Naujienos kraunasi...

Sparnus užsiauginęs Beručka: Kurtinaičio muštras manęs nenužudė – padarė stipresniu

Sparnus užsiauginęs Beručka: Kurtinaičio muštras manęs nenužudė – padarė stipresniu
LKL nuotr.
Vilniaus „Wolves“ komanda yra viena iš keturių, kurios Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) dar nėra patyrusios pralaimėjimo skonio.

Iškovotos keturios pergalės paeiliui, o svarų indėlį į jas įnešė puikiai šansu pasinaudojęs Arnas Beručka. Per 23 minutes jis pelno 12 taškų, atkovoja 2,3 kamuolio ir renka 11,3 naudingumo balo. Jam tai viena geriausių karjeros atkarpų per karjerą „Betsafe-LKL“.

„Labai mane užgrūdino Kurtinaitis ir jo muštras kiekvienoje treniruotėje, kritika kiekvienam žingsnyje. Manęs tai nenužudė – padarė stipresniu“, – buvusiam savo treneriui dėkingas buvo A.Beručka.

„Wolves“ komanda neseniai sulaukė netikėto papildymo vadovų grandyje – iš „Ryto“ klubo atvyko Donatas Zavackas.

„Jis atvyko tiesiai į Klaipėdą, porą įvadinių žodžių pasakė ir tiek žinių. Jis ką tik prisijungė, tad nelabai ką spėjo pakeisti“, – apie trumpą pažintį su naujuoju sporto vadovu pasakojo A.Beručka.

Dabar „Wolves“ kelyje – kitos Europos taurės ekipos iššūkis. Šeštadienį, 17 valandą, nusimato rungtynės su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“. Jas stebėkite BTV ir Go3 kanaluose.

„Įdomu pažiūrėti, kokiame lygyje esame mes ir jie“, – teigė A.Beručka, kovą pavadinęs viena iš pricipinių.

– Kaip jus pats reagavote į netikėtą papildymą vadovų tarpe? – LKL.lt paklausė A.Beručkos.

– Aišku, buvo keista. Gandus girdėjome jau savaitę, bet kad taip įvyks, nelabai tikėjausi. Turėjome savus žmones, sporto direktorių Tomą, bet taip įvyko. Ne mūsų reikalai, stengiamės koncentruotis ne į socialinius tinklus, nes apie mus labai daug visko ir taip yra. Žaidėjai ir treneriai žiūrime į žaidimą, aikštelės reikalus, o valdžia tegul seka tas naujienas.

– Jūs „Wolves“ ekipoje – antrus metus. Kada jautėte daugiau spaudimo – pernai ar šiemet?

– Sakyčiau, kad mums, lietuviams, praeitas sezonas buvo labai įtemptas. Nelabai žinojome ko tikėtis, bent jau aš nemaniau, kad toks šaršalas bus aplink mus. Kai likome visi lietuviai, treneriai, žinojome ko tikėtis, buvo ramu. Po geresnių rungtynių pasiskaitai naujienas, po prastesnių – nelendi, atsiriboji, nes nieko negali pakeisti. Nelabai kas mus mėgsta, bet savo geru žaidimu bandome kritikus atstumti nuo mūsų ir užsiauginti gerbėjus.

– Kaip komandos veidas pakito per vasarą?

– Lietuvių veidas – toks pats, visi lietuviukai dirbs ir niekada nesiskųs. Dedant žaidėją prie žaidėjo, atrodo, kad šiemet komplektacija yra stabilesnė. Viskas atrodo rimčiau, solidžiau, tvarkingiau. Su charakteriais neturėjome problemų nei pernai, nei šiemet. Tik pernai vėlyva komplektacija darė įtaką, dabar tai yra išspręsta. Ta pati organizacija ūgtelėjo, tiek socialiniuose tinkluose, tiek sportinėje srityje. Žaidėjams Lietuvoje tai viena geriausių organizacijų krepšinio ir sąlygų prasme.

– Kokią situaciją šiuo metu turite dėl traumų?

– Pradžioje sezono situacija buvo sunki, vertėmės su tuo, ką turime, dar gerai, kad buvo Sabeckis su Valinsku, kurie mums padėjo. Šiai dienai turime 12 žmonių, sportuojame ir bent „Betsafe-LKL“ pavyksta tų taškų nebarstyti. O Europos taurėje... Visi žinome, koks tas Paryžius – buvusi Bonos komanda, su tais pačiais treneriais, 6 žaidėjais, manau, ten yra būsimi Europos taurės čempionai. Geriau su jais susitikti dabar, apsiuostyti, pažiūrėti lygį, tas pralaimėjimas kažkiek užgrūdino.

– Kęstutis Kemzūra tada sakė, jog rungtynės parodė jūsų tikrą lygį. Sutinkate su tuo ar manote, kad treneris kiek nuvertino „vilkus“?

– Ten įspūdinga komanda su įspūdingu stiliumi. Tokio nesu matęs. Pernai matėme, kad „Rytas“ su jais žaidė ir pralaimėjo daug taškų. Tris kėlinius laikėmės nedideliu skirtumu, bet nesukrito metimai, sekė pražangos ir uraganiniu krepšiniu jie mus nunešė. Treneris teisingai pasakė, išanalizavome rungtynes, tikiuosi, Vilniuje tokio rezultato nebus.

– Kaip sakote, „Betsafe-LKL“ sekasi taškų nebarstyti. 4 pergalės sąskaitoje įneša ramybės?

– Ir pasirengimas sezonui, išskyrus mačą su „Rytu“, buvo tvarkingas. Aišku, buvo kelios sunkios rungtynės, prieš „Šiaulius“ sunkiai išsikapstėme, bet galime pažiūrėti visą lygą. Tas pats „Rytas“ tampėsi su „Šiauliais“, „Žalgiris“ – su „Pieno žvaigždėmis“, „7bet-Lietkabelis“ pralaimėjo „Neptūnui“. Šiemet 2–3 savaitės „Betsafe-LKL“ buvo nenuspėjamos, kaip ir anksčiau.

– Kokias problemas „Wolves“ žaidime išsiryškinote per pirmąsias savaites?

– Tų problemų yra daug. Turime visus naujus legionierius, juos įvesti į sistemą reikia laiko. Dar patys lietuviai nebuvo iki galo įsikandę Kęstučio sistemą, nes praeitą sezoną neilgai dirbome kartu. Trūksta komunikacijos tiek gynyboje, tiek puolime, mūsų du pagrindiniai įžaidėjai prisijungė jau pasibaigus pasirengimui. Gaunasi, kad mūsų pasirengimas yra oficialios rungtynės. Vertiname šį etapą visai neblogai, tikiuosi, ateinančioms kovoms būsime pasiruošę labiau.

– Kaip sekasi integruoti paskutinius pasijungusius komandos narius, kaip Žagaras, Kariniauskas ar Sulaimonas?

– Kariniauskui viskas daugiau mažiau žinoma, kadangi sistema panaši kaip rinktinės „languose“, kur jis yra buvęs. Rasheedas yra aukšto intelekto krepšininkas, aktyvus tiek aikštėje, tiek už jos ribų, puikiai komunikuojantis, matęs aukštesnio lygio, tik pastaruosius porą metų jis buvo Turkijoje bei Azijoje. Jis sistemą pagavo gana gerai, tik irgi susidūrė su mikrotraumelėmis. Artūras labai smagus, viskas su juo labai gerai, mes jį priimame kaip lietuviuką, jam antri metai Lietuvoje. Tai – kito lygio įžaidėjas, laisvas, jam krepšinis nėra kančia kaip kartais lietuviams. Jis iš kiekvienos situacijos ras išeitį, su juo žaisti lengva.

– Kaip manote, iš kur tai ateina – ar tai ispaniškos krepšinio mokyklos rezultatas?

– Manau, kad taip, Ispanija kitaip akcentuoja krepšinį. Mes, lietuviai, pratę prie sisteminio krepšinio, be skubotų metimų, daug opcijų gynyboje ir puolime. Užsieniečiai kartais žaidžia laisviau. Nesakau, kad viena yra geriau, o kita blogiau – ne, tiesiog tai skiriasi. Kai tarp sisteminių žaidėjų įsiterpia keli laisvesnio žaidimo krepšininkai, gaunasi gera kombinacija.

– Jau minėjote, kad sunkesnės rungtynės jums buvo su „Šiauliais“, taip pat nebuvo taip lengva ir su Mažeikių klubu. Kaip manote, kodėl šį sezoną mažeikiškiai geba suteikti gerą kovą kone visiems?

– Pirmas dalykas, nepasakyčiau, kad mes tampėmės iki galo, tris kėlinius turėjome dviženklį pranašumą, ketvirtame kėlinyje jie sumetė, tad kova ir gavosi. Jie turi darbininkus lietuvius, užsieniečiai – lengvi, laisvi, o ir treneriai prisitaiko prie varžovų gynybų, bando jas apgudrauti ir nubausti.

– 2697 – toks kol kas „Betsafe-LKL“ mačų lankomumas fiksuojamas jūsų namų arenoje. Ar tai – džiugina?

– Labai įspūdingas skaičius. Esu tikras vilnietis, užaugęs varžovų sistemoje. Esu matęs pilną „Avia Solutions Group“ areną derbiuose, tikrai nesitikėjau, jog tiek žmonių susirinks. Esu matęs „Ryto“ rungtynes su kita Europos taurės komanda sostinės arenoje, tada ten rinkosi gal tūkstantis žmonių, kai vilniečiai buvo duobėje. Pirmas mačas su „Gargždais“, kurie nėra topas „Betsafe-LKL“, sutraukė 2,5 tūkst. žiūrovų. Gali žmonės šnekėti, ką nori – pusę išdalino, pusę nupirko, bet tie žmonės vis tiek turi ateiti. Gali išdalinti 15 tūkst. bilietų, bet niekas neateis. Tas pats antras mačas sulaukė dar daugiau žiūrovų, tai rodo puikų marketingo komandos darbą. Mūsų rungtynės – kiek kitoks reginys, tikimės, skaičiai tik didės.

– Jūs kaip vilnietis laukiate pirmosios akistatos su „Rytu“ būtent „Avia Solutions Group“ arenoje?

– Manau, kad bus labai įdomu. Pernai jau nežinojau ko tikėtis, man tai buvo kitokios rungtynės nei prieš kitas ekipas. Labai įdomu, tikrai bus dar didesnė konkurencija nei pernai, žiūrovai bus labiau prieš mus. Laukia įspūdingas mačas abiem komandoms. Dar kai Donatas atėjo iš jų pas mus, įdomu, kas čia bus. Tai gerai visai Lietuvai, „Betsafe-LKL“, kad bus toks ažiotažas. Augs visi – organizacijos, lyga ir Lietuvos krepšinis.

– Šiuo metu žaidžiate labai solidžią atkarpą ir turite didelį vaidmenį „Wolves“ rotacijoje. Kiek jaučiatės paaugęs per pastaruosius metus?

– Labai mane užgrūdino Kurtinaitis ir jo muštras kiekvienoje treniruotėje, kritika kiekvienam žingsnyje. Manęs tai nenužudė – padarė stipresniu. Esu ir šiaip žaidėjas su charakteriu, į ginčus nesiveliu, stengiuosi viską priimti kaip patarimus, tad man tai padėjo. Šiemet yra lengviau. Jau žinau, ko tikėtis šiame klube, ko nori Kęstutis, žinau jo idėjas, stengiuosi neklysti lygioje vietoje ir kasdien sunkiai dirbti. Gal vėlyvais žingsniais kylu karjeroje, bet geriau vėliau nei niekada. Tikiuosi, pavyks išlaikyti dabartinį lygį ir pasiekti daug pergalių.

– Kiek jaučiate, kad jus papildomai grūdina patirtis Europos fronte?

– Visus žaidėjus Lietuvoje daugiau mažiau žinai, o Paryžiuje pamačiau, kaip visi šoka per galvas, yra fiziški, atletiški, šoka, bėga, kitas lygis ir greičiai. Kontrastas panašus, kaip iš NKL atėjus į „Betsafe-LKL“. Reikės dar laiko, kad apsišlifuočiau Europos taurėje. Esu pasiruošęs fiziškumui, greičiui, viską susiderinus, galima žaisti drąsiai.

– Jums – 26eri, ar buvo periodas, kad sudvejotumėte savo perspektyvomis krepšinyje?

– Kad „Betsafe-LKL“ yra mano lygis, aš jaučiau dar būdamas Utenoje. Mačiau aplinką, kaip vyresni žaidėjai susižaidę, niekuo nenusileidau treniruotėse. Manau, čia buvusio trenerio bėdos, kad jis to neįžvelgė. Aš jaučiau ir mačiau, kad galiu žaisti, buvo labai pikta, vykau į Slovakiją gelbėti karjeros. Buvo mintys kažką žiūrėti kitoje srityje, bet tie metai, geras asmeninis sezonas Pasvalyje, leido užsikabinti iki to, kur esu. Tikiuosi, tai ne paskutinė stotelė.

– Kaip buvęs „Pieno žvaigždžių“ žaidėjas jaučiate, kad šiemet komanda demonstruoja gerokai ryškesnį veidą?

– Taip, dabar komanda kitokia. Ankstesni treneriai bandydavo susirinkti gerus lietuviukus, o dabar visas „Betsafe-LKL“ pasuko kita linkme, kadangi lietuvių nėra daug, o jų kainos – išsipūtusios arba, kitaip sakant, tokios, kokių klubai nenori mokėti lietuviams. Padidėjo koncentracija į legionierius ir perspektyvius lietuvius, tai labai suveikė Pasvaliui. Komanda yra su dvasia, kovojanti prieš visus, manau, pergalių jie tikrai surinks.

Šeštadienį laukia susitikimas su „7bet-Lietkabeliu“. Kokį įspūdį kol kas palieka Panevėžio klubas?

– Tai visai kitokia komanda nei su Čanaku. Komplektacija kitokia, žaidimas laisvesnis, mechanizmas kitas, matosi, jiems reikia laiko. Komanda popieriuje turi rimtas lietuvių pavardes, pasipildė Sirvydžiu, matome, koks po Pasaulio taurės yra Maldūnas – atrodo, kitas žaidėjas, su pasitikėjimu ir greičiu. Ši komanda dar yra „žalia“, bet kasdien tobulėja.

– Tiek „Wolves“, tiek Panevėžio komanda žaidžiate Europos taurėje. Ar tai iš dalies bus principinė kova?

– Faktas. „Betsafe-LKL“ tai kol kas rimčiausias varžovas, kokį sutikome. Kito lygio komanda. Įdomu pažiūrėti, kokiame lygyje esame mes ir jie. Taip, abi komandos žaidžia Europos taurėje, buvo įvairių diskusijų, kurių grupė stipresnė, šios rungtynės gali daug ką parodyti.

Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Į rikiuotę grįžęs Žagaras: mūsų tikslas gal ir būti finale
Ilgai lauktas sugrįžimas įvyko. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ legionierius iš Latvijos Artūras Žagaras po sunkios traumos šeštadienį „Betsafe-LKL“ čempionato
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
Prienuose – ilgai lauktas Žagaro sugrįžimas ir triuškinanti "Vilkų" pergalė
„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Praėjusį sezoną atsimenantis Beručka: nemanau, kad yra didelis skirtumas su kuo žaisti
Po susidariusios pertraukos tvarkaraštyje Vilniaus „Wolves Twinsbet“ šeštadienį grįžta į šalies čempionato kovas ir priims į svečius atvykstančią Pasvalio
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
"Rytas" pagerbė legendą, įveikė "Šiaulius" ir pristatė jauniausią savo debiutantą
Vilniaus „Rytas“ (21-5) sužaidė ypatingas rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), pergale paženklindamas Chucko Eidsono pagerbimą.Vilniečiai savo arenoje 83:74 (24:18,
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Visų laikų LKL rekordą pagerinęs Ebo nukalė triukšinančią pergalę
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) netikėtu rezultatu ir rekordu baigėsi dviejų antrosios lentelės dalies klubų susidūrimas. Kėdainių „Nevėžis-Optibet“
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
"Neptūno" gretose – gynėjas iš Graikijos
Klaipėdos „Neptūnas” pasikvietė 24 metų graiką Georgios Kamperidis, su kuriuo sutartis sudaryta iki sezono pabaigos. „Nusprendėme prieš svarbiausias kovas Lietuvos krepšinio
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
LKL klubai vienijasi labdaros turui "Už pergalę gyventi" (Kaukėno komentaras)
Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kubai vienijasi labdaros turui ir skelbia naują iniciatyvą – labdaros turą „Už pergalę gyventi“.Per artimiausias kelias
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
Akistatos su sūnumi laukiantis Urbonas: jis man sakė: atvažiuosite, gausite malkų
„Šiaulių“ komanda išgyvena sudėtingą savaitę: pirmadienį sužaistos rungtynės su Kėdainiu „Nevėžiu-Optibet“, o dabar prieš akis – kovos su Vilniaus
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
Sezono mačą sužaidęs Ebo – apie sunkų laikotarpį dėl situacijos tėvynėje bei teorines kėdainiečių viltis
„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone likus vos kelioms savaitėms, turnyrinės lentelės apačios klubai kabinasi į paskutiniuosius šiaudus vilties pasiekti atkrintamąsias varžybas.Pasvalio
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
"Lietakabelis" pratęsė kontraktą su vyr. treneriu
Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ atliko svarbų ėjimą kito sezono komplektacijoje – Aukštaitijos ekipa susitarė su vyr. treneriu Nenadu Čanaku dėl naujos sutarties.Panevėžiečių
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
LKL paskelbė atkrintamųjų varžybų datas
Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnesis, per šį laiką galutinai paaiškės komandų rikiuotė reguliariajame sezone bei sužinosime
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Vienintelį tritaškininką turėjęs "Lietkabelis" į pergalingą kelią grįžo triuškinančiai
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) užtikrintą pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Nenado Čanako auklėtiniai savo arenoje laimėjo Aukštaitijos
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
"Žalgirio" fanai paaiškino, kodėl skandavo prieš Kauno merą nukreiptus šūkius
Sekmadienį, prieš „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą krepšinio aikštelėje, žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
Kėdainiuose laimėję "Šiauliai" įsitvirtino devintoje vietoje
„Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje triumfavę „Šiauliai“ (7-18) išsaugojo teorines viltis pasiekti atkrintamąsias varžybas.Žydrūno Urbono
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Urbonas registruotas pagrindinėje "Ryto" komandoje (Žibėno komentaras)
Pirmadienio popietę Vilniaus „Rytas“ pasidalino naujienomis – prie pagrindinės komandos sudėties LKL kovoms prisijungs FIBA jaunimo Čempionų lygos MVP – Ignas Urbonas.Šį
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
"Juventus" priekinę liniją sustiprino amerikietis
Prieš lemiamą „Betsafe-LKL“ sezono atkarpą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ sulaukė pastiprinimo puolėjų grandyje. Aukštaitijos klubą papildė 207 cm
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Grįžimu į Lietuvą besidžiaugiantis Doualla puikiai atsiliepia ir apie Kėdainius, ir apie Pasvalį
Kovo pradžioje prie Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prisijungęs 19-metis Darylas Doualla Lietuvoje leidžia jau antrąjį mėnesį ir džiaugiasi pasirinkimu atvykti į Aukštaitiją. Talentingas
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Spindėjęs Lekavičius įvertino pasikeitimą "Žalgirio" sirgalių palaikyme
Po rungtynių Lukas Lekavičius džiaugėsi pasiekta svarbia pergale ir įvertino, jog pagrindinė fanų tribūna atsidūrė už krepšio, rašo Krepšinis.lt.Kauno „Žalgiris“
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Serijos su "Rytu" besitikintis Trinchieri – apie savo nuostabą dėl žiūrovų ir neįtikėtiną Lekavičių
Puspenkto mėnesio vietiniame fronte nepralaimintis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ (22-2) sekmadienį įsirašė jau keturoliktą pergalę iš eilės ir praktiškai

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime