Naujienos kraunasi...

RKL: ukrainiečių palaikymas, silpni biržiečių nervai ir nenukarūnuotas blokų karalius

RKL: ukrainiečių palaikymas, silpni biržiečių nervai ir nenukarūnuotas blokų karalius
Nostra.lt-Regionų krepšinio lygoje (Nostra.lt-RKL) ši savaitė buvo ne tokia, kaip visos. Daugelyje lygos arenų skambėjo ir Ukrainos himnas, o klubų logotipai nusidažė mėlyna ir geltona spalvomis. Bene aiškiausiai savo poziciją išdėstė Radviliškio komandos sirgaliai „Pelkių seniai“, priminę, kur turėtų plaukti Rusijos laivas.

Nepaisant visko, čempionato kovose netrūko intrigos – Kaune į mūšį stojo sezono favoritai, nutrūko 18 iš eilės VDU pralaimėjimų serija, o Ignalinos „Vilkakalnio“ strategas pademonstravo ekstrasenso sugebėjimus.

Pergalę išsivežė svečiai

Centrinė turo dvikova vyko Ringauduose,  kur į akistatą stojo šio sezono favoritai – Kauno r. „Omega“ ir Vilniaus „Rivile“. Rungtynes po atkaklios kovos 93:80 laimėjo svečiai iš sostinės.

Rungtynės vyko kone analogiškai, kaip ir pirmajame šių komandų susitikime Vilniuje. Tąkart svečiai iš Kauno dominavo aikštelėje ir po dviejų kėlinių turėjo 19 taškų persvarą. Šįkart viskas vyko taip pat – svečiuose rungtyniavusi „Rivile“ dominavo aikštelėje ir po dviejų kėlinių pirmavo 50:31.

Taiklių tritaškių pagalba „Omegai“ pavyko stabilizuoti padėtį trečiojo kėlinio pradžioje, tačiau arčiau prie savęs vilniečiai šeimininkų neprisileido.

„Rivile“ su Aisčiu Pilausku aikštelėje dominavo puolime. Jie puikiai išnaudojo žaidimo du prieš du stiprybes, kai po tikslių perdavimų atakas sėkmingai užbaigdavo tiek iš toli, tiek iš arčiau pataikyti galintys Arvydas Šikšnius ir Justas Sinica.

A. Pilauskas buvo vienas naudingiausių savo komandoje – jis pelnė 16 taškų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 19 naudingumo balų. Naudingiau žaidė tik J. Sinica, pelnęs 18 taškų ir surinkęs 23 naudingumo balus.

„Omegą“ į priekį vedė Ernestas Serkevičius, surinkęs 22 taškus, 17 pridėjo Tomas Galeckas, 16 – Tadas Klimavičius.

Kauniečiams tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės. Jis smuktelėjo „Omegą“ iš pirmosios į ketvirtąją turnyrinės lentelės poziciją.

„Po dviejų kėlinukų turėjome 19 taškų persvarą, bet tą 19 taškų persvarą „Omega“ turėjo ir pirmose rungtynėse. Buvome pasiruošę, kad varžovai yra labai stipri ir pavojinga komanda, turinti daug gerų tritaškininkų. Ir matėme, kad trečią kėlinį mes pradėjome kažkiek vėluodami gynyboje ir „Omega“ pataikė tris svarbius tritaškius, o mes vietoje to, kad kažkur trečio kėlinio viduryje išsispręstume visus reikalus, žaidėme kaip lygus su lygiais iki paskutinių rungtynių minučių“, - po pergalės kalbėjo „Riviles“ strategas Tomas Purlys.

„Mums visai nesusiklostė rungtynių pradžia, taip jau nutinka antrose rungtynėse iš eilės. Analizuosime, kol kas negaliu net pasakyti, iš šono atrodė, kad nebuvome pasiruošę rungtynėms. Antroje pusėje atrodėme kiek geriau, bet neužtenka gerai žaisti 15 minučių. Prieš tai turėjome pergalių seriją, kuri galbūt kažkiek užliūliavo. Dabar pamatėme savo bėdas ir eisime jų taisyti“, – po rungtynių komentavo „Omegos“ vyriausiasis treneris Giedrius Kurtinaitis.

 

Silpni biržiečių nervai

Kauno rajono komandos pralaimėjimais ir toliau sėkmingai naudojasi „Jurbarko-Kario“ krepšininkai. Pastarieji laimėjo vieninteles žaistas šio savaitgalio rungtynes ir išsaugojo pirmąją turnyrinės lentelės poziciją.

Šįkart po „Jurbarko-Kario“ kojomis krito „Biržų-KKSC“ krepšininkai. Nemuno mieste vykusiose rungtynėse stipresni buvo šeimininkai – 94:77.

Jurbarkiečiai lemiamą smūgį varžovams sudavė dar pirmajame kėlinyje, kurį laimėjo 32:17.

„Biržų-KKSC“ vyrukams ir vėl sunkiai sekėsi tvardyti emocijas – komanda buvo nubausta net penkiomis techninėmis pražangomis, o rungtynes rūbinėje pabaigė Kipras Urbanavičius.

„Jurbarką-Karį“ į pergalė vedė Deividas Rinkūnas, surinkęs 27 taškus (4/5 trit.), 16 taškų ir 10 atkovotų kamuolių pridėjo Vytautas Šarakauskas.

„Biržų-KKSC“ gretose nesulaikomai žaidė Andrejus Tichonovas, surinkęs 29 taškus (5/5 dvit., 5/10 trit.).

Blokų karalius - nenukarūnuotas

Svarbią pergalę kovojant dėl patekimo į pirmąjį dvyliktuką pasiekė Ukmergės „Olimpas“. Šarūno Cipario auklėtiniai namuose 73:49 sutriuškino Kauno „LSU-Atletą“.

Šiose rungtynėse „Olimpo“ aukštaūgis Ignas Lukošius blokavo net 8 varžovų metimus, taip pagerindamas šio sezono blokuotų metimų rekordą. Įdomu tai, kad absoliutus lygos blokų rekordas priklauso tam pačiam I. Lukošiui, kuris 2016 m. gruodžio 18-ąją dieną gindamas Trakų „Tonyresort“ spalvas blokavo 10 Vilniaus „LEU-Safety Style“ žaidėjų metimų.

Ukmergės olimpiečiai buvo arti ir antrosios pergalės šį savaitgalį, tačiau penktadienio vakarą Naujojoje Akmenėje jie nusileido vietos „Patriots“ ekipai 76:78.

„Olimpas“ paskutinę trijų minučių atkarpą laimėjo 15:3 ir likus žaisti 7 sekundes turėjo minimalų deficitą, tačiau „Patriots“ pergalės iš rankų nepaleido.

Svarbius taškus prarado lyderių ketverte įsitvirtinti bandanti „Tauragės“ komanda. Tauragiškiai išvykoje 77:86 nusileido Kėdainių „SC-Ateitis“ komandai, kuri turnyrinėje lentelėje žengia 10-a.

Vos 7 krepšininkus rungtynėms registravusius kėdainiškius į pergalę tempė Laurynas Danielius, surinkęs 29 taškus, 20 pridėjo Vainius Steponavičius. „Tauragei“ 18 taškų surinko Martynas Šeputis.

Nutrūko 18 pralaimėjimų serija

Antrąją pergalę šiame sezone iškovojo Vytauto Didžiojo universiteto studentai. Jie A diviziono autsaiderių mūšyje 99:79 nugalėjo LCC Tarptautinio universiteto krepšininkus. Ši pergalė nutraukė 18-os iš eilės VDU pralaimėjimų seriją. Tuo tarpu LCC krepšininkams tai buvo 8 nesėkmė paeiliui.

VDU į pergalę vedė Justinas Ramanauskas, pelnęs 26 taškus ir surinkęs 36 naudingumo balus. LCC Tarptautinio universiteto gretose išsiskyrė Wamulundi Simiwinga, surinkęs 16 taškų.

A divizione pirmauja „Jurbarkas-Karys“ (20/4), antra žengia Vilniaus „Rivile“ (19/4), treti – „Tauragės“ (18/6) krepšininkai.

Sudrebintas „Kupiškio“ sostas

Per plauką nuo pirmojo pralaimėjimo buvo „Kupiškio“ krepšininkai. Šeštadienį Alytuje su vietos „SRC-Dzūkija“ rungtyniavę kupiškėnai ketvirtojo kėlinio viduryje turėjo 13 taškų deficitą, tačiau spurtavo 15:2 ir išplėšė pratęsimą. Jame vyko atkakli kova, tačiau savo pranašumą įrodė vienvaldžiai B grupės lyderiai, iškovoję pergalę 83:79.

„Kupiškiui“ 30 taškų pelnė Laurynas Jacevičius, eilinį dvigubą dublį su 18 taškų ir 10 atkovotų kamuolių surinko Giedrius Giedra.

„SRC-Dzūkijos“ gretose naudingiausiai žaidė Edgaras Švelginas, pelnęs 26 taškus ir atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus.

17 pergalę iš tiek pat galimų iškovoję „Kupiškio“ krepšininkai praktiškai užsitikrino pirmąją vietą grupėje.

Treneris žiūrėjo tarsi į vandenį

Artimiausi „Kupiškio“ persekiotojai, Ignalinos „Vilkakalnis“ penktadienį namuose 77:70 išvargo pergalę prieš Ukmergės SC krepšininkus.

„Vilkakalniui“ 19 taškų pelnė Dovydas Sakalninkas, 16 taškų ir 11 atkovotų kamuolių pridėjo Gytis Sutkus. Ukmergės komandoje naudingiausiai žaidė Tomas Petronis, pelnęs 12 taškų ir atkovojęs 13 kamuolių.

„Prieš rungtynes buvo pasakyta vaikams – jeigu užsivesite, pakris metimai, galima bus kovoti. Taip ir buvo, pataikėme daug gerų, net ir sudėtingų metimų. Gale kiek pritrūko jėgų, neturėjome ir kelių pagrindinių žaidėjų“, – po pralaimėjo teigė Ukmergės SC treneris Karolis Chadatavičius.

Šia pergale, panašu, „Vilkakalnio“ strategas Genadijus Kuliominas sužavėtas nebuvo – po rungtynių jis turėjo nemažai priekaištų savo auklėtiniams. „Čia jau ne pirmos ir greičiausiai ne paskutinės rungtynės, kai mes nesusikaupiam. Pirmas rungtynes prieš Ukmergės SC mes irgi vos ištraukėme, nes pradėjome geriau gintis. Prieš rungtynes kalbėjome, kad turime susikaupti, jog neperkeltume kovos į ketvirtąjį kėlinį. Aš tikrai nesuprantu, kas yra mano žaidėjams – gal jie nesugeba susikaupti? Mes kada nors tokias rungtynes tikrai gausim, ir tai bus skaudu“, - kalbėjo treneris.

G. Kuliominas žiūrėjo tarsi į vandenį. Jau kitą dieną „Vilkakalnio“ Anykščiuose laukė tikras pragaras, iš kurio sveiki išlipo aikštelės šeimininkai. „Elmis“ iškovojo pergalę 84:60 ir išrašė trečiąją nesėkmę Ignalinos komandai.

„Elmis“ dominavo pirmajame ir ketvirtajame kėliniuose, juos atitinkamai laimėdami 25:7 ir 32:17.

Šeimininkų gretose apie savo taiklią rankelę priminė Tautvydas Jodelis, pelnęs 26 taškus ir realizuodamas 6 tritaškius iš 10-ies.  Anykštėnai iš toli atakavo net 43 kartus ir viso realizavo 15 metimų (34,5 proc.)

„Vilkakalniui“ 18 taškų pelnė D. Sakalninkas.

Taškų lenktynės Šiauliuose

Tikros taškų lenktynės vyko Šiauliuose, kur vietos Šiaulių KA „Saulė-SG“ 105:103 įveikė Kuršėnų SM „Grafų Furniture“.

Šiauliečiams pergalę išplėšė taiklūs Jokūbo Stropaus baudų metimai.

Šiaulių KA „Saulė-SG“ gretose naudingiausiai žaidė Titas Pažarauskas, pelnęs 27 taškus (9/10 dvit.) ir atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus. Jo kraityje – 33 naudingumo balai.

Kuršėnų ekipoje išsiskyrė Aurelijus Jančenko, pelnęs 30 taškų (8/9 dvit., 8/9 baud.), atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 35 naudingumo balus.

Antrojoje B grupės vietoje žygiuojantys kuršėniškiai gerokai apsunkino savo šansus iš sosto išversti Radviliškio krepšininkus – likus žaisti ketverias rungtynes iki reguliariojo sezono pabaigos, komandas skiria jau du pralaimėjimai.

B diviziono A grupėje pirmąją poziciją išlaiko Radviliškio „Radviliškis-ŠSPC“ (16/2), antra žengia „Grafų Furniture“ (14/4), trečia – „Žalgiris-3“ (12/4) komanda.

B grupėje pirmauja „Kupiškis“ (17/0), antra žengia „Vilkakalnio“ (16/3) ekipa, trečia – Anykščių KKSC „Elmis“ (14/5) komanda.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
"Ryto" jaunimo programa turi naują vadovą
"Ryto" jaunimo programa turi naują vadovą
Sostinėje – atsinaujinimas: „Ryto“ jaunimo programa turi naują vadovą. Šias pareigas pastaruosius metus užėmusį Mindaugą Noreiką keičia Matas Urbonas.Dvejus pastaruosius
Kariaudamas prieš okupantus žuvo Ukrainos 3X3 krepšininkas
Kariaudamas prieš okupantus žuvo Ukrainos 3X3 krepšininkas
Rusijos sukeltas karas Ukrainoje tęsiasi jau ilgiau nei pusantrų metų ir su savimi nešasi vis daugiau gyvybių, rašo Krepšinis.lt.Rugsėjo 15 dieną, Ukrainos gatvės krepšinio
"Žalgiris" suformavo jaunimo komandų trenerių štabus
"Žalgiris" suformavo jaunimo komandų trenerių štabus
Kauno „Žalgirio“ dubleriai pradėjo pasirengimą artėjančiam sezonui. „Žalgiris-2“ ir „Žalgiris-3“ ekipų krepšininkai šiuo metu pluša fizinio
Olimpinis atrankos turnyras: Kullamae neišgelbėjo estų, ukrainiečiams prireikė pratęsimo
Olimpinis atrankos turnyras: Kullamae neišgelbėjo estų, ukrainiečiams prireikė pratęsimo
Šeštadienį prasidėjo atrankos į Paryžiaus olimpiados krepšinio turnyrą atrankos varžybos.A grupėje Estijos nacionalinė komanda išvykoje po atkaklios kovos 74:77 (23:23,
Sirtautas jaunesnysis iš "Žalgirio" sistemos keliasi į NCAA
Sirtautas jaunesnysis iš "Žalgirio" sistemos keliasi į NCAA
Garsiojo buvusio žalgiriečio, o dabar trenerio Dariaus Sirtauto sūnus keliasi už atlanto ir jėgas išbandys NCAA čempionate.Kauno "Žalgirio" sistemoje tobulėjęs jaunuolis studijuos
Skandalas Eurolygoje: Ukrainos teisėjas teigia, kad už pagalbą rusams jam siūlyta 10 tūkst. eurų
Skandalas Eurolygoje: Ukrainos teisėjas teigia, kad už pagalbą rusams jam siūlyta 10 tūkst. eurų
Ukrainos krepšinio teisėjas Mykola Ambrosovas teigia, kad prieš dvejus metus bandyta jį papirkti Europos taurės finalo metu. Eurolyga nedelsdama pranešė, kad imasi tirti šio
Tauragėje duotas startas LKL reikalavimus atitinkančios arenos statybai
Tauragėje duotas startas LKL reikalavimus atitinkančios arenos statybai
Naujos sporto ir kultūros renginių vietos atsiradimui Tauragėje duotas startas – pasirašyta statybų sutartis su konkursą laimėjusia įmone. Darbus pradėti planuojama jau šiais
Aiški Lietuvos rinktinės sudėtis mačui su Ukraina
Aiški Lietuvos rinktinės sudėtis mačui su Ukraina
Pasiruošimą pasaulio krepšinio čempionatui tęsianti Lietuvos vyrų rinktinė šeštadienį sužais pirmas kontrolines rungtynes. Jau aišku, kuriuos dvyliką krepšininkų
Ukrainos rinktinės treneris akcentavo greitus ir tinkamus sprendimus puolime (sudėtis)
Ukrainos rinktinės treneris akcentavo greitus ir tinkamus sprendimus puolime (sudėtis)
Pirmos šią vasarą Kazio Maksvyčio vadovaujamos Lietuvos vyrų rinktinės rungtynės vyks Panevėžyje. „Kalnapilio” arenoje liepos 29 d. lietuvių laukia dvikova su Ukrainos rinktine.Tai
Aukcione Ukrainai – "Ryto" čempionų žiedas
Aukcione Ukrainai – "Ryto" čempionų žiedas
Buvęs Vilniaus „Ryto“ žaidėjas Simas Buterlevičius skelbia aukcioną, kuriame galima įsigyti 2009–2010 m. sezone iškovotą vardinį Lietuvos čempionų žiedą. Už šį
Iš sporto salės – į poligoną: RKL čempionai krepšinį derina su tarnyba Lietuvos kariuomenėje
Iš sporto salės – į poligoną: RKL čempionai krepšinį derina su tarnyba Lietuvos kariuomenėje
Lietuvos krepšinio istorija – neatsiejama nuo Lietuvos kariuomenės. Būtent kariai pirmieji šalyje pradėjo užsiimti šia sporto šaka dar 1920 metais. Praėjus šimtmečiui,
Trečios Lietuvos lygos čempionu tapęs Delininkaitis įsirašė į šalies krepšinio istoriją
Trečios Lietuvos lygos čempionu tapęs Delininkaitis įsirašė į šalies krepšinio istoriją
Nostra.lt-RKL A diviziono didžiajame finale Jurbarko „Jurbarkas-Karys“ rezultatu 78:73 (22:19, 24:15, 9:17, 23:22) nugalėjo Kauno r. „Omega-Taurą“ ir tapo Regionų krepšinio
Paaiškėjo RKL aštuntfinalio poros
Paaiškėjo RKL aštuntfinalio poros
Savaitgalį buvo sužaistos paskutiniosios Nostra.lt-RKL A diviziono reguliariojo sezono rungtynės, kuriose paaiškėjo visi 2022-2023 m. sezono atkrintamųjų etapo dalyviai. Dėl paskutinio bilieto
Bagatskis nebetreniruos Ukrainos krepšinio rinktinės
Bagatskis nebetreniruos Ukrainos krepšinio rinktinės
Ukrainos krepšinio federacija nepratęsė sutarties su 55-erių metų treneriu iš Latvijos Ainaru Bagatskiu, rašo Krepšinis.lt.Kaip skelbia Latvijos žiniasklaida, A. Bagatskis
Lietuvos grupėje paaiškėjo paskutinio bilieto savininkai; atrankoje lieka vienas nežinomasis
Lietuvos grupėje paaiškėjo paskutinio bilieto savininkai; atrankoje lieka vienas nežinomasis
Sekmadienį paaiškėjo dar vieni 2023 metų FIBA pasaulio krepšinio čempionato dalyviai. K grupėje, kurioje varžėsi ir Lietuva, paskutinį kelialapį pagriebė Juodkalnijos (7-5) krepšininkai,
"Atleto" gretose – RKL siautėjęs gynėjas; RKL: dramatiška VDU pergalė bei pasibaigusios LCC bėdos
"Atleto" gretose – RKL siautėjęs gynėjas; RKL: dramatiška VDU pergalė bei pasibaigusios LCC bėdos
Neseniai su Karoliu Babkausku atsisveikinęs Kauno r. „Atletas“ rado naują gynėją. Klubas oficialiai skelbia, kad prie komandos jungiasi Rokas Grėbliūnas.190 cm ūgio krepšininkas
Paskutinėse Europos čempionato atrankos rungtynėse pralaimėta Ukrainai
Paskutinėse Europos čempionato atrankos rungtynėse pralaimėta Ukrainai
Lietuvos moterų rinktinė (3-3) lemiamose Europos čempionato atrankos rungtynėse 65:71 (12:21, 30:19, 8:23, 15:8) nusileido Ukrainai (4-2), B grupėje liko trečioje vietoje ir nepateko į Senojo
RKL apžvalga: įspūdingą raseiniškių seriją bei klibantis jurbarkiškių sostas
RKL apžvalga: įspūdingą raseiniškių seriją bei klibantis jurbarkiškių sostas
Vasario 3 dieną Nostra.lt-RKL A divizione sužaistos penkerios varžybos. „Jurbarkas-Karys“ patyrė trečiąjį pralaimėjimą, „Raseiniai“ pridėjo devintą pergalę prie įspūdingos
"Šiaulių" gretose – RKL siautėjęs gynėjas (Sireikos komentaras)
"Šiaulių" gretose – RKL siautėjęs gynėjas (Sireikos komentaras)
Į pagrindinę „Šiaulių“ krepšinio klubo vyrų komandos sudėtį įtraukiamas 18-metis gynėjas Jokūbas Stropus.197 cm ūgio plungiškis rungtyniauja Regionų krepšinio
RKL apžvalga: žalgiriečiams pritrūko vieno metimo, "Olimpas" po trijų pratęsimų įveikė "Biržus"
RKL apžvalga: žalgiriečiams pritrūko vieno metimo, "Olimpas" po trijų pratęsimų įveikė "Biržus"
Sausio 28 dieną Nostra.lt-RKL A divizione buvo sužaistos šešerios rungtynės. Daugelyje jų netrūko intrigos: „Grafų Furniture“ komanda minimaliu skirtumu įveikė „Žalgirio“
"Prometey" įteikė 350 tūkst. eurų vertės dovaną Ukrainos kariuomenei
"Prometey" įteikė 350 tūkst. eurų vertės dovaną Ukrainos kariuomenei
Vienas pajėgiausių Ukrainos krepšinio klubų, Europos taurės varžybose rungtyniaujantis Slobožanskės „Prometey“, savo šalies kariuomenei įteikė įspūdingą dovaną –
"Jurbarkas-Karys" – užtikrintas lyderis - RKL A diviziono apžvalga
"Jurbarkas-Karys" – užtikrintas lyderis - RKL A diviziono apžvalga
Sausio 21 dieną Nostra.lt-RKL A divizione 14 ekipų susirungė 7-eriose varžybose. Diviziono lyderių dvikovą laimėjo jurbarkiečiai, „Omega-Tauras“ palaužė „Biržus“, o du
Devynių šalių krepšinio federacijos: diskusijos dėl Rusijos ir Baltarusijos grįžimo į sportą akivaizdžiai ankstyvos
Devynių šalių krepšinio federacijos: diskusijos dėl Rusijos ir Baltarusijos grįžimo į sportą akivaizdžiai ankstyvos
Šiaurės ir Baltijos šalių bei Lenkijos krepšinio federacijos oficialiu raštu kreipėsi į Tarptautinį olimpinį komitetą ir Tarptautinę krepšinio federaciją dėl
Prieš būsimą Eurolygos dvikovą Jasikevičius kalbėjo ir apie karą, ir apie finalo ketvertą Kaune
Prieš būsimą Eurolygos dvikovą Jasikevičius kalbėjo ir apie karą, ir apie finalo ketvertą Kaune
Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (10-4) penktadienį Eurolygos dvikovoje išvykoje susigrums su „Valencia“ (6-8) krepšininkais. Duodamas interviu
RKL apžvalga: "Biržų" dominavimas ir pratęsimas Kuršėnuose
RKL apžvalga: "Biržų" dominavimas ir pratęsimas Kuršėnuose
Gruodžio 17 dieną Nostra.lt-RKL A divizione sužaistos penkerios varžybos. Kuršėnuose A diviziono galiūnui „Omega-Taurui“ teko gerokai paplušėti kovoje su vietiniais „Grafų
RKL apžvalga: paskutinių sekundžių trileris Prienuose bei atkakli kauniečių ir klaipėdiečių dvikova
RKL apžvalga: paskutinių sekundžių trileris Prienuose bei atkakli kauniečių ir klaipėdiečių dvikova
Gruodžio 10 dieną Nostra.lt-RKL A divizione sužaistos šešerios rungtynės. Įtraukianti dvikova Prienuose baigėsi KTU pergale, „Omega-Tauras“ turėjo rimtai paprakaituoti
Vasiliauskas oficialiai prisijungė prie istorinio Ukrainos klubo
Vasiliauskas oficialiai prisijungė prie istorinio Ukrainos klubo
Buvęs Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas karjerą tęs Kijevo „Budivelnik“ klube, kuris dėl karo Ukrainoje laikinai įsikūrė Italijos sostinėje Romoje, rašo
"Wolves" atstovai Ukrainoje: remti Ukrainą kare su okupantais – mūsų pareiga
"Wolves" atstovai Ukrainoje: remti Ukrainą kare su okupantais – mūsų pareiga
„Wolves“ klubo ambasadorius Sergejus Maslobojevas ir fanų įsitraukimo projektų vadovas Pavelas Kovtunec savaitę laiko praleido karo niokojamoje Ukrainoje, kurioje susitiko su šalies

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime