Naujienos kraunasi...

"Ryto" naujokas P.Cruzas: apie Vilniaus komandą, Meksikos rinktinę, šeimą ir kita



Vilniaus „Ryto“ legionierių iš Meksikos Francisco Cruzą Europos taurės interneto svetainė įvardino tarp 10 krepšininkų, galinčių tapti rezultatyviausiu šių varžybų žaidėju. Įrodinėti, jog tai ne tušti žodžiai, iš Ispanijos ACB lygos į Lietuvą atvykęs meksikietis ėmė jau pirmuosiuose LKL čempionato turuose, kuomet per tris susitikimus vidutiniškai pelnė po 13,3 taško, o tritaškius metė 42 proc. taiklumu. Pako pravardę turintis krepšininkas sako, kad jo kelio į profesionalų krepšinį pradžia truko 4000 kilometrų. Būtent toks atstumas skyrė miestą, kuriame jis augo Meksikoje nuo JAV esančio Denverio, kurio mokykloje prasidėjo rimtesnė Pako pažintis su krepšiniu.

– Pako, apibūdink savo vaikystę.

– Savo vaikystę? Augau Meksikoje, gyvenau ten iki septyniolikos metų. Turėjau tikrai puikius tėvus, gerą sesę ir daug gerų draugų, tad mano vaikystė buvo gera. 

– Ar tiesa, kad išmokai vaikščioti rankose jau turėdamas krepšinio kamuolį?

– Mano tėtis žaidė krepšinį, tad krepšinis visada buvo šalia. Mano mama sakydavo, kad visada žaisdavau su kamuoliu, tai tikriausiai tiesa.

– Ar būdamas jaunas turėjai ir kitų mėgstamų užsiėmimų be krepšinio?

– Taip, mėgdavau futbolą, žaisdavau jį su draugais visą laiką. Gatvėse žaisdavom ir beisbolą. Iš tiesų krepšinį žaidžiau mažiau kol vėliau nepradėjau augti.

– Tad kodėl visgi pasirinkai krepšinį?

– Ėmiau augti greičiau už kitus ir, kaip jau minėjau, mano tėtis taip pat žaidė krepšinį, o aš labai mėgdavau stebėti žaidimą. Tai buvo kaip ir visko pradžia.

– Ar dėl sprendimo žaisti krepšinį šeima tave palaikė?

– Taip, mano visa šeima mėgsta krepšinį. Mano seneliai, pusbroliai, visi jį mėgsta. Daug miesto, iš kurio esu kilęs, žmonių žaidžia krepšinį. Šeima visuomet mane palaikė ir jie džiaugėsi, kad aš sportuoju. Todėl palaikymą tikrai turėjau.

– Galbūt anksčiau tėtis duodavo kokių patarimų?

– Iš tikrųjų tai ne. Jis norėjo, kad jausčiau malonumą ir man būtų linksma, todėl tą ir darau.

– Kada pasakei šeimai, jog nori profesionaliai užsiimti krepšiniu?

– Manau, tai pasakiau labai vėlai. Tikriausiai tada, kai išvažiavau studijuoti į JAV. Tada pradėjau žiūrėti į krepšinį daug rimčiau ir daugiau treniruotis. 

– Nukeliavai 4000 kilometrų į JAV vien tam, kad galėtum žaisti? 

– Taip, atsirado galimybė mokytis ir žaisti vienoje Denverio mokykloje. Tuo metu mėgavausi krepšiniu ir atsiradus tokiai galimybei nedvejojau, ir siekiau to.

– Tai pagrindinė priežastis kelionės į Denverį ir buvo krepšinis?

– Visiškai taip.

– Ar tiesa, jog būdamas ten pradėjai ir dirbti?

– Ne visai. Aš eidavau į mokyklą ir žaisdavau krepšinį, taip pat turėjau draugų, kurie irgi darė tą patį. Turiu omeny, kurie  keliavo iš Meksikos į JAV mokytis ir žaisti krepšinį. Galbūt šiek tiek dirbome, kad tik gautume kažkiek papildomų pajamų.

– Ar buvai geras žaidėjas tarp savo bendraamžių? 

– Manau, kad buvau neblogas. Tačiau daug išmokau persikeldamas iš Meksikos į JAV. Tapau geresniu žaidėju.

– Dvejus metus mokeisi Vakarų Nebraskos koledže?

– Taip, mokiausi čia dvejus metus. Po vidurinės turėjau stipendiją ir dviem metams persikėliau į Nebraską. Po to išvykau į Vajomingo universitetą dar dvejiems metams.

– Ko išmokai kiekviename universitete?

– Esu labai laimingas, kad buvau ten, nes gavau diplomą. Aš studijavau, išmokau anglų. Nemokėjau jos prieš atvykdamas į Ameriką. Ir be krepšinio, manau, svarbiausias dalykas yra tai, jog gavau mokslinį laipsnį. Tuomet dar nežinojau ar man pavyks taip toli nueiti su krepšiniu, tad mokslai suteikė man galimybę gauti ir kažkokį kitą darbą. 

– Ar mokydamasis svarstei vis dėlto pasirinkti ne krepšinį? 

– Tuo metu ne. Kai baigiau koledžą, gavau pasiūlymą žaisti profesionaliai Meksikoje. Tad dėl to stengiausi. Aš nesustojau, visada maniau, kad bandysiu žaisti krepšinį kiek galėdamas, o ne rinksiuos labiau įprastą profesiją. 

– 2014 metais laimėjai Meksikos čempionatą. Gali apibūdinti atmosferą žaidžiant ten?

– Ji buvo nuostabi, tai buvo viena geriausių patirčių mano gyvenime. Mieste, kuriame žaidžiau, visi labai mėgo krepšinį. Arenos visada būdavo pilnos, o mes turėjome tikrai gerą komandą. Laimėjome daug rungtynių ir čempionatą. Manau, jog titulo laimėjimas bet kur yra puiku. Aš tuo mėgavausi ir daug iš to išmokau.

–  Kokie yra skirtumai tarp Amerikos ir Europos krepšinio?

– Manau, Amerikoje kiekvienas tikrai atletiškas. Europoje žaidėjai taip pat atletiški, bet ne taip stipriai. Europoje treneriai labiau akcentuoja dalinimąsi kamuoliu, kaip pergudrauti varžovus. Ir man tai patinka. 

– Galbūt esi turėjęs blogų patirčių krepšinyje?

– Esu. Bloga patirtis buvo tuomet, kai pirmais metais nepatekau į nacionalinę Meksikos rinktinę. Kita vertus, kartu tai buvo ir gera patirtis. Tai padarė mane geresniu žaidėju ir aš treniruojuosi daugiau, kad tai nepasikartotų.

– Koks jausmas  buvo žaisti prieš Amerikos rinktinę ir ją nugalėti?

– Taip, mes žaidėme prie juos paskutiniuose turnyro languose ir laimėjome. Turėjau neblogas rungtynes. Man patiko, jog žaidėme Meksikos sostinėje. Buvo pilna arena, žaidėme prieš JAV, vieną geriausių komandų. Ir laimėjome, tad buvau labai laimingas! 

– Kuo tau skiriasi žaidimas klube ir rinktinėje?

– Manau, nacionalinėje rinktinėje tu esi labiau kaip šeima, nes su kai kuriais žaidėjais žaidi daug metų. O klube kartais tu žaidi tik metus. Net jei ir daugiau, komandos draugai keičiasi, todėl sunku sukurti tą ypatingą ryšį. Tu gali turėti gerą komandą, bet su rinktine yra dar kitaip. 

– Ką gali pasakyti apie savo žmoną ir vaikus?

– Aš myliu juos. Tai geriausias man nutikęs dalykas. Mano du sūnus verčia mane stengtis ir sunkiai dirbti.

– Kaip palaikai ryšį su jais?

– Mes visą laiką naudojame „FaceTime“ programą. Kiekvieną dieną skambiname vienas kitam ir palaikome tą ryšį. 

– Beveik prieš mėnesį jūsų šeimą papildė naujas žmogus. Ar gali apibūdinti jausmą, kai tai sužinojai? 

– Tai geriausias jausmas. Nežinau ar tai galima su kažkuo palyginti. Turėti vaiką yra ypatingas jausmas.

– Būti tėčiu tau labai patinka?

– Taip, aš myliu ir mėgaujuosi žaisdamas su sūnumi bei esu labai laimingas.

– Ar esi žaidęs krepšinį ir su savo sūnumi?

– Taip, jis tikrai neblogas žaidėjas. Jis gali kažkiek pataikyti, nors jam dar tik dveji. Mano kitas sūnus galbūt irgi pamėgs krepšinį ir jie galės kartu žaisti.

– Ko tikėjaisi atvykdamas į Vilnių?

– Aš buvau pasiruošęs tiesiog atvykti ir padėti komandai laimėti. Manau, to iš manęs tikėjosi ir treneris. Tikiu, jog galiu padėti.

– Ar kalbėjai su kažkuo prieš atvykdamas čia?

– Taip, kalbėjau su žaidėjais, kurie čia žaidė. Be to, aš pats esu žaidęs prieš „Rytą“, kai tik atvykau į Ispaniją. Visada girdėjau, kad jie turi gerą komandą, puikius ir stiprius vietinius žaidėjus. Tikrai norėjau atvykti čia ir tai man yra lyg naujas iššūkis. 

– Esi žaidęs ir Latvijoje. Kokie skirtumai tarp Rygos ir Vilniaus?

– Miestai panašūs. Nemoku vietinės kalbos, todėl apie žmones daug pasakyti negaliu.  Rygoje žaidžiau prieš 4 metus. Dabar esu daug labiau patyręs žaidėjas, tad sunku kažką pasakyti.

– Galbūt jau turi mėgstamiausių vietų čia, Lietuvoje?

– Čia? Na neturiu, iš tikrųjų neturėjau daug laiko kažkur išeiti. Daug treniravomės prieš sezoną, o dabar jis jau prasidėjęs. Žaidžiame du kartus per savaitę, sunku kažkur ištrūkti.

– Tai ką visgi veiki laisvalaikiu? 

– Dažniausiai kalbu su savo šeima. Paskambinu jiems ir bandau pailsėti. Jei neišeina, tai einu pavalgyti, rasti vietų, kur galėčiau pavalgyti. 

– Ką gali pasakyti apie savo komandos draugus „Ryte“?

– Jie tikrai puikūs žaidėjai bei geri vyrukai. Nuo to laiko, kai atvykau, jie su manim gerai elgiasi ir aš jaučiuosi patogiai. Be to, jie nori laimėti, o tas džiugina. 

– Ar jie tave palaiko?

– Manau, kad taip. Jų dėka aš jaučiuosi patogiai tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. O tai labai svarbus žmogui, atvykusiam iš kitur. Tokiam kaip aš. 

– Su kuriuo žaidėju iš komandos bendrauji daugiausiai?

– Su visais maždaug maždaug panašiai. Gal su Tu ir Cameronu kalbu daugiau, nes jie kalba angliškai. Na, visi kalba angliškai, tačiau tai vis tiek truputį kitaip. 

–  Fanai matė tave praeitą savaitę, bet ką dar gali atnešti į žaidimą? 

– Aš bandau žaisti komandai, daryti tai, ką privalau. Nesistengiu daryti dalykų, kurių nemoku. Manau, jog galiu padėti komandai tuo, ką liepia treneris. Bandau duoti geriausia ir kaip minėjau, bandyti priprasti žaisti čia. Kartais dar padarau klaidų, kurių nebebus, kuomet geriau susižaisime su komandos draugais.

– Pradėsite kovas Europos taurėje. Ką manai apie „Lokomotiv-Kuban“ komandą?

– Jie visada geri, turi puikią komandą, bet manau, kad mes irgi turime komandą, kuri tikrai gali varžytis Europos taurėje. Ypač žaidžiant namuose. Čia mes turime geras galimybes nugalėti bet ką. Tikiuosi turėsime geras rungtynes ir laimėsime.

– Ar turi kokių tikslų Europos taurėje?

– Eiti į priekį, laimėti. Pergalės visuomet visus tenkina. Nesvarbu sužaidi blogai ar gerai, bet jei laimi, tai tada visiems gerai. Taigi mano tikslas yra laimėti.

– Minėjai, kad namų arena yra didelis faktorius žaidžiant, tad kaip galėtum apibūdinti fanus, atmosferą čia?

– Ji puiki. Pirmose rungtynėse atmosfera buvo triukšminga, palaikanti, o tas žaidžiant namie tikrai padeda ir suteikia daugiau jėgų. O varžovams nuo to išvykos rungtynės tampa sunkesnės.

– Ar jauti, jog sirgaliai tave palaiko?

– Žinoma, to palaikymo tikrai yra, tu gali matyti, kad žmonės įsitraukę į žaidimą. Tikiuosi jie ir toliau ateis į rungtynes bei palaikys mus. 

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-12) komanda pratęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-19) duobę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Mažeikiškiai
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
Prieš Dubajuje vykstančio Eurolygos jaunimo (U 18) turnyro finalą, kuriame Kauno "Žalgiris" susitinka su Ulmo "Ratiopharm", kauniečiau jau spėjo iškovoti trofėjų.Talentų
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Kurtinaitis pakabino lubas "Lietkabeliui", šaipėsi iš naujoko ir turėjo pastabų Tubeliui
Pažemintas Vilniuje Panevėžio „Lietkabelis“ vis labiau tolsta nuo trečios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lentelėje, kuri potencialiai padėtų pusfinalyje išvengti

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime