Naujienos kraunasi...

Paaiškėjo LSKL atkrintamųjų varžybų poros (rezultatai, komentarai)

Paaiškėjo LSKL atkrintamųjų varžybų poros (rezultatai, komentarai)
Baigėsi Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) reguliarusis čempionatas ir paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros. Nuo šiol vyks kovos nebe atskirai, kaip buvo reguliariajame čempionate, tarp „Rytų“ ir „Vakarų“ diviziono ekipų, o aštuonios geriausios komandos (po 4 iš „Rytų“ ir „Vakarų“ divizionų) jau rungtyniaus tarpusavyje.

Paskutinis LSKL reguliariojo čempionato turas buvo itin intriguojantis ir daug ką lemiantis – tiek „Rytų“, tiek „Vakarų“ divizione net po tris komandas surinko vienodai pergalių ir pralaimėjimų, tad teko skaičiuoti komandų tarpusavio susitikimų rezultatus.

Taigi, LSKL atkrintamųjų varžybų poros: „Vakarų“ diviziono reguliaraus čempionato nugalėtojai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai ketvirtfinalyje kausis su „Rytų“ divizione ketvirtąją vietą iškovojusia VDU-Žemės ūkio akademijos (VDU-ŽŪA) komanda, „Vakarų“ diviziono antra komanda – Lietuvos sporto universitetas (LSU) ketvirtfinalyje susitiks su „Rytu“ diviziono trečia komanda – Vilniaus Gedimino technikos universitetu (VGTU), „Rytu“ diviziono reguliaraus čempionato nugalėtojai Vilniaus kolegijos (VK) studentai ketvirtfinalyje varžysis su „Vakarų“ diviziono ketvirta komanda – Kauno technologijos (KTU) universitetu ir „Rytų“ diviziono antra komanda – Vilniaus universitetas (VU)  susitiks su „Vakarų“ diviziono trečia komanda – Klaipėdos universitetu (KU).

LSKL ketvirtfinalio nugalėtojas paaiškės iš dviejų rungtynių. Pirmoji ketvirtfinalio porų akistata vyks sausio 14 dieną žemesnę vietą užėmusių komandų aikštelėje, atsakomosios rungtynės – sausio 21 dieną varžovų arenose.

Už LSKL ketvirtfinalio ribos likusioms komandoms – Kauno kolegijai (KK), LCC tarptautiniam universitetui (LCC) ir VDU-Švietimo akademijai (VDU-ŠA) čempionatas nėra baigtas – jos kovos dėl LSKL Mažosios taurės.

“Vakarų“ divizione – lyderių taškų lenktynės   

Dėl „Vakarų“ diviziono pirmojo lyderių išsidėstymo neaiškumų nekilo: pirmąją vietą pelnytai iškovojo Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai, paskutiniajame ture išvykos rungtynėse rezultatu 131:112 (28:27, 29:27, 36:27, 38:31) nugalėję antroje vietoje likusius Lietuvos sporto universiteto (LSU) atstovus.

Tai buvo rezultatyviausios šio sezono rungtynės.

Tiesa, tiek VDU, tiek LSU reguliariajame čempionate iškovojo po 8 pergales ir patyrė vos po 2 pralaimėjimus. Visgi, VDU užėmė pirmąją vietą, kadangi šįvakar LSU krepšininkus įveikė 19 taškų skirtumu – 131:112, o lapkričio 12 dieną LSU ekipa svečiuose buvo laimėjusi šiek tiek mažesniu – 11 taškų skirtumu – 120:109.

Šįkart kova dėl pirmosios „Vakarų“ diviziono pozicijos virė itin nuožmi – po dviejų kėlinių komandas skyrė vos 3 taškai – 57:54 (VDU naudai). Daugkartiniai LSKL čempionai VDU krepšininkai suprato, kad juokauti su LSU ekipa negalima ir antroje rungtnių pusėje įjungė aukštesnę pavarą bei laimėjo taškų lenktynes.

VDU komandą į šią svarbią pergalę vedė po 29 taškus surinkę Marijus Užupis (30 naud. balų) ir Regimantas Miniotas (38 naud. balai). Abu jie pataikė net po 7 tritaškius: Marijus iš 14 bandymų, o Regimantas – iš 11 bandymų. Be to, R. Miniotas dar gali didžiuotis trigubu dubliu – po krepšiais atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. 27 taškus prie pergalės pridėjo Tomas Zdanavičius, 22 – Rokas Stankevičius.

LSU gretose išsiskyrė Šarūnas Beniušis, pelnęs 24 taškus, Mintautas Bulanovas ir Kristupas Žemaitis (9 atk. kam., 17 rez. perd.) surinko po 20 taškų.

VDU svečių arenoje stebino tritaškių taiklumu – tikslą pasiekė 19 tolimų metimų iš 42 bandymų (45 proc. taiklumas). Namuose rungtyniavę LSU krepšininkai pataikė 11 tritaškių iš 40 bandymų (28 proc.). Be to, VDU akivaizdžiai laimėjo kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių – 50:33. Tai ir buvo esminės pergalės priežastys.

„Bandėme laužti LSU komandą nuo pat dvikovos pradžios, neleidome jų snaiperiams mesti laisvų tritaškių. Žinome, kad LSU – puikių tritaškininkų komanda. Mūsų planas pasiteisino. Pavyko laimėti didesniu skirtumu, nei buvome pralaimėję namuose. Tai džiugina. Padarėme viską, kas priklauso nuo mūsų ir pelnytai galime didžiuotis pirmąja vieta. Mūsų tikslai nesikeičia – sieksime apginti čempionų titulus. Tik šiek tiek gaila, kad ketvirtfinalyje teks kautis su savais – VDU-Žemės ūkio akademijos (VDU-ŽŪA) komanda“, – situaciją komentavo VDU treneris Arūnas Juknevičius.

LSU komandos treneris Edas Nickus liko nepatenkintas savo komandos žaidimu.

„Nepavyko nuteikti savo komandos žaisti taip, kaip reikia. Pritrūko nusiteikimo ir jėgų. Tai buvo rungtynės pagal amerikiečių brolių Ballų stilių – bėgu ir metu. Tarsi taškų lenktynės be gynybos. VDU pataikė išties fantastiškus tritaškius ir laimėjo. Nieko nepadarysi. Negaliu labai pykti ir ant savo vaikinų. Šįkart mums šiek tiek nepasisekė. Būna tokių dienų“, – kalbėjo LSU treneris.

KU įsitaisė trejetuke

„Vakarų“ divizione trečiąją vietą užsitikrino Klaipėdos universitetas (KU, 5 pergalės, 5 pralaimėjimai) namuose rezultatu 78:70 (17:20, 21:15, 15:20, 25:20) nugalėjęs Kauno kolegiją (KK).

Klaipėdos krepšininkus į pergalę vedė Klaidas Metrikis, pelnęs 16 taškų, Ignas Ramašauskas, Tadas Poška ir Ernestas Jonkus surinko po 12 taškų. KU komandai negalėjo padėti į Turkiją su „Neptūnu“ išvykęs Laurynas Beliauskas ir po klubo operacijos besigydantis Arūnas Mikalauskas.

KK gretose išsiskyrė 20 taškų pelnęs Simonas Andraitis, 15 taškų surinko Justas Janulis, 14 – Rytis Sasnauskas.

Šis pralaimėjimas buvo itin skausmingas KK komandai. Praėjusiais metais LSKL finalo ketverte kovojusi komanda šįkart per plauką liko už ketvirtfinalio borto – penkta.

„Vakarų“ divizione visos šešios komandos buvo labai pajėgios. Kovėmės kiek galėjome, tačiau šiek tiek pritrūko sėkmės ir jėgų. Kad ir šįvakar su LSKL vicečempionu Klaipėdos universiteto apylygiai kovėmės beveik visas rungtynes, tik dvikovos pabaigoje praradome koncentraciją ir šiek tiek atsilikome. Vyrams priekaištų neturiu, jie kovėsi, tačiau buvome ne pačios pajėgiausios sudėties ir pritrūko jėgų. Labai nenusimename. Čempionatas tęsiasi, nepavyko patekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau kausimės dėl LSKL Mažosios taurės“, – kalbėjo KK komandos treneris Rolandas Rakutis.

„Vakarų“ divizione 4-6 vietas pasidalijusios komandos – KTU, KK ir LCC surinko po lygiai pergalių ir pralaimėjimų (3-7) ir teko skaičiuoti trijų komandų tarpusavio rungtynių balansą. Jis palankiausias buvo KTU komandai, kuri ir paskutinė įšoko į LSKL atkrintamųjų varžybų traukinį.

LCC padėtį susikomplikavo namuose, kai paskutiniajame ture rezultatu 69:82 (16:25, 17:21, 11:16, 25:20) nusileido KTU komandai. Taigi, LCC po šio pralaimėjimo LSKL „Vakarų“ divizione liko paskutinė – šešta.

KTU komandą į pergalę vedė Matas Ragauskas, pelnęs 18 taškų ir Laurynas Miknevičius, pridėjęs 16 taškų.

LCC komandą bandė gelbėti 20 taškų pelnęs Tadas Kymantas ir 12 taškų pridėjęs Justas Grikštas.

„Puiku, kad atlikome darbą, kuris priklausė nuo mūsų pačių – laimėjome rungtynes ir patekome į ketvirtfinalį. Jaučiamės išties gerai“ – kalbėjo KTU treneris Artūras Sukovas. – LSKL ketvirtfinalyje teks kautis su „Rytų“ diviziono lyderiais – Vilniaus kolegijos krepšininkais. Žinau vieną, kad LSKL čempionate daug komandų yra panašaus pajėgumo, tad jei nori laimėti, turi kristi ant žemės dėl kiekvieno kamuolio, eiti keliais ir kovoti. Kitaip nieko nebus.“

„Rytų“ diviziono lyderiai – po perskaičiavimo 

Daug intrigos kilo dėl LSKL „Rytų“ diviziono reguliariojo čempionato nugalėtojo vardo. Net trys komandos – Vilniaus kolegija (VK), Vilniaus universitetas (VU) ir Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) iškovojo po 5 pergales ir patyrė po 3 pralaimėjimus. Taigi, teko skaičiuoti trijų komandų tarpusavio rungtynių rezultatus.

Čia geriausia padėtis susiklostė VK komandai, kuri ir tapo „Rytų“ diviziono reguliariojo čempionato nugalėtoja. VK komanda jau buvo sužaidusi visas aštuonias rungtynes, tad laukė varžovų rezultatų.

VK komanda laikė kumščius už VGTU ekipą, kuri paskutiniajame ture namuose rezultatu 64:62 (11:14, 14:19, 14:17, 25:12) įveikė praėjusio LSKL sezono II vaikinų grupės čempionus Vilniaus universiteto (VU) krepšininkus. Būtent ši VGTU pergalė ir leido VK ekipai išlikti „Rytų“ diviziono turnyrinės lentelės viršuje.

Įdomu tai, kad VU komanda ilgą laiką čempionate žingsniavo vien pergalėmis ir tik reguliariojo čempionato pabaigoje patyrė tris pralaimėjimus. Paskutinis pralaimėjimas prieš VGTU ekipą buvo skaudžiausias, kadangi dar ketvirtojo kėlinio pradžioje VU pirmavo dviženkliu skirtumu – 50:39.

VU komanda neatlaikė dvikovos įtampos, o VGTU paskutinį kėlinį sužaidė 25:12 ir laimėjo šias rungtynes.

VGTU komandą į pergalę vedė Ignas Bilinskas, pelnęs 18 taškų ir po krepšiais atkovojęs 14 kamuolių (29 naud. balai). Mantas Vavilovas pridėjo 15 taškų, Aurimas Ruškys – 12 tšk.

Iš VU komandos išsiskyrė Žilvinas Kubilius, pelnęs 16 taškų (4/7 trit.), Dominykas Bučas pridėjo 13 taškų, Vytautas Saulis – 10 tšk.

VGTU laimėjo kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių – 47:41.

„Tris su puse kėlinio žaidėme prastą krepšinį. Per minutės pertraukėlę bandžiau užgauti savo žaidėjų ambicijas ir sužadinti norą kovoti. Tai suveikė. Pavyko laimėti ir tuo džiaugiamės“, – po rungtynių kalbėjo VGTU treneris Gintaras Šerkšnas.

Anot jo, VGTU ketvirtfinalio varžovai – LSU krepšininkai yra itin galingi.

„Tai tiesiog visiškai kito lygio komanda. Jei LSU suburs pajėgiausią savo sudėtį, tada komandų skirtumas – akivaizdus. Mūsų komandoje nėra net NKL žaidėjų, o LSU gretose pagrindą sudaro LKL ir NKL žaidėjai. Mūsų ekipoje studentai krepšininkai mėgėjai, kurie iš krepšinio duonos tikrai nevalgo. Nepaisant visko, kabinsimės, kausimės, kiek pajėgsime. Mes neturime ko prarasti“, – akcentavo VGTU treneris.

Nauji LSKL rekordai 

Paskutinioji iš „Rytų“ diviziono į atkrintamųjų varžybų traukinį įšoko ketvirta likusi VDU-ŽŪA komanda, kuri paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse rezultatu 101:81 (30:17, 25:22, 22:19, 24:23) nugalėjo VDU-ŠA komandą.

VDU-ŽŪA komandai 24 taškus pelnė Lukas Žukauskas, 19 – Domantas Senda, 16 (12 atk. kam.) – Lukas Balčiūnas.

VDU-ŠA ekipos neišgelbėjo net 29 taškus pelnęs ir 57 rezultatyvumo balus surinkęs Gediminas Povilauskas. Jis aikštėje praleido visas 40 minučių, per kurias pataikė 11 iš 14 dvitaškių, 7 iš 7 baudas, po krepšiais atkovojo net 25 kamuolius.

57 naudingumo balai ir 25 atkovoti kamuoliai – nauji šio sezono LSKL rekordai.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Žinomos LSKL pusfinalio poros: čempionams svilo padai ir per paskutinį kėlinį sukratė 45 taškus
Žinomos LSKL pusfinalio poros: čempionams svilo padai ir per paskutinį kėlinį sukratė 45 taškus
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate sužaistos atsakomosios ketvirtfinalio dvikovos ir paaiškėjo visos pusfinalio dalyvės. Užtikrinčiausiai kelialapį į pusfinalį
LSKL: Sirvydžio pagalbos laukiantis Butautas bei dviejų pratęsimų trileris
LSKL: Sirvydžio pagalbos laukiantis Butautas bei dviejų pratęsimų trileris
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionato savaitės ture šįkart net trys komandos perkopė 100 taškų ribą, o įvykių buvo įvairių: ir krepšinio spektaklio
LSKL: kauniečių pergalės bei Vilniuje paskutinę sekundę išplėštas pratęsimas
LSKL: kauniečių pergalės bei Vilniuje paskutinę sekundę išplėštas pratęsimas
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate sužaistos dar dvejos rungtynės: daugkartiniai lygos čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai išvykoje rezultatu
20 titulų su VDU iškovojęs strategas: dabartinis "Žalgiris" įveiktų auksinį 80-ųjų
20 titulų su VDU iškovojęs strategas: dabartinis "Žalgiris" įveiktų auksinį 80-ųjų
Jūsų dėmesiui – naujausia Lietuvos krepšinio federacijos laida „Energija pergalėms“, kurią pristato kompanija „Elektrum“.Laidoje svečiuojasi ilgametis Vytauto
LSKL čempionams ir vicečempionais svilo padai: išsikapstyta paskutinėmis sekundėmis
LSKL čempionams ir vicečempionais svilo padai: išsikapstyta paskutinėmis sekundėmis
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate šįkart pergales šventė visi trys praėjusio sezono medalininkai: čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai
VDU suplukę bėgo į dušą, vicečempionams – antausis Klaipėdoje ir pirmoji Vilnius TECH pergalė
VDU suplukę bėgo į dušą, vicečempionams – antausis Klaipėdoje ir pirmoji Vilnius TECH pergalė
Daugkartiniams Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionams dvikova namuose prieš Kauno kolegijos (KK) studentus susiklostė ne taip, kaip jie planavo – teko dėl pergalės
LSKL merginų finale kaunietės pranoko vilnietes
LSKL merginų finale kaunietės pranoko vilnietes
Lietuvos sporto universiteto (LSU) merginos tapo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) merginų taurės nugalėtojomis. Kornelijos Balčiūnaitės auklėtinės lemiamose rungtynėse 12 taškų
 VDU krepšininkai – 18-tą kartą LSKL čempionai
VDU krepšininkai – 18-tą kartą LSKL čempionai
Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkų triumfu finišavo 2022-2023 metų Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionatas. Arūno Juknevičiaus auklėtiniai didžiajame
LSKL finalo trileryje Klaipėdoje – fantastiškas pergalingas VDU tolimas šūvis
LSKL finalo trileryje Klaipėdoje – fantastiškas pergalingas VDU tolimas šūvis
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) pirmosios didžiojo finalo serijos rungtynės Klaipėdoje priminė tikrą trilerį – daugkartiniai lygos čempionai Vytauto Didžiojo universiteto
LSKL pusfinaliai: VDU itin rezultatyviame mače nukovė Butauto auklėtinius, KU vos išnešė sveiką kailį
LSKL pusfinaliai: VDU itin rezultatyviame mače nukovė Butauto auklėtinius, KU vos išnešė sveiką kailį
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) finalo link tvirtą žingsnį žengė daugkartiniai lygos ir Europos studentų čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai.Kaune
Žinomos LSKL pusfinalio poros: viena dalyvė pasiekė triumfą netikėtu rezultatu
Žinomos LSKL pusfinalio poros: viena dalyvė pasiekė triumfą netikėtu rezultatu
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate paaiškėjo pusfinalio poros: daugkartiniai lygos čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai susitiks su kita
"Atleto" gretose – RKL siautėjęs gynėjas; RKL: dramatiška VDU pergalė bei pasibaigusios LCC bėdos
"Atleto" gretose – RKL siautėjęs gynėjas; RKL: dramatiška VDU pergalė bei pasibaigusios LCC bėdos
Neseniai su Karoliu Babkausku atsisveikinęs Kauno r. „Atletas“ rado naują gynėją. Klubas oficialiai skelbia, kad prie komandos jungiasi Rokas Grėbliūnas.190 cm ūgio krepšininkas
RKL apžvalga: "Biržų" dominavimas ir pratęsimas Kuršėnuose
RKL apžvalga: "Biržų" dominavimas ir pratęsimas Kuršėnuose
Gruodžio 17 dieną Nostra.lt-RKL A divizione sužaistos penkerios varžybos. Kuršėnuose A diviziono galiūnui „Omega-Taurui“ teko gerokai paplušėti kovoje su vietiniais „Grafų
Išsklaidyti LSKL trivaldystę prireikė papildomų skaičiavimų
Išsklaidyti LSKL trivaldystę prireikė papildomų skaičiavimų
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate sužaistos dar dvejos rungtynės, po kurių paaiškėjo A grupės reguliaraus čempionato nugalėtojas. Susiklostė įtempta situacija,
LSKL: dvejus metus svajota pergalė ir šeimininkų dominavimas
LSKL: dvejus metus svajota pergalė ir šeimininkų dominavimas
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate šį pirmadienį pergales iškovojo visos namuose rungtyniavusios komandos – Klaipėdos universitetas (KU), Lietuvos sporto
LSKL čempionai Klaipėdoje iššvaistė didžiulę persvsarą ir nusileido 7 KU žaidėjams
LSKL čempionai Klaipėdoje iššvaistė didžiulę persvsarą ir nusileido 7 KU žaidėjams
Daugkartiniai Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai praranda savo veidą: Klaipėdoje išbarstė net 17 taškų
LSKL: kirtis čempionams, MRU pabudinęs šaltas dušas ir permainingos kovos
LSKL: kirtis čempionams, MRU pabudinęs šaltas dušas ir permainingos kovos
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) ketvirtajame ture buvo visko: ir lyderių suklupimų, ir karčių pamokų, ir kilimo iš duobės, ir triumfo akimirkų.MRU pamokė Vilniaus universitetąVieni
 Rimantas Cibauskas ir toliau vadovaus LSKL: prezidentu perrinktas vienbalsiai
Rimantas Cibauskas ir toliau vadovaus LSKL: prezidentu perrinktas vienbalsiai
Lietuvos studentų krepšinio lygai (LSKL) dar mažiausiai dvejus metus vadovaus klaipėdietis Rimantas Cibauskas. 59-erių krepšinio specialistas ketvirtadienį Klaipėdoje vykusioje LSKL
LSKL sezono starte – čempionų laimėtas trileris bei dviejų rinktinės strategų treniruojamos ekipos pralaimėjimas VU
LSKL sezono starte – čempionų laimėtas trileris bei dviejų rinktinės strategų treniruojamos ekipos pralaimėjimas VU
25-asis Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) sezonas startavo reto grožio trileriu Kaune. Centrinėse turo rungtynėse daugkartiniai lygos čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai
Europos universitetų žaidynėse – lietuviškas trijulių finalas ir auksas VDU krepšininkams
Europos universitetų žaidynėse – lietuviškas trijulių finalas ir auksas VDU krepšininkams
Lenkijos mieste Lodzėje vykstančiose V-se Europos universitetų žaidynėse į trijulių krepšinio finalą susirinkę žiūrovai pamatė lietuvišką finalą. Finale susitiko be pralaimėjimų
3×3 lygos etape Palangoje – pratęsimo pareikalavęs VDU triumfas
3×3 lygos etape Palangoje – pratęsimo pareikalavęs VDU triumfas
Sekmadienį Palangoje baigėsi Lietuvos 3×3 krepšinio lygos antrojo turo pirmasis etapas.Jame šįkart triumfavo VDU vyrukai, finale po pratęsimo 20:18 susitvarkę su „GP-Ramibele“
Sabonis tapo garbės daktaru
Sabonis tapo garbės daktaru (1)
Lietuvos sporto universiteto (LSU) senatas nutarė garbės daktaro vardą suteikti dviem visuomenėje žinomiems žmonėms – žymiam krepšininkui, buvusiam ilgamečiam Lietuvos krepšinio
Studentas Valančiūnas pasidalijo NBA sezono pamokomis bei vasaros planais
Studentas Valančiūnas pasidalijo NBA sezono pamokomis bei vasaros planais
Nors Jono Valančiūno atstovaujamą „Pelicans“ ekipą sezono pradžioje lydėjo pralaimėjimų giltinė, Naujojo Orleano klubas spėjo įšokti ne tik į įkrintamųjų, bet ir į atkrintamųjų
Pirmąjį Lietuvos 3x3 lygos etapą laimėjo LKL krepšininkų vedama VDU komanda
Pirmąjį Lietuvos 3x3 lygos etapą laimėjo LKL krepšininkų vedama VDU komanda
Sekmadienį VDU Botanikos sode Kaune praūžė pirmasis Lietuvos 3x3 lygos etapas, kuriame triumfavo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) krepšininkų traukiama VDU komanda.Nugalėtojų ekipą
"Žalgirio" jaunimui pristatyta išskirtinė VDU Sporto studijų programa (Motiejūno komentaras)
"Žalgirio" jaunimui pristatyta išskirtinė VDU Sporto studijų programa (Motiejūno komentaras)
Kauno „Žalgirio“ komandos jaunimui „Žalgirio“ arenoje Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos (VDU ŠA) docentė dr. Aušra Lisinskienė pristatė
LSKL bronza – Butauto auklėtinius nukovusiems KTU krepšininkams
LSKL bronza – Butauto auklėtinius nukovusiems KTU krepšininkams
Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) mažasis finalas pasižymėjo įnirtinga ir gražia kova, o pergalę 5 taškų skirtumu – 64:59 (14:20, 17:8, 16:11, 17:20) iš Lietuvos
"Žalgirio" dublerių atstovas atvedė VDU į finalą, KU į jį pateko be neptūniečių pagalbos
"Žalgirio" dublerių atstovas atvedė VDU į finalą, KU į jį pateko be neptūniečių pagalbos
Į Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) didįjį finalą prasibrovė 16-ąkart  lygos čempionai Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai ir daugkartiniai lygos prizininkai
Paulauskas: didžiausia šiuolaikinio gyvenimo bėda yra tingėjimo ekonomika (interviu)
Paulauskas: didžiausia šiuolaikinio gyvenimo bėda yra tingėjimo ekonomika (interviu)
Vienas žymiausių Lietuvos krepšinio specialistų, Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos profesorius ir dėstytojas Rūtenis Paulauskas neabejotinai yra įkvepiantis pavyzdys

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime