Naujienos kraunasi...

"Neptūnas" neturėjo vargo su "Lietuvos rytu" ir iškovojo V.Garasto taurę

"Neptūnas" neturėjo vargo su "Lietuvos rytu" ir iškovojo V.Garasto taurę
Lietuvos vicečempionas Klaipėdos “Neptūnas” iškovojo pirmąjį šio sezono trofėjų - Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) garbės prezidento, šalies krepšinio legendos Vlado Garasto taurę. „Neptūnas“ už nugaros paliko dvi Rusijos ekipas - Saratovo „Avtodor“ ir Krasnojarsko „Enisey“ bei Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Būtent sekmadienį „Neptūno“ iškovota puiki pergalė rezultatu 82:68 (21:16, 25:19, 19:17, 17:16) prieš „Lietuvos rytą“ ir lėmė Klaipėdos ekipos triumfą. Šiuo laimėjimu „Neptūnas“ dar kartą perrašė savo klubo istoriją – pirmą kartą per penkerius tarptautinio Vlado Garasto taurės turnyro metus užkopė ant aukščiausiojo prizininkų pakylos laiptelio.

“Neptūnas” pirmąjį kėlinį laimėjo 21:16, o antrojo kėlinio pradžioje po Tado Klimavičiaus prasiveržimo su bauda ir komandos kapitono Martyno Mažeikos tritaškio klaipėdiečių pranašumas išaugo iki dviženklio – 27:16.

Dar po kelių sėkmingų neptūniečių atakų skirtumas šoktelėjo ir iki 20 taškų - 38:18. Visgi iki didžiosios pertraukos vilniečiai sugebėjo sušvelninti rezulttą iki 11 taškų – 35:46.

Trečiąjį kėlinį “Neptūnas” pradėjo dviem iš eilės taikliais Vytauto Šarakausko tritaškiais ir vėl leido savo sirgaliams pajusti džiaugsmo emocijų bangą - 52:35.

Prieš lemiamą keetvirtį “Neptūnas” dar buvo per saugų atstumą – 65:52 ir pergalės iš rankų jau nebepaleido.

„Neptūnas“: Martynas Mažeika – 25 (5/9 dvit., 4/5 trit., ¾ baidos, 5 atk. kam., 5 rez. perd., 29 naudingumo balai), Tadas Klimavičius – 15 (6/10 dvit., 3/3 baudos, 5 atk. kam.), Mindaugas Girdžiūnas – 9 (5 rez. perd.), Jerai Grantas ir Vytautas Šarakauskas (8 atk. kam.) - po 8, Mindaugas Kačinas – 7 (7 atk. kam.), Laurynas Beliauskas – 5 tšk.

Dėl traumų nerungtyniavo Jimmy Baronas, Arvydas Šikšnius ir Arnas Butkevičius, trenerių sprendimu aikštėje nepasirodė jaunieji krepšininkai – Arūnas Mikalauskas ir Matas Jucikas.

„Lietuvos rytas“: D. Gordonas 16, K. Kadji 14 (4 rez. perd.), D. Loganas 13 (7 rez. perd.), R. Giedraitis 8, A. Gudaitis 6, D. Gailius 5, A. Jomantas 4, C. Fisheris 2, A. Lapetai taškais pasižymėti nepavyko.

Turnyro šeimininkai Dainiaus Adomaičio auklėtiniai 101:71 sutriuškino Saratovo "Avtodor" ekipą, o kitos Rusijos komandos - Krasnojarsko "Jenisej" pranašumą turėjo pripažinti pralaimėdami paskutinėmis sekundėmis rezultatu 89:91

Tuo tarpu Tomo Pačėso treniruojami vilniečiai įveikė abu varžovus - "Jenisej" 81:69 bei "Avtodor" 89:76.

Komentuoti
kadetistas2016-09-19 22:43:25 Cituoti
>> MrVycka:
Zinai, tie startai... Tiek isimciu daryta, kad nebesuskaiciuoju.Paciu blogiausiu atveju galima laimeti NKL'ą pirmais metais ir patekti i LKL tokiu budu, o komjaunimui numirus ir siemensas atlaisveja. Tik aisku cia labai dideli pasvarstymai, nes tokiam atvejui kaip ir reiketu pradziai vieno labai didelio rimto investuotojo-mecenato-savininko, kuris sutiktu imerkti daug babkiu iskart, o ju nelabai matosi Lietuvos padangėje. Pora metu galbut ir be savivaldybes babkiu reiketu pabuti, kol irodys, jog "reprezentuoja" miesta (komjaunuoliai to kokius 4 metus dorai nepadaro).Aisku tik, kad kol komuniaga senasis bus cia, tol nieko gera linkme nevyks. Gaila, kad turbut i cype sesti jam neteiks. Tas turbut pagreitintu procesa.
MrVycka2016-09-19 18:44:39 Cituoti
>> kadetistas:
bet kokiu atveju atsiras, perpirkti laikraštį reklamuojančim pavadinimo komandos su jos skolomis neapsimoka, lengviau užregistruoti ir suburti naują, dzin tas lkl startinis...tiesa, dėl europinių turnyrų pradžioje gali būti problemų, bet jei patvirtini normalų biudžetą ir žaidimą normalioje arenoje, tai tiek fiba, tiek uleb yra darę daug kartų išimčių naujai nutarusioms iškilti arba išvis tik ką įsteigtoms komandoms...
kadetistas2016-09-19 17:59:22 Cituoti
>> MrVycka:
Butent, kad imanoma geresnio sezono aniems sulaukti ir duociau 50 proc., kad jis toks bus (isejimas is eurocupo grupes ir patekimas i lkl finala), nes ta mindaugo taure tik jiems patiems svarbi ir reiksminga. Faktas, kad komandele ju tikrai mirsta. Remejai bega, o be to sklinda kalbos, kad artimu metu truaksis dar vienas is stambesniu remeju. Tokiu tempu 3-4 metai kaip komanda isnyks, nes nemanau, kad senis komuniaga leisis, kad ji pralenktu jau ne tik neptunas, bet galbut ir lietkabelis.

Ech kaip noretus normalios komandos vilniuje, kuria butu galima palaikyti...Numirus komjaunuoliams kazkas turetu visvien atsirasti, tik reikia tiketis, jog ne tokio paties lygio veikeju valdoma.
MrVycka2016-09-19 12:49:42 Cituoti
>> kadetistas:
turbūt retas, jei ne vienintelis toks sezonas, kai ne daugelis ar net dauguma, o beveik visi rytfaniai sutinka, kad komanda susilpnėjo su praeitu palyginus...tai daugiau nei akivaizdu ir tiek...na, paims dar kažkokį įžaidėją, jei ims, tai nemanau, kad tai kardinaliai kažką pakeistų...vienas rimtesnis nupirtas loganas, bet juk irgi ne šiaip vietoj grybo kokio, o vietoj vieno lyderių juškės, dar galima pasakyti ir vietoj juškės+runkausko...kavaliauskui jokio pakeitimo bent kiek rimtesnio, o ir jucikas vietoj brolio - kaip čia pasakius...nieko mandro nebuvo iš abiejų įžaidėjų sezono pabaigai paimtų, bet o tai kas vietoj jų mandresnio? dar ir tas pats lukauskis naudos duodavo...tai kokie čia gali būti lūkesčiai, jei praeitas sezonas buvo tragiškas (tragiškesnio nelabai sugalvosi, nes europoje žemiau už paskutinę vietą grupėje užimti jau neįmanoma, na ta mindaugo taurė paguoda kažkokia neitin įtikinanti, nebent dar ir bronzos nebūtų paėmę), o dabar naują pasitinka dar silpnesne sudėtimi...aišku, geresnis sezonas įmanomas už praeitą, nes įmanoma patekti į lkl finalą bei eurocup grupėje bent vieną komandą aplenkti, kad patekti į kitą etapą - ir jau kur kas geresnis...
kadetistas2016-09-19 12:33:08 Cituoti
siaip komjaunuoliai tapo visiskai veida praradusia ekipa, kurios zaidima net koktu stebeti. Na isties bjaurus zaidimas, bjaurus zaidejai su bjauriu treneriu. Negrazus, primityvus grajus, kasiorai nei kiek nesistengia. Storasiknis fisheris kolkas netempia lukashovo lygio, kadji nei is tolo neprilygsta taip visu keiktam orelikui, o gordono ir kevalo net liezuvis neapsivercia lyginti. Kolkas panasu, kad tik loganas bus naudingesnis nei juske, bet ir tas absoliuciai nepasigina, nardo pro ji net neptuno gynejai kaip netingi.
MrVycka2016-09-18 21:05:41 Cituoti
>> Analitikas14:
tai kas be ko, lygių skirtumas per daug žiaurus pasidaręs, turbūt net pats didžiausias optimistas rytfanis nesugalvotų rimtai ginčytis, kad laimėti serijos iki keturių pergalių neįmanoma, tai jiems ir tikslas - patekti į lkl finalą, kas nebus lengva, bei tą savo šūdtaurę laimėti, pasisekus labai tą dieną, tiek kad šį kartą jau ne siemense, o lyg ir kaune bus žaidžiama, jei neklystu...
Analitikas142016-09-18 20:25:16 Cituoti
>> MrVycka:
Na Mindaugo taurėje yra galimybė tik dėl vienų rungtynių, kur gali ne visi žaist ar labai blogai sužaist. Bet kol kas atrodo, kad gali būti per didelis komandų lygio skirtumas, kad net tose vienose rungtynėse galėtų įkąsti. Čia jau tiesiog Žalgiriui prastų, o Rytui gerų rungtynių nepakaktų pergalei, reiks daugiau palankių faktorių Rytui, tikintis pergalės.
MrVycka2016-09-18 20:07:49 Cituoti
>> top:
na, pats žinai, kad ne tuo adresu kreipiesi, o savo mylimą komandą prie savo iškrypėliškumo bandydamas pririšti tai tikrai jai garbės nedarai, nebent manai, kad tavo iškrypimas yra normalus dalykas...
top2016-09-18 19:58:50 Cituoti
>> MrVycka: belieka visai komandai tave pederasta i rudaja patvarkyti..
MrVycka2016-09-18 19:55:56 Cituoti
>> Armored:
tai taip išeina, kad be trijų žaidėjų į vienus vartus padarė šituos veikėjus pagrindine sudėtimi žaidžiančius?..išvis turėtų būti optimistiškos nuotaikos rytfaniams...o su kopija tai čia taikliai pastebėjai...
MrVycka2016-09-18 19:53:45 Cituoti
>> Analitikas14:
na, jiems dar ta mindaugo taurė labai svarbi...skaičiau šiandien vakarykštę komjaunimo tiesą, ten visų klubų atstovai ir apie tikslus užsiminė, iš 10 klubų tik komjaunuoliai atsiminė mindaugo taurę, kiti net neminėjo:) o kas jiems belieka?
Armored2016-09-18 19:51:54 Cituoti
Yra toks pasakymas, kad kopija originalo kokybės nepasieks.
Kelinti jau metai rytas kopijuoja:
Kopijavo Šeškaus variantą su visu treneriu - nepaėjo.
Kopijavo Žalgirio variantą: vienas legionierius ir lietuviai - nepaėjo.
Dabar bando grynai pernykštį Neptūną pasidaryti. Trečias kartas nemeluos?
Nors Loganas ir yra labai aukšto kalibro žaidėjas, bet jis gali ištempti tik vienas - kitas rungtynes. Ewingas turėjo kur kas daugiau pagalbos.

Iš Neptūno pusės pagarba Adomaičiui. Gražiai žiūrisi komanda, priimami teisingi sprendimai. Ypač patiko, jog Šarakauską pastatė prieš Jomantą. Kadangi pastarasis visai nepavojingas, tai gintis po krepšiu pasidarė daug lengviau, nes bet kuris aukštas esant reikalui galėjo eiti ant Logano ir neleisti žaisti. Toks jausmas komanda prie Drew dar nepripratusi, bet ir žaidėjas toli gražu ne Ewingas. Baronas turėtų būti lyderis. Vienintelė problema - reikia dar 1 aukšto. Sunku pasakyti koks bus fibos turnyro lygis, bet vakar ir šiandien matėsi, kad gali būti problemų prieš atletiškus aukštaūgius.
>> MrVycka:
Dar Butkevičių pamiršai, turėtų būti pagrindinis sf.
Analitikas142016-09-18 19:43:38 Cituoti
Bijau, kad Rytas praleido gerą progą iškovoti kone vienintelį sezono trofėjų. ;))
MrVycka2016-09-18 19:34:32 Cituoti
beje, šitie tai stipriausios bent esamos sudėties buvo, na, neskaitant to, ko dar nėra, nes dar tipo įžaidėjo ieško, o neptūnas tai žaidė be barono - rezultatyviausio prieš avtodor bei jau nežaidusio prieš jenisej, kai gavo, o gal jo ir tetrūko pergalei...bei be šikšniaus - tikrai kad ne suolo galo žaidėjo...rimtai tai siūlau ir rytfaniams be emocijų prisiminti: ar atsimenate tokią silpną sudėtį?
MrVycka2016-09-18 19:32:06 Cituoti
jo, komentatorius ne kartą sakė, kad jūs turbūt nematot pačėso, tai galima maždaug primest, kokie ten vaizdeliai buvo:D
antasulc2016-09-18 19:26:50 Cituoti
gaila, su viena kamera transliuoja, neparodo Pačėso stambiu planu.:)
MrVycka2016-09-18 18:09:19 Cituoti
pusantro kėlinio nemačiau, bet dabar tai matosi, kad neptūnas ne ant popieriaus antra komanda Lietuvoje, o tiesiog patvirtina tai žaidimu...
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Įtemptose rungtynėse – "Neptūno" pergalė prieš "Šiaulius"
Įtemptose rungtynėse – "Neptūno" pergalė prieš "Šiaulius"
Antrąją pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“ (8-12), kuris apgynė tvirtovę nuo „Šiaulių“
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Karalienės taurę pirmąkart laimėjo "Neptūnas-Amberton", "Kibirkščiai" – bronza
Pirmą kartą „SMART WAY Karalienės taurės” istorijoje čempionėmis tapo Klaipėdos „Neptūnas-Amberton”. Martyno Airošiaus auklėtinės finale Vilniuje 84:62 (20:20,
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Ketvirtas LKL klubas – Newkirkas keliasi į "Neptūną"
Klaipėdos „Neptūną” papildys ne vieną sezoną Lietuvoje rungtyniavęs gynėjas Joshas Newkirkas. 2021-2022 m. sezone krepšininkas atstovavo Alytaus „Dzūkijai“, 2022-2023
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą
Klaipėdos „Neptūnas“ šiuo metu „Betsafe-LKL“ yra ilgiausiai nelaiminti komanda. Iš krepšinio žemėlapio išnykus „Gargždams“, klaipėdiečiai
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
"Neptūnas" sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu
Klaipėdos „Neptūnas” susiejo ateitį su vienu perspektyviausių savo kartos krepšininkų Kristupu Leščiausku. 18-metis gynėjas su uostamiesčio klubu sudarė naują ilgalaikę
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Prie "Neptūno" vairo stojo žinomas Graikijos treneris
Klaipėdos „Neptūnas” pasiekė susitarimą su Georgios Vovoras, kuris perims uostamiesčio komandos vyr. trenerio postą. Graikas ilgus metus leido Atėnų „Panathinaikos“
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingą sezoną žaidžiantis Tubelis stengiasi blokuoti triukšmą dėl savo ateities
Įspūdingai į Lietuvos krepšinio padangę po etapo JAV įsiveržęs Ąžuolas Tubelis prisijungė prie nacionalinės komandos, kuriai padės kovoje dėl bilieto į kitų metų Europos čempionatą,
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
"Žalgiris" Klaipėdoje sutriuškino "Neptūną" su debiutavusiu Ginevičiumi
Vidas Ginevičius debiutavo prie Klaipėdos „Neptūno“ (6-12) vairo, bet sukurti sensacijos nepavyko.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače klaipėdiečiai namie
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
LKL pripažino rungtynių baigtį galėjusią nulemti teisėjų klaidą
Savaitgalį „Betsafe-LKL“ čempionate dėl taško turnyrinėje lentelėje susitiko Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandos. Itin dramatiškoje
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
"Nevėžio" ir "Neptūno" dvikovoje prireikė pratęsimo
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susikovė du vietos atkrintamosiose siekiantys klubai. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (4-13) savo arenoje po pratęsimo 96:92 (26:22,
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
"Wolves" lengvai įveikė "Neptūną"
Vilniaus „Wolves“ (13-5) pasiekė nesunkią pergalę savo namų tvirtovėje.Nedo Pacevičiaus treniruojama komanda sostinėje 92:73 (30:17, 23:17, 22:21, 17:18) užtikrintai
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
"Lietkabelis" dramatiškai žengė į KMT finalo ketvertą, "Neptūnui" pritrūko taško
Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto dalyvių gretose liko tik vienas nežinomasis. Trečiąjį iš keturių bilietų į pusfinalį iškovojo Panevėžio „7bet-Lietkabelis“,
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje – triuškinanti "Neptūno" pergalė
Pajūrio komandų akistatoje Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pergalę įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (8-9), kuris namie 100:81 (17:28, 30:12, 29:22, 24:19)
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Sargiūno baudos metimas išplėšė "Neptūno" pegalę prieš "Lietkabelį"
Trečiadienio vakarą nedidelį žingsnį link Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto žengė Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai.Pirmajame ketvirtfinalio
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Šokas Klaipėdoje – netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbė vienas "Neptūno" lyderių
Klaipėdos „Neptūną“ palieka Sterlingas Gibbsas. Dėl šeimyninių priežasčių amerikietis nusprendė baigti krepšininko karjerą ir dar prieš naujuosius metus
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
"Rytas" pergalę Klaipėdoje pasiekė tik paskutinę minutę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko savotiškas Ąžuolo Tubelio derbis – susirėmė dvi jo tobulėjimu itin suinteresuotos ekipos.  Klaipėdos „Neptūnas“
Paskutinis šokis: Jomanto atsisveikinimo mače – neįtikėtina pergalė prieš "Neptūną"
Paskutinis šokis: Jomanto atsisveikinimo mače – neįtikėtina pergalė prieš "Neptūną"
Artūras Jomantas sekmadienio vakarą tarė „sudie“ krepšininko karjerai bei atsisveikino su Mažeikių „M Basket-Delamode“ (5-8) klubu.Tuo tarpu veterano ekipa namuose fantastiškai
Pasvalyje – dramatiška "Neptūno" pergalė
Pasvalyje – dramatiška "Neptūno" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečią pergalę iš eilės pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“ (6-6), kuris išvykoje 86:83 (24:19, 18:26, 19:13, 25:25)
Kaune šeimininkavęs "Neptūnas" tėškė antausį čempionams
Kaune šeimininkavęs "Neptūnas" tėškė antausį čempionams
Klaipėdos „Neptūnas“ (5-6) pirmadienio vakarą „Betsafe-LKL“ pirmąjį ratą baigė skeldamas antausį Lietuvos čempionams.Mindaugo Brazio auklėtiniai išvykoje 88:76 (31:16,
KMT pirmo etapo finiše – pirmas "Neptūno" pralaimėjimas Utenoje
KMT pirmo etapo finiše – pirmas "Neptūno" pralaimėjimas Utenoje
Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) baigėsi pirmasis etapas.Nieko nebelėmusiose A grupės rungtynėse Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (4-2) namie 92:78 (21:24, 19:22,
Tubelio vedamas "Neptūnas" sutriuškino "Nevėžį"
Tubelio vedamas "Neptūnas" sutriuškino "Nevėžį"
Klaipėdos „Neptūnas“ (4-6) pirmadienio vakarą be didesnio vargo apgynė savo namų tvirtovę.Mindaugo Brazio auklėtiniai uostamiestyje 97:74 (19:24, 24:14, 28:15, 26:21)
Macijausko pagerbimo mače – užtikrinta "Ryto" pergalė
Macijausko pagerbimo mače – užtikrinta "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mače Vilniuje įvyko Arvydo Macijausko pagerbimo vakaras – į palubes kylant legendinio snaiperio marškinėliams susigrūmė
Mažeikiškių nepasigailėjęs "Neptūnas" – nenugalimas KMT
Mažeikiškių nepasigailėjęs "Neptūnas" – nenugalimas KMT
Užtikrintą pergalę Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (4-0).Iki šiol nepralaimintys Mindaugo Brazio auklėtiniai namuose 109:80
Su Tubeliu kontraktą pasirašęs "Rytas" jį paskolino kitam klubui bei pristatė naują rėmėją
Su Tubeliu kontraktą pasirašęs "Rytas" jį paskolino kitam klubui bei pristatė naują rėmėją
Vilniaus „Rytas“ praneša sudaręs trejų metų sutartį su vienu perspektyviausiu Lietuvos krepšininku Ąžuolu Tubeliu, kuris šį sezoną žais Klaipėdoje, o prie sostinės
Praretėjęs "Neptūnas" užtikrintai triumfavo pajūrio derbyje
Praretėjęs "Neptūnas" užtikrintai triumfavo pajūrio derbyje
Vienam vakarui „Švyturio“ arenos svečiu tapęs Klaipėdos „Neptūnas“ (3-5) net ir išretėjusiomis gretomis pasiekė įtikinamą laimėjimą „Betsafe-LKL“
"Fair Play" apdovanojimą gavęs Janavičius: gal viskas persiduoda nuo trenerio
"Fair Play" apdovanojimą gavęs Janavičius: gal viskas persiduoda nuo trenerio
„Betsafe-LKL“ tęsia tradiciją kartu su „Volfas Engelman“ bravoru apdovanoti labiausiai džentelmeniškumu pasižyminčius lygos atstovus.Pirmasis šiame sezone „Fair
Šeškaus kariauna apgynė Jonavos tvirtovę nuo "Neptūno"
Šeškaus kariauna apgynė Jonavos tvirtovę nuo "Neptūno"
Sunkią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pasiekė Jonavos „CBet“ (5-2), kuri namuose 88:78 (21:21, 17:23, 34:23, 16:11) apgynė tvirtovę nuo Klaipėdos
Buvęs "Neptūno" vadovas ir jo bendrininkai pripažinti kaltais – skirtos baudos
Buvęs "Neptūno" vadovas ir jo bendrininkai pripažinti kaltais – skirtos baudos
Klaipėdos apygardos teismas kaip pirmoji instancija baigė nagrinėti buvusio VšĮ „Neptūno“ krepšinio klubo vadovo O. K. ir jo bendrininkų M. I. ir A. K. baudžiamąją bylą

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime