Naujienos kraunasi...

Pasiūlymų treniruoti jau sulaukęs Kalnietis turi kategorišką nuomonę dėl vietos palubėse (Maksvyčio, Šaškaus komentarai)

Autorius: Mindaugas Augustis, DELFI.


Ne vieną vakarą Lietuva stingo prie televizorių ekranų, akimis rydama Manto Kalniečio paleistą kamuolį, kurio skrydis lemdavo laimę arba prapultį visai šaliai. Ilgai nedvejojęs paskutinį tritaškį veteranas šveitė ir sekmadienį – tai buvo apskritai paskutinis metimas jo krepšinio profesionalo karjeroje, rašo Krepšinis.lt.

Likimas ir Virginijaus Šeškaus kariauna pasistengė, kad pabaiga nebūtų laiminga kaip Holivudo filmuose.

M. Kalnietis nepataikė, o Kauno „Žalgiris“ (15/2) netikėtai pralaimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes Jonavos „Cbet“ (10/6) 76:80.

„Net pabaigti negaliu normaliai, būtinai reikia dar prisicirkinti su komanda“, – vėliau kreivai šypsojosi vakaro herojus.

Bet rezultatas turėtų greitai nukeliauti į užmarštį, kitaip nei nesuvaidintos M. Kalniečio ašaros netrukus po finalinės sirenos.

36-erių „Žalgirio“ atakų organizatorius sekmadienį baigė krepšininko karjerą.

Paskutinėse savo rungtynėse M. Kalnietis žaidė 21 min. ir pelnė 5 taškus, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir tiek pat kartų suklydo.

„Žalgirio“ treneris Kazys Maksvytis neslėpė, jog per paskutinę minutės pertraukėlę braižė derinį būtent atsisveikinančiam auklėtiniui.

„Kitaip ir būti negalėjo. Nors arenoje buvo žmonių, kurie labiau norėjo dėmesio, visas jis šiandien teisėtai priklausė Mantui“, – dviprasmiškai atsiliepė specialistas, nesukonkretinęs, ar omenyje turi teisėjus, kuriems nemažai priekaištavo mačo metu.

Rungtynių pabaigoje neįmenama mįsle „Žalgirio“ gynybai tapo Glynnas Watsonas, šaltakraujiškai baudų metimus realizavo Dovis Bičkauskis, ir gausus jonaviškių būrys tribūnoje turėjo progą tarp M. Kalniečiui skirtų skanduočių įterpti savo pergalės dainas.

„Negražu gadinti šventę, užtai parsivežame ją sau į Jonavą. Juk gyvenime gal tik vieną kartą gali pasisekti laimėti „Žalgirio“ arenoje. Įveikti kauniečius savo aikštėje – kitas dalykas, esame tai padarę ir anksčiau, bet čia buvo kažkokia fantastika. Net Eurolygos komandoms tai retai pavyksta. Malonu“, – rankomis trynė nugalėtojų vairininkas V. Šeškus.

Charizmatiškasis treneris taip pat paatviravo, apie ką kalbėjosi su M. Kalniečiu.

„Čia – labai sena istorija. Kartą prieš daugelį metų vieno pasisėdėjimo metu Mantas man pasakė, kad paskutinį sezoną sužais mano komandoje. Šiandien prieš rungtynes priėjęs jis atsiprašė, kad nesilaikė žodžio – užtat bent jau savo paskutines rungtynes sužaidė būtent prieš mane“, – šypsojosi V. Šeškus.

„Bent jau pusiau išpildžiau pažadą: ne pas Šeškų baigiau, o prieš jį“, – pridūrė pats M. Kalnietis.

„Kalną“ Nemuno saloje išlydėjo 9,2 tūkst. žiūrovų. Po finalinės sirenos susijaudinęs žaidėjas varvino ašarą, suko garbės ratą aplink aikštę, spaudė glėbyje artimuosius ir buvusį bendražygį nuo vaikystės, o dabar „Žalgirio“ sporto direktorių Paulių Jankūną.

„Esu laimingas, kad vis dar galiu padėti komandai – tik, deja, nebe aikštėje, o iš jos išeidamas“, – paėmęs mikrofoną į rankas ir atsisveikindamas su gerbėjais, humoro jausmo neprarado veteranas, abipusiu susitarimu nutraukęs iki sezono galo turėjusią galioti sutartį su „Žalgiriu“.

A. Sabonio krepšinio mokyklos auklėtinis pagrindinėje gimtojo miesto ekipoje (o netrukus – ir Lietuvos rinktinėje) debiutavo 2006-aisiais ir su pertraukomis jai atstovavo beveik dešimt metų.

Praėjusiame sezone į „Žalgirį“ grįžusį 196 cm ūgio krepšininką kankino įkyri čiurnos trauma, po kurios M. Kalnietis taip ir nebeatsigavo, nors praėjusią žiemą ryžosi paskutinį kartą gultis po chirurgo skalpeliu.

Šiame sezone Eurolygoje jis iš viso tesužaidė 12 min. ir nepelnė nė taško. LKL gynėjas leisdavo atsikvėpti pagrindiniams krepšininkams – per 11 rungtynių ant parketo praleisdavo vidutiniškai po 14 min. ir fiksavo 3,8 taško bei 3 rezultatyvių perdavimų statistiką.

„Ir sveikiname Mantą, ir liūdna. Išeina ne tik geras žaidėjas, bet ir geras žmogus. Jis čia negavo tokio vaidmens, kokio tikėjosi, bet išliko garbingas, nekėlė bangų, priėmė realybę – ir aš tai vertinu kaip treneris. Susitarėme, kad dabar Mantas labai neatitols nuo komandos, sudalyvaus keliose treniruotėse, gal nuvyks ir į išvykos rungtynes“, – sakė K. Maksvytis.

„Pats pajaučiau, kad net per treniruotes nebėra didelio skirtumo, ar aš esu, ar manęs nėra. Visada norėjau būti svarbus, naudingas komandai – kad ir kaip būtų skaudu, jei nesi reikalingas, geriau jau palikti ją ir bent taip tam tikru būdu pasitarnauti.

Bet kadangi „Žalgiris“ man toks mielas, įsiprašiau, kad leistų aplankyti, pasportuoti per treniruotes – tik jau ne kartu, o kur nors šalia, netrukdant. Ir kažkada nuvažiuoti į rungtynes, palaikyti nuo suolo. Labai tikiuosi, kad sezonas „Žalgiriui“ baigsis gerai, bus progų pašvęsti – aš tą irgi neblogai moku“, – pokštavo M. Kalnietis, surimtėjęs svarstęs, jog iš jau pasibaigusio gyvenimo etapo labiausiai pasiilgs rūbinės juokelių.

Atsisveikinęs su krepšiniu, jis ners į kitą savo aistrą – futbolą. M. Kalnietis tapo Lietuvos futbolo vicečempionų „Kauno Žalgirio“ prezidentu.

Jam ir iki šiol priklausė 30 proc. pastarojo klubo. Likusias dalis per du juridinius asmenis valdo „Žalgirio“ krepšinio klubas.

– Pasidalinkite, ką patyrėte per šį vakarą? – po rungtynių su „Cbet“ buvo paklaustas M. Kalnietis.

– Paskutines 24 valandas buvo sunku sutramdyti emocijas, nuo ryto jaučiausi kaip nesavas. Normalu, juk ne kasdien baigi žaisti krepšinį. Nesakyčiau, kad pavyko su tuo susitvarkyti. Ir dabar sunku kalbėti apie mačą, galvoje verda kas kita: daug prisiminimų, istorijų...

– Nebuvo dvejonių, kad gal vertėtų palaukti bent jau Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto ir galbūt baigti karjerą su dar vienu trofėjumi rankose?

– Ne. Turbūt esu toks žmogus, nusprendžiu ne spontaniškai, o nuosekliai išanalizavęs situaciją. Kai jau apsisprendžiau, viduje pajutau ramybę, žinojau, kad pasielgiau teisingai. Nemačiau prasmės kažko laukti. Pajaučiau, kad nebesu naudingas „Žalgiriui“, ir nenorėjau būti inkaras.

– Edgaras Ulanovas sakė bandęs jus perkalbėti, o kokių dar reakcijų sulaukėte iš pažįstamų Lietuvoje ir užsienyje paskelbęs apie artėjančią karjeros pabaigą?

– Buvo visokiausių klausimų. Turbūt ir naujieną sužinojusiems žmonėms reikėjo susigyventi su ta mintimi. Bet dauguma suprato ir palaikė.

Pavyzdžiui, šiandien mano vienas draugas iš Milano laikų nusipirko elektroninį bilietą į rungtynes ir atsiuntė man parodyti, sakydamas, kad mintimis bus su manimi. Vakar skambino Marko Popovičius, Krunoslavas Simonas. Jie puikiai mane suprato. Daug sveikinimų susilaukiau iš lietuvių, ir pats dėkojau visiems, kurie prie mano karjeros prisidėjo.

– Kaip atrodys jūsų pirmadienis?

– Nebus laiko per daug galvoti, nes su P. Jankūnu ir Gediminu Navicku 9.30 val. turime vadybos paskaitą. Keliausime toliau gyvenime.

Nenoriu pernelyg užbėgti įvykiams už akių – kalbėjome su Pauliumi Motiejūnu ir P. Jankūnu apie kitus žingsnius, bet pirma norėjosi baigti krepšininko karjerą, nesimėtyti. Kažkiek jau dalyvauju futbolo veikloje, susirinkimuose. Bet rytoj susėsime ir dėliosimės gairės, kaip toliau atrodys mano gyvenimas.

– Gal žinote, kas tikrai dabar keisis: pavyzdžiui, galbūt nebeisite pokaičio miego ar susikursite „Facebook“ paskyrą?

– Cha. Kol kas nežinau. Bet tikrai nenustosiu sportuoti, pasistengsiu daugiau laiko skirti vaikams. Turbūt bus kažkoks pereinamasis etapas, kai reikės prisitaikyti prie naujo ritmo.

– Ar pasirodžius gandams apie galimą naują „Kauno Žalgirio“ futbolininką, pirmiausia reikės skambinti jums?

– Na, aš nebūsiu tiesiogiai atsakingas už sporto sritį. Tikrai nesugebu atrinkti futbolininkų ar panašiai. Mano pagrindinis noras – vertybiškai priartinti futbolo komandą prie krepšinio klubo, įdiegti tai, kas veikia pastarajame, po truputį mokytis ir keisti futbolo veidą. Tai bus daugiau vadybinis darbas.

– O nebuvo minčių savo žinias perkelti į krepšinio trenerio darbą?

– Buvo. Nėra taip, kad dabar padėjau kryžių ant krepšinio. Ne, juk gyvenau tuo 30 metų. Bet jei brisčiau į trenerio darbą, reikėtų atsiduoti šimtu procentų ir veikiausiai kažkur iškeliauti iš Kauno, kuris man labai brangus. Pragyvenus užsienyje dešimt metų, aš taip pasiilgau Kauno ir Lietuvos, kad negalėjau tam ryžtis.

Tikrai nesakau „niekada“, gal ateityje kas nors pasikeis, gal pradės trūkti krepšinio. Nesakysiu iš kur, bet netgi dabar jau susilaukiau pasiūlymų ateiti ir dirbti treneriu. Kol kas susilaikau, bet nesakau „niekada“.

– Po P. Jankūno marškinėlių iškėlimo į „Žalgirio“ arenos palubes sakėte, kad pats nesijaučiate vertas tokio pagerbimo Kaune. Galbūt vis dėlto būtų smagu tokia ceremonija?

– Vienareikšmiai – ne. Gyvenime jaučiu ribas: kad ir kaip būtų faina, man būtų nesmagu, nes nesu to nusipelnęs, tai skirta visiškai išskirtiniams žmonėms.

– Kuris sezonas jums buvo įsimintiniausias?

– Nežinau, jų buvo įsimintinų tiek gera, tiek bloga prasmėmis. Jeigu reikėtų išsirinkti vieną, tai daugiausiai nuotykių ir visokių istorijų nutiko 2008-2009 metų sezone. Kaip sakė Gintaras Krapikas, buvome 5 min. iki katastrofos. Vos neiširome, bet su tikra lietuviška „chebra“ toliau kovojome – tas sezonas tikrai buvo sužaistas iš širdies, mažiausiai galvojant apie kažkokius materialius dalykus.

Iškovoti titulai

Su „Žalgiriu“ M. Kalnietis keturis sykius triumfavo Lietuvos pirmenybėse, su Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) 2013-aisiais laimėjo Europos taurę, su nacionaline rinktine dukart tapo Europos vicečempionu ir sykį – pasaulio pirmenybių bronziniu prizininku.

2013-aisiais geriausiu šalies krepšininku išrinktas įžaidėjas taip pat yra puošęsis Prancūzijos ir Italijos čempiono laurais, kilnojęs abiejų šalių taurės turnyro trofėjų, dar dusyk tai daręs tėvynėje.

Be to, M. Kalniečio trofėjų galerijoje yra Europos jaunimo (iki 20 metų) čempionato sidabras, naudingiausio VTB Vieningosios lygos žaidėjo prizas, 4 Baltijos krepšinio lygos (BBL) nugalėtojo apdovanojimai bei naudingiausio finalo žaidėjo prizas.

Galiausiai, jaunystėje šoklumu išsiskyręs gynėjas yra laimėjęs tiek LKL, tiek BBL dėjimų į krepšį konkursus.

Be „Žalgirio“, jis taip pat vilkėjo „Lokomotiv“, Milano „Olimpia“ (Italija) ir Vilerbano ASVEL (Prancūzija) marškinėlius.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
NKL pusfinalių prognozės: Maksvytis mato autsaiderių finalą
Intriguojančios Nacionalinės krepšinio lygos (7bet-NKL) atkrintamųjų kovos nenustoja stebinti komandų sirgalių, o prieš naują etapą garsūs Lietuvos krepšinio žmonės tradiciškai
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Skandalas NBA: teisėjų klaida lėmė lietuvių klubams neparankią "Clippers" pergalę
Naktį iš ketvirtadiienio į penktadienį Filadelfijoje vykusiose NBA rungtynėse tarp vietos „76ers“ (39-34) ir Los Andželo „Clippers“ (45-27) krepšininkų baigėsi
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Nesenstantis LeBronas surinko trigubą dublį, Greenas – vėl išvarytas
Penkta pergale iš eilės NBA čempionate džiaugėsi atkrintamųjų traukinį besivejantys Los Andželo „Lakers“ (41-32) vyrai. Jie svečiuose 136:124 (37:36, 32:25, 33:31 34:32) nugalėjo
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikiškiai atsilaikė prieš "Pieno žvaigždes"
Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-12) komanda pratęsė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4-19) duobę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).Mažeikiškiai
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Trinchieri gyrė geriausią versiją demonstruojančius dizaineriius bei užsiminė apie Šmito situaciją
Ketvirtadienį Eurolygos 32 ture Kauno „Žalgiris“ (13-18) namuose priims turnyro lentelės kaimynę Milano „Olimpia“ (14-17), kurią žalgiriečiai įveikė pirmame rate, rašo
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Maldūnas: apie laukiančias akistatas namuose su "Rytu" ir "Žalgiriu"
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pasitinka du rimtus išbandymus: jau kovo 28 d. (ketvirtadienį) Panevėžyje stoja į kovą su Vilniaus „Rytu”, o balandžio 1 d. (pirmadienį)
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
"Žalgiris" – pagrindinis kandidatas prisivilioti Jokubaitį?
Kauno "Žalgiris" kitą sezoną gali susigrąžinti karjerą gimtojo miesto komandoje pradėjusį Roką Jokubaitį.Krepšinio apžvalgininkas Alessandro Luigi Magi skelbia, kad Lietuvos
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
Solidus Sabonio pasirodymas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo "Mavs", Valančiūnas gavo kuklias minutes
NBA čempionate antradienį naktį Sakramento „Kings“ (42-30) namuose net 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) neprilygo Dalaso „Mavericks“ ekipai (43-29), rašo Krepšinis.lt.Domantas
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Evansas – apie nustebinusią Trichieri mintį ir didžiausią pamoką "Žalgiryje"
Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas jau antrą sezoną Eurolygoje žiba vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius.Amerikietis prieš dar vieną išbandymą Eurolygoje
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
NBA slenkstį minančio Buzelio pažadas Lietuvai: kai aš ateisiu, mes laimėsime viską
Pirmą profesionalo karjeros sezoną NBA plėtojimosi lygoje baigiantis Matas Buzelis jau po kelių mėnesių išgirs savo pavardę NBA naujokų biržoje, o jo galvoje – mintys ne tik apie
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Kol "Olympiakos" neigia, graikai jau aptarinėja milžinišką Evanso atlyginimą Pirėjuje
Antradienį ryte Graikijos žiniasklaida paskelbė apie Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ lyderio Keenano Evanso susitarimą. Nors klubas suskubo neigti pasirodžiusią
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
LKL Drausmės komisija nepatenkino Viliaus apeliacijos
Kovo 16 d. vykusiose Vilniaus „Ryto“ – Klaipėdos „Neptūno“ rungtynėse dirbę teisėjai ketvirto kėlinio pabaigoje suklydo, neužfiksuodami „Ryto“ komandos
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Net penkios išeivijos lietuvės yra ant merginų rinktinės slenksčio
Savaitės trukmės treniruočių stovyklai į Lietuvą atvykusios penkios išeivijos lietuvaitės padarė gerą įspūdį Lietuvos rinktinės treneriams ir turi realių šansų kovoti dėl
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
"Wolves" laukia medikų uždegtos žalios šviesos Žagaro sugrįžimui
Reabilitaciją po sunkios traumos tęsiantis Vilniaus „Wolves“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras nekantrauja prisijungti prie komandos treniruočių. Vis tik, kovo mėnesio
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
Daugybės sveikinimų sulaukęs Sabonis atviras: nuostabu, bet džiaugiuosi, kad tai baigėsi
NBA rekordą pagerinęs Domantas Sabonis sulaukė daugybės sveikinimų ir pagyrų, bet pats sako besidžiaugiantis, kad pagaliau ši tema bus baigta, rašo Krepšinis.lt.Praėjusią
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Istorinis pasiekimas: Sabonis pagerino NBA rekordą ir įsirašė į išskirtinę kompaniją
Domantas Sabonis pagerino visų laikų NBA rekordą, o Sakramento „Kings“ (42-29) nutraukė prakeiksmą ir iškovojo ilgai lauktą pergalę, rašo Krepšinis.lt.Lietuvio ekipa
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Evansas jau turi susitarimą su OLY, klubas tai neigia
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas pasiekė susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa kitam sezonui, rašo Krepšinis.lt.Ši
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Buzelis itin netaikliai šaudė iš toli, bet vis tiek buvo tarp rezultatyviausių
Pro šalį iš toli šaudęs, tačiau rezultatyviai žaidęs Matas Buzelis NBA G lygos mače nepadėjo savo atstovaujamai komandai pasidžiaugti reta pergale."G League Ignite"
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
"Mavericks" toliau nepaleidžia Sabonio ir "Kings", bet kitoje aikštėje – palankus rezultatas
Luka Dončičius surinko trigubą dublį, o slovėno Dalaso „Mavericks“ (42-29) toliau kaunasi dėl tiesioginės vietos NBA atkrintamosiose varžybose, rašo Krepšinis.lt.Dalaso
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
"Celtics" krito iššvaistę 30 taškų persvarą, "Knicks" gynėjas pagerino tritaškių rekordą
Atlantos „Hawks“ (32-39) panaikino 30 taškų deficitą ir patiesė geriausią NBA reguliaraus sezono komandą, o Niujorko „Knicks“ (43-28) gynėjas pasiekė klubo tritaškių
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Tobulą kovo mėnesį "Neptūnas" užbaigė nutrauktu Utenos prakeiksmu
Klaipėdos „Neptūnas“ (10-12) tobulai užbaigė kovo mėnesį „Betsafe-LKL“ čempionate.Georgios Vovoro auklėtiniai išvykoje 96:83 (22:16, 29:21, 18:30, 27:16)
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
Kurtinaitis ir Čeponis: apie "Žalgirio" viltį, "Ryto" sudorotus "Vilkus" ir Eurolygos lietuvius
„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ treneris Rimas Kurtinaitis ir komentatorius Vaidas Čeponis dalinasi mintimis apie naujausias aktualijas bei aptariamas temas.Šį
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
"Betsafe Mic'd Up": Vovoro emocijos ir pergalė prieš "Rytą"
Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Rytas“ po dramatiškos kovos namie 83:84 krito prieš Klaipėdos „Neptūną“.„Neptūnui“ tai buvo trečioji pergalė paeiliui,
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
Žaidėjas, nuo kurio prasidėjo "Olimpas", papasakojo apie legendinę Panemunės aikštelę
11-oji „Tikslo link. Olimpas“ serija skirta komandos kapitonui Pauliui Danisevičiui. Žaidėjui, kuris pirmasis patikėjo Jono Vainausko projektu ir nuo kurio prasidėjo Palangos „Olimpo“
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
Fanams nusilenkęs Žibėnas pagarsino svarbiausią sezono tikslą ir iškėlė retorinį klausimą
LKL vicečempionai Vilniaus „Ryto“ (17-4) krepšininkai atsikvošėjo po dviejų nesėkmių iš eilės prieš Kauno „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Pakeliui į pergalę Valančiūnas žaidė efektyviai, o Williamsonas – nesustabdomai
Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė penktoje NBA Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (44-27) krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Luizianos
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
"Lietkabelis" pranoko Šeškaus karius
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susidūrė dvi savo pozicijas pagerinti nusiteikusios ekipos. Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (13-8) namie 90:80 (15:14, 22:21,
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Karštame Viniaus derbyje – "Ryto" pergalė
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25,

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime