Naujienos kraunasi...

LKL savaitės apžvalga: neklumpantis "Lietkabelis", interviu, nauja rubrika ir kita



Trečioje „Betsafe–LKL“ čempionato savaitėje krepšinio sirgaliai galėjo išvysti emocingą krepšinio spektaklį „Siemens“ arenoje, nesulaikomai paskutiniu metu žaidžiantį Arną Butkevčių, stringančius Utenos ir Prienų klubus bei pergalingą Katino Reinhardto metimą į „Nevėžio“ krepšį. LKL.lt pateikia įdomiausių savaitės įvykių apžvalgą.

MVP. Fantastišką formą demonstruojantis Arnas Butkevičius antrąją savaitę paeiliui tapo naudingiausiu lygos krepšininku.

„Gaunu daug laiko žaisti, tad stengiuosi pateisinti trenerio pasitikėjimą. Jokių špinatų, jokių raumenų, šiek tiek sėkmės“, – gero pasirodymo priežastis vardino A. Butkevičius.

24-erių puolėjo vedamas „Neptūnas“ turėjo pripažinti „Lietkabelio“ pranašumą, tačiau už kelių dienų išvykoje įveikė „Juventus“.

„Gaila, nes pergalės prieš „Lietkabelį“ pritrūko. Visgi jei išrenkate savaitės žaidėju – gal pasirodymas buvo neblogas. Žaidime klaidų tikrai buvo, nėra taip, kad nebūtų kur tobulėti. Yra kur pasitempti ir reikia toliau dirbti“, – dėstė puolėjas.

A. Butkevičius demonstravo pavydėtiną efektyvumą. 197 cm ūgio atletas vidutiniškai per dvejas rungtynes žaidė po 32 minutes, pelnė po 16 taškų, atkovojo po 7,5 ir perėmė po 3,5 kamuolio, atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo, nė karto nesuklydo bei rinko net po 31 naudingumo balą.

Puolėjas pasižymėjo ir įspūdingu taiklumu. Per šiuos du mačus jis pataikė 83,3 proc. dvitaškių (10 iš 12) bei po 75 proc. tritaškių (3 iš 4) ir baudų metimų (3 iš 4).

„Kiekvieną vasarą dirbu ties pataikymu iš toli, tačiau šį kartą pakeičiau darbo metodiką ir tritaškiai geriau krenta. Smagu, bet nenoriu iš anksto prisišnekėti“, – po mačo su „Juventus“ sakė krepšininkas.

„Neptūno“ krepšininkai tiesiog dominuoja šiuose rinkimuose. Naudingiausiu pirmosios savaitės krepšininku išrinktas puolėjas Juanas Palaciosas, antrojoje savaitėje triumfavo tas pats A. Butkevičius.

Viesulas. „Lietkabelis“ ir toliau per „Betsafe-LKL“ pirmenybes žygiuoja be pralaimėjimų. Artūro Štalbergo auklėtiniai praėjusią savaitę išrašė pirmąjį pralaimėjimą „Neptūnui“ bei pratęsė „Vytauto“ nesėkmių seriją.

Šešios pergalės per pirmuosius šešis turus yra geriausias panevėžiečių rezultatas per klubo istoriją.

Visus kelyje pasirodžiusius klubus šluojantis „Lietkabelis“ pirmauja lygoje pagal vidutiniškai pelnomus taškus (vid. 86,3), rezultatyvius perdavimus (vid. 21,6) ir naudingumo balus (vid. 105,8). Panevėžiečiai taipogi yra mažiausiai klystanti komanda (vid. 11,5).

„Lietkabelio“ sekmadienį laukia akistata namuose su „Nevėžiu“, o kitą savaitę – išvyka į Pasvalį. Aukštaitijos sostinės komanda realiai pretenduoja į pirmenybių startą 8-0. O tuomet – „Žalgiris“.

Stringa. „Betsafe-LKL“ pirmenybėse liko trys klubai, savo sąskaitoje dar neturintys pergalių. Tai „Juventus“, „Vytautas“ bei „Nevėžis“.

Iš pažiūros labiausiai stebina prastas uteniškių startas, tačiau tam yra adekvačių priežasčių. „Juventus“ klube ne tik pasikeitė treneris, tačiau iš pernykštės komandos liko vienintelis Dovis Bičkauskis. Natūralu, kad komandai reikia laiko apšlifuoti žaidimą.

Antra – ypatingai sunkus sezono starto tvarkaraštis. „Juventus“ jau spėjo sužaisti su visais pernykščio sezono pusfinalių dalyviais bei išvykoje kovojo su „Šiaulių“ klubu.

„Nauja komanda, laiko trūkumas, žaidėjų traumos bei žaidimas, – sudėtingo starto priežastis tinklalapiui „LKL.lt“ išvardino „Juventus“ sporto direktorius Eimantas Skersis. – Mūsų ekipa iš esmės yra pasikeitusi, tad natūralu, kad reikia laiko. Mes pernai bei užpernai turėjome sunkius startus, tačiau tuomet pasitaikydavo ir silpnesni varžovai, kuriuos įveikdavome.

Solidžiai kovojome su „Neptūnu“ ir „Lietuvos rytu“, tačiau pritrūko sėkmės.“

„Vytautas“ buvo vienintelis klubas lygoje, kuris pirmuosius keturis mačus žaidė namų arenoje. Visgi namų sienos nepadėjo, Prienų sporto ir pramogų arenoje vidutiniškai susirinkdavo vos po 478 žiūrovus, o Virginijaus Šeškaus kariauna pralaimėjo visus susitikimus.

„Labiausiai apmaudu dėl pirmųjų dviejų pralaimėjimų Šiaulių ir Kėdainių komandoms, – tinklalapiui „LKL.lt“ dėstė „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus. – Vėliau sekė pralaimėjimai „Neptūnui“, „Lietuvos rytui“ bei „Lietkabeliui“, bet jie yra dėsningi. Mes nesame šiam momentui tokio kalibro komanda kaip šie varžovai. Tiek biudžetu, kuris skiriasi keletą kartų, tiek sudėties stiprumu.“

Būtent sudėties korekcijos artimiausiu metu laukia „Vytauto“. Kovingumo ir aistros krepšiniui iš auklėtinių pasigedęs V. Šeškus jau dairosi pastiprinimo. Specialistas atskleidė, kad jau turi nusižiūrėjęs kelis kandidatus.

„Manęs netenkina kai kurių žaidėjų požiūris, tad mėginsime tai keisti. Ieškome pastiprinimo, kuris gali atvykti jau artimiausiu metu, – sakė V. Šeškus. – Mūsų ekipa visada būdavo kovingumo pavyzdys. Būdavome silpnesni už varžovus ant popieriaus, tačiau atiduodavome visą širdį, dabar to nėra. Trūksta atsidavimo rungtynėms. Atvažiavę varžovų vyresni žaidėjai rodo žymiai didesnį norą laimėti už mus, taip būti negali.“

Su sirena. Alytaus „Dzūkija“ likus minutei iki dvikovos su „Nevėžiu“ pabaigos pirmavo 7 taškais, tačiau sugebėjo grąžinti intrigą. Alytiškiai net tris kartus suklydo, Kėdainių gynėjas Malcolmas Grantas pataikė tritaškį, Vladislavas Koreniukas pelnė 4 taškus bei likus 5 sekundėms rezultatas tapo lygus 82:82.

Visgi lemiamą žodį tarė „Dzūkijos“ lyderis Katinas Reinhardtas. Amerikietis persivarė per visą aikštę bei metė desperatišką tolimą metimą krepšio link. Kamuolys nuo lentos įkrito į krepšį bei padovanojo aikštelės šeimininkams antrąją pergalę.

Rekordas. Grandų dvikovą Vilniuje stebėjo 7290 žiūrovai, o tai yra naujasis šio sezono „Betsafe-LKL“ čempionato rekordas.

Ankstesnis geriausias rezultatas taip pat priklauso „Siemens“ arenai, kurioje vilniečių rungtynes su „Lietkabeliu“ stebėjo 6350 žmonės.

Visgi „Siemens“ arena šį sezoną pergalių dar nematė. Abu susitikimus aikštelės šeimininkai pralaimėjo, o artimiausia proga pradžiuginti sirgalius – už dviejų dienų vyksianti Europos taurės dvikova su Bilbao „Basket“.

„Lietuvos ryto“ namų rungtynės po praėjusio savaitgalio tapo lankomiausiomis iš visų „Betsafe–LKL“ dalyvių: vid. 4412,5 žiūrovo per rungtynes. Lyderio poziciją prarado „Neptūnas“ – dvejas rungtynes vid. stebėjo 4250 žmonių. Kiek daugiau nei po 3 tūkst. žiūrovų renkasi į „Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ namų susitikimus.

596. Būtent prieš tiek dienų paskutinį kartą „Lietuvos rytas“ įveikė „Žalgirį“. Tuomet Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finale Tomo Pačėso vadovaujama sostinės ekipa iškovojo pergalę prieš kauniečius.

Nesėkminga vilniečių atkarpa buvo pratęsta ir vakar, kuomet Rimo Kurtinaičio auklėtiniai po atkaklios kovos 67:70 turėjo pripažinti „Žalgirio“ pranašumą.

Lietuviškame „El Clasico“ netruko emocijų ir kieto žaidimo. Po nesportine pražanga buvo nubausti dėl kamuolio susipešę Benas Madgenas ir Vasilije Micičius, o techninė pražanga skirta Brandonui Daviesui.

„Žalgirį“ į priekį lemiamame ketvirtyje traukė Kevinas Pangosas. Įžaidėjas įsūdė du svarbius tritaškius, o iš viso per kėlinį pelnė 12 taškų – tiek pat, kiek visa „Lietuvos ryto“ komanda.

Šiemet „Betsafe-LKL“ pirmenybėse kanadietis demonstruoja žymiai solidesni žaidimą nei praėjusį sezoną. K. Pangosas vidutiniškai pelno po 11,7 taško, atkovoja 3,2 kamuolio, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 15,7 naudingumo balo. Tai yra šeštas rezultatas visoje lygoje. Įžaidėjas iš dviejų taškų zonos pataiko 68,8 proc. metimų, trijų taškų – 59,1 proc.

Praėjusį sezoną gynėjas rinko po 7,9 taško bei 8,4 naudingumo balo. Praėjusį sezoną K. Pangosas iš toli realizavo vos 30,8 proc. metimų, iš dviejų taškų zonos – 48,4 proc.

Puikią krepšininko formą įvertino ir „Žalgirio“ vairininkas Šarūnas Jasikevičius.

„Šiemet jis atrodo gerokai ramesnis“, – auklėtinio gerą žaidimą aiškino treneris.

Savaitės interviu. Paulius Jankūnas išdalijęs šimtus interviu, tačiau dar niekada nedalyvavo tokiame pokalbyje.

„Ką reiškia būti kapitonu?“ – savęs klausia ryškiausia Kauno „Žalgirio“ žvaigždė.

Ir pati tuoj pat atsako: „Tai reiškia, kad turi būti pavyzdys savo žaidėjams, turi išklausyti juos, jei jie turi problemų ar nori kažką perduoti treneriams.“

P. Jankūnas pirmasis iš „Betsafe–LKL“ žaidėjų sudalyvavo neįprastame interviu, kuriame uždavinėjo klausimus sau.

Kas yra geriausias kambariokas? Asmeninė ar zoninė gynyba? Lionelis Messi ar Cristiano Ronaldo?

Į šiuos ir daugelį kitų klausimų, kuriuos uždavė P. Jankūnas, atsako pats P. Jankūnas „Betsafe–LKL“ rubrikoje savaitės interviu.

„Iš arti“. Kai Mindaugas Žukauskas 1999 m. tapo Eurolygos čempionu ir 2003 m. iškovojo Europos čempionato auksą, jis net negalvojo, kad po beveik dviejų dešimtmečių jo pagalbos reiks ir gimtajam miestui.

Tačiau ilgametis Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės žaidėjas nenusigręžė nuo „Šiaulių“.

M. Žukauskas tapo pagrindine „Šiaulių“ figūra ir padėjo klubui iškopti iš gilios duobės.

„Dar norėčiau žaisti nei būti vadovu, – „Betsafe–LKL“ rubrikoje „Iš arti“ šypsojosi 42 metų M. Žukauskas. – Mačiau, kad baigiame prarasti krepšinį, sutikau ateiti ir bandyti situaciją gelbėti.“

Apie „Šiaulių“ klubo sunkumus, išgyvenimą ir ateities planus M. Žukauskas pasakojo „Betsafe–LKL“ rubrikai „Iš arti“.

„Betsafe-LKL“ derinys. Šarūnas Jasikevičius ir Darius Maskoliūnas – vieni geriausių bičiulių. Bet ar du Kauno „Žalgirio“ treneriai gerai pažįsta vienas kitą?

Kuo vaikystėje norėjo būti D. Maskoliūnas? Kurį žaidėją Š. Jasikevičius deleguotų dalyvauti varžybose vienas prieš vieną?

„Betsafe–LKL“ pristato naują rubriką „Derinys“. Joje kiekvieną ketvirtadienį komandų draugai dalyvaus žaismingame žaidime bandydami išsiaiškinti, ar iš tiesų gerai pažįsta vienas kitą.

Debiutiniai šios rubrikos dalyviai – „Žalgirio“ treneriai.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Tiek varžovus, tiek teisėjus auklėjęs Teodosičius suspenduotas kito sezono pradžiai
Žeminančiu pralaimėjimu Eurolygos sezoną užbaigusią Belgrado „Crveną Zvezdą“ atsivijo papildomi nemalonumai, rašo Krepšinis.lt.Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Žūtbūtinėje kovoje Domas stos prieš Joną: "Kings" nušlavė "Warriors"
Devintą vietą NBA Vakarų konferencijoje užėmę Sakramento „Kings“ vyrai antrą sezoną iš eilės veržiasi į atkrintamąsias, rašo Krepšinis.lt.Mike'o Browno
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
"Lakers" nustūmė "Pelicans" su Valančiūnu ant bedugnės krašto
Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininkams pirmuoju bandymu peršokti įkrintamųjų barjero nepavyko, rašo Krepšinis.lt.Septintą vietą reguliariajame NBA sezone
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės žaidėju tapo "Clippers" žvaigždė
Paskutiniu JAV rinktinės krepšininku dvyliktuke Paryžiaus olimpiadai tapo Los Andželo "Clippers" žvaigždė Kawhi Leonardas.Antradienį buvo paskelbta, kad šalies krepšinio
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Netikėtumas: "Virtus" Stambule užbaigė "Anadolu Efes" sezoną Eurolygoje
Bolonijos "Virtus" Eurolygos įkrintamosiose varžybose netikėtai eliminavo dvikovos favoritu laikytą Stambulo "Anadolu Efes" klubą.Lucos Banchi auklėtiniai Turkijoje po atkaklios
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Uraganinis "Maccabi" puolimas nepaliko vilčių Sedekerskio ekipai pirmajame įkrintamųjų mače
Solidaus Tado Sedekerskio žaidimo nepakako Vitorijos "Baskonia" pergalei Eurolygos įkrintamųjų varžybų pirmajame mače.Duško Ivanovičiaus auklėtiniai išvykoje 85:113 (15:28,
"Ryto" skriaudikai žais Čempionų lygos finalo ketverte
"Ryto" skriaudikai žais Čempionų lygos finalo ketverte
Vilniaus "Rytą" FIBA Čempionų lygos įkrintamosiose varžybose eliminavęs Atėnų "Peristeri" klubas prasibrovė į finalo ketverto varžybas.Vassilio Spanoulio auklėtiniai Vokietijoje
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
Potenciali Lietuvos rinktinės varžovė olimpinėje atrankoje gali verstis be ryškiausios žvaigždės
Potenciali Lietuvos rinktinės varžovė olimpinėje atrankoje gali verstis be ryškiausios žvaigždės
Italijos vyrų krepšinio rinktinė olimpiniame atrankos turnyre gali verstis be ryškiausios savo žvaigždės Simone Fontecchio. Italai – potencialūs Lietuvos varžovai dėl bilieto
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
"Barca" pratęs kontraktą su NBA antruoju šaukimu
Roko Jokubaičio atstovaujama Barselonos "Barcelona" pratęs sutartį su šį sezoną Europoje debiutavusiu Jabari Parkeriu, praneša Ispanijos žiniasklaida.Amerikietį 2014-ųjų
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Po ketvirto iš eilės pralaimėjimo – Šaro nusivylimas ir įspėjimas: turime labai mažai laiko
Šarūnas Jasikevičius po ketvirto iš eilės pralaimėjimo bedė į skylėtą auklėtinių gynybą ir pasiuntė žinutę – ištaisyti klaidas laikas nėra daug, rašo Krepšinis.lt.Pirmadienį
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime