Naujienos kraunasi...

Svajonė - kad "Nevėžis" taptų kietasprandžių ir kietakakčių komanda (interviu)

Autorius: Justina Šveikytė, "Rinkos aikštė".
Svajonė - kad "Nevėžis" taptų kietasprandžių ir kietakakčių komanda (interviu)
Praėjusią savaitę Kėdainių „Nevėžis“ užbaigė savo pasirodymą 24-ajame „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate. Devintąją vietą užėmę kėdainiečiai su 7 pergalėmis ir 29 nesėkmėmis į atkrintamąsias varžybas neprasimušė.

„Prieš prasidedant sezonui, išsikėlėme tikslą pakliūti į stipriausių lygos komandų aštuonetuką. Išlaikyti vietą LKL‘e, tarkime, buvo daugiau mūsų „Tikslas B“. Atkrintamosiose nežaidžiame, todėl tikslas – neįgyvendintas“, – po paskutiniojo sezono mačo, vykusio ne kur kitur, o Kėdainių arenoje, konstatavo vyriausiasis Kėdainių „Nevėžio“ treneris Paulius JUODIS (38).

Devintajai vietai – objektyvios priežastys

– Ar jus asmeniškai labai nuvylė tai, kad nepavyko įgyvendinti klubo vadovų sezono pradžioje kelto tikslo prasibrauti į atkrintamąsias? – „Rinkos aikštė“ paklausė P. Juodžio.

– Kadangi nebuvo įvykdyti komandos vadovų keliami reikalavimai, sezono teigiamai vertinti negaliu.

Nevertinčiau sezono ir neigiamai. Pirmas dalykas, reikia pasižiūrėti, kokia yra komanda ir kurioje vietoje esame. Nenorėčiau pernelyg gilintis į finansinius dalykus, bet finansai krepšinyje labai svarbu – už atitinkamą kainą tu gali nusipirkti atitinkamo lygio žaidėją.

Kai lygiagrečiai pastatai visas dešimt Lietuvos krepšinio lygos komandų, tuomet matai, kad realiai, pagal savo sudėtį „Nevėžis“ ir turėtų būti aštuntas–devintas. O gal netgi ir dešimtas, kadangi Šiaulių suburta komanda nuo mūsų absoliučiai nesiskyrė. Stengėmės kovoti kiekvienose rungtynėse, daug jų mums nepasisekė, bet yra objektyvių priežasčių, kodėl taip nutiko.

– Kokios gi tos priežastys, treneri?

– Galbūt padariau klaidą komplektuodamas komandą. Tikėjausi, kad sezoną ištempsime su septyniais–aštuoniais pagrindiniais žaidėjais, o likę šiek tiek pagelbės. Šitoje vietoje išties buvau neteisus.

Visiškai sukomplektuota komanda yra dvylika žaidėjų. Nekalbu apie vedančias lygos komandas – Kauno „Žalgirį“ ar Vilniaus „Lietuvos rytą“, kurios turi keturiolika krepšininkų, gali sau leisti kai kurių neregistruoti į vienas ar kitas rungtynes. Mes jų turėjome dešimt. Du iš jų – Antanas Bertašius ir Arminas Kelmelis dar nėra pribrendę LKL kovoms.

Taigi, žaidėme su aštuoniais žaidėjais. Kuriam nors gavus traumą, liekame septyniese. Pasibaigus naujų žaidėjų registracijos laikui, traumas patyrė visi keturi mūsų legionieriai. Treniruotėse sportavo šeši krepšininkai.

Prieš porą mėnesių prisijungęs Daiquanas Walkeris taip ir neatrado savęs mūsų komandoje. Tai nėra lengvas ir greitas procesas, su laiku turi ateiti pripratimas prie komandos draugų, europietiškos krepšinio sistemos.

Tad sužaisti penkiasdešimt LKL ir Baltijos krepšinio lygos rungtynių per sezoną lygiaverčiai su pajėgiomis komandomis yra labai sunku.

Trūko lygiaverčių keitimų starto penketo žaidėjams

– Dar sezono metu minėjote, kad didelė komandos bėda yra toji, jog ant atsarginių žaidėjų suolo sėdus startinio penketo krepšininkams, jiems tiesiog neatsirasdavo lygiaverčio pakaitalo. Starto penketo nariams už pasiaukojimą medalių kabinti nereikėtų?

(šypteli) Iš dalies, gal ir taip. Vienaip ar kitaip, viso sezono metu, ypatingai – kai prasidėjo pralaimėjimų serija, stengiausi į komandą įnešti kaip įmanoma mažiau negatyvumo, į viską žvelgti per pozityvumo prizmę, kadangi žaidėjui įdavus daugiau negatyvo gali jį dar labiau sugniuždyti. Ieškodavau kompromiso, sakydamas, kad galbūt šitoje situacijoje reikėjo pasielgti kaip nors kitaip.

– Be komplektacijos, treneri, ką dar būtumėte daręs kitaip, jeigu galėtumėte atsukti laiką atgal, į rudens pradžią?

– Aš pats savęs to klausiu. Bazinius dalykus daryčiau taip pat. Vis tik turiu savo supratimą apie krepšinį, savitą šio žaidimo filosofiją. Mums, ko gero, reikėtų fizinio pasirengimo trenerio, ką turi praktiškai visos lygoje rungtyniaujančios komandos. Sezonas išvargino, po naujųjų metų sušlubavome su fiziniu pasirengimu.

Aikštėje – kovoti ir mirti

– Pauliau, kaip manote, ar kėdainiečiai nusivylę devintąja „Nevėžio“ vieta?

– Tikiu, kad ne. Neturėtų būti nusivylę. Juk kiekvieną kartą išėję į aikštelę mes kovėmės. Buvo tokių mačų, kuriuos pralaimėjome vos keliais taškais. Kažkur nepasisekė, kažkur žaidėjams patirties pritrūko su šaltais nervais ar racionaliais sprendimais rungtynių gale. Pritrūko žaidėjų rotacijos. Gal kai kada ir mano emocionalus elgesys patvirtina, kad atiduodu visą save tiek treniruotėse, tiek rungtynėse, kiek galima labiau stengiuosi ir žaidėjus tuo užkrėsti, kad jie eitų „kovoti ir mirti“ aikštelėje.

– Ar jūsų auklėtiniai taip ir eidavo – „kovoti ir mirti“ ant parketo kiekvienose rungtynėse?

– Vieni – ėjo, kiti galbūt rungtyniavo šiek tiek prisitaupydami. Analizuodamas mūsų sužaistas rungtynes, žaidėjams konkrečiai rodydamas epizodus, pirštu baksnodavau: „Pasižiūrėkit, mūsų tik vienas žaidėjas griūva ant kamuolio, o varžovų – net du, tad kodėl mes negalime keturiese ant jo virsti?“. Kai kada šie prašymai pasiekdavo jų ausis. Tačiau ne visada.

Techninėmis – antras po Jasikevičiaus

– Užsiminėte apie savo paties emocionalumą rungtynių metu. Kiek gi vyriausiasis Kėdainių „Nevėžio“ treneris per šį sezoną susirinko techninių pražangų už ginčus su rungtynių arbitrais?

(šypteli) Iš tikrųjų, neskaičiavau. Kiek minėjo klubo direktorė, techninėmis pražangomis esu antras lygoje po Šarūno Jasikevičiaus, ir tuo tikrai nesididžiuoju. Norėčiau grįžti prie to, kad gyvenu tomis rungtynėmis, pergyvenu, stengiuosi, atsiduodu visu šimtu procentų kiekvienų jų metu. Galbūt iš to techninės ir išplaukia?

– O ar arbitrai, jūsų akimis, dažnai klydo?

– Pripažinkime – visi daro klaidų. Tačiau skaudžiausia yra tada, kuomet rungtyniauji, sakykime, skirtingomis taisyklėmis. Kada žaidimas vyksta vienodomis taisyklėmis, tiek pirmai, tiek antrai komandai identiškos situacijos traktuojamos vienodai – viskas tvarkoje. Vis tik labai gaila, kai matai, kad vienoje aikštelės pusėje žaidžiama pagal vienas, o priešingoje pusėje – jau pagal kitas taisykles.

Šiemet, beje, atsirado naujovė – teisėjai po kiekvienų rungtynių abiejų tarpusavyje žaidusių  komandų vyriausiesiems treneriams atsiunčia rungtynių analizę. Joje detaliai paaiškinami diskutuotini momentai: kada, kur, kokią minutę teisėjas sušvilpė, ir ar jis buvo teisus. Paradoksas tas, kad rungtynių metu apeliuodamas teisėjui, jog jis švilpdamas suklydo, gauni techninę pražangą, o atsivertęs ataskaitą pamatai, kad tai ir buvo arbitro klaida. Tada rankos išties nusvyra.

Prieš rungtynes neretai būna aiškios komandos favoritės. Mes praktiškai niekada nebuvome favoritai, ypatingai – išvykoje (šypteli). Krepšinyje egzistuoja vadinamieji namų švilpukai. Ir tai šio sezono metu teko pajusti.

Tačiau tai jokiu būdu nėra kaltųjų ieškojimas.

Keturi skaudūs dzūkų smūgiai

– Šį sezoną kartu su Šiaulių „Šiauliais“ užbaigėte anksčiausiai. Ar sudėtingas laikotarpis buvo?

– Sunkus, bet įdomus (šypteli).

– Pauliau, kurios šio sezono rungtynės jums buvo sudėtingiausios?

– Jeigu atvirai, vienos sunkesnių buvo Baltijos krepšinio lygos paskutiniosios ketvirtfinalio rungtynės su Tartu „TU Rock“. Solidžiai sužaidę išvykoje, parsivežę pergalę ir dviejų taškų rezervą, buvome praktiškai įsitikinę, kad galime peržengti šį etapą. Tad pralaimėjimas buvo labai skausmingas.

Antras toks pralaimėjimas, ir netgi ne vienas, o visi keturi – Alytaus „Dzūkijai“. Kaip bebūtų apmaudu, tai komandai nė karto „neįkandom“. Ji mums labai neparanki. Tai komanda, kuri neturi kažkokių išskirtinų žvaigždžių ar labai brangių krepšininkų. Aš „Dzūkiją“ vadinu kietaspradžių ir kietakakčių komanda, kuri nei pati žaidžia, nei kitiems duoda žaisti (juokiasi).

Visi keturi susitikimai buvo apylygiai, bet jų pabaigose mums teko pripažinti alytiškių pranašumą. Skaudžiausia buvo tai, kad pralaimėjome ne taktiniuose dalykuose, ne krepšinyje, bet paprastoje vyriškoje kovoje.

– Jeigu Alytaus „Dzūkija“ yra kietasprandžių ir kietakakčių komanda, kokia tuomet yra „Nevėžis“?

(juokiasi) Labai norėčiau, kad ir mes būtume tokie. Kai kur „atstovėjom“, sužaidėm, buvom stiprūs, tačiau „Dzūkija“ šiemet buvo už mus stipresnė.

Net ir po pralaimėjimų serijos – neprarasti pasitikėjimo savimi

– Sezono pradžioje pasidžiaugėte po trejų metų užsienyje sugrįžęs darbuotis į Lietuvos krepšinio lygą. Ko šio sezono metu išmoko vyriausiasis „Nevėžio“ treneris?

– Niekada nenuleisti rankų ir kovoti iki galo. Po pralaimėjimo turi daryti išvadas, ką blogai padarei, stengtis taisyti tas klaidas.

Deja deja, mums tų pralaimėjimų šiemet atseikėjo nemažai. Teko nuryti karčią piliulę. Aš džiaugiuosi, kad žaidėjai per šituos metus išmoko labai daug. Man pačiam smagu stebėti, kaip kai kurie jų padarė milžinišką pažangą.

– Sakykime, pralaimite jau antras, trečias, penktas rungtynes iš eilės. Kaip save motyvuoti kovoti toliau, kaip nenuleisti tų rankų ir išlaikyti pasitikėjimą savo jėgomis?

– Kažkaip tenka. Tuo krepšinis ir įdomus, kad čia – tarsi paralelė su tikru gyvenimu. Niekada negali pasiduoti. Jeigu užsibrėžei tikslą – jo atkakliai sieki. Negali palūžti. Būna sunkių momentų. Būna, atrodo, kad sistema neveikia, kad viskas blogai, viskas griūna...

Jeigu treneris netikės savimi, žaidėjai tai labai greitai užuos. Esi priverstas tikėti tuo, ką darai, ir įteikti savo auklėtiniams.

Ūpą labai pakėlė paskutinioji mūsų pergalė, iškovota prieš Prienų-Birštono „Vytautą“. Man pačiam džiugu, kad vyrai šitaip kovojo. Jau nebeturėjome vilčių patekti į atkrintamąsias rungtynes, tačiau nepalaidojome sezono, kovojome, ėjome, stengėmės ir, pasirodo, esame pajėgūs įveikti tą patį „Vytautą“.

Norėtų likti „Nevėžyje“ dar vienam sezonui

– Treneri, ne paslaptis, kad Kėdainių „Nevėžis“ yra linksniuojama kaip lygis autsaiderių komanda. Ar psichologiškai sudėtinga stovėti už autsaiderių ekipos vairo?

– Tikrai taip. Todėl, kad tiek žaidėjus, tiek mane patį, kaip trenerį, iš tikrųjų užgrūdina ir gerą atmosferą komandoje kuria pergalės. Jos yra pats pirmas, pats svarbiausias dalykas. O kuomet sezono metu yra daug pralaimėjimų, žaidėjai po truputį ima nepasitikėti savimi, po to – komandos draugais, galiausiai – ir trenerio sprendimais. Tai – tarsi užburtas ratas. Gerą mikroklimatą, pasitikėjimą komandos draugais, savo jėgomis kuria pergalės. Meluočiau sakydamas, kad lengva treniruoti tokią ekipą.

– Vienas sezonas baigtas, prasideda pasiruošimas, generuojamos mintys kitam?

– Kai tarpsezonio metu atvykau į komandą, su jos vadovais kalbėjome apie bendrą dvejų metų darbą. Aš puikiai žinojau, kad stebuklų iš karto nebūna. Dabar kaip tik įmanoma reikia stengtis išlaikyti pagrindinius šio sezono žaidėjus, kurie tarpusavyje vienas su kitu jau rado ryšį, pasistiprinti patyrusiais žaidėjais, pageidautina, lietuviais.

– Lietuviais?

– Užsieniečiai nėra stebuklas. Pažiūrėkite, visoje Europoje lietuviai yra labai vertinami žaidėjai. Tiesa, šiai dienai pajėgaus lietuvio mes tiesiog negalime įsigyti, todėl, kad geri žaidėjai yra brangūs.

Be to, kaip ten bebūtų, lietuvių tarpusavio ryšys stipresnis nei užsieniečių. Tautiečiai elementariose situacijose tarpusavyje gali susitarti, nuspręsti, kaip pasielgti.

Juk, sakykime, Klaipėdos „Neptūno“, Prienų-Birštono „Vytauto“ ar Utenos „Juventus“ prioritetas yra būtent lietuviai. Jie turi tarpusavio ryšį, panašų žaidimo supratimą, praėję lietuvišką krepšinio mokyklą, kurioje jiems buvo sudėti visi pagrindai. Treneriui gavus gerą krepšininką lietuvį, aikštelėje, kai kada, išsisprendžia labai daug problemų.

– Kokią komandą kitame sezone treniruos Paulius Juodis?

– Dar nėra aišku. Viską sprendžia „Nevėžio“ valdyba.

– Jeigu kuris nors kitas LKL klubas išreikštų pageidavimą matyti jus, kad ir ne vyriausiojo trenerio poste, bent jau – trenerių štabe, kaip pasielgtumėte?

– Pasakysiu taip: su Kėdainių „Nevėžiu“ kalbėjomės apie dvejų metų darbą. Aš nesu iš tų žmonių, kurie meta viena ir bėga prie kito. Aš galvoju, kad „Nevėžyje“ esu dar daug ko nepadaręs ir noriu tai nuveikti.

– Ar antrojo sezono pakaktų įgyvendinti visiems „Nevėžio“ dirigento užmojams?

– Manau, kad taip (šypteli).

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime