Naujienos kraunasi...

Naujasis NKL čempionų direktorius: vienareikšmiškai - lengviau žaisti krepšinį

Autorius: Paulius Matulevičius, "Vakarų ekspresas".
Naujasis NKL čempionų direktorius: vienareikšmiškai - lengviau žaisti krepšinį
Eimanto Chaclovo, ve.lt., nuotr.
Jau kitą savaitę naująjį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną pradės čempionų titulus ginsiantys Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai. Palyginti su praėjusiais metais, ekipa gerokai pasikeitė - atjaunėjo, taip pat įsiliejo būrys neptūniečių, tad žaidėjai ambicijų tikrai nestokoja ir yra pasiryžę mesti rimtą iššūkį kiekvienai lygos ekipai.

Pirmąsias 2015-2016 m. sezono rungtynes klaipėdiečiai žais spalio 2 dieną 18 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) su "Šilutės" ekipa.

Prieš sezono pradžią apie komandoje įvykusius pasikeitimus, ateities planus ir perspektyvas kalbamės su šiemet "Naftos-Uni-Akvaservis" komandos direktoriaus pareigas pradėjusiu eiti Dainiumi Vaiteliu. Praėjusį sezoną aukso medalius ekipai padėjęs iškovoti aukštaūgis nusprendė profesionaliai nebežaisti krepšinio, o komandai padėti organizaciniais klausimais.

Dainiau, komandai vadovaujate nuo vasaros pradžios. Lengviau yra žaisti krepšinį ar atlikti komandos direktoriaus pareigas?

Vienareikšmiškai - lengviau žaisti krepšinį. Kai žaidi krepšinį, neapsikrauni galvos nereikalingais dalykais, o tik mąstai apie krepšinį. Tiesiog žinai, kad turi nueiti į treniruotę ryte ir vakare, dėl tobulėjimo atiduoti visas jėgas ir tiek. Direktoriaus pareigos man - naujiena, tad tenka daug mokytis, kasdien bendrauti su daugeliu žmonių. Manau, kad kol kas sekasi gerai, o kaip bus ateityje - pamatysime.

Ar esate patenkintas per vasarą atliktais komandos komplektavimo darbais? Su kokiais sunkumais susidūrėte? Kurių žaidėjų iš praėjusios NKL čempioniškos ekipos nepavyko išsaugoti?

Kadangi šiemet tikslas buvo surinkti jauną ir konkurencingą komandą, manau, kad pavyko rasti gerą variantą. Nesinori būti turnyrinės lentelės apačioje. Iš praėjusio sezono čempioniškos ekipos komandą paliko Julius Kazakauskas, Elvinas Gintvainis, Donatas Norkus, Ignas Vaitkus, Tadas Maželis, Laurynas Lučinskas. Pavyko išsaugoti kapitoną Viktorą Chodosovskį, naudingiausią finalo ketverto žaidėją Mindaugą Stašį. Taip pat liko ir jaunieji žaidėjai - Aidas Einikis bei Džiugas Slavinskas. Abu jie vasarą daug dirbo, jų sportinė forma pastebimai gerėja. Šiemet iš jų tikimės daug, jiems planuojama suteikti daugiau laiko atsiskleisti. Džiugas Slavinskas šiemet laimėjo "Sprite" 1x1 (vienas prieš vieną) krepšinio turnyrą ir keliavo į Prancūziją.

Komandą papildė pernai Kėdainių "Nevėžyje" (LKL) sėkmingai rungtyniavęs Rytis Biliartas. Kiti mūsų ekipos naujokai - Ernestas Bružas, Deividas Keburys ir Erikas Kubilius atvyko iš "Palangos" komandos. Labai džiaugiamės, kad pavyko susitarti su Lietuvos jaunimo (U-20) rinktinės nariu Eriku Kubiliumi. Šiuo krepšininku domėjosi ne vienas NKL ir LKL klubas.

Taip pat ateinantį sezoną "Naftos-Uni-Akvaservis" komandoje rungtyniaus ir trys perspektyvūs "Neptūno" žaidėjai: vasarą Europos jaunių (iki 18 m.) prizininku tapęs Laurynas Beliauskas, taip pat Matas Andruškevičius ir Arūnas Mikalauskas. Juos mūsų komandai skolins "Neptūnas".

Papasakokite apie komandos pasiruošimą sezonui.

Pasiruošimą sezonui pradėjome rugpjūčio 3 dieną. Vyrai daug dirbo su fizinio pasirengimo treneriu Laurynu Gendvilu. Tiek mes, tiek žaidėjai labai patenkinti jo darbu.

Žaidėme draugiškas rungtynes su stipriomis komandomis: Kataro vyrų rinktine, Volgogrado "Krasny Octyabr", Klaipėdos "Neptūnu", "Mažeikiais". Su visomis komandomis, išskyrus "Neptūną", rungtynės vyko taškas į tašką, tačiau pabaigoje pralaimėjome. Nepaisant to, bet komandos žaidimu esame patenkinti. Jaunimui tai buvo labai naudingos pamokos.

Turbūt viena iš džiugesnių žinių, kad komandą toliau treniruoja patyręs treneris, buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas, Atlantos olimpinių žaidynių prizininkas Rytis Vaišvila? Juk šis strategas praėjusį sezoną Klaipėdos ekipai padėjo užkopti ant aukščiausiojo prizininkų pakylos laiptelio.

Taip, džiugu, kad pavyko susitarti su treneriu Ryčiu Vaišvila. Tuo patenkinti tiek komandos vadovai, tiek žaidėjai. Komanda, palyginti su praėjusiu sezonu, gerokai atjaunėjo, tad trenerio laukia daug sunkaus darbo.

Džiugu, kad treneris nebijo atsakomybės, yra ambicingas, turi daug patirties ir dalija naudingus patarimus jaunimui. Svarbiausia, kad jie išgirstų jo mintis, įsiklausytų ir suprastų.

 

Dar viena maloni žinia, jog šiemet "Nafta-Uni-Akvaservis" ir "Neptūnas" užmezgė itin šiltus ryšius. Kartu auginsite jaunąją kartą. Tai naujas draugystės puslapis Klaipėdos krepšinio istorijoje. Kaip pavyko rasti bendrą kalbą?

Ryšys tarp "Neptūno" ir "Naftos-Uni-Akvaservis" yra užsimezgęs jau ne pirmi metai, tačiau šiemet pagaliau pavyko jį perkelti į kitą lygmenį. Bendraujame su "Neptūno" direktoriumi Osvaldu Kurausku, su treneriu Dainiumi Adomaičiu bei visa "Neptūno" administracija. Siekiame padėti Klaipėdai auginti jaunus krepšininkus. Toks ir yra mūsų komandos tikslas. Tikiu, kad jaunieji krepšininkai rodys gerus rezultatus ir padės komandos draugams siekti pergalių. Turime viziją su laiku tapti "Neptūno" dublerine komanda. Matant dabartinius tarpusavio santykius, tai yra įmanoma. Tikiuosi, kad tokie šilti santykiai išliks ir toliau.

Džiaugiuosi, kad daugybę metų "Naftos-Uni-Akvaservis" komandai finansiškai padeda ir įvairiais klausimais rūpinasi klubo prezidentas Aleksandras Lobačiovas. Tai išties išskirtinis žmogus, daug prisidedantis prie Klaipėdos krepšinio vystymo. Jis deda daug pastangų, kad komanda nuolat judėtų į priekį. Aleksandras yra vienas iš iniciatorių, kad pagaliau Klaipėdoje gyvuotų krepšinio piramidė.

Malonu, kad Klaipėdos miesto savivaldybė įvertino mūsų darbą ir praėjusio sezono rezultatą - žada skirti mums didesnę paramą. Juk mes tapome NKL čempionais, puikiai reprezentavome Klaipėdos miestą. Daugybę metų iš širdies kovojame dėl savo miesto garbės. Juk daug ką pasako ir klubo istorija: esame viena tituluočiausių lygos ekipų, iškovojome visų spalvų medalius.

Esame labai dėkingi ir klubo generaliniam rėmėjui - AB "Klaipėdos nafta". Džiugu, kad mūsų bendradarbiavimas tęsiasi jau daugybę metų. Stengsimės ir vėl jų nenuvilti. Taip pat tikimės ir toliau gauti paramą iš Klaipėdos uosto. Šiemet, kaip ir pernai, komandą rems "Sadvita ir Ko", sporto klubas "Big Z" bei "Voltas". Bendraujame ir su kitais galimais rėmėjais. Tikiuosi jų atsiras dar daugiau.

NKL sezonas prasidės jau po savaitės. Kiek komandų šiemet dalyvaus? Kokios komandos turėtų būti tarp favoričių. Ar neslegia tai, kad esate čempionai ir visos komandos norės jums įkąsti?

2015-2016 m. sezoną NKL čempionate kausis 14 komandų: Palangos "Palanga", Šakių "Vytis", Telšių "Telšiai", Vilniaus "Perlas-MRU", Jonavos "Petrochema", Joniškio "Delikatesas", Raseinių "Rasai", Kauno "Žalgiris-2", Molėtų "Ežerūnas-Karys", Mažeikių "Mažeikiai", Marijampolės "Sūduva-Mantinga", Panevėžio "Lietkabelis-2", Šilutės "Šilutė" ir Klaipėdos "Nafta-Uni-Akvaservis".

Šiemet dėl arenos reikalavimų neatitikimo pirmenybėse nestartuos "Trakų" ekipa.

Čempionato formatas bus lygiai toks pats, koks buvo pernai. Pirmajame etape ekipos tarpusavyje sužais po dvejas rungtynes, iš viso - 26 mačus.

Po to ekipos, pagal vietas pirmajame etape, skils į dvi grupes po 7 komandas ir žais tarpusavyje.

Atkrintamosios varžybos taip pat vyks analogiškai - 4 stipriausios komandos iš karto pateks į ketvirtfinalius, o aštuntfinaliuose varžysis 5-7 vietas pirmojoje grupėje ir 1-5 vietas antrojoje grupėje užėmusios ekipos.

Tarp favoritų paminėčiau Marijampolės "Sūduvą-Mantingą" ir Mažeikių "Mažeikius". Įdomu, kokius žaidėjus subūrė Šakių komanda... Kita vertus, nesvarbu, kas kokius žaidėjus turės, juk pergalės pasiekiamos komandiniu darbu. Tą mes jau įrodėme praėjusiais metais, kai tapome NKL čempionais. Mūsų stiprybė - vienybė, komandos dvasia, mes kartojame tokią frazę: "Pergalės prasideda nuo rūbinės."

Šlovinga istorija
"Naftos-Universiteto" komanda turi ilgą istoriją. Tai viena tituluočiausių NKL ekipų, gyvuojanti daugiau nei ketvirtį amžiaus. Komanda įkurta 1987 metais. Tuomet ji dar vadinosi Klaipėdos "Viesulu". Vėliau, 1995 m., prisijungus Klaipėdos universitetui, komandos branduolį nuolatos sudaro akademinis jaunimas.
Nuo 1996 metų ekipos pavadinimas keitėsi į "Universitetas-Irvinga", nuo 1999 metų - "Universitetas-Laivitė", nuo 2003 metų - "Nafta-Uni-Laivitė", nuo 2010 metų - "Nafta-Universitetas".

Per tą laikotarpį pasipuošta visų spalvų medaliais: 2002 metais komanda, treniruojama Genadijaus Glikmano, iškovojo trečiąją vietą LKKA pirmenybėse, 2006 metais krepšininkai, vadovaujami stratego Daliaus Ubarto, tapo NKL vicečempionais, 2007 metais su tuo pačiu treneriu pavyko iškovoti NKL čempionų titulą, 2011 metais su treneriu Dainiumi Miliūnu pelnyti bronzos medalius, 2015 metais su treneriu Ryčiu Vaišvila iškovoti NKL čempionų titulai.

Svarbu ir tai, kad "Naftos-Universiteto" komandoje rungtyniavo daug garsių krepšininkų: buvę ir esami neptūniečiai Valdas Vasylius, Deividas Gailius, Marius Runkauskas, Osvaldas Kurauskas, Aidas Viskontas, Mindaugas Stašys, taip pat Arvydas Macijauskas, Egidijus Dimša, Vaidotas Volkus, Gediminas Žylė, Arvydas Šikšnius bei daugelis kitų.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Žalgiris-2" minimaliu skirtumu nusileido Vilkaviškio "Perlui"
"Žalgiris-2" minimaliu skirtumu nusileido Vilkaviškio "Perlui"
Kauno „Žalgirio-2“ komanda patyrė apmaudžią nesėkmę pasirengimo cikle. Arvydo Gronskio auklėtiniai namuose rezultatu 77:78 (23:12; 21:28; 17:11; 16:27) nusileido Vilkaviškio
E.Kučiauskas "Vyčio" žaidime pasigenda aukštaūgių stabilumo (interviu)
E.Kučiauskas "Vyčio" žaidime pasigenda aukštaūgių stabilumo (interviu)
Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) Šakių „Vytis“ penktadienį išvykoje susitiks su Šilutės „Šilutės“ ekipa, o šeštadienį
16-metis talentas A.Marčiulionis- apie tėčio patarimus, NBA svajonę ir pergalę prieš "Žalgirį"
16-metis talentas A.Marčiulionis- apie tėčio patarimus, NBA svajonę ir pergalę prieš "Žalgirį"
Prasidėjus ilgai lauktam NKL sezonui, Vilniaus „Perlo“ komanda jį pasitinka gerokai atsinaujinusi. Vienas iš komandos naujokų – RKL pirmenybes prašokęs ir tiesiai į
Žinomas Turkijos treneris papasakojo, kaip atsidūrė prie Jonavos komandos vairo
Žinomas Turkijos treneris papasakojo, kaip atsidūrė prie Jonavos komandos vairo
Jonavos „Sintek-Jonava“ klubas baigė pasiruošimą naujajam sezonui ir jau šiandien Šilutėje su vietos „Šilutės“ ekipa žais pirmąsias 2018-19 m.
Naujasis "Žalgirio" dublerių treneris T.Keršis: mano trenerio epocha Vilniuje baigėsi
Naujasis "Žalgirio" dublerių treneris T.Keršis: mano trenerio epocha Vilniuje baigėsi
Kauno „Žalgirio-2“ komanda naująjį Nacionalinės krepšinio lygos sezoną pasitinka gerokai atnaujinusi trenerių štabą, tačiau krepšininkų sąraše atliktos
"Ežerūnas" pasikvietė gynėją iš RKL
"Ežerūnas" pasikvietė gynėją iš RKL
Moletų „Ežerūno“ komandos gretas papildė Regionų krepšinio lygoje iki šiol rungtyniavęs Justas Šukelis. 20-metis atakuojantis gynėjas pastarąjį sezoną varžėsi
T.Gaidamavičius: mūsų tikslas - auginti pamainą "Neptūnui"
T.Gaidamavičius: mūsų tikslas - auginti pamainą "Neptūnui"
Atsinaujinusio Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ sudėtyje liko penki pernykštės ekipos žaidėjai bei iki NKL čempionų titulo komandą atvedęs treneris Tomas Gaidamavičius. Prieš
A.Sireika: apie išvykusius lyderius, universalesnę komandą bei bandymą keisti sirgalius
A.Sireika: apie išvykusius lyderius, universalesnę komandą bei bandymą keisti sirgalius
Didžiausia sezono staigmena tapęs ir penktąją vietą praėjusiame sezone iškovojęs „Šiaulių“ klubas ateinanį sezoną kreips dėmesį ne tik rezultatus.Antanas Sireika
J.Kazlauskas: apie įtampos nejaučiančius vilniečius bei daug pasirinkimo turintį "Žalgirį"
J.Kazlauskas: apie įtampos nejaučiančius vilniečius bei daug pasirinkimo turintį "Žalgirį"
Vilniaus „Lietuvos rytas“ finalo serijoje laikomas aiškiu poros autsaideriu, tačiau pirmajame susitikime Kaune Rimo Kurtinaičio varžovams įkandin sekė tris kėlinius, kol rungtynes
NKL savaitės puošmena - T.Zdanavičiaus skrydis
NKL savaitės puošmena - T.Zdanavičiaus skrydis
Gražiausio Mezon NKL savaitės epizodo autoriumi tapo Mažeikių „Erelių“ aukštaūgis Tomas Zdanavičius, kuris atliko dėjimą per lygos blokų karalių Igną Lukošių iš
Gaidamavičius: "Išmaišiau daug pasaulio šalių, tačiau namuose - geriausia"
Gaidamavičius: "Išmaišiau daug pasaulio šalių, tačiau namuose - geriausia"
„Dirbti mėgstamą darbą ir gyventi Klaipėdoje - nuostabus jausmas. Tai mano pirmi metai, kai per 18 su profesionaliu krepšiniu susijusių metų esu namuose. Išmaišiau daug
Purvo, ištvermės ir komandinio darbo išbandymas - jaunieji žalgiriečiai įveikė "Vilko taką"
Purvo, ištvermės ir komandinio darbo išbandymas - jaunieji žalgiriečiai įveikė "Vilko taką"
Kauno „Žalgirio“ jaunimo komandos žaidėjai patyrė rimtą jėgų ir fizinės ištvermės išbandymą dar net neprasidėjus naujajam Nacionalinės krepšinio lygos (NKL)
A.Sireika: "Šiaulių" sirgaliai galės mėgautis gražia ir garbinga kova (interviu)
A.Sireika: "Šiaulių" sirgaliai galės mėgautis gražia ir garbinga kova (interviu)
Praėjusį sezoną "Šiaulių" klubą kamavo visos įmanomos problemos, o vienu metu buvo iškilusi reali grėsmė, kad žymus Lietuvos krepšinio klubas tiesiog dings
R.Grigas įvertino "Pieno žvaigždžių" naujokus, laukiama dar vieno žaidėjo
R.Grigas įvertino "Pieno žvaigždžių" naujokus, laukiama dar vieno žaidėjo
Iki pirmųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) naujojo sezono rungtynių likus kiek daugiau nei savaitei, Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ pasiruošimas artėjančioms kovoms yra
"Neptūnas" sutriuškino kitą Klaipėdos klubą
"Neptūnas" sutriuškino kitą Klaipėdos klubą
Klaipėdos „Neptūnas“ pergale pradėjo pasirengimo ciklą.LKL komanda dviejų Klaipėdos klubų akistatioje 114:56 nepaliko vilčių „Neptūno-Akvaservis“ komandai. Ši yra
Naujasis "Juventus" treneris G.Petrauskas: LKL sezone netikėtumų bus užfiksuota
Naujasis "Juventus" treneris G.Petrauskas: LKL sezone netikėtumų bus užfiksuota
Naujojo trenerio Gedimino Petrausko vadovaujamas Utenos „Juventus“ klubas vis didesnėmis apsukomis rengiasi artėjančiam sezonui. Uteniškiai jau pradėjo darbą salėje, o ketvirtadienį
"Neptūną" oficialiai sustiprinęs S.Galdikas: esu labai laimingas, kad galiu sugrįžti
"Neptūną" oficialiai sustiprinęs S.Galdikas: esu labai laimingas, kad galiu sugrįžti
Į Klaipėdos „Neptūną“ oficialiai grįžta Simas Galdikas. 203 cm ūgio vidurio puolėjas su komanda naujajam sezonui ruošiasi jau nuo rugpjūčio 14 d., tačiau dėl užtrukusių
A.Jasilionis: apie pasikeitusią nuomonę dėl rinktinės ir mūsiškių potencialą
A.Jasilionis: apie pasikeitusią nuomonę dėl rinktinės ir mūsiškių potencialą
Šakių „Vyčio“ treneris Aurimas Jasilionis, kaip ir visa Lietuva, akylai stebi šalies nacionalinės krepšinio rinktinės rungtynes. Strategas žiūrėjo visas penkerias
"Ežerūnas" išsaugojo du krepšininkus ir pasipildė naujoku
"Ežerūnas" išsaugojo du krepšininkus ir pasipildė naujoku
Molėtų „Ežerūnas“, pradėjęs 2017/18 m. krepšinio sezono komplektacijos darbus nuo susitarimo su vyr. treneriu Gintautu Vileita, pasiekė susitarimus dėl sutarčių pratęsimo
"Juventus" direktorius E.Skersis: apie vasaros darbus, trijų klubų projektą ir kita
"Juventus" direktorius E.Skersis: apie vasaros darbus, trijų klubų projektą ir kita
Utenos „Juventus“ klubas antradienį Dubingiuose pradės pirmąją pasirengimo 2017/18 metų krepšinio sezonui stovyklą. Nors ekipos komplektacijos darbai dar nebaigti, klubo direktoriaus
Į "Neptūną" grįžęs T.Delininkaitis: visada sakiau, kad karjerą norėčiau baigti savo komandoje
Į "Neptūną" grįžęs T.Delininkaitis: visada sakiau, kad karjerą norėčiau baigti savo komandoje
Tomas Delininkaitis sugrįžta į gimtojo miesto komandą. 35-erių metų veteranas su Klaipėdos „Neptūnu“ sutarė dėl dvejų metų kontrakto.Per karjerą klaipėdietis žaidė Ukrainos,
Į Klaipėdą grįžęs K.Maksvytis: norėčiau turėti dvylika tokių kaip Williamsas ar Magdenas
Į Klaipėdą grįžęs K.Maksvytis: norėčiau turėti dvylika tokių kaip Williamsas ar Magdenas
Į Klaipėdą po dvejų metų pertraukos sugrįžo strategas Kazys Maksvytis, kuris „Neptūną“ treniravo 2012–2015 metų sezonuose bei atvedė klubą į tuomet dar neregėtas aukštumas.Su
M.Ignatavičius apie derybas su Lavrinovičiais: "Viską išsprendėme per valandą"
M.Ignatavičius apie derybas su Lavrinovičiais: "Viską išsprendėme per valandą"
Geriausią sezoną klubo istorijoje išgyvenęs Panevėžio „Lietkabelis“ nesnaudžia ir rikiuoja armiją prieš artėjančio sezono mūšius. Aukštaitijos
P.Motiejūnas: apie išskirtinį "Žalgirio" tarpsezonį bei naujo įžaidėjo paieškas
P.Motiejūnas: apie išskirtinį "Žalgirio" tarpsezonį bei naujo įžaidėjo paieškas
Daugeliui „Tete-A-Tete Casino – LKL“ ekipų nepradėjus sudėties komplektacijos darbų, Kauno „Žalgiris“ pademonstravo praėjusio sezono metu įdėtą įdirbį
L.Westermanui patiko Lietuvoje - vis dar leidžia laiką čia: "Ačiū visiems!" (video interviu)
L.Westermanui patiko Lietuvoje - vis dar leidžia laiką čia: "Ačiū visiems!" (video interviu)
Leo Westermannui taip patiko gyvenimas Kaune, kad net ir praėjus dviem savaitėms po paskutiniųjų sezono rungtynių jis vis dar leidžia laiką Lietuvoje. Visgi, nuo šiol prancūzas „Žalgirio“
LKL prezidentas V.Milašius vienbalsiai išrinktas naujai kadencijai
LKL prezidentas V.Milašius vienbalsiai išrinktas naujai kadencijai
„Tete-a-Tete Casino–LKL“ prezidentas Remigijus Milašius visuotiniame susirinkime išrinktas vadovauti lygai dar vienai ketverių metų kadencijai. Taip nusprendė visi lygos
Rezultatyviausias visų laikų rinktinės futbolininkas T.Danilevičius: reikia išlaikyti Adomaitį
Rezultatyviausias visų laikų rinktinės futbolininkas T.Danilevičius: reikia išlaikyti Adomaitį
Tomas Danilevičius – rezultatyviausias visų laikų Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas. 71 rungtynes nacionalinėje komandoje sužaidęs klaipėdietis kamuolį į vartų tinklą siuntė net
E.Žukauskas: apie džentelmeniškumą krepšinyje ir LKL sezoną
E.Žukauskas: apie džentelmeniškumą krepšinyje ir LKL sezoną
Lietuvos krepšinio lygoje Eurelijus Žukauskas debiutavo 1993-1994 metų sezone, Klaipėdos „Neptūno“ komandoje. Keturis sezonus praleidęs gimtajame mieste, aukštaūgis persikėlė

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime