Naujienos kraunasi...

Sargiūnas – apie pusmetį su Braziu ir naująjį "Neptūno" strategą



Klaipėdos „Neptūnas“ šiuo metu „Betsafe-LKL“ yra ilgiausiai nelaiminti komanda. Iš krepšinio žemėlapio išnykus „Gargždams“, klaipėdiečiai neteko sausio 14-ąją pasiektos pergalės pajūrio derbyje.

Paskutinį sykį turnyrinėje lentelėje atsispindintį pergalės skonį „Neptūnas“ pajautė beveik prieš tris mėnesius, dar gruodžio 10-ąją, kuomet namuose patiesė Jonavos „CBet“.

Po to sekė septyni pralaimėjimai  „Betsafe-LKL“ bei įspūdingai, tačiau nesėkmingai pasibaigusi Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) ketvirtfinalio serija su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“. Igno Sargiūno dvitaškis paskutinėmis sekundėmis galėjo jo komandai padovanoti vietą finalo ketverte. Visgi metimas skriejo pro šalį ir uostamiesčio ekipa namo grįžo nuleistomis galvomis.

„Buvo apmaudas kokias geras 10-15 minučių, – portalui LKL.lt sakė I. Sargiūnas. – Paskui pasakiau sau, kad reikia ir tokių momentų. Aišku, nepatenki, būni liūdnas ir piktas, bet reikia ir tokių momentų, kad kažką išmoktum ir žiūrėtum kitaip į įvykius rungtynėse, stiprėtum ir individualiai, ir komandiškai.“

24-erių gynėjas šiemet yra vienas svarbiausių „Neptūno“ ramsčių. Jis ant parketo išbūna ilgiausiai komandoje, 27 minutes, o per šį laiką vidutiniškai pelno 13,5 taško (39,6 proc. trit.), atkovoja 2,5 kamuolio, atlieka 1,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka 12,1 naudingumo balo.

Dabar tiek I. Sargiūnas, tiek jo komandos draugai taikosi prie naujo specialisto taktinių schemų. Bene savaitę klaipėdiečiams nurodymus dalina naujas strategas – 47-erių graikas Georgios Vovoras, anksčiau vadovavęs ir Atėnų „Panathinaikos“ klubui.

„Geras įspūdis. Didelis intensyvumas, aukšta energija treniruotėse. Žinoma, kaip ir kiekvienos permainos, atneša taktinių manevrų, požiūrį į tam tikras detales, žaidybinių veiksmų akcentavimą. Mokymosi laikotarpis visiems žaidėjams, bet visi greitai įsilies, tai vyksta su kiekviena diena. Smagu matyti energiją ir intensyvumą, kurį rodome per treniruotes“, – pozityviai į pokyčius žvelgė „Neptūno“ snaiperis.

Jau pirmadienio vakarą G. Vovoras mėgins pergalingai debiutuoti „Betsafe-LKL“. Panevėžyje laukia ketvirtoji šiame sezone „Neptūno“ ir „7bet-Lietkabelio“ dvikova. Ją tiesiogiai nuo 18.30 val. stebėkite per BTV televiziją ir Go3.

Rungtynių dieną – LKL.lt pokalbis su I. Sargiūnu.

– Rinktinių pertrauka baigėsi, praleidote kelias savaites be oficialių rungtynių. Kaip komanda išnaudojo šį laiką?

– Prieš pertrauką gavome kažkiek laisvo laiko atsipūsti. Paskui kibome į darbus. Latvijoje žaidėme draugiškas rungtynes prieš Liepojos komandą. Paskutinę savaitę prisijungė naujas treneris, su juo mokėmės naujos sistemos, kibome į darbus.

– Šiuo metu esate ilgiausiai pergalių neiškovojanti „Betsafe-LKL“ komanda. Kiek reikalinga buvo pertrauka, kad atsišviežintumėte galvas?

– Pertrauka visiems naudinga. Pailsėti truputį, susikaupti artėjančiam darbui. Jau pirmadienį tikimės kabintis į pergalę, kurį laiką neturime jų „Betsafe-LKL“. Viską vertiname ambicingai, žiūrime į priekį. Dirbame su nauju treneriu ir mėginsime pergalę iškovoti jau pirmadienį.

– Dar iki tol sudalyvavote „Betsafe Casino“ snaiperių konkurse. Jums nepavyko ten patriukšmauti (I. Sargiūnas surinko 13 taškų). Ar dėl to buvo apmaudo?

– Grynai su ta idėja ir ėjau – norėjau gerai praleisti laiką, pabandyti, nes progos sudalyvauti tokiame konkurse gali ir nebūti. Buvo smagu sudalyvauti tokiame renginyje. Bandžiau pasimėgauti.

– Prieš pertrauką komandą sudrebino pokyčiai vyr. trenerio poste. Kaip pats reagavote į šią žinią ir kaip prisiminsite pusmetį su M. Braziu?

– Pusmetis buvo permainingas. Buvo ir geresnių, ir sunkesnių momentų. Pralaimėjome keliose rungtynėse, kur turėjome pasiimti pergalę. Bet nugalėjome „Žalgirį“, Citadele KMT gerai sudalyvavome, išskyrus paskutinį etapą, kuomet galėjome patekti į ketveriukę. Buvo, ko išmokti.

Treneris buvo pavadinęs jus svajonių žaidėju. Galbūt tarp jūsų buvo užsimezgęs stiprus ryšys?

– Visąlaik malonu, kai taip pasako. Bandau daryti savo darbą ir įsiklausyti į pastabas, reaguoti į pokyčius, sistemas, daryti, ką prašo treneris. Jaučiau pasitikėjimą iš trenerio, pasitikiu ir pats savimi. Tas man asmeniškai buvo naudinga.

– Daug kas kaltę verčia ant komandos senbuvių – Mindaugo Girdžiūno ir Deivido Gailiaus, kurie nebėra tokie efektyvūs kaip anksčiau. Ar komandoje taip pat nebuvo prasidėjęs kaltų ieškojimas?

– Ne, kaltų tikrai neieškome komandoje. Tai krepšinis, vienas rungtynes gerai žaidžia vieni, kitas – kiti. Sunku būti pastoviam ir išlaikyti tuos rodiklius. Bandydavome kiekvienas įnešti savo indėlį į komandos visumą.

– Tikriausiai viską gerokai apsunkino Sterlingo Gibbso išvykimas, jam vis dar nėra pamainos, o didesnį krūvį gauna Žygimantas Janavičius. Kiek reikalingas jums dar vienas atakų organizatorius?

– Po jo išvykimo automatiškai Žygiui ir krūvis didesnis. Jis nerealus įžaidėjas, labai gerai kontroliuoja žaidimą ir komandą. Bet kai vidury sezono išvažiuoja vienas pagrindinių žaidėjų, įžaidėjas, automatiškai tai apsunkina visų krūvį ir braižą. Sutinku su tuo, kad galbūt nepamaišytų ir kitas žaidėjas, kontroliuojantis žaidimą.

– M. Brazį pakeitė G. Vovoras. Kaip prabėgo pirmoji savaitė su šiuo treneriu?

– Geras įspūdis. Didelis intensyvumas, aukšta energija treniruotėse. Žinoma, kaip ir kiekvienos permainos, atneša taktinių manevrų, požiūrį į tam tikras detales, žaidybinių veiksmų akcentavimą. Mokymosi laikotarpis visiems žaidėjams, bet visi greitai įsilies, tai vyksta su kiekviena diena. Smagu matyti energiją ir intensyvumą, kurį rodome per treniruotes.

– Iki šiol M. Braziui priekaištauta dėl charizmos nebuvimo. Ar G. Vovoras yra kardinalus pokytis, lyginant su buvusiu treneriu, ar tai daugiau to paties braižo specialistas?

– Iš žaidybinės pusės skiriasi gynybinės sistemos, tai pirmieji dalykai, kuriuos keitėme. Jis turi savo taisykles. Puolime irgi turime pokyčių. Kiekvienas treneris turi savus metodus ir taktikas. Automatiškai, kaip žaidėjai, turime perprasti viską ir priimti.

– Ar pats irgi jaučiate, kad iš jūsų bus reikalaujama kažko kito nei anksčiau?

– Aš manau, kad treneris mato kiekvieno žaidėjo stiprybes, bando jas išnaudoti. Kaip ir prie Brazio, taip ir prie šio trenerio, jis atsižvelgia į kiekvieno žaidėjo savybes ir paruošia tam derinius ar gynybos sistemas. Abipusis ryšys, su kiekvienu žaidėju ir treneriu taip būna.

– Atsiribojant nuo komandinių rezultatų, jums tai – sėkmingas sezonas. Esate vienas komandos lyderių, dažnai kamuolį turite svarbiausiais momentais. Kiek pats tikėjotės tokio asmeniškai solidaus sezono?

– Apart komandinių rezultatų, visada tikiu savimi. Jei netikėsi – tai ir nesigaus. Tikiu savo ir komandos draugų galimybėmis padėti vienas kitam. Manau, tas tikėjimas duoda daug. Norisi su kiekvienais metais tobulėti ir būti vis geresniu.

– Ar nustebinote pats save?

– Ne.

– Galbūt yra aspektų, kuriais savo žaidime nesate iki galo patenkintas?

– Visą laiką yra dalykų, kuriuos gali daryti geriau. Tam tikrų sprendimų priėmimas tiek gynyboje, tiek puolime, reagavimas į aplinkybes. Tai turėčiau akcentuoti labiau.

– Jūsų laukia išvyka į Panevėžį. Su šia komanda šiemet jau turėjote kelias įsimintinas akistatas. Kiek tai ypatinga priešprieša bent jau šio sezono kontekste?

– Aš manau, kad tai gera akistata, gera dvikova. Visos rungtynės su jais buvo įtemptos ir smagios tiek žaidėjams, tiek žiūrovams. Yra apmaudas dėl to nepatekimo į finalinį ketvertą per vieną metimą, bet tai mes jau esame seniausiai pamiršę. Reikia žiūrėti į pirmadienį. Kovoti ir parodyti, kad galime laimėti. Tai jau esame padarę, bet bandysime parodyti dar kartą.

– Sugrįžtant prie jūsų pramesto metimo, kiek greitai pavyko jį užmiršti ir neįsileisti į galvą, turint omenyje, kad metimo kaina tikrai buvo didelė?

– Buvo apmaudas kokias geras 10-15 minučių. Paskui pasakiau sau, kad reikia ir tokių momentų. Aišku, nepatenki, būni liūdnas ir piktas, bet reikia ir tokių momentų, kad kažką išmoktum ir žiūrėtum kitaip į įvykius rungtynėse, stiprėtum ir individualiai, ir komandiškai. Taip, apmaudu, kad pramečiau, bet tai priimu kaip pamoką.

– Panevėžiečiai nuo tos serijos pasipildė Džordže Gagičiumi bei Diante Baldwinu, į rikiuotę sugrįžo visi traumuoti žaidėjai. Jūs turite naują trenerį. Ar realu, jog laukia visai kitokios rungtynės nei buvo iki šiol?

– Natūraliai gausis truputį kitokios rungtynės iš to, kaip komandos sudėtos, su papildymais. Pas mus visa sistema, galima sakyti, kitokia. Pas juos prisidėjo gerai atrodantis Gagičius. Bus pokyčių nuo praeitų dvikovų, bet idėja lieka ta pati. Tie patys žaidėjai. Kibsime į kovą ir žiūrėsime.

– Artėja paskutinis reguliariojo sezono ratas. Šiuo metu žengiate aštunti, tačiau už atkrintamųjų ribos esančios ekipos kėsinasi išstumti kažką iš aštuntuko. Realu, kad pirmaujantis penketukas irgi nesikeis. Šalia dar žengia Jonavos ir Mažeikių klubai. Kaip manote, koks finišas „Neptūnui“ būtų geras, kur norėtumėte būti gegužę?

– Manau, vienintelis tikslas yra iš kuo aukštesnės vietos žengti į atkrintamąsias. Šiuos du tiesioginius konkurentus reikia aplenkti, o norint tai padaryti, reikia laimėti ir prieš juos, ir prieš kitas komandas pasiimti pergales. Kiekvienos rungtynės yra svarbios ir privalome į jas ateiti rimtai, už kiekvieną poziciją aikštelėje kovoti kiekviename momente. Svarbiausia atsinešti energiją, padaryti tai, ką galime. Manau, tai mūsų trumpalaikis tikslas – į kiekvienas rungtynes kiekvienam įnešti tiek, kiek gali. Ilgalaikis tikslas – aplenkti šias komandas, kurios yra šalia turnyrinėje lentelėje.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime