taip taikliai nemėto - nes tai turbūt kiekvieno lyderio apibrėžimo pagrindinis faktorius...
ViniPuchas2015-08-31 22:16:39 Cituoti
>> MrVycka: Manyciau Milaknis aukstesnio lygio grajokas, o draugisku rungtyniu statistika rodo, kad jis yra antras po Valanciuno pagal rezultatyvuma, pirmas pagal imestus tritaskius ir ju taikluma, nors rungtynes pradeda nuo suolo. Seibutis nors ir pradeda rungtynes starte prue Kazlo, bet atrodo blankiai kaip visada, neskaitant keliu blykstelejimu. Tiesa pliusa galima uzdeti, kad padeda Kalnieciui izaidineti kol sis buksuoja ir kart nuo karto sekmingai apsigina.
MrVycka2015-08-31 21:38:10 Cituoti
>> vanagas:
o tau tikrai atrodo, kad milaknis yra seibučio lygio?..taip, blykstelėjo praeitą sezoną, nors prieš tai daug kas ir iš žalgirinių sakė, kad jis net atsarginio vaidmeniui netinkamas...o rinktinėje kas tau geriau atrodo? ar visgi vienodai?..
vanagas2015-08-31 21:01:36 Cituoti
Idomiai gaunasi, Milaknio nesugebejo islaikyti, o Seibuti kuris turbut panasiai kainuoja, sugeba ipirkti.

>> antasulc: zinant turku biudzetus ir ambicijas eurolygoje, tai Seibutis jiems paprasciausiai per prastas ir kazko pajegesnio iesko.
MrVycka2015-08-31 20:24:05 Cituoti
>> antasulc:
tai tipo turkijos lygos specifikos nežinai? pas juos jei legionierius, perkamas kaip taškų tipo darytojas, o neturi 15 taškų vidurkio, taiu reikia ieškoti kito...
antasulc2015-08-31 20:15:34 Cituoti
Įdomu kokie turkų motyvai?
MrVycka2015-08-31 19:05:18 Cituoti
Turkijos žiniasklaida skelbia, kad dar metus turėjusi galioti Lietuvos rinktinės gynėjo Renaldo Seibučio sutartis su Stambulo „Darussafaka“ klubu netrukus bus nutraukta. Dar didesnės intrigos įneša pranešimai, esą 30-metis krepšininkas karjerą gali pratęsti Kauno „Žalgirio“ ekipoje. Pats žaidėjas nei paneigė, nei patvirtino iš Turkijos atskriejusias žinias.

„Gandų nekomentuosiu, kreipkitės į klubą“, – DELFI paklaustas apie susiklosčiusią situaciją, nukirto R. Seibutis.

na, kaip ir nieko, pvz delnas išvakarėse praktiškai prieš paskelbimą oficialiai apie pasirašymą su žalgiriu buvo pareiškęs, kad nekomentuos, kur žais, bet ne Lietuvoje :)
MrVycka2015-08-31 18:30:42 Cituoti
ech, kaip gerai būtų, jei tai ne burbulas, o rimta...kai buvo aišku, jog komjaunuolius palieka, tai buvo didžiausia mano viltis, jog jį paims...dėl rinktinės tai išvis neabejojau, jog reikalingas...aišku, dabar tikras centras kaip ir reikalingesnis, bet jei yra proga paimti renaldą, tai būtų kvaila aiškinti tipo "ai, jo nereikia"...rinktinės lyderio praktiškai ir nereikia?..
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Prancūzijos rinktinės bei Minesotos "Timberwolves" centras Rudy Gobertas papasakojo apie komandos nusiteikimą prtieš NBA atkrintamąsias varžybas."Nesvarbu, kas prieš mus
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse Sakramento „Kings“ (46-36) namų arenoje 121:82 (30:18, 35:19, 34:21, 22:24) nepaliko vilčių Vakarų konferencijos autsaiderei Portlando „Trail
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Naujojo Orleano „Pelicans“ (49-33) sekmadienį namuose 108:124 (24:30, 29:40, 24:29, 31:25) neprilygo Los Andželo „Lakers“ ekipai (47-35) bei reguliariajame sezone Vakaruose užėmė
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Pralaimėjimo priežastis įvardinęs Žibėnas su nerimu žvelgia į likusią sezono dalį
Po pralaimėjimo derbyje Giedrius Žibėnas kalbėjo apie pralaimėjimo priežastis bei žvelgė į likusią reguliaraus sezono dalį, rašo Krepšinis.lt.Vilniaus „Rytas“ (20/5)
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
"Žalgiris" ir trečią kartą nukovė "Rytą", šįkart – užtikrintai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22,
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Tik vieną abejonę dėl Sirvydžio turintis Kurtinaitis: "Žalgiris" dėl to ir yra "Žalgiris"
Po nepavykusių mėginimų tvirčiau užsikabinti NBA lygoje, kur per tris sezonus sužaidė tik 23 mačus, 23-ejų metų Deividas Sirvydis labai greitai užsirekomendavo grįžęs iš už Atlanto,
"Baskonia" su Sedekerskiu tritaškiu palaužė rekordinio Jogėlos ekipą
"Baskonia" su Sedekerskiu tritaškiu palaužė rekordinio Jogėlos ekipą
Sunkią pergalę Ispanijos pirmenybėse iškovojo Eurolygos įkrintamoioms varžyboms besirengianti Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos "Baskonia" (16-13).Duško Ivanovičiaus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Kaip su "Real", taip ir su "Rytu": "Žalgirio" fanai iššlavė visus bilietus
Trečiasis šio sezono LKL grandų mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkų sekmadienį vyks sausakimšoje arenoje, rašo Krepšinis.lt.„Antras
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Jankūnas – apie Evanso viliones kito sezono gaires bei naują sporto direktorių
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas užbaigė 2023–2024 m. Eurolygos sezoną, kuris šį kartą baigėsi nepatekus į atkrintamąsias.Ta proga Kauno „Žalgirio“
"Neptūnas" nestabdo: darsyk patiesęs panevėžiečius kyla į penktąją vietą
"Neptūnas" nestabdo: darsyk patiesęs panevėžiečius kyla į penktąją vietą
Klaipėdos „Neptūno“ (13-12) pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi.Klaipėdiečiai savo namų tvirtovėje 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Įspūdinga Ulanovo ir Hayeso ataka – tarp gražiausių Eurolygos momentų
Eurolyga paskelbė paskutinio reguliariojo sezono turo gražiausių epizodų dešimtuką, į kurį pateko ir du momentai iš Kauno "Žalgirio" dvikovos su Madrido "Real".Edgaro
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Jaiskevičius įvertino palaimėjimą Pirėjuje – išpešė nemažai naudos
Po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ komandai Stambulo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi gera repeticija prieš atkrintamąsias
Po Sabonio ir Foxo klaidų "Kings" apmaudžiai paleido pergalę ir dar labiau komplikavo savo situaciją (rezultatai)
Po Sabonio ir Foxo klaidų "Kings" apmaudžiai paleido pergalę ir dar labiau komplikavo savo situaciją (rezultatai)
Domantas Sabonis surengė fantastišką pasirodymą, liko per plauką nuo trigubo dublio, tačiau Sakramento „Kings“ po dramatiškos kovos paskutinę minutę 107:108 (27:22, 27:23,
Valančiūnas su "Pelicans" nuginklavo "Warriors" (rezultatai)
Valančiūnas su "Pelicans" nuginklavo "Warriors" (rezultatai)
Naujojo Orleano „Pelicans“ su Jonu Valančiūnu penktadienį svečiuose 114:109 (17:26, 45:22, 26:27, 26:34) įveikė „Golden State Warriors“ krepšininkus ir iškovojo
Wembanyama su "Spurs" paskutinę sekundę sensacingai patiesė NBA čempionus
Wembanyama su "Spurs" paskutinę sekundę sensacingai patiesė NBA čempionus
Victoras Wembanyama ir Vakarų konferencijos autsaiderė San Antonijaus „Spurs“ komanda tėškė nelauktą antausį NBA čempionų titulą ginantiems Denverio „Nuggets“ krepšininkams,
Sedekerskio ekipa pasigerino poziciją, Jokubaitis prametė lemiamą metimą (aiškios įkrintamųjų poros)
Sedekerskio ekipa pasigerino poziciją, Jokubaitis prametė lemiamą metimą (aiškios įkrintamųjų poros)
Nors Vitorijos „Baskonia“ (18-16) prieš lemiamą Eurolygos turą buvo ramūs dėl vietos įkrintamosiose, bet Bolonijoje pasiekta pergalę sustiprino pastarųjų šansus įveikti
Buzelis pateikė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje
Buzelis pateikė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje
Didžiausias Lietuvos krepšinio talentas Matas Buzelis oficialiai paskelbė dalyvausiantis NBA naujokų biržoje, rašo Krepšinis.lt.Šią informaciją paskelbė ESPN žurnalistas
"Žalgirio" arenoje – Eurolygos išlydėtuvės, fanų favoritai ir atlikėjų komentarai
"Žalgirio" arenoje – Eurolygos išlydėtuvės, fanų favoritai ir atlikėjų komentarai
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rungtynėmis su Madrido „Real“ sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje užbaigė 2023-2024 m. Eurolygos sezoną.Kaip jau įprasta,
Shaqas pergyvena dėl olimpiados: atotrūkis tarp JAV ir Europos tapo labai mažu
Shaqas pergyvena dėl olimpiados: atotrūkis tarp JAV ir Europos tapo labai mažu
Šlovės muziejus narys, legendinis NBA vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas pareiškė, kad 1994-ųjų JAV rinktinė buvo pajėgesnė už 1992-ųjų "Svajonių komandą"."Turėjaubūti
Sirgalių meile besimėgaujantis Evansas po klausimo apie ateitį pažvelgė į artimiausius tikslus
Sirgalių meile besimėgaujantis Evansas po klausimo apie ateitį pažvelgė į artimiausius tikslus
Galimai paskutines rungtynes su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje sužaidęs Keenanas Evansas apie savo ateitį dar negalvoja ir teigia, jog liko dar nenuveiktų darbų likusioje
Dar vieną saldžią patirtį iš Kauno išsivežęs "Real" strategas įvertino ir Hayeso, ir Decko metimus
Dar vieną saldžią patirtį iš Kauno išsivežęs "Real" strategas įvertino ir Hayeso, ir Decko metimus
Rezultatyviausias Eurolygos ir šio reguliariojo sezono nugalėtojas Madrido „Real“ klubas ketvirtadienio vakarą Kaune tesukrapštė mažiausiai šiais metais – tik

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime