Naujienos kraunasi...

"Lietuvos rytui" pergalės iš Lenkijos išsivežti nepavyko

"Lietuvos rytui" pergalės iš Lenkijos išsivežti nepavyko
Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai Zgoželece tris kėlinius taškais lenktyniavo su „Turow“ komanda, bet lenkai perjungė maksimalią pavarą ir nurūko į priekį nebepavejamai.

Priešpaskutinėse Europos taurės „Last 32“ etapo L grupės rungtynėse „Lietuvos rytas“ 93:104 (25:25, 18:24, 15:31, 35:24) neprilygo „Turow“ ekipai ir apsunkino savo padėtį kovoje dėl patekimo į aštuntfinalį. Kitą trečiadienį „Lietuvos rytas“ namuose priims Ostendės „Telenet“ klubą. Tik pergalė leis vilniečiams žengti į kitą etapą.

Jei „Telenet“ vėliau vakare nugalės „Sevilla“ komandą, „Lietuvos rytas“ namuose privalės laimėti mažiausiai 7 taškų skirtumu.

 Startinis „Lietuvos ryto“ penketas: Ž.Janavičius, M.Gecevičius, M.Lukauskis, G.Orelikas ir A.Kavaliauskas.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo svečiai, tačiau netrukus „Turow“ gretose pradėjo siautėti snaiperis M.Čilinskis, kuris pelnė 8 taškus iš eilės - 8:8. M.Gecevičius dvitaškiu užbaigė greitą „Lietuvos ryto“ ataką ir šeimininkai buvo priversti prašyti minutės pertraukėlės - 18:12 (5 min.). „Turow“ greitai pasivijo vilniečius ir po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus - 25:25.

Ž.Janavičius tiksliai realizavo baudos metimus, tačiau lenkų klubo lyderis M.Collinsas toliau buvo sunkiai įmenama mįsle „Lietuvos ryto“ gynybai - 33:31. M.Moseris įspūdingu bloku sustabdė lenkų ataką, o svečių komandoje pirmą kartą aikštėje pasirodė puolėjas S.Jasaitis. Prieš pertrauką „Turow“ surengė spurtą ir susikrovė 6 taškų pranašumą (43:49).

Pakiliai žaidę aikštės šeimininkai nesiruošė užleisti savo pozicijų ir po 15 minučių poilsio. Du M.Lukauskio tritaškiai neleido „Turow“ nutolti - 54:58 (26 min.). Netrukus sekė galingas lenkų keturių minučių spurtas 20:1, po kurio Zgoželeco krepšininkai nutolo net 78:55. Per šią atkarpą „Lietuvos rytas“ prametė visus keturis metimus ir kamuolį prarado keturis kartus. „Turow“ atsakė 7 taikliais metimais iš 9.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje situacija nesikeitė – „Turow“ užtikrintai pirmavo 85:62. Šeimininkai neketino sustoti ir triuškino vilniečius 91:64. V.Šeškus bandė stabdyti lenkus minutės pertraukėle. Keli tritaškiai leido „Lietuvos rytui“ priartėti 78:93. Po trečiojo iš eilės M.Gecevičiaus tritaškio skirtumas ištirpo iki 84:95, tačiau vilniečiai pralaimėjo 93:104.

„Lietuvos rytas“: M.Gecevičius 22 (6/11 trit.), M.Lukauskis 15, A.Kavaliauskas 12, Ž.Janavičius ir A.Juškevičius po 9, M.Moseris 8 (6 atk. kam.), K.Lavrinovičius 6, G.Orelikas 3, A.Valeika 1.

„Turow“: D.Kuligas 27, M.Collinsas 21, T.Tayloras, M.Chylinskis ir V.Moldoveau po 13, Ch.Wrightas 9, F.Dylewiczius 6, A.Czyzas 2.

Komentuoti
MrVycka2015-02-06 07:06:19 Cituoti
>> tromoos#8:
na, kaip čia pasakius, ne vien...jei scorringas tik būtų vertinamas, kaži r būtumėm girdėję apie kirminą ar big beną (ta prasme ne viena ausim, o kaip savo laiku apie vienus geriausių nba žaidėjų)...tai tas pats javtokas niekada nebuvo taškų darymo mašina, o kavaliauskas pagal stats lkl už jį dvigubai rezultatyvesnis ir efektyvesnis, bet ar taip yra ir pagal žaidimą?..
2015-02-05 21:25:35 Cituoti
>> MrVycka: Manau tiesiog issiskyre simpatijos vertinant zaidejus. Vieni labiau megsta Orelik, Kulig tipo zaidejus ir vertina uz tai ka jie daro gerai, kiti labiau vertina zaideja del jo kovos del kamuolio, gynybos, paliekamos energijos, atliekamo juodo darbo apimciu. Tiek viena, tiek kita yra reikalinga, o kas labiau imponuoja - skonio reikalas. O smagiausia is tikruju yra stebet pacio zaidejo trsnformacija pagal tai ko kokiai komandai reikia, kaip sugeba adaptuotis prie skirtingu sistemu ir atlikti skirtingas uzduotis. Scoringas (imo) krepsiny yra paprasciausias ir labiausiai pervertintas dalykas, kad ir kaip parodoksaliai skambetu.
MrVycka2015-02-05 14:54:24 Cituoti
o aš tai manau, kad vertindamas juos liuosiai įjungė ne tik konkrečiai sugebėjimų rodiklius, o ir atsargumo pvz saugiklį...nes su tokiu kaip lenku galima pasirašyti pbz 1+1 su klubo pasirinkimu ir būti ramiam, o su tokiu kaip pranzūzas, tai ir 2 pasirašius, gali vidury sezono prarasti, kaip su chimki ir atsitiko...esmė tame, kad songaila vis tiek reiks keisti, jei jį pakeisti lenku, šiuo metu tai tikrai žingsnis pirmyn, prancūzu būtų gal ir geriau žaidimo prasme, tačiau neaiškiu nei dėl jo paties ambicijų bei charakterio, kas gali įnešti sumaišties į darnų kolektyvą, o svarbiausia, kad reiktų minimum dvigubai daugiau mokėti, o juk reiks ir andersoną, ir cherry keisti kažkuom...
2015-02-05 14:45:15 Cituoti
Orelikas neissove tai ir nelaimejo LR...
RaimundsValeiko2015-02-05 14:42:52 Cituoti
as tai galvoju kad liuosiai vienas is tu garsiai klykianciu ze siujy sharly arba tiesiog nemegsta arabu. Juk faktai ir gyvenimo pasiekimai cia kalba uz save, nereikia jokiu statistiku ir karjeros lyginimu.
MrVycka2015-02-05 13:53:40 Cituoti
>> gripas 3:
belgus ta prasme?..aišku, kad įmanomas, priminsiu tau hemofarmą, kur skaičiavo visi tikliai, kiek vigi tų taškų reikia pergalei vilniuje, vieni sakė mažiau, kiti vos ne 17, bet buvo net nekalbama apie pralaimėjimą, tik apie taškų skirtumus, o gavoo juk ir namie...taip kad nereikia jau į kišenę įsidėti ir tos pergalės, nors šiaip jau tai kas kas, o belgai tai išvis bbž su kuo ten žaidžia, o ir laimėti sugeba namie - ne visada dar...izmyras ant popieriaus tai visai nieko gero, bet kol kas rezultatai geri, tiesa, grupė silpna buvo neptūno, o štai turkijoje tai gana aukštai bent kol kas, tik tiek, kad ten irgio lyga nesuprantama visiškai...iš jų turnyrinės padėties reguliariajame jau senokai negalima spręsti apie tikruosiuys komandų pajėgumus...
2015-02-05 13:47:59 Cituoti
kad rytui gauti izmyra, tai dar reikia namie lenkus apsilosti. uzdavinys aisku turetu but net nesvarstomas toks, bet su gelezine nugara imanomas sposas, kad "varzovams ikrito keli fantastiski tritaskiukai ir ju centro nesustabdem, o mums nepakrito tritaskiai"...
MrVycka2015-02-05 13:17:30 Cituoti
šūds tas izmyras, bet tokiems ir tokių gali užtekti...sekasi kaip visada, juk kiek pajėgesnių kitose grupėse pirmų vietųm, ties kuriiomis būtų baigtas sezonas komjaunuoliams kibire - chimki, krasnodaras, tie patys ispanai, bayernas...
2015-02-05 13:10:42 Cituoti
>> Kasparov: rytas jau aisku, kad gaus Izmyra
Kasparov2015-02-05 13:04:25 Cituoti
>> MrVycka:

Ta komanda kuri kita savaite atvaziuoja i klaipeda turkus rytas gaus.Siaip ali juos paimt,jei preitu juos lauktu labai nebloga ispanu komanda siemet Gran Canaria.Ispanijoj cempe jie 7 dabar.Zodziu kelias rytui gana dekingas,nes net laimeja beveik visas runktynes chimky,lokomotyv gausis tikrai stipresnius varzovus .Na taip susideliojo :) Chimky vapse keiksis,antri metai iseiles jie visur jzima pirma vieta,bet vsitiek1/8 gauna turbut vienus pagrindiniu savo konkurentu.Bte Unics turi bedu del traumu dabar,tai chimky turetu daugiau sansu praeit,bet anyway su suvest vos ne top8 eurolyvos sastavus turincias komandas ulebo 1/8 idomiai atrodo.
MrVycka2015-02-05 12:56:19 Cituoti
>> Kasparov:
va būtent, penai išvis buvo nesąmonė, nes šiemet tai dar kaip čia pasakius, o pernai tai tikrai konkretūs favoritai buvo būtent du...o ką komjaunuoliai gauna, jei paima antrą vietą?..
Kasparov2015-02-05 12:46:33 Cituoti
Jei gerai supratau sistema po vakar unicso pravalo jau 1/8 susitinka trapusavy du didziausi viso turnyro favoritai pagal bukmekerius: Chimky vs Unics :D labai panasi situacija buvo ir preitais metais kai jau 1/8 suvede Chimky su Valencia ir ta serija sprendes paskutinioj atakoj...Poto isgyvenus valencia taip ir nebesulauke tokio rimto pasipriesinimo kiek 1/8 pries chimky.Gali but kad finalas vyks jau 1/8 ulebo 2ti metai iseiles.
Liuosiai2015-02-05 10:58:58 Cituoti
>> tromoos#8: neakcentuok kibiro,vertė per EL grandus taškus tolka tak,ir čia kaip rašei "nieko nepasiekes, pervertintas zaidejas, sudo gabalelis ir taska det. "

Jei joffrio statulėlės ir medaliai prieš kiekvieną mačą jam dadėtų keletą taškų ir rebsų tai viskas suprantama.Šį sezoną lenkas yra itin sunkiai stabdomas tiek EL tiek Eurocupe ir apskritai nenusileidžia prancūzui niekuom.Toks vaizdas,kad nesi girdėjęs,kad dalis žaidėjų vėliau įsižaidžiai ir pasiekia savo aukščiausius rezultatus.

p.s. katovicam ir poznanei nejaučiu jokių negatyvių emocijų ir apskritai lenkam,čia gal tamstos nepilnavertiškumo jausmas kalba, žeminant kitus.Tarp kitko Kaune nemažą laiką gyvenau,nieko publika,gal šiek tiek per daug arogancijos,reiktų būt paprastesniaisl
2015-02-05 10:55:24 Cituoti
Nu ir gelezine nugara pas Sesku :), idomu kokius preparatus vartoja ir kaip ja treniruoja :DDD
Vitkis_Maklaudas2015-02-05 10:16:25 Cituoti
Turėjau progą vakar žvilgtelėt šiek tiek į šitas varžybas, o tiksliau ketvirtą kėlinį. Geriau būčiau nežiūrėjęs.
Nelabai yra ką komentuot, tik žiauriai juokinga (o gal liūdna), kai treneris interviu sako "nu tai mes va gale susiėmėm, garbingai sulošėm, tritaškiai sukrito, skirtumą atlošėm". Suprask viskas jau praktiškai buvo normaliai, kad taip dar papildomas 5 min dar ir laimėję būtų. Ir nesvarbu, kad varžovai pusę kėlinio žiūrėjo, kaip čia gražesnį "alley-oop'a" įkrauti, o ne žaisti. Gerai kažkas rašė, būtų svarbus taškų skirtumas, būtų ir 40 susikrovę greičiausiai.
Va tai tau ir Eurolygos autsaideriai, išeina pirmu numeriu iš grupės Eurocupe. Nėra ką ir komentuot daugiau.
2015-02-05 01:34:14 Cituoti
>> Liuosiai: nakum ta paklode, reikejo rasyt - nieko nepasiekes, pervertintas zaidejas, sudo gabalelis ir taska det.

Viska ir visur gavo del amziaus, o dvigubus dublius jam uzrasydavo barmalejus ir a.a. zanolinas (ar koks kita fiba vadukas). Kazkoks keistas nuvertinimas tavo. Lenkas is kazkokio kaimo zaidziantis, pusmeti zaidziantis rimtesniam lygy yra "zaidejas su galva" ir auksto lygio, o pasaulio cempionato bronzininkas 5-6 pagal svarba zaidejas viska gauna ant lekstotes, o jei gerus skaicius renka, tai del konkurencijos stygiaus, uz sukuosena arba avansu sekretoriatas uzraso ir todel nesiskaito. Laimejimai, cempiono titulai ne rodiklis, juos galima nubraukt - juk ne del to losiama. Svarbiausia yra mest po 18-20pt kibire ir rankose tvirtai islaikyt atsitiktinai nukritusius 4-5 kamuolius(nes daugiau nera kam) - va cia tai yra big deal, nerealus talentas, platus skilsetas. Augustovo, Starogrado krepsinio viduomen su tavim sutiktu 100%.

Baigiam situs briedus, tavo pointa supratau. Kazka irodinet nematau nei noro, nei tikslo. Sekmes Lenkui kopiant karjeros laiptais ir let the achievements do the talk.

p.s. Neisizeisk, o pacio skanys ne nuo Katovicu/Poznanes?
Liuosiai2015-02-05 00:46:02 Cituoti
Dėl žalgirio kalba buvo apie būsimą sezoną,ne 5 metus į priekį.Motyvas stipresni klubai ir geri rezultatai jaunam amžiui pritempti,valencijoj trumpai žaidė,nieko verto dėmesio nenuveikė.Chalone taipogi vidutiniai rezultatai,apart 2 sezono.Dėl partizano rašiau:maža rotacija/konkurencija bei didelis minučių skaičius ~33min,duok tam pačiam Jankiui tokį laiką ir komandos draugus,turės ne mažesnį rebų vidurkį.Tas pats D-MO lenkuose turėjo 8 reb vidurkį per šiek tiek trumpesnį laiką,aš visgi jo prie geresnių kovotojų dėl kamuolių nepriskirčiau.

Rinktinėj tebuvo pagalbininkas,gaudavo mažiau dėmesio nes ir taip ką buvo prižiūrėt.Chalone nebuvo prie pagrindinių,Serbija/Adrija nerodiklis.Titulai nebūnant kertiniu žaidėju,nesuprantu kam komandinius pasiekimus atskirai parašei.Kalba eina apie esamąjį laiką-lenkas smarkiai šoktelėjęs į viršų ir pigesnis,tokiam žalgiriui pats tas.Su songaila palyginimas gan juokingas,užskaitau:)
2015-02-05 00:24:57 Cituoti
Pagooglinau ka lenkas iki 27m nuveikes, tai radau kad turi ir jis laimejimu - pasirodo, kad jis lenkijos cempiono titulais lenkia mane (1:0) ... :(
2015-02-05 00:18:31 Cituoti
P.S. Loverne pasiekimai:
EC cempionas, WC bronza.
2xSerbijos/Adrijos cempionas
2x Prancuzu taure, Prancuzijos cempionas
led the 2013-14 Euroleague in rebounding (8.6 rpg.)

Tokie puse bedos pasiekimai iki 23m (uz Gudaiti 1,5m vyresnis, uz Orelika metais jaunesnis, uz Kuzia 2).

2015-02-05 00:07:33 Cituoti
>> Liuosiai: Tai kad Prancuzas nebe trukumu, tas naturalu - turetu Antetokumpo wingspana - jau pora metu zaistu NBA ir butu rotacijos zaidejas. O dabar visai pagristai galima bent iliuziju turet apie tai kad jis atsidurtu Z. Ir tikrai negarantuociau kad jis isitvirtins NBA - butent del tavo paminetu fiz trukumu. Jei uzmetus ceko kuna, atletiskuma ant prancuzo, tai jis butu itin rimtas zaidejas jau dabar (o geriausi metai netolimoj ateity).
Kas del statsu, tai jis dabar budamas 23 jau zaides 2m EL, 2m eurocupe, N sezonu francu lygoj(turbut stipresne uz lenku, kaip sakai?) + ACB isbandes. 2 cempionatai su vrinktine - 2 medaliai, visuose klubuose ir rinktinej normalus rotacijos zaidejas 17-22min, WC vasara 9,2pt/ 5,3reb/ 53% is zaidimo - viskas per 17min. Kuligas savo ruoztu uz lenkus viena cempionata turejes ir ta pati suola pratryne, EL siemet debiutavo, eurocupe taip pat. Ka iki 27m veike - lieka paslaptis, nors anokia cia paslaptis - dziugino savo talentu elitiniu lenku klubu: Katovicu, Starogrado, Poznanes ir Turovo gerbejus... :D
Pats supranti ;)

p.s. baigiam OT
Liuosiai2015-02-04 23:40:23 Cituoti
>> tromoos#8: atsimenu rimtą argumentą pateikei dėl Saričiaus wingspan'o,tai ką kalbėt prancūzui?(pasigūglink),pati blogiausia figūra aukštui,siauri pečiai/trumpos rankos ir silpnas stotas/kojos.Dėl kg,vekiausiai sunki kaulų masė,puolime ant vikrumo/geičio NBA atletus paimtų,poziciniam nebent iš vidutinio vieną kitą įridentų.Statsai prieš eurocup slabakus nedomina,vtb lygoj taipogi nebuvo rimtų varžovų su keliom išimtim.
2015-02-04 23:39:22 Cituoti
>> Liuosiai: Teko ir man garbe paziuret turova porasyk EL (is fin paskatu), porasyk eurocupe. Niekad neapsiemu rimtai sprest ir vertint, kai zaidziama tokiose kiemo lygio komandelese(ne del prasto lygio, o primityvaus zaidimo modelio). Kad skillu lenkas turi - tas tiesa, kad pataikymo procentas geras taip pat. Bet silpnai ginas ir silpnai kovoja po lenta(man tas vertinant priekines linijos zaideja yra labai svarbu), nors konkurentu kovoj del kamuolio savo komandoj neturi, tai ten kur butu normaliu bigu is jo liktu Ksystofas... Pazanga padare tik per pastaruosius) 1,5m, rinktinej 2013 EC suola tryne(cia dar normalu), bet toj pacioj lenku sudlygej turejo 9pt vidurki (o scoringas kaip matom jo pagrindine stiprybe). Aisku visai smagu butu ji Z matyt, nebutu per prastas -uz siumetini Di tikrai neprasciau uz Klima naudos irgi turbut duotu daugiau jei pritaptu, isitvirtintu.
2015-02-04 23:36:11 Cituoti
Tikrai nesupykciau, jei toks Kuligas ar Lauverne papildytu zalgiri :) :) :)
Liuosiai2015-02-04 23:26:28 Cituoti
>> tromoos#8: teko matyt keletą mačų,neforsina metimų,žaidėjas su galva.Taiklumas itin aukšto procento(netoli 70%),gynyba vidutiniška,bet nėra visiškai kiauras,jei komanda be sistemos tai nereiškai kad žaidėjas be skillų ar kašio IQ.Kitas sezonas parodys,ką gali rimtesniam klube,mano subjektyvia nuomone tikrai neprapuls. >> MrVycka: partizane turėjo šiltnamio sąlygas rodyt rezultatus,proga pasinaudojo,tačiau verta pažymėt jog neturėjo konkurencijos priekinėje linjoje-Muslis kurį laiką buvo traumuotas,Gagičius tai paeidavo,tai ne.Nėra visiškas pienius-jau 24 šiais sueina.
2015-02-04 23:23:00 Cituoti
>> Liuosiai: O kas negerai su jo mase? 110kg 6`11 PF(NBA zaistu kaip nominalus ketvirtas, pagal scouting report) viskas normal. Ir su Veselly negalima lygint del to, kad Janas ko gero prasciausia metima turintis Europoj rungtyniaujantis zaidejas ir del metimo nebuvimo bei silpnos psichologijos (buvo straipsnis apie tai) ir neissilaike NBA. Prancuzas savo ruoztu meta 72 - 75% baudu ir is trajako pataikyt gali ~30% nors ir nera stabilus.
MrVycka2015-02-04 23:11:55 Cituoti
aišku, kad kaina skirias, dėl individualaus meistriškumo, tai nėra net ko lygint, varliaėdis jau žalias pacanas, bet vis tiek yra kur kilti, o kuligas pagal metus jau pačioje aukštumoje...vis tiek lauvergne nepaimtų ilgiau nei sezonuii (neįpirks šiaip išvis), tai jo žaidimo pikas būtų kažkur kitur, o lenkas turėtų būti bent jau įperkamas...
Liuosiai2015-02-04 23:07:58 Cituoti
>> MrVycka: Denver Nuggets turi teises į jį,(55 pickas 2013m. drafte).Sklinda gandai,kad gali persikelt į Denverį jau šiom dienom,klubas tvarko teisinius reikalus.Nors kita vertus keista, jis čiut čiut geresnė J.Vesely versija,šiaip stiprus/šoklus žaidėjas,nu bet ne su tokia mase NBA stumdytis.Kodėl klubas brenda į tą pačią upę,čia tik jų GM suprast.
2015-02-04 23:04:10 Cituoti
>> Liuosiai: Per kuria vieta pas lenka salta prota izvelgt sugebejai, tai rimtai nesuprantu... + ginas zenkliai silpniau. Truksta cm. Loverne nestabilus, tas tiesa, bet pakankamai jaunas ir stabilumas, savitvarda ateina su patirtim. Man tai Loverne > Kulig anyday. Jauciu ir rinkos kaina ju bent pora kartu skirias. Nenuvertinu lenku, gal padarys EL karjera, bet viso to ka surasei nepastebejau. Gal taip yra, kad tokiam balagane zaidzia, gerus stats renkas ir kaip ir ne kuriems ryto atveju "visi zaidejai geri/sudetis gera" o is esmes balaganas, zaidimas be minties, be uzduociu ir be gynybos. Same shit kaip ir pas lenkus. Bbz kaip tas Kuligas atrodytu sistemoj, normalaus krepsinio juk neragaves.
MrVycka2015-02-04 22:54:51 Cituoti
>> Liuosiai:
tai dabar praspirtas gal jau kiek susimąstys?..o kad su kurčiu nesugyveno, nieko keisto...gerai turbūt apsikapoti turėjo...įtariu, kad tikrai geresnės nuomonės apie save prancūzas turėjo būti labai nepatenkintas žaidimo laiku...visgi kontraktas buvo dviem sezomnams, o čia pirmojo viduryje išvyko...
Liuosiai2015-02-04 22:50:04 Cituoti
>> tromoos#8: karštakošis nuotaikos žaidėjas,lyginant su stabiliu bei universaliu/gerą ranką turinčiu lenku,visgi linkstu ties patirtim ir šaltu protu.Kuligo braižas yra "paprasta ir efektyvu">Lauvergene kovingumas/atleiškumas "viskas arba nieko".
Puslapiai: 1 2
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Europos taurės sezono MVP –  Paryžiaus komandos mažylis
Europos taurės sezono MVP – Paryžiaus komandos mažylis
Paryžiaus "Paris" atakų organizatorius T.J.Shortsas pripažintas Europos taurės 2023-2024 metų sezono MVP.Amerikiečio mažylio vedami Tuomaso Iisalo auklėtiniai turnyre laimejo net 20 iš
Su "Žalgiriu" siejamas Sirvydis – tarp Europos taurės sezono geriausiųjų
Su "Žalgiriu" siejamas Sirvydis – tarp Europos taurės sezono geriausiųjų
Šiemet Panevėžio „7bet-Lietkabeliui“ net ir likus už Europos taurės atkrintamųjų borto komandos snaiperis Deividas Sirvydis, tritaškius metęs 42 procentų taiklumu, pateko
Europos taurės finale susikaus du Prancūzijos klubai
Europos taurės finale susikaus du Prancūzijos klubai
Trečiadienį paaiškėjo antras Europos taurės finalo dalyvis. „JL Bourg“ lemiamose serijos rungtynėse dominuojančiai 89:63 (23:21, 21:20, 21:18, 24:4) įveikė Stambulo „Bešiktaš“,
ALBA nuo kito sezono gali palikti Eurolygą
ALBA nuo kito sezono gali palikti Eurolygą
Berlyno ALBA kitą sezoną gali būti priversta sugrįžti į Europos taurės varžybas ir užleisti vietą Eurolygoje, praneša „Eurohoops“ žurnalistas Aris Barkas.Į šio sezono
Paryžiaus klubas – pirmasis Europos taurės finalo dalyvis
Paryžiaus klubas – pirmasis Europos taurės finalo dalyvis
Londono „Copperbox“ arenoje Europos taurės pusfinalio mače susigrūmė vietos „Lions“ ir „Paris Basketball“ komandos. Čia triumfavo ir 2-0 seriją uždarė paryžiečiai
"Bešiktaš" patiesė prancūzus ir pratęsė Europos taurės pusfinalio seriją
"Bešiktaš" patiesė prancūzus ir pratęsė Europos taurės pusfinalio seriją
Penktadienį Stambulo „Bešiktaš“ Europos taurės turnyro pusfinalyje išplėšė žūtbūtinę pergalę ir išlygino seriją 1-1. Aikštės šeimininkai
Paryžiaus klubas tapo paskutiniu Europos taurės pusfinalio dalyviu
Paryžiaus klubas tapo paskutiniu Europos taurės pusfinalio dalyviu
Užtikrintą pergalę pasiekęs Paryžiaus „Basketball“ klubas žengė į Europos taurės pusfinalį. Tuomo Iisalo auklėtiniai namuose 86:70 (24:17, 16:18, 22:13, 24:22) pranoko Badalonos
Europos taurės ketvirtfinalis Vilniuje: šipuliais virtusi derinių lenta ir nervingas dūmelis žydų tribūnoje
Europos taurės ketvirtfinalis Vilniuje: šipuliais virtusi derinių lenta ir nervingas dūmelis žydų tribūnoje
Dėl karo Gazoje į Vilnių perkeltame Europos taurės ketvirtfinalyje tarp Tel Avivo „Hapoel“ ir Stambulo „Bešiktaš“ formalūs rungtynių šeimininkai iš
Generolas grįžta. "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai bus iškelti į arenos palubes
Generolas grįžta. "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai bus iškelti į arenos palubes
Balandžio 18 d. Vilniaus „Rytas“ minės 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines. Šią dieną, mačo su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Ukrainos klubas krito Europos taurės ketvirtfinalyje
Ukrainos klubas krito Europos taurės ketvirtfinalyje
Ukrainos atstovams Europos taurėje Slobožanskės "Prometey" krepšininkams turnyras baigėsi ketvirtfinalio etape.Roneno Ginzburgo aklėtiniai Prancūzijoje po permainingos kovos 82:95
Savo karjeros kelią apžvelgęs Žemaitis – apie vaikiškią tatuiruotę bei Eurolygos svajonę
Savo karjeros kelią apžvelgęs Žemaitis – apie vaikiškią tatuiruotę bei Eurolygos svajonę
Nuo nežinios, kur reikės žaisti būsimą sezoną iki Europos čempionato vilkint nacionalinės rinktinės marškinėlius. Būtent toks sakinys tam tiktų labiausiai, jei reikėtų trumpai apibūdinti
Europos taurės ketvirtfinalyje Vilniuje – sirgalių iš Tel Avivo antplūdis
Europos taurės ketvirtfinalyje Vilniuje – sirgalių iš Tel Avivo antplūdis
Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje trečiadienį vyks Europos taurės ketvirtfinalis tarp Tel Avivo „Hapoel“ ir Stambulo „Bešiktaš“ ekipų, kurį
Europos taurės stipriausių aštuonetas – be dramatiškai kritusių čempionų: į Vilnių keliaus turkai
Europos taurės stipriausių aštuonetas – be dramatiškai kritusių čempionų: į Vilnių keliaus turkai
Trečiadienį sužaisti likę Europos taurės aštuntfinaliai, po kurių paaiškėjo geriausių turnyro komandų aštuonetas.Tris lietuvius turintis Slobožanskės „Prometey“
Motiejūnas turėtų toliau vadovauti Eurolygai, du Europos turnyrai susijungs į vieną
Motiejūnas turėtų toliau vadovauti Eurolygai, du Europos turnyrai susijungs į vieną
Paulius Motiejūnas ir toliau turėtų vadovauti Eurolygai, o Europos krepšinio padangėje atsiras naujas turnyras, skelbia ispanų dienraščio AS žurnalistas Ricardo Gonzalecas.P. Motiejūnas
Izraelio klubas Vilniuje žais Europos taurės ketvirtfinalio rungtynes
Izraelio klubas Vilniuje žais Europos taurės ketvirtfinalio rungtynes
Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena taps laikinais Tel Avivo „Hapoel“ krepšinio klubo namais. Kovo 13-ąją Izraelio klubas Vilniuje sužais Europos taurės ketvirtfinalio
Lietuvių bendruomenės Londone palaikomi "Wolves" sezoną Europoje uždarė pergalingai
Lietuvių bendruomenės Londone palaikomi "Wolves" sezoną Europoje uždarė pergalingai
Vilniaus „Wolves“ su Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyru atsisveikino pergalingai Jungtinės Karalystės sostinėje. Fantastiškai palaikomi lietuvių bendruomenės Londone,
Duoklė žiūrovams: "Lietkabelis" pergalingai uždarė tarptautinį sezoną
Duoklė žiūrovams: "Lietkabelis" pergalingai uždarė tarptautinį sezoną
„Norime atsidėkoti žiūrovams“, – įpusėjus rungtynėms duodamas interviu televizijai, pabrėžė Panevėžio „Lietkabelio“ kapitonas Vytenis Lipkevičius, rašo
"Lietkabelio" gynėjų grandį sustiprino Vokietijoje žibėjęs amerikietis
"Lietkabelio" gynėjų grandį sustiprino Vokietijoje žibėjęs amerikietis
Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ klubo gretas sustiprino amerikietis įžaidėjas Diante Baldwinas. Su krepšininku sudaryta sutartis iki sezono pabaigos.29-erių gynėjas šį sezoną
Visas rungtynes pirmavę "Wolves" nukovė Vokiečių klubą
Visas rungtynes pirmavę "Wolves" nukovė Vokiečių klubą
Po įvykdytų pokyčių trenerių štabe, Vilniaus „Wolves“ (7-10) dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, rašo Krepšinis.lt.Šį kartą sostinės klubas Europos taurėje
Sirvydžio ir Bičkauskio vedami pnevėžiečiai neturėjo vargo su svečiais iš Lenkijos
Sirvydžio ir Bičkauskio vedami pnevėžiečiai neturėjo vargo su svečiais iš Lenkijos
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė priešpaskutines šio sezono Europos Taurės (BKT EuroCup) rungtynes – antradienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai namuose 91:75
"Wolves" įsikurs moderniame treiruočių centre
"Wolves" įsikurs moderniame treiruočių centre
Vilniaus „Wolves“ krepšinio klubas nuo kitų metų pavasario rungtynėms ruoštis galės naujutėlaičiame treniruočių centre, kuris iškils šalia sostinės oro
Įspūdingai ketvirtą kėlinį sužaidę "Wolves" laimėjo Italijoje
Įspūdingai ketvirtą kėlinį sužaidę "Wolves" laimėjo Italijoje
Iš tolesnės kovos Europos taurės turnyre jau eliminuoti Vilniaus „Wolves“ (6-10) krepšininkai rado motyvacijos garbingai tęsti savo pasirodymą, rašo Krepšinis.lt.Jokių
"Lietkabelis" patyrė nesėkmę Turkijoje
"Lietkabelis" patyrė nesėkmę Turkijoje
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė dar vienerias Europos Taurės (BKT EuroCup) rungtynes – trečiadienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai Turkijoje, sostinėje Ankaroje 88:73
"Woves" gretose nepritapęs Gagičius palieka komandą
"Woves" gretose nepritapęs Gagičius palieka komandą
Legionierius iš Serbijos Džordže Gagičius Vilniaus „Wolves“ komandos marškinėlių nebevilkės. Iki 2024 m. vasaros turėjusi galioti sutartis buvo nutraukta abipusiu
"Lietkabelis" Prancūzijoje nusileido grupės lyderiams
"Lietkabelis" Prancūzijoje nusileido grupės lyderiams
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė dar vienerias Europos Taurės (BKT EuroCup) rungtynes – trečiadienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai Breso Burgo mieste Prancūzijoje 104:71
Žvejyba Europos taurėje baigta – "Vilkai" prišalo uodegas Rygoje
Žvejyba Europos taurėje baigta – "Vilkai" prišalo uodegas Rygoje
Vilniaus „Wolves“ (5-10) krepšininkai trečiadienio vakarą Rygoje stojo į išlikimo rungtynes Europos taurės A grupėje, rašo Krepšinis.lt.„Vilkams“
Kemzūra prieš dvikovą Rygoje su Ukrainos klubu: svarbiausia esame mes patys
Kemzūra prieš dvikovą Rygoje su Ukrainos klubu: svarbiausia esame mes patys
Vilniaus „Wolves“ trečiadienį Rygoje žais bene svarbiausias šio sezono rungtynes Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre prieš Slobožanskės „Prometey“,
Puikaus Sirvydžio žaidimo pergalei prieš svečius iš Kanarų nepakako
Puikaus Sirvydžio žaidimo pergalei prieš svečius iš Kanarų nepakako
Nors Deividas Sirvydis lemiamame kėlinyje sušveitė net 19 taškų, Panevėžio "7bet-Lietkabelis" patyrė nesėkmę Europos taurės varžybose.Nenado Čanako auklėtiniai namie

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime