Naujienos kraunasi...

STRAIPSNIS: 3×3: rinktinės, iš kurių niekas nieko nelaukė

STRAIPSNIS: 3×3: rinktinės, iš kurių niekas nieko nelaukė
FIBA nuotr.
Oro uostas. Daiktų patikra. Prie jos būriuojasi keletas vaikinų, vilkinčių žalią aprangą su užrašu „Lietuva“. „Kur skrendat?“ – prabyla kiti panašiomis spalvomis pasidabinę keleiviai, akivaidžiai pradedantys savo kelią į Pasaulio čempionatą Kinijoje. „Į Europos čempionatą, trys prieš tris“ – savo kelionės tikslą atskleidžia užkalbintieji. „Čia kas – tinklinis?“ – toliau smalsumą tenkina krepšinio sirgaliai, dėl meilės šiam sportui dalį rugsėjo nusprendę praleisti Tolimuosiuose Rytuose.

Taip savo kelią į aštuoniolikmečių Europos pirmenybes pradeda trijulių vaikinų rinktinė. Jų čia veikiausiai nebūtų, jeigu ne kelios aplinkybės.

Pirmoji susiklostė dar 2017-ųjų vasarą. „Iš gatvės į olimpines žaidynes“ – toks FIBA ir Tarptautinio olimpinio komiteto šūkis paskelbė kelio į Tokiją pradžią. Tą akimirką Lietuvos tame kelyje nebuvo – iš jo šalis išsuko maždaug 2015-aisiais. Iškart po to, kai Lietuvos rinktinė, tuomet sudaryta iš Ovidijaus Varanausko, Giedriaus Marčiukaičio, Dariaus Tarvydo ir Vitalijaus Lukšos, 2014-aisiais iškovojo Europos čempionato bronzos medalius ir ketvirtąją vietą pasaulyje.

2017-ieji buvo metai, kuomet 3×3 krepšinyje dominavo Serbija ir – iš pažiūros visiškai netikėtai – Latvija. Serbai, šį krepšinį paskelbus olimpiniu, galėjo pasigirti trimis Pasaulio čempionų titulais, o kaimynai latviai – ką tik iškovotu Europos auksu. Tarp sektinų pavyzdžių tuomet buvo galima minėti ir solidžius rezultatus demonstravusius slovėnus, rusus, netgi olandus ar gilias turnyrų organizavimo tradicijas puoselėjančius rumunus.

Štai, pavyzdžiui, kaimynai latviai tuomet jau skaičiavo devintus 3×3 krepšinio vystymo metus. Pasisėmę patirties tarptautiniuose turnyruose, vietiniai organizatoriai 3×3 krepšinį kartu su kitomis gatvės sporto šakomis pavertė kone socialine misija – didžiuliu nusikalstamumu garsėjusiame Rygos mikrorajone su miesto pagalba buvo įrengta sporto bazė su daugiau nei 2000-iais vietų tribūnose.

Iki tol šiose apylinkėse siautėjusius visuomenės užribio atstovus pakeitė gatvės futbolas, lauko treniruoklių salė, įvairios pramogos žiūrovams ir… trijulių krepšinis. Latvijos Europos auksas buvo nukaltas dėka ilgų metų įdirbio bei atidžios šį krepšinį išbandyti nusprendusių žaidėjų atrankos. Nepaisant fiasko ką tik pasibaigusiame Europos čempionate, šiandien latvius galime vadinti planetos vicečempionais. Šį sidabro medalį jie iškovojo prieš trejetą mėnesių – birželį vykusiame Pasaulio čempionate Amsterdame.

Tiek birželį, tiek juolab prieš dvejus metus – 2017-ųjų vasarą – sakyti, kad netrukus 3×3 krepšinio elite puikuosis ir Lietuva, būtų buvę drąsu. Tuomet šalis merdėjo 39-ojoje vyrų reitingo vietoje. Turint omenyje tai, kad 2020-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse vietos buvo numatytos 8-ioms šalims, misija atsidurti ten atrodė mažų mažiausiai sudėtinga.

2018-ųjų kovo 11-oji. Šią simbolišką datą atgimsta Lietuvos 3×3 krepšinio čempionatas. Per keturis jo etapus dalyvaujančios komandos ima rinkti FIBA reitingo taškus, iš arčiau susipažįsta su naująja olimpine sporto šaka ir, sutelkę savo bei rėmėjų lėšas, vyksta į tarptautinius turnyrus. To rezultatas – per vieną vasarą Lietuva vyrų reitinge atsiduria kol kas didžiausiose aukštumose istorijoje – 6-ojoje pozicijoje. 2018-ųjų vasarą vainikuoja 3×3 krepšinio asociacijos įsteigimas. „Mūsų tikslas ir didžioji svajonė – atvesti šalį į olimpines žaidynes”, – tuomet teigia vienas asociacijos steigėjų Rolandas Skaisgirys.

„Lietuva pavėlavo į šį vakarėlį, bet dabar ji ateina“, – vėliau – 2019-ųjų metų Europos čempionate – per mikrofoną tiesioginės tarptautinės transliacijos žiūrovams ir trims tūkstančiams sirgalių renginio vietoje ištars FIBA komunikacijos departamento vadovas. Pasitaisius situacijai reitinge, Lietuvoje pradėjus vykti 3×3 turnyrams, norint tapti vakarėlio siela trūko vieno – komandos, kuri tarptautinėje arenoje galėtų bent kiek pagąsdinti senokai nusistovėjusį 3×3 krepšinio elitą.

„Lietuva yra būsima šio krepšinio sensacija. O gal tas laikas atėjo dabar?“, – kelių milijonų žiūrovų auditorijos retoriškai klausia 3×3 krepšinį ir amerikietišką futbolą jau eilę metų komentuojantis amerikietis Kyle’as Montgomery. „Jūs – mano pasirinkimas“, – dar kiek anksčiau jis taria savo kaimynams – Lietuvos krepšininkams – prasilenkdamas su jais viešbutyje.

Paulius Beliavičius, Marijus Užupis, Šarūnas Vingelis ir Aurelijus Pukelis tame viešbutyje atsidūrė po to, kai iš šių krepšininkų sudaryta Šakių „Gulbelės“ komanda laimėjo teisę atstovauti Lietuvos rinktinei iškovodama 1-ąją vietą „Hoptrans 3×3 Winter Open“ turnyrų serijoje Garliavoje. Tuomet Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniaujančioje Šakių „Vyčio“ komandoje žaidę vyrai – kaip vėliau pripažino patys – sunkiai įsivaizdavo, kaip viskas klostysis toliau.

Keletas Challenger varžybų, užbaigtų ketvirtfinalyje. Pasaulio čempionatas, kurio grupėje po teisėjų klaidos nusileista Slovėnijai, vėliau pralaimėta Katarui ir galiausiai užimta 9-oji vieta, pasirodymą baigiant pirmajame etape. Tokia buvo šios komandos pradžia.

Europos čempionato atranka. Prie komandos jungiasi treneris Dainius Novickas. Norint keliauti į Debreceną, kur vyks čempionatas, reikia patekti tarp dviejų geriausiųjų atrankoje. Lietuva nepralaimi nė vienų rungtynių, Paulius Beliavičius paskutinėse rungtynėse prieš Kroatiją smeigia 5 tolimus metimus, pelno naudingiausio atrankos žaidėjo apdovanojimą. Rinktinė – tarp 12-os Europos pirmenybių dalyvių. „Kijeve „pramušėm“ – tikiuosi, kad dabar viskas kils tik į viršų“ – vėliau, Raudondvaryje pliaupiant lietui ir atidėjus Challenger varžybas valandai, duodamas interviu televizijai kalbės rinktinę į Kijevą lydėjęs D. Novickas.

Nepraėjo nė dvi valandos ir iš tų pačių rinktinės žaidėjų sudaryta Šakių „Gulbelės“ komanda šiuos žodžius pavertė realybe. Pusfinalyje krito iš pasaulio vicečempionų sudaryta latvių ekipa, finale – tuomet arti pasaulio dešimtuko profesionalių komandų reitinge besirikiavusi serbų ketveriukė.

Sėkmė pasikartoja Challenger turnyre Rygoje. Liublianoje užimta penktoji vieta. Aukštesnio rango – Masters – turnyras apmaudžiai baigiamas ketvirtfinalyje, paskutinę sekundę praleidus tolimą metimą.

Vengrija. Debrecenas. Šansas reabilituotis po nedidelio nesėkmių ruožo ir galimybė iškovoti pirmuosius 3×3 krepšinio medalius šaliai per pastaruosius penkerius metus. Pora dienų viešbučio koridoriuose, kur krepšinio pasaulis vis nevengia Lietuvą pavadinti tamsiuoju arkliuku. Po to – pirmoji rungtynių diena. 22 taškai – daugiausia, kiek galima pelnyti 3×3 krepšinyje – rungtynėse prieš Austriją. Tiek pat taškų jau grupės varžybose iš tolesnės kovos eliminuojant latvius. 21-9 nokautuota šeimininkė Vengrija su vienu iš dešimties geriausių 3×3 žaidėjų pasaulyje.

Pusfinalis. Kliūtis, kurią reikia įveikti norint žengti į istorinį finalą – titulą ginanti Serbija, sudaryta geriausios komandos planetoje – „Novi Sad” – pagrindu. Rezultatas po finalinio švilpuko: 19-20. Kaip parodys istorija, ir už šį pralaimėjimą Lietuvai atsiteisti pavyks. Tačiau prieš tai – šansas išvažiuoti iš Europos pirmenybių iškovojant bronzą.

Nepaisant varžovų ispanų bandymo sugrįžti į rungtynes joms artėjant į pabaigą, Lietuva triumfuoja – trečioji vieta Europos čempionate ir jauste jaučiamas sugrįžimas į trijulių krepšinio elitą. „Jūs čia visiems per greiti. Eikit kabintis medalių”, – atrodo, neklydo jau bene dešimt metų šioje virtuvėje besisukantis slovėnas, prieš pusfinalį ištaręs šiuos žodžius lietuviams delegacijų susirinkime.

Neliko nuviltas ir apsaugos darbuotojas iš Sakartvelo, kuris dar gerokai prieš lemiamas kovas Lietuvos delegacijai teigė besimeldžiantis už tai, kad Lietuva taptų čempione. Tai – jau kitos savaitės įvykių Tbilisyje dalis. Būtent šis miestas tapo namais Europos aštuoniolikmečių trijulių pirmenybėms – šalis taip pradėjo pasirengimą joje vyksiančiam 2021-ųjų Europos vyrų krepšinio čempionatui. Ir suorganizavo išties įspūdingą renginį, kuriame pagrindinis vaidmuo teko Lietuvai.

Rusija, Vengrija, Estija, Ukraina, Prancūzija. Tai – sąrašas šalių, kurias Lietuva nugalėjo pakeliui į čempionų titulą. Ir tik Estija buvo arti – ją ketvirtfinalyje mūsų šalies aštuoniolikmečiams pavyko įveikti vos vienu tašku. Prieš finalo rungtynes žiūrovus įspūdingais dėjimais linksminusiai ir tuomet ką tik vyrų rinktinę iš Pasaulio taurės eliminavusiai Prancūzijai vilčių palikta nebuvo – favoritais dėl varžovų atletiškumo ir viso čempionato metu demonstruoto taiklumo nelaikyti lietuviai auksą iškovojo rezultatu 21:14. Fenomenaliai turnyre rungtyniavęs Gabrielius Čelka tampa tampa naudingiausiu čempionato krepšininku.

Čempionai, skubėdami į autobusą, stabteli ten, kur dar šiek tiek veikia čempionato žaidėjams skirtas bevielis interneto ryšys. Gal kiek simboliška, bet jis nustoja veikęs iš karto po to, kai du Marijaus Užupio baudų metimai nulemia pergalę prieš “Novi Sad” komandą, kurioje yra trys žaidėjai iš Serbijos rinktinės Europos čempionate sudėties, ir išveda Lietuvos rinktinės žaidėjų atstovaujamą Šakių „Gulbelę” į Kanadoje vykstančio Masters turnyro finalą.

Jame Šakių ekipa be didesnių sunkumų įveikia „Edmonton” komandą iš Kanados ir iškovoja 30 000 JAV dolerių. Visiškai neseniai tik Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniavę žaidėjai tampa asmenybėmis, apie kurių pergales sužino kelių milijonų 3×3 krepšinio gerbėjų auditorija visame pasaulyje. Vien Raudondvario Challenger turnyre „Gulbelės” pergalę nulėmęs Marijaus Užupio metimas šią akimirką yra peržiūrėtas beveik 3 milijonus kartų.

Tokių metimų šį sezoną dar gali būti – „Gulbelės” laukia kovos Mongolijoje, Taivane, Pietų Korėjoje ir veikiausiai Japonijoje. Jau daugiau nei 50 000 dolerių piniginių prizų iškovoję krepšininkai, demonstruodami panašų žaidimą, galės susižerti dar tiek pat.

Aštuoniolikmečiai savo ruožtu jau grįžo namo. Išvykstant oro uoste supainioti su tinklininkais, jie parvežė vienintelį Lietuvos krepšinio auksą šią vasarą.

2020-ųjų kovas – 3×3 rinktinių atrankos į olimpines žaidynes mėnuo. Ten dalyvaus 20 komandų iš viso pasaulio. Kovoje dėl trijų vietų Tokijuje veikiausiai neišvysime vietą olimpinėse žaidynėse pagal reitingą užsitikrinsiančių Serbijos, Rusijos, JAV ir Kinijos rinktinių. Mūsų pagrindiniais varžovais turėtų tapti Europos čempionate įveikti Latviai, Slovėnai, Ispanai, Europos vicečempionai prancūzai ir Montreal Masters finale įveikti kanadiečiai.

Olimpinė viltis gyva kaip niekada.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Olimpinis Paryžius – nebe už kalnų, o Europos žaidynėse kovojo ne pagrindinė vyrų trijulė: kodėl?
Olimpinis Paryžius – nebe už kalnų, o Europos žaidynėse kovojo ne pagrindinė vyrų trijulė: kodėl?
Lietuvos vyrų trijulių krepšinio rinktinė Krokuvos arenoje finišavus Europos žaidynių turnyrui šokinėjo iš džiaugsmo ir garsiai traukė „Opa opa opapa, juda juda
Europos žaidynių auksą nuskynusios lietuvės: jausmas – beprecedentis
Europos žaidynių auksą nuskynusios lietuvės: jausmas – beprecedentis
Penktąją Europos žaidynių dieną Krokuvos arenoje finišavo vyrų ir moterų trijulių krepšinio varžybos. Įspūdingai žaidusi ir nė karto nesuklupusi visą turnyrą nesuklupusi Lietuvos
Moterų trijulė užsitikrino medalius: kovos Europos žaidynių finale
Moterų trijulė užsitikrino medalius: kovos Europos žaidynių finale
Penktąją Europos žaidynių dieną Krokuvos arenoje dalinami medalių komplektai vyrų ir moterų trijulių krepšinio varžybų nugalėtojams bei prizininkams, rašo Krepšinis.lt.Sėkmingai
Moterų trijulė kovos dėl Europos žaidynių medalių – iki aukso liko dvi pergalės: tęsime toliau
Moterų trijulė kovos dėl Europos žaidynių medalių – iki aukso liko dvi pergalės: tęsime toliau
Penktąją Europos žaidynių dieną Krokuvos arenoje dalinami medalių komplektai vyrų ir moterų trijulių krepšinio varžybų nugalėtojams bei prizininkams, rašo Krepšinis.lt.Pirmieji
Prieš olimpinius čempionus kritę lietuviai: ne gėda, bet vis tiek labai apmaudu
Prieš olimpinius čempionus kritę lietuviai: ne gėda, bet vis tiek labai apmaudu
Penktąją Europos žaidynių dieną Krokuvos arenoje bus išdalinti medalių komplektai vyrų ir moterų trijulių krepšinio varžybų nugalėtojams bei prizininkams, rašo Krepšinis.lt.Į
Lietuvos vyrų ir moterų 3x3 rinktinės – Europos žaidynių ketvirtfinalyje (komentarai)
Lietuvos vyrų ir moterų 3x3 rinktinės – Europos žaidynių ketvirtfinalyje (komentarai)
Paskutinę Europos žaidynių 3×3 krepšinio turnyro grupių etapo dieną į lemiamus mačus stojo Lietuvos atstovai, rašo Krepšinis.Pirmieji mūsų šalies krepšininkų
Ir Izraeliui dramatiškai nusileidusi 3x3 rinktinė – pasaulio čempionato atkrintamosiose
Ir Izraeliui dramatiškai nusileidusi 3x3 rinktinė – pasaulio čempionato atkrintamosiose
Lietuvos vyrų rinktinė (2/2) Austrijoje vykstančiame pasaulio 3x3 čempionate 14:15 apmaudžiai nusileido Izraelio krepšininkams (2/2) ir C grupėje preliminariai užima 3 vietą, rašo
NKL sezono laureatai: MVP – Pukelis, jaunasis žaidėjas – Lelevičius, geriausiai besiginantis – Krivas
NKL sezono laureatai: MVP – Pukelis, jaunasis žaidėjas – Lelevičius, geriausiai besiginantis – Krivas
Po „7bet-NKL“ 2022-2023 metų sezono finišo skelbiami geriausi pirmenybių krepšininkai.Geriausių sezono žaidėjų penketuką, taip pat geriausiai besiginantį, jaunąjį bei
 Užupis ir Petrėnaitė – apie laukiantį sezoną ir norą atstovauti Lietuvai Paryžiuje
Užupis ir Petrėnaitė – apie laukiantį sezoną ir norą atstovauti Lietuvai Paryžiuje
Šiuo metu Marijaus Užupio ir dviejų jo komandos draugų Raudondvario „Hoptrans“ 3x3 krepšinio klube – Aurelijaus Pukelio ir Pauliaus Beliavičiaus – Nacionalinėje
NKL apžvalga: išprovokuotų pražangų meistras, didžiausia sezono pergalė ir naujokų debiutai
NKL apžvalga: išprovokuotų pražangų meistras, didžiausia sezono pergalė ir naujokų debiutai
Pasikeitusio Palangos „Kuršių“ trenerio sėkmingas startas, naujokų debiutai, „Telšių“ didžiausia sezono pergalė, išprovokuotų pražangų meistras Ovidijus
Lietuva Paryžiaus olimpiadoje siekia turėti abi rinktines
Lietuva Paryžiaus olimpiadoje siekia turėti abi rinktines
Lietuvos vyrų 3×3 krepšinio rinktinė metus pasauliniame reitinge baigia būdama 3-ioje vietoje, moterų – 4-oje. Pagal reitingą lapkričio 1 d. būsiančios „Top 3“ rinktinės
Lėktuve apie trenerio išvykimą sužinojęs Pukelis: nustebino, bet niekas nestoja
Lėktuve apie trenerio išvykimą sužinojęs Pukelis: nustebino, bet niekas nestoja
Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ puolėjas Aurelijus Pukelis praėjusią savaitę po antrųjų „7bet-NKL“ rungtynių Marijampolėje šoko į lėktuvą ir išskrido
Pukelis – NKL savaitės MVP, tarp naudingiausiųjų – du žalgiriečiai
Pukelis – NKL savaitės MVP, tarp naudingiausiųjų – du žalgiriečiai
„7bet-NKL“ šeštosios savaitės MVP tapo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ puolėjas Aurelijus Pukelis.28-erių šilutiškis praėjusią savaitę per dvejas
Užupis – apie sužadėtinę Petrėnaitę: mašinos registruotos ant manęs, spėk kam pareina baudos?
Užupis – apie sužadėtinę Petrėnaitę: mašinos registruotos ant manęs, spėk kam pareina baudos?
Birželio pabaigoje Belgijoje vyko 3×3 pasaulio čempionatas, kuriame puikiai pasirodė Lietuvos krepšininkai. Vyrai iškovojo sidabro medalius, o moterys finišavo ketvirtos.
"Nevėžį" palikęs Vilys bei 3x3 krepšinyje žibėjęs Beliavičius keliasi į Marijampolę
"Nevėžį" palikęs Vilys bei 3x3 krepšinyje žibėjęs Beliavičius keliasi į Marijampolę
Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ tęsia sudėties formavimo darbus – sutartys pasirašytos su dviem gynėjais: Pauliumi Beliavičiumi ir Domantu Viliu.Pastarasis
"Sūduva-Mantinga" išsaugojo Kliučinyką, jungiasi Užupis
"Sūduva-Mantinga" išsaugojo Kliučinyką, jungiasi Užupis
Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ toliau rikiuoja gretas artėjančiam sezonui – pasirašytos sutartys su dviem Marijampolės sporto centro auklėtiniais: krašto puolėju
3x3 krepšinio asas Pukelis po 5 metų Šakiuose keliasi į Marijampolę
3x3 krepšinio asas Pukelis po 5 metų Šakiuose keliasi į Marijampolę
Sudėties komplektavimo darbus pradėjusi Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pasirašė dvejų metų sutartį (1+1) su 2020-2021 m. „7bet-NKL“ sezono MVP – Aurelijumi
"Kibirkšties“ suburta moterų 3×3 rinktinė ruošiasi prestižiniam turnyrui Prancūzijoje
"Kibirkšties“ suburta moterų 3×3 rinktinė ruošiasi prestižiniam turnyrui Prancūzijoje
Įspūdingai prasidėjusi Lietuvos moterų krepšinio rinktinę subūrusios Vilniaus „Kibirkšties“ vasara tęsiasi – liepos 6-7 dienomis Bordo (Prancūzija) mūsų
Lietuvos trijulės po istorinio pasaulio čempionato: kažkada gyvenime suvoksime, ką padarėme
Lietuvos trijulės po istorinio pasaulio čempionato: kažkada gyvenime suvoksime, ką padarėme
Praėjusi savaitė Antverpene, Belgijoje, Lietuvai buvo istorinė 3x3 krepšinio pasiekimų prasme.Trijulių pasaulio čempionate mūsų šaliai atstovavo tiek vyrų, tiek moterų rinktinės.
Vietoje sužadėtuvių žiedo – medalis: trijulių sidabrą iškovojęs Užupis gyvai pasipiršo Petrėnaitei
Vietoje sužadėtuvių žiedo – medalis: trijulių sidabrą iškovojęs Užupis gyvai pasipiršo Petrėnaitei
Atnverpene vykusio pasaulio 3x3 krepšinio čempionato apdovanojimų ceremonija sujaudino ne tik sporto gerbėjus. Įteikus sidabro medalius vienas iš Lietuvos rinktinės žaidėjų paėmęs
Lietuvos rinktinė iškovojo pasaulio 3x3 čempionato sidabrą (moterys suklupo mažajame finale)
Lietuvos rinktinė iškovojo pasaulio 3x3 čempionato sidabrą (moterys suklupo mažajame finale)
Antverpene, Belgijoje, finišavusiame pasaulio trijulių krepšinio čempionate Lietuvos vyrų rinktinė iškovojo sidabrą.Mūsiškiai pusfinalyje susigrūmė su prancūzais ir
Lietuvos trijulių rinktinė žengė į pasaulio čempionato finalą
Lietuvos trijulių rinktinė žengė į pasaulio čempionato finalą
Antverpene, Belgijoje, besibaigiančiame pasaulio trijulių krepšinio čempionate Lietuvos moterų rinktinė kelio į didįjį finalą neprasiskynė.Lietuvės pusfinalyje 14:16 nusileido Kanados
Amerikiečius nušlavę lietuviai įspūdingai žengė į pasaulio 3x3 čempionato pusfinalį
Amerikiečius nušlavę lietuviai įspūdingai žengė į pasaulio 3x3 čempionato pusfinalį
Iš Vilniaus „Riviles“, Šakių „Gulbelės“ ir „Jeddah“ atstovų sudaryta Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinė pasaulio čempionate Atverpene –
Nė karto nesuklupusi rinktinė iškovojo tiesioginį bilietą į 3x3 pasaulio čempionato ketvirtfinalį
Nė karto nesuklupusi rinktinė iškovojo tiesioginį bilietą į 3x3 pasaulio čempionato ketvirtfinalį
Iš Vilniaus „Riviles“, Šakių „Gulbelės“ ir „Jeddah“ atstovų sudaryta Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinė pasaulio čempionate Atverpene laimėjo
Pasaulio trijulių čempionatą lietuviai pradėjo dviem pergalėmis
Pasaulio trijulių čempionatą lietuviai pradėjo dviem pergalėmis
Belgijos mieste Antverpene vykstantį pasaulio trijulių krepšinio čempionatą Lietuvos vyrų rinktinė B grupėje pradėjo dviem pergalėmis, rašo Krepšinis.lt.Pirmąją varžybų
Lietuvos trijulių rinktinės išvyko kovoti dėl medalių pasaulio čempionate (komentarai)
Lietuvos trijulių rinktinės išvyko kovoti dėl medalių pasaulio čempionate (komentarai)
Lietuvos trijulių rinktinės pasitinka didžiausią sezono iššūkį – šiandien tiek vyrų, tiek moterų ketvertukai su trenerių komanda išskrido į Belgiją, kur antradienį
Sėkmingas Jocytės debiutas 3x3 krepšinyje ir aiškios rinktinių sudėtys pasaulio čempionatui
Sėkmingas Jocytės debiutas 3x3 krepšinyje ir aiškios rinktinių sudėtys pasaulio čempionatui
Pasaulio trijulių čempionatas Antverpene (Belgija) startuos jau antradienį (06.21), o prieš jį Lietuvos rinktinės treneris Dainius Novickas apsisprendė dėl finalinių sudėčių. Vyrų
Kaune vyks du prestižiniai turnyrai
Kaune vyks du prestižiniai turnyrai
Lietuvos 3×3 asociacija jau dėliojasi planus 2022-iesiems – paaiškėjo nacionalinių komandų tvarkaraštis, kuriame iššūkiai laukia ne tik vyrų ir moterų rinktinių,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime