Naujienos kraunasi...

Tragiškai rungtynes pradėjęs "Žalgiris" neatsitiesė prieš "Anadolu Efes"

Tragiškai rungtynes pradėjęs "Žalgiris" neatsitiesė prieš "Anadolu Efes"
Ketvirtadienio vakarą savoje „Žalgirio“ arenoje Lietuvos čempionams krepšys buvo tarsi užrištas. Eurolygos aštuntojo turo rungtynėse Kauno  „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ komandai 57:66 (2:16, 18:16, 16:16, 21:18). Ši nesėkmė žalgiriečių pozicijos kovoje dėl patekimo į „Top 16“ etapą per daug nesugadino, nes pralaimėjimą patyrė ir „Nizhny Novgorod“ ekipa.

Susitikimo pradžioje „Anadolu Efes“ įrodė, kad ji yra geriausiai besiginanti komanda šio sezono Eurolygoje. Pirmųjų taškų Eurolygos savaitės rungtynėse teko laukti beveik keturias minutes, kuomet greitoje atakoje pasižymėjo Stratos Perperoglou – 0:2. Žalgiriečiams tragiškai nesisekė puolime, kol galiausiai ledus po aštuonių minučių tylos pralaužė individualiai sužaidęs komandos kapitonas Paulius Jankūnas (2:9). Per likusį laiką „Žalgirio“ krepšininkai taškų nepelnė ir pirmąjį kėlinį įtikinamai laimėjo svečiai iš Turkijos – 2:16.

Antrojo ketvirčio pradžioje agresyviai sužaidė Artūras Gudaitis, baudų metimus realizavo Robertas Javtokas – 6:18. Kėliniu įpusėjus Artūras Milaknis pataikė pirmą šeimininkų tolimą metimą, tačiau toliau fatališkai nesisekė pataikyti iš dėkingų pozicijų (9:23). Keturis taškus surinko P.Jankūnas, kiek sumažinęs atsilikimą – 13:23. Du baudų metimus pataikė Edgaras Ulanovas ir P.Jankūnas, vieną – Jamesas Andersonas, pastarasis prasiveržimu užbaigė kėlinį, bet po pirmosios rungtynių dalies užtikrintai pirmavo „Anadolu Efes“ komanda – 20:32.

„Žalgirio“ komandos bėdos tęsėsi ir po didžiosios pertraukos: techninę pražangą už emocijas užsidirbo Gintaras Krapikas ir svečiai susikrovė rekordinį pranašumą – 20:36. Šeimininkams vėl teko ilgai laukti pirmųjų taškų. Po J.Andersono nuostabaus bloko, spurtavusį E.Ulanovą varžovai stabdė pražanga, nors šis ir prametė antrą baudos metimą, pats atsikovojo kamuolį bei pelnė dar du taškus (23:36). Žalgiriečiai realizavo dar penkias baudas, bet du tolimus metimus įskraidinę varžovai kauniečių arčiau neprisileido – 28:42. Nugara sėkmingai sužaidė komandos kapitonas, be to, taikliai metė nuo baudų metimų linijos, tačiau toliau sąlygas diktavo Stambulo ekipa (33:48). Pirmąjį tašką baudos metimu pelnė Darius Songaila, dėjimą atliko A.Gudaitis, ir tai reiškė, jog trečiasis kėlinys baigėsi lygiai – 36:48.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje tolimą šūvį realizavo J.Andersonas, tai buvo viso labo antrasis Kauno komandos tritaškis – 39:50. Sunkiu metu iniciatyvos ėmėsi J.Andersonas, kuris ne tik išprovokavo techninę pražangą, bet ir perėmęs kamuolį smeigė tolimą metimą, kuriuo pabudino visą „Žalgirio“ areną – 46:52. Tiesa, sėkmingu žaidimu atsakė Milko Bjelica, kurio penki taškai vėl tolino kauniečių viltis (47:57). Kovingumą demonstravęs J.Andersonas įskraidino dar du tritaškius, pridėjo tolimą dvitaškį, du taškus surinko R.Javtokas, tačiau laiko buvo maža ir Turkijos komanda revanšavosi už pralaimėjimą pirmoje akistatoje – 57:66.

„Žalgiris“: J.Andersonas 18 (4/10 trit.), P.Jankūnas 13 (9 atk. kam., 2 blk.), R.Javtokas 6 (3blk.), E.Ulanovas 6, A.Gudaitis 5, A.Milaknis 5, L.Lekavičius 3 (6 atk. kam.), D.Songaila 1, V.Kariniauskas 0, V.Lipkevičius 0.

„Anadolu Efes“: D.Draperis 14, S.Perperoglou 13 (8 atk. kam.), D.McGrathas 12, M.Bjelica 10. 

Komentuoti
MrVycka2014-12-05 10:40:11 Cituoti
>> agurks:
pasidalink info apie naują įžaidėją bei varžovus top16, nes visi galėtų objektyviau vertinti...kol kas tai sunku, nes nė vieno ne tik sutriuškinimo, o ir bent 13 taškų skirtumu žalgiriečiai nepatyrė pralaimėjimo...tai įdomu, kas komandą papildys, ir kas tie varžovai bus, apie 3-4 pergales prieš kuriuos tik svajoti galima...
agurks2014-12-05 10:26:22 Cituoti
>> fannuo86m: 3-4 pergales top16?... optimistas. Atiduok abonementa!
MrAlmo2014-12-05 09:51:17 Cituoti
na zalgiriuko vyriukai matyt apie save per daug gerai pagalvojo... uzsimane efes iveikti zaisdami tik tris kelinukus... :)
MrVycka2014-12-05 09:43:48 Cituoti
>> Zergas:
jei prasidės nesėkmės, sėdės tie pieniai vėl ant suola ar prie duško, ar prie kito trenerio, o ir žaidė jie ne iš gero gyvenimo, o dėl vyresnių traumų bei dėl konkretaus pirmavimo nuo pirmų minučių...
Zergas2014-12-05 09:00:33 Cituoti
>> Ponulis tromoos:

as ir tikejausi pergales,vis galvojau kada gi cia milaknis prades mest savo tritaskius?bet turkai ji visiskai uzdenge, dabar paziuriu stats,ogi per visa maca jis vos 2 kartus sugebejo mest is troico ir nei kart is arciau.uztai mete sirguliuojantis ar trauma besigydantis anderson.is arti jis ismete beveik trecdali komandos metimu su 12% pataikymu,o is troico net 63% visu metimu su 40%(bet vien 4 keliny jis sumete berods 2 troicus, tai kol turkai daresi persvara jis saude pro sali).baudu gi jis praktiskai nemete.kaip manai, cia buvo turku plano dalis toks zaidimas pries anderson?aisku jei jis butu antzmogis tai gal ir zaisdamas viena koja sumestu tokiai komandai 20 tasku, kas kad ja treniruoja toks patyres treneris kaip dusko ir jis turbut labai nemegsta pralaimet tokioms komandoms po dukart is eiles.anksciau efes neturedavo rimtu treneriu,todel ir budavo pajuokos objektai, dabar gi matosi kad turkai pradejo mastyt, pas juos kuriami ilgalaikiai planai(paziurek kiek pas juos zaide pieniai,tarp kuriu buvo tikrai neblogu). visumoj as manau kad turkijoj mums pasiseke todel kad jie mus nuvertino,o vakar deja,bet mus perkando,kito plano mes neturejom,o dar ir lyderiui buvo juoda diena
2014-12-05 02:15:10 Cituoti
>> Gedas2004: As niekur neuzsiminiau, kad Dario prastas zaidejas ar bus prastas. Jis geras, jaunas, talentingas zaidejas. Nesakau, kad neisitvirtins, tiesiog bus labai sunku del turimu minusu, o pliusai nera aiskiai isreiksti, kuriuos gali det ant stalo (zaidimas nugara, metimai, gynyba, reboundinimas ir tt). Diskusija issiplete, nes su Liuosiai skirtingai vertinam jo galimybes, potencialias lubas. As matau jis +/-Ilyasovu - geras kontraktas, minutes, rotacijos zaidejas, bet viso labo pagalbininkas. Liuosai ji mato vienu klubo lyderiu, garveziu. Tu pateikei taiklu D-Mo tobulejimo pvz ir su tuo sutinku, bet D-Mo, kaip ir Miroticius, kaip ir Teletovicius, kaip ir Ilyasova, yra ir bus viso labo role playeriai. Tokiu SPECIAU bus ir Dario, nu nematau niekaip jo vedanciu zaideju, kad ir kiek dirbtu, tobuletu, tik ne toj lygoj. Dar griztant prie Donces, tai jis turejo 2 aiskius pliusu del ko ir prasauke - 7pedos ir zaidimas nugara, o jau paskui ten aikstes matymas, shooting range`as(kurio neturi), mobilumas, bendras puolimo ir klaidinanciu judesiu arsenalas. Dabar aisku minuciu daug gauna del traumu, bet iki Howardo traumos, ar kai jis su Terencu gris, Donatas jau gaudavo ir toliau gaus tu minuciu tik jo pakites vaidmuo lyginant su tuo del ko sauktas. Dabar atlieka nemazai juodo darbo, gynyboj sujuda, del kamuolio pakovoja kai kada, stengias niekam nenusileist, neforsina metimu(kaip anksciau), gali buti(ir yra) naudingas be kamuolio(tuo skirias nuo Sariciaus) ir del to pradedu tiket kad jis gali uzsikabint ir turet ilga karjera NBA.
2014-12-05 02:00:13 Cituoti
>> Liuosiai: jo, Mirza. Del Sariciaus cia tik mano nuomone, gerai tai kad nebuvo prasauktas aukstai kaip Vesely, tai prie palankaus scenarijaus, kad bus +/- Ilyasovo lygio neturetu buti laikomas bust. Bus matyt.
Lillarda nuo taves nusiziurejau, paemiau. Trajakai paskutines 3gm nekrito - 3/18, namie turetu praplyst. Svarbu kad nepradetu baisiai triuskint, kad 4Q dar gautu laiko.
Siaip dar Shumperto sakutes paemiau 8+ ir 10-, turi 3tasku intervala, o minuso jei nepataikau 15%.
Gedas20042014-12-05 01:59:53 Cituoti
>> Ponulis tromoos: Šiaip labai teisingos tavo pastabos dėl Šaričiaus, pats beveik identiškai galvoju. Tik (kaip pats) tas patekimas į teisingą sistemą irgi svarbu labai - patekus į vieną iš tų 3-4 tikrai kokybiškų sistemų, galima būtų kalbėt apie jį kaip rimtą žaidėją.

Paimkim kad ir mūsų Motiejūno pavyzdį. Aišku, ažiotažas kitas, bet irgi savo laiku buvo laikomas labai perspektyviu, puolime dominavo visur beveik kur žaidė, aikštės matymas irgi puikus, bet minusai irgi panašūs - dar gležnesnis (bent buvo), neatletiškas, minkštas ir rankos trumpos.

Dėl to du metus NBA sėdėjo ant bačkos. Bet dirbo stabiliai ir šiemet pagaliau žaidžia ne tik iš reikalo, bet ir atidirba savo minutes. Pagaliau pradėjo nebe tritaškius svaidyt, o 70-80 procentų metimų iš baudos aikštelės, su puikiu pataikymu, gynybos advanced stats irgi above-average netgi visos lygos mąstu, kas tokiam kaip Motiejus išvis yra pasiekimas.

Aišku, atkarpa irgi tikrai trumpa, bet čia tokie rodikliai, kur nelabai keičiasi, kitaip nei hot-streakai ar panašiai. Iš kitos pusės, Motiejui daugiau nei solidaus role-playerio vieta turbūt ir nesišviečia, tad dėl all-star lygio Šaričiui vėlgi galiu sutikt su tavim. Tiek, kad gynyboj irgi gali pasidaryt padorus žaidėjas, net ir su savo trūkumais.
Liuosiai2014-12-05 01:36:05 Cituoti
>> Ponulis tromoos: klimas t.y teletovičius?

Labai anksti neginčijamas išvadas pateiki,išvarys į NBA,gaus kokį asmeninį treneriuką,kuris dirbs ties metimu ar kitais aspektais ir galbūt tas jo nestabilumas metant toliau nuo krepšio taps jo dar vienu pranašumu.Su gynyba bus bėdų,bet tam yra sistemos ir scoutingas,kuris apmažintų šitas spragas.
Metų dviejų bėgyje bus matyt kuris geriau nusėpjo jo porencialius rezulatatus.Dabar laukia nyk-cle,ir lillardo 19pts +
imp2014-12-05 01:22:22 Cituoti
dvarnius arba nieko - NIEKO! Cia yra isvis beviltiskumo laipsnis, PAZORAS.. jei ta klouna dvarniu paims antra kart. Jau geriau belekoki juodi is geto paimt uzsimerkusiom akim.
Beviltiskumo atveju geriau dadurt kapeika Jaskai ir sugrizima padaryt, nors aziotaza sukeltu.
As net neprileidziu tokios minties apie ta dvarniu.. Akivaizdus pinigo negerbimas ir ismetimas i ora.
2014-12-05 01:06:58 Cituoti
>> Liuosiai: Tam Sariciui iki Vuceviciaus stoto dar daug lasiaku sukirst reikia ir ne vienus metus stanginej pasedet , tuo paciu ir ant turniko pakabet, kad nebutu rankos gynyjo ilgio.
Pagaunu tavo pointa, ir zinau Dario pliusus, stiprybes, kurias nusinestu i NBA. Todel ir klausiau, kokio lygio zaideju tu ji matai, tu parasei, kad beveik ASG lygio, t.y. komandos "go-to guy", 1-2 opcija puolime. As jo tokio NBA nei vienas klube nematau(Lakers ir 76ers nelaikau NBA klubais). Tam kad tu galetum perduoti kamuoli, kazka sukurti kitiem - tu pats turi kelti gresme puolime. Imkim abu bratkius Gasolius - ju 1x1 be pagalbos nesustabdysi, jie reikalausja dvigubinimo ir kadangi abu turi axujiena zaidimo supratima, pojuti bei gyneju perdavimo skillus, tai galutinis gaunasi puikus rezultatas. Sariciaus stiprybe zaidimas i krepsi, bet jis nera stabilus metikas, jis net nera apskritai metikas ir NBA tokiu nebus, kaip kad Miroticius, Klimavicius, katru role istampyt gynyba ir duagiau del nieko nesukt galvos, bet tuo paciu paminetieji tera NBA klubu role playeriai kylantys nuo suolo be vilciu apie tokio kaip Millsapas kalibra. Vieninteliu budu Saricius rinks taskus NBA t.y. transition zaidime. Dvigubos gynybos jis nereikalaus niekad, nemanau, kad ir point-forwardu ji kasnors statytu.
Liuosiai2014-12-05 00:55:53 Cituoti
>> Ponulis tromoos: Esmė tokia,kad rimtom komandom reikia mąstančių žaidėjų,kurie turėdami juodą dieną score'inimo atžvilgiu sugebės ant savęs netempt kaldros ir kurs progas komandos draugams.Žaidėjas galintis žasit veidu į krepšį,labai mobilus kaip ketvirtas visada pasijungs ant greitos atakos,sprendimai labai aštrus ir kartu apgalvoti.Toks minkštimas kaip Vucevič renka ~15pts +10reb,matosi ir mirotičius neprapuola,tai leidžia daryt prielaidą,kad jei tie balti ir neatletiški išgyvena,tai ir kroatų būsima legenda neprapuls.
2014-12-05 00:44:45 Cituoti
>> Liuosiai: Nu moka perduot kamuoli, so what? Jis iki 15`os metu zaide PG, tada dar buvo 205, buvo straipsnis net ir eb, kad naujas Magicas auga, turi ir supratima, bei sprendimai kaip tokio amziaus zaidejo buna neblogi. Taip, dominuodavo pries vaikus, bet ten, uzjury zaidziamas kitoks, jegos krepsinis. PF ir PG pozicijose yra didziausia konkurencija, visi NBA bigai yra stiprus, tvirti(cia ne musu EL lygiu). Man baisu pagalvot, kaip jis gynyboj bandytu atitvert Farieda, ar gintu antaki. Ne visada tas zaidimas, kuri demonstruoji cia, ar tarp vaiku issivercia ten - yra geru minciu ir siandienos Buloto straipsny apie skirtumus. O tie skirtumai butent ten, kur Dario minusai - jega, atletiskumas, gynyba, trumpos rankos. Dar labai svarbus veiksnys yra tinkama sistema, kur tu pakliusi(matom ir is Stausko pavyzdzio), 76ers tikrai nebus geriausia vieta rodyt savo krepsinio IQ ar perdavimo skillus. Is kitos puses pas Popa per kelis metus tikrai galetu tapti labai rimtu zaideju.
ferre122014-12-05 00:44:20 Cituoti
>> MrVycka:
nepasitiki, sake koemntatorius, kad ligi siol zaide dvi varzybas vidutiniskai po 10 minuciu ir irnko kazkiek 1 taską. Nereik jiems tokio top 16ai, o normalaus izaidejo
2014-12-05 00:44:12 Cituoti
per pirma kelini 2taskai per antra 18 ..reiskia zaidima pagerinom 9 kart :D :D o jei biski rimciau tai praktiskai sezona eurolygoj kaip ir galima laikyti pasibaigusiu, nes top16 kaip ir kisenej o ten vel max 3-4 pergales....taip kad sportinio intereso nedaug...nu nebent izaidika nors makdrivo lygio isigys :)
MrVycka2014-12-05 00:31:39 Cituoti
kažkoks košmaras pirmame, jei ne tas košmaras, visai net realiai galėjome kovoti dėl pergalės...o įžidėjo reikia verkiant, net jei jis būtų mcgrathas ar jo lygio, tai vis tiek geriau nei nieko (aišku, kad visada norisi geriau)...nu ne lekavičiui eurolygoje žaisti 28 minutes, o kokia tragedija šiandien buvo kariniauskas, tai visi matėme - tiesiog siaubas...
>> Zergas:
o jis imamas taip pat kaip lakovičius ar jau paimtas/..šiaip tai lakovičius bent jau kontrakto neturėjo, o šitas nors ir trumpalaikį, bet turi, nėra jokių garantijų, kad aludariai nepratęs, juo labiau, kad ivkovičius juo pasitiki, bent jau iš minučių taip atrodo, šiandien buvo ketvirtas pagal laiką ir trečias pagal taškus, tai visai nenustebčiau, jei pratęstų...
Liuosiai2014-12-05 00:29:42 Cituoti
>> Ponulis tromoos: disrespektas jam būt paminėtamtų begalvių tarpe.Nei vienas iš tavo paminėtų ar nukopintų nemoka perduot kamuolio,bendrai imant jo basketball IQ yra ženkliai aukštesniam lygyje nei tų mugų ar mūsų JV taip pat dominavusio jaunimo čempuose.
2014-12-05 00:22:07 Cituoti
>> Liuosiai: Best case: Ilyasova/T.Young
worst case: V.Claver

>> Zergas: o buvo taip - galvojo, kad grajus 5`adieni, nixuja nesiruose, tada P-Mo pranese, kad reiks vakare susirinkt pries Efesa suzaist, xebra pagalvojo - whatever, pries tuos amzinus luzerius visad laimim, laimesim ir siandien... Isejo nepasiruose, nenusiteike, nesusikaupe, o turkam dar ir fortuna placiai nusisypsojo, sumoj ir isstenejo siaip ne taip, vos viena kelineli laimeje. Butu dar 10min ilgiau zaide - butu gave kebabai. Faktas kaip blynas. Nors supranatu, kad tau kaip Z hateriui gali ir kitaip pasirodyt.
agurks2014-12-05 00:16:36 Cituoti
siemet maciau dvi baisias varzybas - su italais ir sitas, neissirenku kurios baisesnes. jeigu nuo italu neapsigynem, tai cia is po kasio nepataikem.
Zergas2014-12-05 00:10:50 Cituoti
>> Ponulis tromoos:

nu kam cia sekt pasakas?jie kontroliavo zaidima visa laika,isiverze i prieki,o veliau i visus musu bandymus jie turedavo atsakyma.ir taip, visos varzybos prasideda 0-0,bet musu zaidimas siandien aiskiai buvo nuread'intas ir neturejom jokiu variantu blefui.
Liuosiai2014-12-05 00:07:51 Cituoti
>> Ponulis tromoos: Ant ribos AKA paul millsap.
2014-12-05 00:05:22 Cituoti
>> Zergas: As tai sita efeso pergale laikau fuksu - namie gavo, o siandien tik viena kelini tesugebejo laimet. Pokui tie biudzetai ir treneriai - ne jie losia.
Butu siandien Z geriau pradeje, pradzioj sumete pora metimuku, turkai poros lempu nebut pataike ir ramiai butume baige su +10. Cia ne jie laimejo, o mes atidavem.
Zergas2014-12-05 00:04:02 Cituoti
>> Master H:

ne,dimsa kaip sg leist.koks is to airio izaidejas?kaip is sh kulka.as taip suprantu kad donis imamas kaip pg/sg todel jau geriau tegu dali sg laiko paima dimsa,o pg lieka tie patys
Zergas2014-12-05 00:00:14 Cituoti
>> Ponulis tromoos:

nezinau kas cia tokie galejo nevertint Efeso,visgi treneris rimtas,biudzetas komandos irgi.as pergale turkijoj skaiciau kaip fuksa, dabar kai nebuvo krstic aisku musu sansai buvo neblogi,bet visgi tikrai ne favoritai mes esam zaisdami su tokio lygio komandom.ypac tuomet kai jos buna 100% susikoncentravusios
2014-12-04 23:59:53 Cituoti
>> Liuosiai: tipo All-staras bus?
red_devil2014-12-04 23:58:41 Cituoti
Zergas ne negalvoju, man didesne xaliava siandien buvo, kad ivkovicius sugebejo isskusti be krsticiaus, janningo, osmano, ir zaide visokie ulubay, kilicli, kosut va cia yra xaliava, liepk jam tai pakartot, kad ir rytoj, manau apsisiktu...
Master H2014-12-04 23:58:33 Cituoti
>> Zergas:

Dimsa leist, ta prasme izaidejo trukuma kompensuot ar kaip? jis ten pikenrolus los su darium makedonu songaila ir robertu kasiaku javtoku? ar kai kokia juodu italu komanda uzspaus luka su vaidu, tai dimsa isejes sustatys zaidima i vietas ir nuramins komanda, visgi driblinga turi iversono ir t.t.
Liuosiai2014-12-04 23:57:52 Cituoti
>> Ponulis tromoos: Dėl mentaliteto tai nesutinku-kroatas tikras nugalėtojas,pienius būdamas yra vienas psichologiškai tvirčiausių žaidėjų Efese.Gerai sudėtas,stiprūs pečiai,ant krūtinės matosi padirbėjęs.
Silpniausia vieta kuri tikrai bado akis yra kojos,dėl ko šiandien jį porą kartų Jankūnas apžaidė.Mano akim žiūrint turės ryškesnį pėdsaką nei JV.
ferre122014-12-04 23:56:22 Cituoti
oho kiek sudblamblaclaascio gerbeju subego....
Patys nuo ko vakar gavot. Rusijos monstrai europos užkariautojams jų aikštėje net šansų nedavė praktiškai...pasirodo, aštunta vieta vtb, po 4 pergales turi su tokiais grandais kaip astana, nymburkas, zenitas, samara ir kalevas.. :D
///M2014-12-04 23:53:55 Cituoti
9k zmoniu tik buvo ;/
Puslapiai: 1 2 3 4
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
Iš arčiau: 3 įdomūs faktai apie "Žalgirio" ir "Ryto" susitikimą
„Betsafe-LKL“ čempionate laukia paskutinis reguliaraus sezono derbio mūšis, kuriame šį sekmadienį Kauno „Žalgiris“ (21-2) namuose priims svečių, Vilniaus
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Svarbiausius derbio akcentus minėjęs Birutis: kiekvienas turime suprasti, jog sezonas nesibaigė
Kauno „Žalgiris“ uždarė sezoną Eurolygoje ir gali pilnai koncentruotis „Betsafe-LKL“ batalijoms.Artimiausias kauniečių mačas laukia jau šį sekmadienį, kuomet
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Įstabų proveržio sezoną sužaidęs Giedraitis: į rinktinę tikrai važiuočiau
Jeigu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną sugalvotų rinkti labiausiai patobulėjusį savo žaidėją Eurolygoje, užvirtų tikrai rimta kova, rašo Krepšinis.lt.Didelius žingsnius
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
"Žalgirio" premija iš Eurolygos – triskart mažesnė nei pernai
Kauno „Žalgiris“ Eurolygos reguliariojo sezono finiše užėmė 14-ą vietą, o tai yra paskutinė pozicija, už kurią turnyro organizatorė skiria premiją už pasiekimus sezono metu,
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
"Žalgiriui" nepavyko trinktelėti durimis – paskutinę sekundę nusileista Eurolygos čempionams
Kauno „Žalgirio“ (14-20) krepšininkai pralaimėjimu užbaigė Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose rezultatu 62:64 (9:16, 16:15, 17:13, 20:20) nusileido Madrido
Klaustukų dėl įkrintamųjų nebėra: "Anadolu Efes" pasityčiojo iš Giedraičio klubo
Klaustukų dėl įkrintamųjų nebėra: "Anadolu Efes" pasityčiojo iš Giedraičio klubo
Išsisprendė paskutinis klausimas dėl Eurolygos atkrintamųjų varžybų, į kurias su trenksmu įšo Stambulo "Anadolu Efes" (17-17).Turkijos grandai namie 100:55 (15:11, 30:20,
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
"Žalgiris" pratęsė kontraktą su Biručiu (trenerio ir žaidėjo komentarai)
Kovas šiame sezone tęsiantis Kauno „Žalgiris“ jau deda pamatus ir kitam sezonui. Lietuvos čempionai pagal formulę „1+1“ pratęsė sutartį su pastaruoju metu gerą formą
Antras niuksas per kelias dienas: Jasikevičiaus auklėtiniai vėl prapylė Stambulo derbį
Antras niuksas per kelias dienas: Jasikevičiaus auklėtiniai vėl prapylė Stambulo derbį
Penktadienį prieš principinius varžovus neapgynę savų sienų Eurolygoje (80:82) pirmadienį Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai tiems patiems oponentams nusileido ir Turkijos
Eurolygos įkrintamosios: kas iškovos paskutinį bilietą?
Eurolygos įkrintamosios: kas iškovos paskutinį bilietą?
Po penktadienio Eurolygos susitikimų tapo aišku, jog dėl dešimtosios vietos kova tęsiasi tarp trijų komandų, rašo Krepšinis.lt.Skambią pergalę Madride pasiekusi Tado
Po nesėkmės derbyje Jasikevičius akcentavo klaidas: nerodėme savo žaidimo
Po nesėkmės derbyje Jasikevičius akcentavo klaidas: nerodėme savo žaidimo
Po dramatiško pralaimėjimo Stambulo derbyje prieš „Anadolu Efes“ (80:82), Šarūnas Jasikevičius kalbėjo, jog „Fenerbahče“ nežaidė savo krepšinio
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Koks sezonas, tokia ir kulminacija: paskutinės vilties žaltvykslės nepaviję žalgiriečiai sunkiai gaudė kvapą
Tarsi būtų pusvalandžiu pramiegoję žadintuvą ir po to visą dieną turėtų tekinomis vytis suplanuotą darbotvarkę – taip Kauno „Žalgiriui“ klostėsi šis Eurolygos sezonas,
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Tragiškai tritaškius pataikęs bei Butkevičių praradęs "Žalgiris" krito Monake
Kauno „Žalgirio“ (14-19) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos išvykos rungtynėse. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:69 (11:20, 18:19, 12:15,
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Iššūkis "Žalgiriui" – užsikūrusi "Monaco": elitinė gynyba, Motiejūno svarba ir MVP kandidatas
Kauno „Žalgiris“ (14-16) ketvirtadienį žengs į dar vieną išlikimo mūšį Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje susirems su Donato Motiejūno atstovaujama
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Žalgiriečius užstojęs Kurtinaitis prisiminė halės laikų istoriją: šiuo klausimu "Žalgirį" lydi sėkmė
Andrea Trinchieri negailėjo karčių žodžių Panevėžyje išsiblaškiusiems savo auklėtiniams, tačiau Rimas Kurtinaitis nebuvo toks kategoriškas svečių iš Kauno atžvilgiu,
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
Nerimo ženklų matančiam "Monaco" strategui "Žalgiris" – sunkesnė mįslė nei "Barca" ar "Real"
„Monaco“ jau dabar surinko tiek pat pergalių kaip praėjusiame sezone, kai įsispraudė tarp Eurolygos elito. Bet pernai reguliarųjį sezoną monegaskai baigė dviem pralaimėjimais ir dabar
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Sirvydis ir Orelikas kūrė intrigą prieš be Sumnerio likusį "Žalgirį"
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko dar vienas Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalininkų susidūrimas. Kauno „Žalgiris“ (21-2) išvykoje
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Į "Žalgirį" galintis grįžti Grigonis įvardijo ir sąlygą
Vienu svarbiausių ginklų Ergano Atamano treniruojamame Atėnų "Panathinaikos" tapęs Marius Grigonis neatmeta galimybės sugrįžti į gimtąjį Kauną.Krepšininko "Conocimiento
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Šarai, padėk: "Žalgirio" likimas Eurolygoje – ir Jasikevičiaus rankose (įkrintamųjų lenktynių apžvalga)
Skrajojantis Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kaitina aistruolių viltis ir kėsinasi sukurti stebuklą Eurolygoje. Dar prieš porą savaičių įkrintamųjų traukinys atrodė nuvažiavęs
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
"Žalgiris" neturėjo vargo su Messinos kariauna
Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Įvertino galimus scenarijus: „Žalgiriui“ – vos 2 proc., jog įšoks į Eurolygos Top-10
Kauno „Žalgiris“ turi kukliausias teorines galimybes pakliūti į Eurolygos dešimtuką lyginant su artimiausiais konkurentais, taip pat pretenduojančiais į 9-ą ar 10-ą vietas, leidžiančias
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Išparduotas paskutinysis Eurolygos reguliariojo sezono mačas "Žalgirio" arenoje
Eurolygos reguliariajame sezone bilietų į rungtynes „Žalgirio“ arenoje nebeliko. Sirgaliai pasirūpino, kad ir šios savaitės Kauno „Žalgirio“ krepšininkų susitikimą
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
Luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny: kokie "Žalgirio" šansai pratęsti sezoną?
„Luktelk, luktelk, Evansai, dar sezoną luktelk“. Tokį plakatą į viršų kėlė Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, tačiau šių metų Lietuvos atstovo Eurovizijoje Silvesterio
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
"Žalgiris" pardavė visus bilietus į mačą su Eurolygos čempionais, dar yra vietų šios savaitės rungtynėse
Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Tragiškai iš toli atakavę žalgiriečiai po pratęsimo krito finale
Kauno „Žalgirio“ jaunuoliams nepavyko laimėti Dubajuje vykusio Eurolygos jaunimo atrankos turnyro. Sekmadienį finale Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 84:89 (19:11, 19:22, 18:23, 21:21,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
Žalgiriečiai Eurolygos turnyre Dubajuje sumindė "Virtus" bendraamžius
Žalgiriečiai Eurolygos turnyre Dubajuje sumindė "Virtus" bendraamžius
Labai galingai pergale Eurolygos jaunimo (U 18) turnyre Dubajuje startavo Kauno "Žalgirio" (1-0) krepšininkai.Vytauto Pliaugos auklėtiniai net 77:47 (16:7, 18:6, 23:18, 20:16) sutriuškino

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime