Naujienos kraunasi...

B.Griffiną "Visų žvaigždžių" mače pakeis D.Lillardas

B.Griffiną "Visų žvaigždžių" mače pakeis D.Lillardas
Kaip ir buvo tikėtasi, dėl alkūnės operacijos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) "Visų žvaigždžių" mače negalėsiantį dalyvauti Los Andželo "Clippers" lyderį Blake'ą Griffiną pakeis Portlando "Trail Blazers" atakų organizatorius Daminaas Lillardas.

Priminsime, kad Vakarų konferencijos rinktinėje traumuotą Kobe Bryantą pakeitė Sakramneto "Kings" komandos lyderis DeMarcusas Cousinsas, o dar nėra aišku, ar galės žaisti šeštadienio rungtynėse petį susižalojęs Naujojio Orleano "Pelicans" ekipos puolėjas Anthony Davisas.

Šiame sezone 24 metų 191 cm ūgio D.Lillardas per susitikimą vidutiniškai pelno 21,6 taško, atkovoja 4,6 bei perima 1,5 kamuolio ir atlieka 6,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentuoti
2015-02-09 10:08:12 Cituoti
Love tai vapsie mires zaidejas, koks dar allstaras... Panasaus lygio kaip M.Miler, stovi kampe ant troico ir laukia perdavimo. PF parodija kazkokia :). Tik pries Lakeriu scrubus jam ir lost. Tas pats Lebronas nors ir mases nemazai prarades, n kartu geriau atstovetu PF pozicijoj nei Love...
2015-02-09 00:37:06 Cituoti
>> Gytis1: Po mainu ir LBJ grizimo kitas vaizdas. Pirma, tai pats James`as daugiau pastangu ideda, daugiau dirba, antra - tai Mozgovas ir tie niksu SG sustiprino komanda ir gerai bei greit isiliejo i komanda. Neretas dabar jau teigia, kad gali i ECF iseit ar net contenderiais pavadina. Gynybos rodikliai zenkliai pagerejo, Blato per time`outus jau kartais bent pavaidina, kad klauso :D Daug zaideju dirba noriai papildomai.
2015-02-09 00:32:40 Cituoti
kokio bb Blatas starterius 4Q prie +20-25 laiko tai zino turbut jis pats tik. Kad statsus Kyrie su Kevinu paboostintu? :D
2015-02-09 00:32:05 Cituoti
>> tromoos#8: apie cavs.
2015-02-09 00:28:22 Cituoti
>> Gytis1: Apie Love ar apie Cavs, cia pask komentaras?

Rase Kronic, kad 700lt, kad bugus isnaikint, perprogramuot, dar ten kazka is senos versijos idiegt. Siuliau susimest, yra disusiju temoj "nauja eb versija".
2015-02-09 00:22:42 Cituoti
>> tromoos#8: As kalbu apie pastaraji menesi. Po mainu apsitryne, tikrai kitas vaizdas

Idomu, brangiai kainuoja sutvarkyt sita buga del linku?
2015-02-09 00:19:56 Cituoti
>> Gytis1: Pries LAL visi gerai atrodo :D Gerai per ilgaja pertrauka zurnaliste klausia Dougo Collinso - va, tipo Love 22pt, 5 trajakai - ar jis jau suranda savo zaidima? Collinsas sako: ne, jis tiesiog pries Lakers zaidzia :D

(tarpus issitrink)
https://twitter.com/FunSkipBayless/sta tus/564526812449882112
2015-02-09 00:12:47 Cituoti
Blatas man nepatiko,kad Love liepe prie troico smaukytis. Jeigu pataiko,kaip siandien,viskas gerai,bet tai nebuna daznai. Ryskiai per daug jis ten stovi. Visgi,zaidima nugara turi gera.o ant troicu toli nenujosi. bet turetu Love isizaist ir manau viskas bus gerai, dabar komanda neblogai atrodo.
2015-02-08 23:58:19 Cituoti
>> Gytis1: Cia del gynybos ne mano mintis, o taip tiesiog yra, VISI ta akcentuoja, kad silpniausias/beviltiskas. Sia vasara berods su Paytonu ar su kazkokiu defenderiu treniravo gynybos skillus, bet dideles pazangos nepadare.
Kas del expectations, tai Lillardas USA mastu zaide tokio lygio koledze, kaip ukmerges gelezinkelieciu akademija ir ten net draftu expertai to univero nelabai girdeje, bet kadangi turejo 30pt vidurki ir stovyklose gerai pasirode, tai pakilo iki 6`o picko ir kaip dabar matom buvo draftu steal`as. Siaip Lillardas ir mokykloj buvo geras, turejo daug normaliu univeru pasirinkimu, bet specialiai rinkos toki kelia, kur nuo pirmu metu butu ryskus lyderis ir turetu vienus geriausiu skaiciu visoj NCAA - tas pasiteisino. Del Kyrie, tai nuomones buvo 50/50, nes ji draftavo tramuota ir NCAA tesuzaidusi apie ~10gm, visiskai naujoka, visiskai vaika, kaip koki Exuma. Tas kelias rungtynes kurias zaide, atrode gerai, bet tai buvo trumpa atkarpa, o veliau rimta trauma. Nebuvo tokio Kyrieh hype`o, kaip Rose, Antakio, net ir Wigginso/Jabari atvejais, Cavsai is tikruju rizikavo.

Love su LMA lygint? Tu cia rimtai? :D :D :D
Aisku dar pries keleta metu gal butu atrode kitaip, galbut net pats taip buciau rases, bo kai sveikas Love budavo, taigi pastoviai metai is metu tuos 30+20reb darydavo, kad net uzpisdavo(aisku, tai tebuvo tusti skaiciai, kaip dabar matom, beto ir rebsus vogdav/pad`indavo).
Love galima dabar pagal indv. pajeguma lygint su kokiu Patriku Patersonu, Ryanu Andersonu, o ne su auksciausio kalibro sunkiais krastais. Alridzas pora metu yra geriausias lygos PF(taip, net ir prie antakio) - ner cia diskusijos.
2015-02-08 23:45:00 Cituoti
O, ziuriu ir pats uzsiminej apie Love
2015-02-08 23:44:06 Cituoti
>> tromoos#8: Del gynybos sunku ka ir pasakyt, mates gal 3 rungtynes PTB siemet. Bet nebuvo taip,kad kliutu i akis. Nors tiek as ir tesuprantu. Kad sone jo bus lebronas, tai cia jam mokytojas papuole nerealus. Jei gerai pamenu, pries draftus is Lilardo nesitikejo tokio zaidimo koki jis dabar rodo, o is Irvingo tikejosi, gal net ir daugiau. As nesakau,kad Irvingas chujovas kaip eurobasketas, bet sioks toks burbulas ispustas su juo. Nors visgi jaunas, prades geriau pataikyt, prades nors minimaliai izaidejo pareigas atlikinet,tai gali tapti tikru allstaru.

Neziurint i sitas varzybas, Cavs neblogai atrodo, durnelis JR net nesamoniu dieliu nedaro,Mozgovas irgi prilipo, Love gal atras savo zaidima, jei dar Allena priegriebs tai zais finale turbut.

Del kito cavs zaidejo. Dar nuo vilku laiku cia gincijaus su kazkuom,kad Love nera geresnis uz Aldridge. Kokia tavo nuomone? Tas kaip ir Irving, Po nemates, sudkomandej zaides visa karjera, statistika grazi, gynybos pas abu ne kazka,pas LA darbo etika kaip juodam nepriekaistinga,vienas zaidzia Po jau kelis metus, o pernai dulkino Houstona per visus galus. Tad praejo pora metu, bet lieku prie to,kad LA>Love
2015-02-08 23:34:11 Cituoti
>> Gytis1: Mozgovas karjeros sezona zaidzia pas LBJ :D Siaip gerai kazkas is buvusiu ex zaideju kalbejo, kad su gerais zaidejais zaisti yra daug lengviau ir turi zaisti naturaliai geriau. Mozgovo atveju tas visiskai pasiteisino(ir apie gynyba, 50/50 kamuolius, juoda darba kalbant), bet Love, priesingai - mires. Irgi vienas is tu tuscius skaicius sudinose komandose stampuojanciu pseudo zvaigzdziu. Gal su laiku susitupes, patobules ir bus naudingas?
2015-02-08 23:30:56 Cituoti
>> Gytis1: Bet teisybes delei, for a fact, tai Lillardas yra pats prasciausiai besiginantis NBA PG. Iki pernai su Irvingu gelejo dalintis si titula, simet Irvingas pagerines gynyba. Speciau, kad butent del nulines gynybos ir nepraejo i rinktine Lillardas.
O siaip, tai as nenoriu cia gint Irvingo ar irodinet kazka, man paciam Lillardas kaip puolimo zaidejas atrodo rimtesnis, su geresniu metimu ir geresne galva. Aisku reikia prisimint, kad Irvingas yra kevtirtakursio amziaus, 22m, skaityk kai Kariniauskas, butu lietuvis, tai mes iki kokiu 25m laikytume jaunu/perspektyviu - kaip Kuzia, Stalciu, Vasia, Ada ir N kitu. Po 5-6m, ypac pazaides kartu su LBJ, kuris idiegs tam tikrus komandinio zaidimo, lyderio principus, Kyrie gali tapti super geru zaideju, lemianciu pergales. Kol kas jis stampuodavo tuscius skaicius (kaip JV, Pau Gasolis ar koks Kuligas, Orelikas).
2015-02-08 23:30:38 Cituoti
Tarp kitko,senai turbut buvo toks kazkoks allstaras,kad taip dalintusi kamuoliu kaip Lebronas. Nekalbu apie izaidejus kuriu toks darbas,bet retas izaidejas labiau iesko kitu nei pats atakuoja. Visgi,Lbronas gali primest tasku,bet zaidzia visiskai atsiputes jau kelintus metus per rs. Bet grazu ziuret, kamuolio negaili, itraukia kitus.Mozgovas irgi gerai ziurisi pas cavsus.
2015-02-08 23:19:17 Cituoti
>> tromoos#8: nu taip, taip ir maniau, kad dėl rinktinės pasisakysi. Na, neaišku kodėl nepaime Lillardo, bet Irvingas pasiteisino. Kas liečia nba, nu jis nieko neįrodė. Lillardas jau kelis metus solidžioj komandoj yra vienas lyderių. Kas patinka pas DL, tai, kad bachuras turi kiaušus, pernai ne vieną winerį įmetė, ištraukė kkelias jau pralaimėta varžybas. Manau per PO pasimatys kas per paukštis tas Irvingas. Kol kas šiandien gražiai atrodo kol krenta viskas, bet ir žaidžia prieš Mažeikius.
2015-02-08 23:11:08 Cituoti
>> Gytis1: Irvingas, zinoma, rimtam sezone nera zaides, taip ner ir komandos kaip lyderis niekur nuvedes, bet blemba jis puolime indivudaliai labai geras. Tam paciam Dame`ui 55 atseikejo, dabar smagiai pries LAL siaucia. Puolime Irvingas pilnas paketas, tiek kad jis ginkDie bet neizaidejas - mentalitetas ne tas, nors pasavimo skillai geri, aikste irgi puikiai mato, geru pasau padalina, bet nera tas kuris kurtu kitiem ir darytu kitus geresnius. O kuris geresnis sunku sprest, kol Irvingas nieko nenuveikes PO, nors suteikiant kreditu, tai CoachK pasirinko Irvinga, o ne Wall`a ar Lillarda - ir tas pasiteisino. + Lilardas 2-3m vyresnis uz Irvinga.
Siaip jei man reiktu pasirinkt viena is ju dabar i savo nauja komanda, as rinkciaus Lillarda ir man jis overall graziau/smagiau ziuris.
2015-02-08 22:54:39 Cituoti
Asmeniškai man, Lillardas yra geresnis už Irvinga. Ir jis turėjo būt paimtas jau vietoj Cousins, na, bet dabarnnors atsirado tokia galimybė. Apskritai, Irvingas kol kas keliamas už nieką. Matysim kas bus po poros metų.
2015-02-08 22:33:55 Cituoti
>> Gytis1: Teisybe triumfavo!
Apskritai Dievulis visgi yra - Wade, Kobe nezais (neverti abu), Lillardas pateko. Deimantas siemet irgi atrodytu nevertas, bet vien todel, kad jis krepsinio Deimantas - jis nusipelnys dalyvauti ASG rungtynese net ir kai profesionaliai nebezais.
2015-02-08 21:54:08 Cituoti
Naujienos šįkart labai karštos :) Maladiec
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės krepšininku dvyliktuke Paryžiaus olimpiadai tapo Los Andželo "Clippers" žvaigždė Kawhi Leonardas.Antradienį buvo paskelbta, kad šalies krepšinio
Istorinis Sabonio sezonas gali baigtis jau šiąnakt: ar Curry su Greenu ir vėl nuliūdins lietuvį?
Istorinis Sabonio sezonas gali baigtis jau šiąnakt: ar Curry su Greenu ir vėl nuliūdins lietuvį?
Pernai 16 metų trukusį prakeiksmą pagaliau nutraukę ir į NBA atkrintamąsias sugrįžę Sakramento „Kings“ krepšininkai tą patį gali pakartoti ir šiemet, tačiau tokioms
"Pistons" savininkas: esu kupinas ryžto sukurti laiminčią komandą, ši vasara bus lemiama
"Pistons" savininkas: esu kupinas ryžto sukurti laiminčią komandą, ši vasara bus lemiama
Detroito "Pistons" komanda 2023-2024 metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną baigė kaip blogiausia lygo komanda.14 pergalių ir 68 pralaimėjimai, taip pat net 28 nesėkmių
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Gobertas: tapti NBA čempionais bus sunku, tačiau nuo to tik įdomiau
Prancūzijos rinktinės bei Minesotos "Timberwolves" centras Rudy Gobertas papasakojo apie komandos nusiteikimą prtieš NBA atkrintamąsias varžybas."Nesvarbu, kas prieš mus
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Sabonis pergalingai užbaigė reguliarųjį sezoną ir sužinojo varžovą įkrintamosiose
Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse Sakramento „Kings“ (46-36) namų arenoje 121:82 (30:18, 35:19, 34:21, 22:24) nepaliko vilčių Vakarų konferencijos autsaiderei Portlando „Trail
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Jameso kompanijai pralaimėję "Pelikanai" sezoną pratęs įkrintamosiose
Naujojo Orleano „Pelicans“ (49-33) sekmadienį namuose 108:124 (24:30, 29:40, 24:29, 31:25) neprilygo Los Andželo „Lakers“ ekipai (47-35) bei reguliariajame sezone Vakaruose užėmė
Po Sabonio ir Foxo klaidų "Kings" apmaudžiai paleido pergalę ir dar labiau komplikavo savo situaciją (rezultatai)
Po Sabonio ir Foxo klaidų "Kings" apmaudžiai paleido pergalę ir dar labiau komplikavo savo situaciją (rezultatai)
Domantas Sabonis surengė fantastišką pasirodymą, liko per plauką nuo trigubo dublio, tačiau Sakramento „Kings“ po dramatiškos kovos paskutinę minutę 107:108 (27:22, 27:23,
Valančiūnas su "Pelicans" nuginklavo "Warriors" (rezultatai)
Valančiūnas su "Pelicans" nuginklavo "Warriors" (rezultatai)
Naujojo Orleano „Pelicans“ su Jonu Valančiūnu penktadienį svečiuose 114:109 (17:26, 45:22, 26:27, 26:34) įveikė „Golden State Warriors“ krepšininkus ir iškovojo
Wembanyama su "Spurs" paskutinę sekundę sensacingai patiesė NBA čempionus
Wembanyama su "Spurs" paskutinę sekundę sensacingai patiesė NBA čempionus
Victoras Wembanyama ir Vakarų konferencijos autsaiderė San Antonijaus „Spurs“ komanda tėškė nelauktą antausį NBA čempionų titulą ginantiems Denverio „Nuggets“ krepšininkams,
Buzelis pateikė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje
Buzelis pateikė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje
Didžiausias Lietuvos krepšinio talentas Matas Buzelis oficialiai paskelbė dalyvausiantis NBA naujokų biržoje, rašo Krepšinis.lt.Šią informaciją paskelbė ESPN žurnalistas
Lietuvos bokštų akistatoje Sabonis žaidė rezultatyviau, bet pergale džiaugėsi Valančiūnas
Lietuvos bokštų akistatoje Sabonis žaidė rezultatyviau, bet pergale džiaugėsi Valančiūnas
Ketvirtadienį naktį NBA pirmenybėse Sakramento „Kings“ (45-34) namuose priėmė Naujojo Orleano „Pelicans“ (48-32) ir jai nusileido 123:135 (23:34, 35:30, 31:34, 34:37) bei patyrė
33-ejų NBA lyderių veteranas pratęsė sutartį ketveriems metams
33-ejų NBA lyderių veteranas pratęsė sutartį ketveriems metams
Praėjusį rugsėjį po mainų karuselės iš Milvokio 'Bucks" Finikso "Suns", o po kelių dienų – "Celtics" atsidūręs Jrue Holiday Bostone liks ilgam.Nors veteranas
Dviguba nesėkmė: nutrūko rekordinė Sabonio serija, o "Kings" išbarstė 20 taškų persvarą
Dviguba nesėkmė: nutrūko rekordinė Sabonio serija, o "Kings" išbarstė 20 taškų persvarą
Trečią niuksą per ketverias paskutines rungtynes NBA reguliariojo sezono finiše gavo dėl vietos atkrintamosiose besikaunantys Sakramento „Kings“ (45-34) krepšininkai, rašo
"Pelicans" su Valančiūnu skrieja į atkrintamąsias: laimėjo patys ir sulaukė palankių rezultatų
"Pelicans" su Valančiūnu skrieja į atkrintamąsias: laimėjo patys ir sulaukė palankių rezultatų
Naujojo Orleano „Pelicans“ (47-32) krepšininkai net ir be traumuoto vieno komandos lyderių Brandono Ingramo gerina savo pozicijas kovoje dėl tiesioginio bilieto į NBA atkrintamąsias
NBA lygoje – nulis baudų metimų, Giannio trauma ir pusšimtis Edwardso taškų
NBA lygoje – nulis baudų metimų, Giannio trauma ir pusšimtis Edwardso taškų
Keistas, bet išskirtines rungtynes NBA istorijoje sužaidė Rytų konferencijos lyderiai, rašo Krepšinis.lt.Antri žengiantys Milvokio „Bucks“ (48-31) namuose 104:91 (37:21,
Sabonis atskleidė, kad ispanai norėjo matyti jį savo rinktinėje, bet kalbas griežtai nukirto tėvas
Sabonis atskleidė, kad ispanai norėjo matyti jį savo rinktinėje, bet kalbas griežtai nukirto tėvas
Nuostabų sezoną NBA lygoje žaidžiantis Domantas Sabonis atskleidė, kad jaunystėje ispanai turėjo vilčių jį prisikviesti į savo šalies rinktinę, tačiau bet kokias jų viltis griežtai
Pergalingame "Pelicans" mače Valančiūno paslaugų beveik neprireikė
Pergalingame "Pelicans" mače Valančiūno paslaugų beveik neprireikė
NBA pirmenybėse Naujojo Orleano „Pelicans“ (46/32) svečiuose 113:105 (19:26, 37:24, 34:33, 23:22) pranoko Finikso „Suns“ ekipą ir nutraukė 4 nesėkmių seriją, rašo
Nepalanki "Lakers" pergalė žemyn nustūmė Sabonį ir "Kings", "Nuggets" sugrįžo į viršūnę
Nepalanki "Lakers" pergalė žemyn nustūmė Sabonį ir "Kings", "Nuggets" sugrįžo į viršūnę
Los Andželo „Lakers“ (45-33) iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės ir Vakarų konferencijoje žemyn nustūmė Domanto Sabonio atstovaujamą Sakramento „Kings“ (44-33),
"Kings" su Saboniu prieš NBA lyderius krito po aukštaūgio metimo (konkurentai skynė pergales)
"Kings" su Saboniu prieš NBA lyderius krito po aukštaūgio metimo (konkurentai skynė pergales)
Skaudų pralaimėjimą išvykoje patyrė Domanto Sabonio atstovaujamas Sakramento „Kings“ (44-33). Lietuvio ekipa 100:101 (15:27, 35:27, 22:30, 28:17) nusileido Bostono „Celtics“
Ties trigubo dublio riba rungtyniavusio Valančiūno ekipa krito prieš autsaiderį
Ties trigubo dublio riba rungtyniavusio Valančiūno ekipa krito prieš autsaiderį
Jonas Valančiūnas sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių, bet Naujojo Orleano „Pelicans“ (45-32) 109:111 (27:18, 34:33, 25:35, 23:25) nusileido San Antonijaus „Spurs“ (19-58),
Pralaimėję "Karaliai" tolsta nuo tiesioginio bilieto į atkrintamąsias (rezultatai)
Pralaimėję "Karaliai" tolsta nuo tiesioginio bilieto į atkrintamąsias (rezultatai)
NBA pirmenybėse Sakramento „Kings“ (44/32) svečiuose 109:120 (35:20, 25:32, 27:35, 22:33) nusileido Niujorko „Knicks“ ekipai (45/31) ir turnyro lentelėje smuktelėjo į 8-ą
Smūgis "Knicks" ambicijoms: klubo žvaigždės sezonas baigtas
Smūgis "Knicks" ambicijoms: klubo žvaigždės sezonas baigtas
Niujorko „Knicks“ (44-31) pasiekė prastos žinios – komandos žvaigždei Juliusui Randle’ui prireiks peties operacijos, kuri pabaigs puolėjo sezoną, rašo Krepšinis.lt.29-erių
Namuose kritę "Pelikanai" suteikė progą juos aplenkti būriui varžovų (rezultatai)
Namuose kritę "Pelikanai" suteikė progą juos aplenkti būriui varžovų (rezultatai)
NBA čempionate Naujojo Orleano „Pelicans“ (45-31) trečiadienį naktį namų arenoje 108:117 (26:24, 29:34, 21:33, 32:26) neprilygo Orlando „Magic“ kompanijai (45-31), rašo
Laimėję "Lakers" didina įtampą Vakaruose, rekordus gerinęs "Pistons" atsarginis suvertė 50 taškų
Laimėję "Lakers" didina įtampą Vakaruose, rekordus gerinęs "Pistons" atsarginis suvertė 50 taškų
NBA pirmeybėse Los Andželo „Lakers“ (44-33) svečiuose 125:120 (39:29, 28:31, 34:26, 24:34) pranoko Vašingtono „Wizards“ (15-62) bei Vakarų diviziono turnyro lentelėje
Dončičiaus trigubas dviženklis neišgelbėjo "Mavericks" San Fransiske (rezultatai)
Dončičiaus trigubas dviženklis neišgelbėjo "Mavericks" San Fransiske (rezultatai)
NBA čempionate pirmadienio naktį Luka Dončičius fiksavo trigubą dviženklį, tačiau tai neišgelbėjo „Mavericks“ (45-30) pajėgų „Golden State Warriors“ arenoje: čia
52 taškus pelniusio Bookerio nesulaikę "Pelikanai" neprilygo "Suns" (rezultatai)
52 taškus pelniusio Bookerio nesulaikę "Pelikanai" neprilygo "Suns" (rezultatai)
NBA čempionate Naujojo Orleano „Pelicans“ (45-30) namuose 111:124 (28:46, 26:28, 36:29, 21:21) neprilygo turnyro lentelės kaimynei Finikso „Suns“ (44-31), rašo Krepšinis.lt.„Pelikanai“
Tarp elitinių pavardžių įsirašęs Sabonis su "Kings" nutraukė nesėkmių seriją
Tarp elitinių pavardžių įsirašęs Sabonis su "Kings" nutraukė nesėkmių seriją
Dvigubus dublius toliau štampuojantis Domantas Sabonis įsirašė į elitinę kompaniją, o Sakramento „Kings“ (43-31) nutraukė dviejų nesėkmių seriją NBA pirmenybėse, rašo
Nesenstantis LeBronas pakartojo karjeros rekordą ir prisijungė prie Jordano
Nesenstantis LeBronas pakartojo karjeros rekordą ir prisijungė prie Jordano
LeBronas Jamesas senti nesiruošia – 39-erių puolėjas pakartojo karjeros rekordą ir prisijungė prie Michaelo Jordano, rašo Krepšinis.lt.Los Andželo „Lakers“ (42-33)

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime