Naujienos kraunasi...

NCAA 2014-2015

Kadangi šiemet turbūt atsiras nemažai norinčių sekt Domanto žaidimą Gonzagoj, manau verta turėt atskirą temą. 

Komentuoti
2015-03-30 08:44:56 Cituoti
Duke šiek tiek stipresni, gale pasimatė

Nesitikėjau kad Saboniukas pirmam sezone taip pavarys. Tikrai atkreipė skautų dėmesį, jeigu eitų į naujokų biržą būtų pašauktas pirmam rate
Armored2015-03-30 00:53:23 Cituoti
Sabonis tikrai daro įspūdį... Okaforas numatomas 1 šaukimu ir matėsi kaip jam nepatiko kai Sabas stojo gint.
Sakyčiau treneris turėjo išimti po pražangos, vietoj to pats gavo 3 po to.
Gaila, negaliu žiūrėt iki galo, papasakokit kaip baigėsi :)
2015-03-30 00:38:14 Cituoti
Sabo energija pakeri, kiekviename epizode. Žiauriai emocingas žaidėjas, net keista tokį lietuvį matyti :) matyt ACB padarė savo
Acibarampampamas2015-03-29 23:45:03 Cituoti
Gal zinot kokiu geresniu linku kur gera kokyke gonzaga - duke?? http://live.drakulastream.eu/ ciajauciu bus nekazka kokybe
2015-03-29 02:34:15 Cituoti
Labai įdomios, aukšto lygio rungtynės tarp Viskonsino ir Arizonos. Su malonumu pažiūrėjau

Viskonsinas didesnę rungtynių dalį vedė (išskyrus pirmo kėlinio pabaigą), bet įtampa išliko iki paskutinės minutės, nes Arizona žaidė labai agresyviai ir metė daug baudų. Deckeris neįtikėtinai sužaidė antrą kėlinį, tiesiog varė į neviltį varžovus
agurks2015-03-17 19:10:08 Cituoti
sveiki, prasideda kovo beprotybe. ar kas nors bandot delioti bracket'us espn? gal galim i grupe susimesti? :)
MrVycka2015-02-23 16:16:40 Cituoti
>> agurks:
na, aš nematau rungtynių, nesu mėgėjas žiūrėti man neįdomių, bet stats seku nuolat, tai pagal juos gaunasi balantainas kaip koks grūzas komandai, o ne lyderis, kokiu vadinamas...
agurks2015-02-23 14:01:43 Cituoti
ziurejau vakar Wichita St pries Evansvili ir tik dar karta noreciau pasikartot, kad po metu Zalgiriui butinai reiketu pabandyti pakalbint Mockeviciu. Realiai, jis tose varzybose buvo vienintelis pranasumas komandos pries Wichita. Bet kadangi Evansvilis zaidzia Toronto stiliaus antikrepsini su Balantine'u priesakyje, tai jis ten visiskai neisnaudojamas. Sklinda kalbos, kad keisis treneris kitais metais, gal ir gerai.
2015-01-28 16:43:05 Cituoti
>> kakadu:
i stipriausių konferencijų? Smegenėlės nekaip veikia?
agurks2015-01-28 12:41:57 Cituoti
>> Rajanas5: Gonzagos konfa dar silpnesne. Evansvilis tures 4 varzybas su top25 reitingo komandom, Gonzaga 1. Manau, jei bent 2 is tu 4 laimes, visai normalu, jei gautu pakvietima i turnamenta. Kad dabar buldogai sluoja visus tuos silpnus univerus man didelio ispudzio nedaro, kaip ir ju lyderis Wiltjer.
MrVycka2015-01-28 12:10:59 Cituoti
>> Rajanas5:
tai čia jau ne pirmiausia, nes nesužinosim, todėl ir įdomu, ką vyrų kašyje sugebės...
2015-01-28 12:04:37 Cituoti
>> zuoko_kareivis: koki dar desimtuka, atlepausi???
2015-01-28 12:03:38 Cituoti
nera ta jo konfa tokia bloga. Aisku ne Big 12, bet i desimtuką patenka.
2015-01-28 11:12:47 Cituoti
man pirmiausia idomu, ka jis nuveiktu stipresneje konferencijoje NCCA..
MrVycka2015-01-28 11:00:19 Cituoti
mockevičius 10 pts 15 reb 3 bl...visgi įdomu pradeda darytis, ką šitas veikėjas po ncaa veiks...,
MrVycka2015-01-27 16:22:18 Cituoti
čia Gabrieliaus Maldūno
MrVycka2015-01-27 16:21:49 Cituoti
tik dabar perskaičiau senoką blogą sportin...
Jungtinėse Valstijose studentų sportai yra labai populiarūs ir dažnai susilaukia daugiau dėmesio nei profesionalūs sportai. Studentų amerikietiškas futbolas ir krepšinis yra du iš labiausiai sekamų ir daugiausiai fanų turinčių sportų visoje Amerikoje. Kodėl amerikiečiai dažnai domisi studentais daugiau nei profesionaliais atletais?

Profesonaliuose sportuose Amerikoje (NBA, NFL, MLB, t.t.) prieš sezonui prasidedant visi ekspertai ir žiūrovai dažniausiai žino kurios komandos yra stipriausios ir laimės daugiausiai rungtynių. Labai retai pasitaiko, kad ant popieriaus silpnesnė komanda nugali komandą, kuri turi talentingesnius žaidėjus ir yra tiesiog stipresnė. Tačiau žaidžiant už universitetą yra visai kitaip. Tai panašu į žaidimą už nacionalinę rinktinę. Studentai žaidžia ne dėl pinigų, o dėl garbės, ir kiekvienose rungtynėse atiduoda viską, ka gali, kad tik padėtų universitetui pasiekti pergalę.

NBA reguliarusis sezonas susilaukia nemažai kritikos dėl to, kad žaidėjai nesistengia iš visų jėgų, ypatingai gynyboje. Visgi sužaisti 82 rungtynes per kelis mėnesius nėra lengva, todėl NBA žaidėjų kaltinti negalima. Vis dėlto fanai nori žiūrėti rungtynes, kuriose kiekviena ataka, atkovotas kamuolys ir metimas turi didesnę prasmę ir gali nulemti jų mėgstamos komandos sezoną. Studentų lygoje niekada nepamatysite žaidėjo nesistengenčio gynyboje, ar tiesiog stovint aikštės kampe, kol komandos draugas žaidžia vienas prieš vieną, kas NBA lygoje yra dažnas reiškinys kiekvienose rungtynėse.

NCAA komandos turi gausybę fanų kiekvienose rungtynėse, kurie palaiko ne tik savo mėgstamos komandos žaidėjus, bet ir jų kambariokus, klasės ar brolijos draugus. Jie visi priklauso tam pačiam universitetui, todėl palaikydami krepšinio ar futbolo komandą, fanai palaiko savo universitetą, ir pergalės jausmas tampa dar malonesnis. Universitetuose sportininkai lanko paskaitas, valgo tose pačiose valgyklose kaip ir paprasti studentai, todėl ryšys tarp fanų ir atletų yra daug stipresnis.

Amerikiečių kultūroje tradicijos ir istorija yra labai vertinamos, todėl rinkdamiesi kokiame universitete studijuoti, amerikiečiai ne tik atsižvelgia į studijų lygį atitinkame universitete, bet ir jų istoriją, ypatingai sporto. Dešimt, dvidešimt ar trisdešimt metų po universiteto baigimo, amerikiečiai visada prisimena savo universitetą, kuriame mokėsi, todėl jie visada palaikys jų sporto komandas ir jie jaus tą garbės jausmą, kai jų baigtas universitetas laimi rungtynes ar čempionų žiedus.

Nemanau, kad Europoje studentų sportai kada nors pasieks NCAA lygį dėl skirtingų sportininkų lavinimo sistemų, todėl europiečiams visada bus sunku suprasti, kodėl NCAA yra taip vertinama Amerikoje. Tik pažaidęs kelis metus NCAA lygoje supratau, kodėl studentai yra taip vertinami, nors jie nėra profesionalūs atletai.
2015-01-19 21:13:14 Cituoti
>> Zergas: Su Mockevicium reik palaukt, niekur nepabegs - pajegesnis klubas nei Zalgiris vis tiek neatsiras. Manau reik ziuret kas gausis is Gudaicio ir kaip bus su jo sutarties pratesimu. Kitamet berods baigias ir jei nuspres pakelt sparnus i koki ACB(apie ka jau buvo uzsimines, kad noretu) tarkim vidutiniska kluba, ar pas Turkus, kur gautu dvigubai daugiau, tuomet reiktu nedelst ir galima pabandyt Mockeviciu. Siaip siai dienai per silpnas(lygiu) kaip backupas EL butu (mano nuomone), po poros metu galbut.
Zergas2015-01-19 20:48:04 Cituoti
na va,pas konkurentus apie mockeviciu straipsnelis trumpas kuris issklaido kai kuriuos gandus apie tai kad po univero Mockevicius ruosiasi kabint sportbacius ant vinies ir eit dirbti i ofisa.na bent jau as taip supratau.todel manau kad Zalgiriui tikrai nera ko miegot ir kalbint si zaideja protingam terminui
2015-01-19 03:37:46 Cituoti
>> DaGger: Tai, kad pats to Stipano nemates parasei. O pagal tuometi vaizda ir buvo Randle>Stephenson, nelabai supratau, ka cia tuo norejai parasyt?
DaGger2015-01-19 01:59:50 Cituoti
Va temos
http://www.eurobasket.lt/old/lt/diskusijos/ 6/2/21798/end#end
http://www.eurobasket.lt/old/lt /diskusijos/6/1/22473/2
Be kita ko, jau tada rašiau apie Stephensoną, kai tamsta gyrėt kažkokį ten Randle ;)
Čia tik šiaip :D
DaGger2015-01-19 01:56:42 Cituoti
>> tromoos#8: persiprašau, bet apie tą tešlių tikrai nieko nerašiau, nereik manęs šmeižti, menu kad jaunimas svaigo, kad jis ten vieną iš top tų metų pickų (Favorsą ar Cousinsą) apžaidė ir Dalase berods gerai atrodė (kažkas ten dar apie Liną berods buvo svaigta, bbž jau dabar), bet pats nė karto apie jį nerašiau ir nepamenu, kad būčiau matęs žaidžiant, kitas klausimas, kad niekada tešliais nesižavėjau.
Iš tų vasaros lygų (nepasakysiu jau tikslių metų) iš ne top pickų įdomūs buvo Whiteside'as, Landesbergas, Machado (nesuprantu kaip jis taip nusirito) :/
2015-01-18 23:17:02 Cituoti
>> LaVejus: Parasysiu tau uzjurio skautu sablonais - "kiekvas sevenfuteris, kuris sugeba begti ir tuo paciu metu kramtyti guma yra realus pirmo roundo pickas". Samhanas savo pask sezona rinkdamas 20+/10+ nesudomino nieko ir liko nedraftuotas, apie ji NIEKO nebuvo rasoma placiau pries draftus - rasau, nes tuo domiuosi. Priezastis, kad kaip ir Baynsas zaide labai silpnoj konferencijoj. Niekam neidomu, kiek tu renki tam sventu mergeliu divizione - 40 tasku ar 20. Visiem aiskus lygis. Suzibejo keletam macu vasaros lygoj, bet velgi niekas is NBA klubu kontrakto nepasiule ir priminsiu, kad zaidejas su tokiu ugiu ir sudejimu iprastinai labai domina NBA komandas.Kas rodo, Tad niekas juo rimtai ir nesidomejo, jokio hype`o nebuvo. Ta vasaros lyga gerai pamenu, buvau EB sukures net diskusiju tema ir zmones diskutuodavo apie geresnius pasirodymus, tai apie Samhana(iki Z pasirasant) rase berods vienintelis Daggeris, kitiem jis jokio ispudzio nepadare. Suku prie to, kad nei statuose, nei juolab musu medioj, nei paprastu fanu tarpe NIEKAS juo nesidomejo, jokia zvaigzde laikomas nebuvo. Galima pavartyt sena EB versija, diskusiju temas, senus Fordo, draftexpress straipsnius - niekur apie Samhana kaip legit zaideja neuzsimenama.
LaVejus2015-01-18 22:27:36 Cituoti
>> tromoos#8: Na specialiai pasitikrinau ar manes atmintis neapgauna ir pasirodo ne, tai teisingumo delei papildysiu. Samhanas paskutiniais metais rinko 21tsk. 11a.k. ir 3bl., o jo universitetas tais metais neblogai pasirode, kai Omaras kelis kartus perkope 30tasku riba. Daugelis specialistu abejojo jo galimybemis NBA del netinkamu fiziniu duomenu, bet sutartinai tvirtino, kad gali buti zvaigzde Europoje. Aziotazas tik dar labiau sustiprejo kai jis neblogai pasirode ir vasaros lygoje. Deja, bet papuoles i stipria, Eurolygos komanda nesugebejo pritapti ir pasirodymas pries rimtas komandas dazniausiai budavo kuklus. Atsimenu ir treneriu uzuominas, kad Samhanui truksta darbo etikos, buvo jo lyg ir pazadas dirbti visa vasara, zaisti uz Egipto rinktine ir gryzti i Zalgiri tinkamai pasiruosus, bet kaip supratau visa vasara prasidegino papludimyje ir gryzo priauges svorio, tada berods buvo atsisveikinta su juo.
2015-01-18 21:22:01 Cituoti
Nu ir sudelioti taskai ant I trumo deka. Apie Mockeviciu ir rytfaniai svajoja beveik.
2015-01-18 18:22:03 Cituoti
Man atrodo daugelis painioja Samhana su ruskiu pederaso nupirktu 198 ugio PF narkomanu. Tai dabar ispainiokim siuliu kamuoli - Samhanas nebuvo jokia zvaigzde NCAA, turejo viena nebloga(Mockeviciaus lygio) sezona silpnoj konferencijoj katalikiskam kazokiu sventu mergeliu koledze. Spaudos demesio jis sulauke NBA vasaros lygoj, kur vietom nustelbdavo net tuometi naujoka Cousinsa bei rinkdavo arti dublio. Susizavejimas Samhano vasaros lygos statsais buvo tiek spaudoje, tiek Z fanu tarpe.

Dabar apie ta kita - Reeves Nelson. Va jis buvo laikomas tikrai perspektyviu zaideju statuose, pasirinko legendini UCLA univera(ne koki ten nekaltu mergeliu koledza) ir ten jau antrais metais buvo ryski zvaigzde, komandos lyderis, ryskus zaidejas NCAA - 30+min/14pt / 9+reb/. O kuo labiau ji hype`ino, tuo proporcingai rados vis daugiau tattoo ir didejo kokso dozes, kol del siu problemu buvo uzbanintas univere. Salia "off-court" problemu, kita beda buvo jo ugis. Nelsonas buvo visiskai priekines linijos zaidejas ir kaip iprasta NCAA, kitose usa mokyklose pagrindiniu zvaigzdziu arba bigu ugiai gerokai padidinami, taip ir Nelsono atveju vietoj deklaruojamu 203 su kedais, rusas nusipirko 197 ugio tarcioka, kuris buvo be pozicijos, be noro zaisti, treniruotis.

Taip kad vienu atveju, vienas vaikinas buvo suspindes pora sav vasara(ir susilauke demesio(tik tas pora sav), kitas vaikinas turejo ilga laika demesi(ir placiai krepsinio pasauly), bet buvo nupirktas zemiausiam taske, tikintis kad pavyks reabilituot ir padaryt is jo zvaigzde.
Tiek talentu, tiek universitetu lygiu, tiek rodomais rezultatais Nelsonas velgi kitoj kategorijoj su Samhanu. Abu agletu buti pavyzdziai, kuo tampama, kai nedirbama ir uliavojama.
MrVycka2015-01-18 15:07:29 Cituoti
bet dėl samhano tikrai labai daug buvo rašoma ir jav žiniasklaidoje, kai nuėjo į žalgirį, ko tai abejoju, ar rašytų ką nors apie mockevičių, išskyrus vietinį laikraštuką kokį nebent jo univero...
2015-01-18 14:07:42 Cituoti
>> Zergas: po keliu metu jis uzdirbtu 150-200k baksu su diplomu per metus geram darbe.
Tai LKL'e cia niekas jam tiek nepasiulys...
Liuosiai2015-01-18 13:59:14 Cituoti
">> Zergas: Dar metai liko. Ir jei realgm nemeluoja, tai draftuotis dar ir kitamet gali.
Siaip, kiek pamenu pries jam isvykstant i amerika buvo straipsnis/interviu, kur sake kad pirmiausia vyksta mokytis, siekt diplomo ir pagal tai rinkos univera. Tipo nenori but vidutiokas ir trintis lkl`e ir ateity ne su krepsiniu sieja. Man atrodo panasus intervas dar ir EB turetu but arba BN"
Zergas2015-01-18 13:58:34 Cituoti
>> Liuosiai:

as kalbejau apie EL,cia net ir vidutiniokai aukstaugiai turbut uzdirba nemaziau 200k eur per sezona.net ir amerikos masteliais tai dideli pinigai.aisku jei lygint karjera lkl'e ir amerikoj tai faktas kad nelabai apsimoka cia brist jei netiki savo perspektyvom.
Puslapiai: 1 2 3
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Ką šiuo metu klausotės? (2364)
Siekiant atkurti senosios versijos turini ir diskusijas, sukuriau jusu jau speta pamegti tema. Taigi visi melomanai maloniai laukiami su savo zanro repertuarais.https://www.youtube.com/watch?v=5_LxyhC
Vilniaus Lietuvos rytas: naujienos, diskusijos (827)
Vilniaus Lietuvos ryto komandos naujienų aptarimas
NBA 2014-2015 (1022)
Diskusija skirta aptarti NBA 2014-2015 sezoną
EuroBasket 2015
EuroBasket 2015 (56)
EuroBasket 2015 diskusijos, rinktinių bei žaidėjų apžvalgosOficialus puslapis: http://www.eurobasket2015.org/Kokios būtų jūsų prognozės ir pamastymai?
Nauja Eurobasket.lt versija (755)
Paleidžiame naują eurobasket.lt programinę versiją. Kol kas - testuojame
Klaipėdos Neptūnas: naujienos, diskusijos (82)
Bandau pakurti diskusijos temą apie Neptūną. 
Statymai, patarimai, pagalba
Statymai, patarimai, pagalba (34)
Statymai, lažybų patarimai, nuomonės, bei sezoninės diskusijos apie krepšinį, sportines formas, traumos, galimybes ir visą kitą kas liečia sporto ir lažybų pasaulį.Didžiausia Lietuvos
Užeik papliotkinsim
Užeik papliotkinsim (15)
Trumpai dRUTAI linksmai rIMTAI, apie viska ir nIEKA! Pirmiausia buva ZODIS .,,,,,. po to seke SoDOMA ir GoMORA, po to zmones isrado aUKSA, eme slept jy dantyse, atsirado ir dVIRATIS, eme i visi savus tarpkojus
NCAA 2014-2015 (72)
Kadangi šiemet turbūt atsiras nemažai norinčių sekt Domanto žaidimą Gonzagoj, manau verta turėt atskirą temą. 
Krepšinio apklausa (8)
Nedidelė apklausahttp://apklausa.lt/f/krepsinio-zurnalas-7jw5ewm.fullpage
Eurolygos nugalėtojas (11)
Siūlau pasisakyti už vienintelę komanda, aš manau, kad CSKA
ESPN Fantasy league (120)
Sveiki,Ar butu aktyviu NBA fanu, kurie noretu sudalyvauti ESPN Fantasy manager'yje? Pakurciau Eurobasket.lt lyga. Kartroju reikia zmoniu, kurie butu aktyvus ir nemestu visko po poros savaiciu.Lauksiu
World Cup 2014 Spain (87)
na ka, matau niekas neuzvede temos, bandysiu as.Delfi yra labai idomus interviu su Kazlausku. Atskleidzia idomiu praeities detaliu ir kodel zaidimas dabar toks sunkus.

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime