Naujienos kraunasi...

Šeškus: jei pridėsite mums milijoną – aš nepažadu geresnių rezultatų

Autorius: Jonava.lt.
Šeškus: jei pridėsite mums milijoną – aš nepažadu geresnių rezultatų
LKL nuotr.
Treneris, Jonavoje sukūręs stebuklą ir perrašęs krepšinio istoriją. Taip dažnas jonavietis atsiliepia apie Jonavos „Cbet“ klubą treniruojantį Virginijų Šeškų, o į Lietuvos sporto arenas palaikyti savo komandos kartu keliauja šimtai sirgalių, rašo Jonava.lt.

Metų pabaigoje kasmet rengiamo Padėkos vakaro metu V. Šeškaus vadovaujamai komandai šiemet įteikta „Krištolinė gulbė“. Svarbiausias savivaldybės apdovanojimas krepšininkams skirtas ne tik už sportinius pasiekimus, bet ir jonaviečių telkimą.

V. Šeškus sutinka, kad jam svarbios ne tik pergalės aikštelėje, tačiau ir santykis su vietos bendruomene. „Mūsų palaikyti ateina šeimos su vaikais. Aš tuos vaikus jau žinau, būna, ir ant rankų pakilnoju“, – sako Jonavos komandos strategas.

Treneri, pokalbio susitinkame Jonavos arenoje, o jūs ką tik grįžote iš susitikimo J. Vareikio progimnazijoje. Ar į Jonavą atvažiavus iš Prienų jums pavyko sukurti ryšį su Jonavos bendruomene, ar jis yra?

Yra. Jis labai geras. Kartais pagalvoju, kiek laiko atidaviau Prienams ir palyginu su Jonava, kas čia padaryta per beveik trejus metus. Aišku, Prienuose viskas buvo kitaip, nes šiame mieste gimiau, augau. Jonavoje žmonės mane priėmė labai greitai, o juk treneriai keičiasi. Žinoma, svarbu, kad būtų rezultatas. Jei jo nebūtų, nežinau, ar būtų toks pats priėmimas.

Vienas iš rezultatų – mes sirgalius, visuomenę pripratinome (prie krepšinio). Dabar jie tikri sirgaliai, suprantantys, kad kartais komanda pralaimi. Jie kartu su mumis išgyvena, kartu su komanda važiuoja ir į išvykas.

Iki šiol atsimenu mane stipriai palietusį momentą, pačioje pradžioje. Kai laimėjome varžybas, aš ėjau iki savo automobilio, o lauke stovėjo gal šimtas žmonių, skandavusių mūsų vardą. Ėjau ir net ašaros kaupėsi akyse. Labai stiprus įspūdis.

Kiekvienais metais, pasibaigus sezonui, sirgalius pakviečiu į sezono uždarymą. Turbūt esu vienintelis treneris Lietuvoje, kuris tą daro. Susirenkame, pabūname kokioje nors sodyboje.

Susitikimas J. Vareikio progimnazijoje, kai vaikai skandavo... O vaikai juk irgi visuomenės dalis. Kartais matai, kad vaikai būna dėl to, kad jiems reikia būti, mokytojai atveda. Bet šį kartą jiems tikrai patiko – tokie dalykai matosi.

Minėjote, kad komanda sirgalių palaikymą jaučia ir tuomet, kai pralaimi. Negalioja dėsnis, kad nuo meilės iki neapykantos tėra tik vienas žingsnis?

Galioja. Ne visiems treneriams pasiseka šį dėsnį paneigti. Pasakysiu krepšinio kalba: tai, ką mes per trejus metus padarėme Jonavoje, kai laimėjome NKL ir visi kiti rezultatai – aš manau, kad Lietuvos krepšinio istorijoje to nebuvo. Tai – komanda, kuri pirmais metais, patekusi į LKL, atsidūrė penketuke, kuri laimėjo antrąją vietą Karaliaus Mindaugo taurėje. Tai fantastika.

Pats turite atsakymą į klausimą, kaip pavyko viso to pasiekti, kas įvyko?

Pasisekė gauti gerus žaidėjus. Labai padėjo Jeffas Garrettas, kuris mūsų komandoje žaidė pernai. Šiais metais jis žaidžia kitoje ir už tris kartus didesnius pinigus, negu Jonavoje. Padėjo ir gera atmosfera komandoje. Visad sakau – kai laimi, tada visiems gerai, bet komanda pasirodo tada, kai jai blogai. Kai pradeda kritikuoti ir ji turi neišsisklaidyti.

Kai pradėjome pirmąjį sezoną, buvo nuomonių, kad ateinantį sezoną taip jau nebus. Tačiau nutiko taip, kad antrasis buvo du kartus geresnis.

Ką jums asmeniškai reiškia pergalė?

Labai daug, nes esu maksimalistas. Kai pralaimi rungtynes – visai kitaip miegi. Vartaisi, galvoji, ką blogai padarei. Labai sunku.

Mes pernai rezultatus pasiekėme tylėdami. Reguliariajame sezone likome šešti ir jau tada tokiu rezultatu visi stebėjosi. O tada laimėjome prieš milijonierių komandą „Wolves“. Ten buvo vau.

Kiek trūko, kad LKL trečiąją vietą laimėtume? Nedaug. Kai pirmaisiais metais laimėjome penktąją, manęs sūnus klausė: tai ar reikėjo? Kaip suprasti, klausiu. O jis: „paimtumėte“ aštuntąją, kitais metais septintąją, taip po truputį į viršų. Ir visi būtų patenkinti. Iš dalies tame yra tiesos, nes o ko plėšytis? Bet mes Jonavoje parašėme naują istoriją.

Mano užgaida buvo dalyvauti FIBA Europos taurės varžybose ir pirmame etape savo grupėje buvome pirmi. Tai jau yra istorija, nes komanda dalyvauja pirmąjį kartą.

Bet, žinoma, visą laiką taip nebus. Kuo toliau, tuo labiau atsiranda turtingesnių klubų ir krepšinis tampa gal net principiniu santykių išsiaiškinimu. Tų komandų dideli biudžetai.

Treneri, esate labai dėkingas žmogus fotografams. Jūsų veide – tiek emocijų.

Aš su fotografais gerai sutariu, nors esu jiems sakęs: publikuokite normalias mano nuotraukas. O jie vis tokias. Bet per laiką įpratau, nepykstu. Pažiūriu ir pats pasijuokiu.

O iš kur pas jus apskritai tiek emocijų?

Nežinau. Bet kai grįžtu namo, užsidarau vienas ir tokią ramybę pajuntu. Metai vis tiek eina. Norisi ramybės.

Kada patiriate didžiausią įtampą?

Per atsakingas rungtynes. Kai pamatau teisėjus, kai prasideda rungtynės – man tarsi koks velniukas iššoka. Kartais sakau: nieko nekalbėsiu, nes nenoriu, kad velniukas iššoktų.

Kalbant apie jūsų karjerą, vienas iš tikrai įdomių momentų, kai 2017–2018 metais žaisti į Prienus iš JAV atvyko broliai Ballai.

Visai Lietuvai tai buvo įvykis. Pamenu, kai prieš pat naujuosius metus man paskambino vienas mūsų komandos narys ir sako: treneri, kalbamės su Ballais, deriname, kad atvažiuotų. Kalbėkit, sakau, nei jie važiuos. Bet kitą rytą pabudau su tokia keista nuojauta... Ir sužinojau: jie tikrai atvažiuoja.

Net širdis, atrodo, ėmė plakti stipriau. Kaip čia bus? Kaip su mano anglų kalba? Dabar aš ją jau moku, nes daug tenka bendrauti, o seniau man buvo sunku.

Kai atvažiavo Ballai, istorija buvo tokia, kad iš to galima sukurti atskirą filmą. Štai ten tai tikrai buvo jūsų minėta frazė – nuo meilės iki neapykantos. Žaidėjų tėvas, būdavo, iš ryto mane apsikabina ir tikina, kad esu jam kaip brolis, kviečia į Ameriką, o vakare – jau kitaip.

Prisimenu vienas rungtynes, kurias mums būtinai reikėjo laimėti. Neišleidau žaisti jaunesnio brolio, mes laimėjome, o tada jų tėvas ir išvadino mane dviveidžiu. Kodėl? Nes jis labai norėdavo, kad abu sūnus žaistų kartu. Tu gali pralošti 20, 30 taškų – tėvui svarbiausia, kad kartu žaistų abu sūnus, nes varžybos filmuojamos, jas žiūri Amerikoje.

Tačiau finansiškai šis nuotykis buvo naudingas?

Taip, žinoma. Mes tada vien iš feisbuko uždirbome gal apie 200 tūkst. eurų. Finansiškai jie mums labai padėjo, bet ilgiau negalėjau. Jie nuostabūs žmonės, nuostabi šeima, bet tik kol nėra krepšinio.

Ar sudėtinga treniruoti savo paties sūnų?

Kartais sudėtinga. Jei viskas gerai, geras žaidimas – tai viena, bet jei blogiau sekasi, tu, kaip tėvas, labiau išgyveni. Pasakai ką nors, neklauso – būna blogai. Mūsų santykiai gyvenime normalūs, bet negali tokie pat jie būti ir krepšinio aikštelėje. Gerai, kai laimim, bet žmonės visko kalba. Kad neva tėvas leidžia, kad tėvas daro vieną ar kitą. Nėra lengva.

O jūs žeidžia kalbos?

Paprastai ne, nes koks skirtumas, ką kas kalba? Bet kai per dažnai, kai tie patys žmonės nuolat ką nors akcentuoja – aš pradedu aiškintis, pradedu teisintis. Paskui pats galvoju: o kodėl aš teisinuosi, kam? Kai teisiniesi – tarsi atrodo, jog yra dėl ko.

Koks esate krepšinio žiūrovas? Ramus, emocingas?

Stengiuosi nežiūrėti daugelio rungtynių. Žaidžia „Žalgiris“ su „Lietkabeliu“, o aš noriu, kad laimėtų, tarkime, „Lietkabelis“. Tada negaliu ramiai žiūrėti, pradedu jaustis kaip treneris, imu diskutuoti, nervai ima. Todėl ir stengiuosi nežiūrėti. Pasižiūriu rungtynes, kuriose nieko nepalaikau, tik simpatiją jaučiu, kur geras krepšinis. Taip man geriausiai.

Kodėl sportas taip mus veikia, norime pergalių, sergame taip emocingai?

Krepšinis Lietuvoje yra sporto šaka numeris vienas. Nėra kitos tokios išvystytos sporto šakos. Kai kurie verslininkai – nematomi – per varžybas irgi tarpusavyje varžosi, nori laimėti, įrodyti pranašumą. Į krepšinio varžybas prezidentai važiuoja, žmonių pilnos arenos.

Kitaip tariant, krepšinis – tai bendrystė?

Taip. Kad ir mūsų sirgaliai. Kiek daug jų šeimomis, su vaikais ateina. Aš net ant rankų tuos vaikus pakilnoju, žinau juos. Ryšys atsiranda, nes krepšinis veža.

Antra vertus, minėjote, kad jis tampa galios, įtakos demonstravimo įrankiu.

Būna, kad laimi prieš komandą, kurios biudžetas gerokai didesnis. Pernai po apdovanojimų mūsų klausė: treneri, kiek jums reikia pridėti pinigų? Bet jei pridėsite mums milijoną – aš nepasakysiu, kad mes kitąmet turėsime geresnius rezultatus, nei Jonava pasiekė pernai.

Ne viską lemia pinigai. Pavyzdžiui, Karaliaus Mindaugo taurėje laimėjome II vietą – išstūmėme (iš turnyrinės lentelės) „Lietkabelį“, „Wolves“, „Rytą“.

Jei Jonavoje atsirastų didelis verslininkas, kuris labai mylėtų krepšinį bei jam skirtų lėšų – tai dar nieko nereiškia. Jei man pasakytų – duodu tau milijoną, ar tu padarysi tokius rezultatus? Jei taip – tau dar milijonas, o jei ne, tu man atgal 100 tūkstančių grąžini. Aš nesutikčiau.

Kodėl?

Nes daug ką lemia ir sėkmė, žaidėjų pasirinkimas. Aišku, pinigai tikrai svarbu, taip gali kviestis geresnius žaidėjus. Bet juk viskas eina į priekį – norai didesni, žaidėjai brangesni ir todėl tu niekada neprisiveji to, ko nori.

Ko artėjančių švenčių proga palinkėtumėte sau ir kitiems?

Sau – pergalių ir sveikatos. Kitiems taip pat sveikatos. Apskritai šeima ir sveikata yra svarbiausi dalykai. Visko gali turėti, bet kai sveikata sutrinka – visus pinigus atiduotum ir melstum Dievo, kad padėtų. Man šiuos dalykus mama sakydavo: sveikatos, džiaugsmo. Ir kad nebūtų karo. Seniau iš to posakio juokdavomės, o dabar jis toks svarbus.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime