Naujienos kraunasi...

Sunku patikėti: Valančiūnas išstūmė Jasikevičių iš lietuviškų NBA rekordų knygos (visi lietuvių rekordai)

Autorius: Krepšinis.lt.


Jonas Valančiūnas nepanoro ankstyvų atostogų ir, sužaidęs karjeros mačą, ant savo pečių ištempė Memfio „Grizlius“ į papildomą seriją dėl aštuntos Vakarų konferencijos vietos.

Kosminį krepšinį JV nutarė pademonstruoti ne prieš bet ką, o prieš absoliučius NBA reguliariojo sezono nugalėtojus Milvokio „Bucks“.

Su 26 taškais, 19 atkovotų kamuolių ir 12 rezultatyvių perdavimų lietuvis užfiksavo pirmą trigubą dublį per savo jau aštuonerius metus, t. y. iš viso 602 rungtynes, besitęsiančią karjerą.

Jei skaičiuotume Europos krepšiniui priimtu metodu, Jonas istorinį vakarą surinko apie 50 naudingumo balų. Ir visa tai – praėjus vos porai mačų nuo nulinio pasirodymo prieš buvusią savo komandą Toronto „Raptors“.

Nenuostabu, kad po tokio žadą atimančio šou komandos draugai lietuviui atidavė rungtynių kamuolį.

„Pasiliksiu šį suvenyrą ir rodysiu savo vaikams, kad matytų, ką nuveikė tėtis“, – juokėsi J. Valančiūnas.

O vaikams pamatyti ne tik kamuolį, bet ir susitikimo vaizdo įrašą bus tikrai neprošal: įsimintiną vakarą Jonas savo asmeninį rezultatyvių perdavimų rekordą pagerino daugiau nei dvigubai: iki šiol NBA arenose daugiausiai jis buvo atlikęs viso labo 5 rezultatyvius perdavimus, o dabar šią kartelę pakėlė net iki 12.

To užteko, kad J. Valančiūnas savo pavardę įrašytų ir dar į vieną lietuviškų rekorų knygos puslapį: 12 kartų sėkmingai asistavęs savo bendraklubiams JV pagerino Šarūnui Jasikevičiui kartu su Domantu Saboniu priklausiusį pasiekimą (abu – po 11). Tai, ko gero, pats netikėčiausias rekordas, kurio autoriumi dabar pelnytai gali vadintis Lietuvos rinktinės centras.

Šia proga portalas Krepšinis.lt primena visus svarbiausius galiojančius NBA lietuvių rekordus.

Pagrindiniai NBA lietuvių rekordai ir antirekordai, gyvuojantys iki šių dienų:

Daugiausia taškų per rungtynes: Linas Kleiza – 41. Tai – rekordas, kurį pagerinti bus nelengva. Praėjus vos dviem savaitėms nuo 23-iojo gimtadienio, 2008 m. sausio 17 d., L. Kleiza tiesiog siautėjo Denveryje, kur per 41 min. 40 sek. pelnė 41 tašką (9/13 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai, 11/14 baudos) ir atvedė „Nuggets“ į pergalę 120:109 prieš Jutos „Jazz“.

Lietuvio tose rungtynėse nepajėgė pristabdyti net gynybos specialistu laikomas rusas Andrejus Kirilenka, o L. Kleiza tokiu savo pasirodymu nustelbė net „Nuggets“ superžvaigždes Alleną Iversoną (28 tšk.) ir Carmelo Anthony (23 tšk.).

„Pelniau 40 taškų didžiausioje scenoje, kurioje tik galiu būti. Tai neabejotinai išskirtinis vakaras. Atsiminsiu jį visą likusį savo gyvenimą“, – po istorinio šou sakė LK, kuriam pritrūko tik dviejų taškų iki to, kad pateisintų savo numerį (Denveryje jis žaidė 43-iu – Krepšinis.lt).

Vien per antrą kėlinį jis surinko 20 taškų, o per pirmą rungtynių pusę – 27. Ketvirtame kėlinyje L. Klezai sumetus baudas ir pasiekus 41 tašką Denverio arena lietuvį pasveikino garsiomis ovacijomis.

Daugiausia taškų per kėlinį: Linas Kleiza – 20.

Daugiausia taškų per pusę rungtynių: Linas Kleiza – 27.

Daugiausia pataikyta baudų per rungtynes: Žydrūnas Ilgauskas – 17/19. (Antra vieta: Jonas Valančiūnas – 16/18). 2005 m. vasario 23 d. Ž. Ilgauskas į Čikagos „Bulls“ krepšį metė net 19 baudų, iš viso pelnė 33 taškus (8/12 dvitaškiai, 17/19 baudos) ir padėjo „Cavaliers“ švęsti pergalę 100:91. Šiame mače kukliau pasirodė net LeBronas Jamesas, kurio sąskaitoje – 27 taškai.

Daugiausia pataikyta dvitaškių per rungtynes: Žydrūnas Ilgauskas – 15/28. 2003 m. sausio 21 d. rungtynėse Ž. Ilgauskas metė net 28 dvitaškius, surinko 35 taškus (15/28 dvitaškiai, 5/9 baudos), tačiau „Cavaliers“ namuose 94:103 nusileido Tracy McGrady, kuris taip pelnė 35 taškus, vedamai Orlando „Magic“ komandai.

Daugiausia pataikyta tritaškių per rungtynes: Šarūnas Jasikevičius – 5/6. Nuo atsarginių žaidėjų suolo pakilęs Š. Jasikevičius 2005 m. lapkričio 24 d. Indianapolio „Fieldhouse“ arenoje surengė tritaškių šou ir per 20 min. pataikė 5 tolimus šūvius iš 6-ių, dar pridėjo vieną dvitaškį bei su 17 taškų šeimininkų gretose nusileido tik Mettai World Peace'ui (21 tšk.), o „Pacers“ 98:76 sutriuškino „Cavaliers“, kuriems geras Šaro bičiulis Ž. Ilgauskas tesukrapštė vos 4, o L. Jamesas – tik 19 taškų (6/20 metimai, 6 klaidos).

Neįtikėtina, tačiau lygiai po metų, 2006 m. lapkričio 24 d., „Pacers“ ir vėl susitiko su „Cavaliers“, o Š. Jasikevičius dar kartą driokstelėjo: per 29 min. įmetė 15 taškų (4/8 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai, 1/2 bauda) ir inicijavo šeimininkų spurtą bei pergalę 97:87, nors pirmoje pusėje „Pacers“ atsiliko ir 22:38, ir 31:47. „Big Z“, beje, vėl tepelnė 2 taškus, o L. Jamesas – 30.

Linas Kleiza – 5/11. 2012 m. gruodžio 14 d. J. Valančiūnas sužaidė vieną nykiausių savo mačų (0/3 dvitaškiai, 1/4 bauda), bet „Raptors“ klubu vedliu tapo L. Kleiza, kuris terorizavo Vince'ą Carterį, smeigė 5 tritaškius iš 11, pelnė 20 taškų ir paklojo pamatus pergalei 95:74 prieš Dalaso „Mavericks“.

Daugiausia žaista minučių per rungtynes: Arvydas Sabonis – 50. Keturi kėliniai ir keturi pratęsimai – tiek likus maždaug mėnesiui iki jo 33-iojo gimtadienio teko žaisti A. Saboniui 1997-ųjų lapkričio 14 d. Ir Sabas žaidė įspūdingai: pelnė 31 tašką (8/13 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai, 9/13 baudos), atkovojo 10 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir net pats išgelbėjo Portlando „Trail Blazers“ pačioje pagrindinio laiko pabaigoje, kai po Rasheedo Wallace'o perdavimo iš už galinės linijos per visą aikštę fantastišku tritaškiu su sirena išplėšė pratęsimą – 99:99.

Paskui buvo antras, trečias, ketvirtas, jo pradžioje A. Sabonis užsidirbo šeštą pražangą ir buvo priverstas palikti aikštę, o be Sabo likę „Blazers“ galiausiai pralaimėjo 139:140.

Beje, daugiausiai pratęsimų per visą istoriją pareikalavusios NBA rungtynės buvo žaidžiamos 1951 m. Tuomet po 78 minučių gryno žaidimo laiko ir šešių pratęsimų Indianapolio „Olympians“ 75:73 palaužė Ročesterio „Royals“ vyrus.

Daugiausia atkovotų kamuolių: Jonas Valančiūnas – 25. Vienose paskutinių rungtynių prieš pandemiją (2020 m. vasario 28 d.) JV nusiėmė net 25 kamuolius, bet pats puolime nesužibėjo (4/14 metimai iš žaidimo, 13 taškų), o „Grizliai“ apmaudžiai nusileido Sakramento „Kings“ – 101:104.

Daugiausia atkovotų kamuolių puolime: Žydrūnas Ilgauskas – 12.

Daugiausia atkovotų kamuolių gynyboje: Jonas Valančiūnas – 23.

Daugiausia atlikta rezultatyvių perdavimų: Jonas Valančiūnas – 12.

Antra vieta: Šarūnas Jasikevičius ir Domantas Sabonis – 11. Vos du sezonus NBA praleidęs Š. Jasikevičius sugebėjo užfiksuoti dvigubą dublį ir per mačą atlikti daugiausiai iš visų lietuvių (iki tol) rezultatyvių perdavimų. 2006 m. kovo 1 d. Šaras Vašingtone per 39 min. atliko 11 rezultatyvių perdavimų, pats įmetė 14 taškų (3/6 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 2/2 baudos) ir padėjo Indianos „Pacers“ ekipai 99:93 nugalėti „Wizards“.

Daugiausia perimta kamuolių: Šarūnas Marčiulionis – 6.

Daugiausia blokuotų varžovų metimų: Žydrūnas Ilgauskas ir Jonas Valančiūnas – po 7.

Daugiausia padaryta klaidų: Žydrūnas Ilgauskas – 11. Tai įvyko 2002 m. gruodžio 14 d. Ž. Ilgauskas tą vakarą aikštelėje darė viską ir gal net kiek persistengė: per 35 min. – 29 taškai, 8 atk. kam., 7 blokai ir 11 klaidų ir buvo rezultatyviausias, o Klivlando „Cavaliers“ 112:104 įveikė Denverio „Nuggets“ ekipą.

Greičiausias dvigubas dublis: Arvydas Sabonis – 12 taškų ir 11 atkovotų kamuolių per pirmą ketvirtį! Vieną geriausių ir įsimintiniausių karjeros mačų apskritai Sabas sužaidė 1998 m. vasario 25 d. Čikagos „United Center“ arenoje. A. Sabonis lygos legendos Michaelo Jordano ir kitų penkiskart NBA čempionų akivaizdoje siautėti pradėjo nuo pat pirmų minučių ir jau per pirmą ketvirtį surinko dvigubą dublį – 12 taškų ir 11 atkovotų kamuolių, o „Blazers buvo priekyje 25:21.

Tačiau ties tuo Sabas nesustojo: jis iš viso pelnė 21 tašką, sugriebė 20 atšokusių kamuolių ir pirmą sykį karjeroje užfiksavo dukart dvigubą dublį, o lemiamu metu būtent jo taiklūs metimai per varžovų rankas bei svarbūs atkovoti kamuoliai ir nulėmė šokiruojančią „Blazers“ pergalę 106:101. Tai buvo tik trečia „Bulių“, vėliau apgynusių NBA čempionų vardus, nesėkmė tą sezoną savo aikštėje (reguliarųjį sezoną baigė 37/4).

„Jie pataikė lemiamus metimus. Kai kurie jų buvo netikėti, bet jie juos įmetė“, – teliko ištarti Philui Jacksonui konstatuojant Sabo nukaltą „Blazers“ pergalę. M. Jordanas su 33 taškais (9/26 metimai) liko nieko nepešęs.

Tuo metu pats A. Sabonis dar tą patį vakarą įvertino istorinę ir ilgaamžę šios pergalės reikšmę bei vertę.

„Ši pergalė mums labai svarbi, ypač todėl, kad ji – prieš Čikagą, kuri yra tokia gera komanda. Tiek man, tiek mano vaikams net ir prabėgus daugeliui metų bus labai svarbu ir smagu žinoti, kad mes juos įveikėme“, – džiaugėsi A. Sabonis.

Tiesa, po šios pergalės „Blazers“ turbūt surengė itin linksmą vakarėlį, nes kitame mače Indianoje jie buvo sutriuškinti net 59:124 ir tapo visų laikų NBA antirekordininkais – daugiau nei dvigubai lygoje jie yra pralaimėję vieninteliai per visą istoriją. Sabas finišavo su 7 taškais ir 7 atk. kam.

Trigubo dublio autoriai: Domantas Sabonis – 4 kartus, Jonas Valančiūnas – 1 kartą.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Šaro kariauna neturėjo vargo Turkijoje
Šaro kariauna neturėjo vargo Turkijoje
Triuškinančią pergalę Turkijos pirmenybėse iškovojo bei į pirmą turnyro lentelės vietą grįžo Stambulo "Fenerbahče" (21-3).Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Paskutiniame kėlinyje atitrūkęs "Žalgiris" iš Šiaulių išsivežė triuškinančią pergalę
Kauno „Žalgiris“ (20-2) turėjo pavargti, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečiąkart nugalėjo „Šiaulių“ (5-17) ekipą.Andrea Trinchieri
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
"Žalgiris" Dubajuje jau iškovojo vieną trofėjų – dėjimų konkurse triumfavo prancūzas
Prieš Dubajuje vykstančio Eurolygos jaunimo (U 18) turnyro finalą, kuriame Kauno "Žalgiris" susitinka su Ulmo "Ratiopharm", kauniečiau jau spėjo iškovoti trofėjų.Talentų
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Suspenduotas teisėjas Vilius pateikė apeliaciją LKL drausmės komisijai
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Wembanyamą tenkintų tik olimpinis auksas
Wembanyamą tenkintų tik olimpinis auksas
Victoras Wembanyama dar nėra dalyvavęs nė viename didžiajame krepšinio turnyre, bet (o gal – dėl to) pačiame svarbiausiame iš jų jau kelia savo komandai nekuklius tikslus, rašo

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime