Naujienos kraunasi...

Ketvirtajame kėlinyje atgijęs "Žalgiris" sugebėjo išplėšti pergalę Lenkijoje



Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai pradėjo 2015-2016 m. Eurolygos sezoną. Po atkaklios kovos ir puikaus ketvirtojo kėlinio žalgiriečiai palaužė Zielona Guros „Stelmet“ ekipos pasipriešinimą 66:62 (15:17, 19:18, 12:18, 20:9) ir iš Lenkijos išsiveža pergalę.

Pirmuosius „Žalgirio“ taškus naujame Eurolygos sezone iš po krepšio pelnė Ianas Vougioukas – 2:3. Stringantį Lietuvos čempionų puolimą budino iš įvairių padėčių pasižymėjęs ir šešis taškus paeiliui surinkęs Paulius Jankūnas, o kamuolius jam nuostabiai skirstė Mantas Kalnietis (8:9). Rezultatą pirmą kartą persvėrė greitą išpuolį po penktojo Manto rezultatyvaus perdavimo sėkmingai užbaigęs Renaldas Seibutis – 10:9. Kėlinio pabaigoje puikų Brocko Motumo perdavimą dvitaškiu pavertė Robertas Javtokas, visą varžovų gynybą prasiveržimu sudraskė Olivier Hanlanas, bet pirmųjų dešimties minučių atkarpą laimėjo Lenkijos komanda – 15:17.

Antrajame kėlinyje ledus iš trijų taškų zonos pralaužė B.Motumas, tikslų perdavimą iš Edgaro Ulanovo gavo R.Javtokas – 20:20. Išlyginę žaidimą svečiai vien tuo nepasitenkino: šešis taškus vos per minutę surinko O.Hanlanas, baudas sumetė R.Seibutis ir komandas jau skyrė šeši taškai – 28:22. Visgi, šeimininkai nusiėmė pančius puolime, susigrąžino rungtynių kontrolę į savo rankas ir minutės pertraukėlės jau prašė Gintaras Krapikas (28:27). Po jos iniciatyvos ėmėsi komandos kapitonas P.Jankūnas, lengvai krepšio link prasiveržė B.Motumas, tačiau pirmą rungtynių pusę minimaliu skirtumu laimėjo varžovai – 34:35.

Po didžiosios pertraukos sėkmingiau į aikštelę grįžo „Stelmet“ krepšininkai, primetę savo žaidimą Lietuvos čempionams – 34:40. Nesėkmių ruožą tolimu šūviu nutraukė B.Motumas, penktą rezultatyvų perdavimą į statistikos protokolą įsirašė E.Ulanovas, baudas realizavo R.Seibutis, tačiau priekyje išliko šeimininkai (39:42). Taiklumą nuo baudų metimų linijos pademonstravo ir B.Motumas (41:44), bet tuomet sekė varžovų atkarpa privertusi pasitarimą sušaukti „Žalgirio“ trenerių štabą – 41:49. Žaidimo skonį pajutę lenkai smeigė fantastišką tritaškį su sirena (41:52), o kauniečių padėtį prieš ketvirtą kėlinį kiek pagerino aukštaūgiai R.Javtokas, B.Motumas bei P.Jankūnas – 46:53.

Ketvirtajame kėlinyje užtikrintą pasirodymą tęsė komandos kapitonas (49:53), bet čia pat savo žodį tarė Vladas Moldoveanu – 49:58. Po G.Krapiko sušauktos minutės pertraukėlės žaidimą tritaškiu budinti bandė O.Hanlanas, o P.Jankūnas puikiai pastebėjo po krepšiu atsidengusį B.Motumą – 54:58. Netrukus pasižymėjo pats P.Jankūnas, tačiau leisti priartėti svečiams varžovai nebuvo linkę (56:62). Tuomet pasipylė tritaškių lietus: tolimus šūvius smeigė R.Seibutis ir O.Hanlanas bei švieslentė jau rodė lygų rezultatą – 62:62. „Žalgiris“ dar labiau suaktyvino veiksmus gynyboje, išbaudavo rezultatyviausią šeimininkų žaidėją ir po B.Motumo pataisyto metimo išsiveržė į priekį (64:62). Kauniečiai demonstravo įspūdingą kovingumą: P.Jankūnas ir R.Javtokas tris kamuolius puolime, per paskutines 4 minutes nepraleido nė taško ir išsivežė sunkią pergalę iš Lenkijos – 66:62.

„Žalgiris“: P.Jankūnas 17 (11 atk. kam., 2 blk.), B.Motumas 16 (4/5 dvit., 6 atk. kam.), O.Hanlanas 14, R.Seibutis 11 (7 atk. kam.), R.Javtokas 5 (5 atk. kam.), I.Vougioukas 2, M.Pocius 1, L.Lekavičius 0, M.Kalnietis 0 (6 rez. perd.), E.Ulanovas 0 (5 rez. perd.).

„Stelmet“: V.Moldoveanu 16 (3/4 trit., 4 per. kam.), L.Koszarekas 14, M.Ponitka 9 (6 atk. kam., 2 per. kam.).

Komentuoti
Analitikas142015-10-17 19:17:23 Cituoti
>> antasulc:
,,Aš rašiau po konkrečių rungtynių, o nenagrinėjau karjeros (kaip Vycka).:)":
:D :D :D
Sorry, bet galejai kazkaip kitaip parasyti, nes dabar tik juoka sukelei ir aciu Tau uz tai:D :D :D Gerai, tebunie Tu rasei apie tas vienas konkrecias varzybas, bet tu nerasei, kad va sitos rungtynese, perprato Jankuno viena finta ir jis konkreciai tame viename mace atrode blogai, tu rasei, kad apskritai Jankis turi tik viena finta, kur net LKL komandos baigia ji perprasti, jau nekalbant apie Eurolygos komandas, tai jeigu tu is vienu konkreciu rungtyniu gali daryti isvadas apie zaidejo meistriskuma ir judesiu arsenala, tai tu tiesiog genijus, tau gali prilygti nebent analogiski rytfaniai :D Nieko asmenisko, bet galejai tiesiog arba patyleti (kas butu buve protingiausia) arba pripazinti suklydes, o dabar tik prajuokinai, bet ir tai nera blogai :))
antasulc2015-10-17 14:42:38 Cituoti
>> ViniPuchas:
Aš rašiau po konkrečių rungtynių, o nenagrinėjau karjeros (kaip Vycka).:) Tada jis naudojo išimtinai savo "klasikinį" fintą su kuriuo jam labai sekdavosi. Bet... tai baigėsi, per daug juo naudojosi. O dabar pakeitė žaidimo stilių ir valio.
ViniPuchas2015-10-17 13:43:31 Cituoti
>> antasulc: Tai rasei, kad jis tik viena finta turi ir ji uzdengus nieko neliks is Jankuno, tai is kur cia tie 25 n.b. ? Ar gal rungtyniu isvakarese dar kelis fintus ismoko stagiai pamates, kad su tuo vienu vieninteliu jau nieko neapgaus ? Ar gal vis del to turejo ne viena finta ? O gal isvis baisiai ten nusisnekejai po vienu silpnesniu nieko nelemenciu varzybu, kas jau tampa tradicija ?
antasulc2015-10-17 10:42:51 Cituoti
>> ViniPuchas:
Jeigu žiūrėjai, tai Jankūnas šio finto nebenaudojo ir tai privertė keisti braižą. Naudingai, kaip parodė vakarykščios rungtynės.
2015-10-17 10:04:47 Cituoti
zasinai, kada kleiza zaide SF? Pirmus metus kai olympiakose buvo? Dabar jis net zavackui greicio ir verzlumo pavydetu. Aiksu, jei tik trintis apie trajaka kaip eprnai, gal ir nieko, bet ar jam apsiginti pries maziukus zaidejus? net kokio giedraicio jis niekaip nesugaudytu.
Analitikas142015-10-17 01:25:05 Cituoti
>> andrea17:
Taip, teoriskai Kleiza, butu tiesiog puiku, bet bent jau as tai vertinu labai atsargiai. Cia pati situacija kaip ir su Pociumi, jeigu imant ji toki, koks jis gali buti ar kazkada buvo, butu tiesiog puiku, bet su juo rizika ne mazesne nei su Pociumi. As skaitau, kad visu svarbiausia - ne teoriskai geras krepsininkas, o praktiskai SF pozicijos zaidejas, kuris yra tinkamo sudejimo, zaidimo profilio ir svarbiausia geros fizines kondicijos, kad realiai ateitu ir duotu realios naudos, o ne tiketinos naudos, viliantis, kad Zalgiryje suzais renesansi sezona. Kas is Kleizos jei jis bus fiziskai nepasirenges zaisti, tai, kad lakstytu po aikstele ir juokintu varzovus bei sirgalius - nei jam, nei mums nereikia. Ir butent jo totalus fizinis nepasirengimas zaisti ir duoti kazkokios realios naudos komandai ir yra priezatis kodel jis nezaidzia, o ne del to, kad niekam nereikalingas ir nieka nedomina, apart Zalgiri ir cia Motiejunas itakos neturi, jei zaidejas jauciasi negalintis zaisti krepsinio, tai niekas jo neprivers to daryti anksciau laiko. Butu idealu koks pigus amerikietis, kuris yra pasiruoses zaisti 100% pajegumu nuo pirmo macio, o ne nuo kazdada. Nes negana tokio, kad musu turimi SF zaidejai, nera rimti sios pozicijos zaidejai, jei kalbetume apie gebejima pasistumdyti su raumeningais auksto lygio SF, bet jie visi yra labai pavojingi traumu atzvilgiu. Lipke, Vene jau traumuoti, Pocius nesuprasi ir nenuspesi, kada gali susitraumuot, o gal jau traumuotas arba jaucia traumos padarinius, nes ziurint i jo zaidimo bukle ir lauka, atrodytu, kad jis ne kad neformoj, ber zaidzia pusantros kojos. Todel, kad ir kaip Kleizos noreciau, bet as verciau jau koki soklu ir gerai sudeta juoduka paimciau su 100% zaidimo pajegumu nuo pirmu rungtyniu,nei dar viena galimai galinti zaisti pusantris kojos, su viltimis, kad sezono eigoj prades zaisti 100% pajegumu.
andrea172015-10-16 23:21:00 Cituoti
>> Analitikas14: sutinku del 3 numerio reikalingumo. Idomu ka veikia Kleiza, bet veikiausiai ant peciaus sedi ir chillina su seima. O butu tiesiog pasaka ji turet jau grupiu etape, zinant, kad loko ir pinaras nusiteike labai rimtai (apie pao ir barcos nenusiteikima kituose turuose naivu sneket - vargu ar dar kazkam barstys pergales). Bet gal Motiejunas pamates, kad tik lenkai ryskiai zemesnio lygio, prades kalbint Kleiza jau artimiausiu metu? tikekimes
Analitikas142015-10-16 22:49:45 Cituoti
Rungtynes kokiu ir galima buvo tiketis, sunkios nervingos. Zalgiriui niekada nebuvo lengvu pirmu rungtyniu, o ypac isvykoje. Svarbu laimeta. Bet kas tikrai nerima sieja tai Pocius, jau net baudu normaliai mest nemoka. O, kad ir kaip atrodytume popieriuje, bet man vis tiek truksta, tikro, tvirto ir verzlaus 3 numerio, ale Maciulis. Visi kiti per skysti zaist 3 numeriu aukstu lygiu, bent jau pocius butu verzlus, kaip seniau. Na tikekimes, dar parodys, bet abejoniu daug. O legionas gerai suzaide, bet 3 numerio truks vis tiek, ypac ries galingesnius varzovus.
ViniPuchas2015-10-16 22:25:39 Cituoti
Tas vargsas Jankunas, kurio vieninteli judesi perprato visa Europa, vel kazkaip surinko 25 naudingumo balus :D
andrea172015-10-16 22:11:49 Cituoti
nuostabus talentas varnas trankosi po marijampoles, silutes ar joniskius nkl'e, o visiskai zluges zaidejas pocius, kuris net prienu lygi vargu ar tempia - skraido su komanda eurolygoj. neabejotinai didziausias vasaros fail'as
Greatest2015-10-16 22:08:24 Cituoti
Puikus come back'as ketvirtam kėliny. Svarbiausia, kad pergalė įkrito į sąskaitą. Kaip sakoma, geriau žaisti negražiai, bet laimėti, o ne gražiai, bet pralaimėti. O išvykoj visi grajai labai sunkūs būną, tad su pergale visus!
Armored2015-10-16 22:03:28 Cituoti
Jamam šitą tašką ir nesidairom atgal.
Turbūt tik paskutinis kvailys galėjo tikėtis lengvų rungtynių išvykoje.
Per visą turą kol kas mes vieninteliai išvykoje laimėjom! Sekantys bus Efes turbūt, nes gavo lengvą varžovą.
Kas neramina, kad varžovai su absurdiškai paprasta gynyba mus taip suvaržė. Kažkas pasakė, kad mums ne tiek Andersono, kiek Milaknio trūks... Kol poros tritaškių neįsodino Seibutis su Hanlanu tol buvo tikrai niūru. O šiaip varžovai vos tik kamuolys keliauja arčiau krepšio iš kart dvigubina - trigubina gynybą ir duoda mesti.
Galiausiai po viso stūmimo ant Jankūno... :)
agurks2015-10-16 21:48:07 Cituoti
* Lietuvos krepsiniui norejau pasakyti.
agurks2015-10-16 21:44:49 Cituoti
tai va, paskutini karta as pasikartosiu. Kalnietis avansu zaide rinktinej, avansu zaidzia zalgiri. Siose varzybose jis yra apskritas nulis, ne nulis, o inkaras, jam isejus, iskarto zalgiris prisiveja. Kaip avansu zaidzia Kalnietis, taip nuo to kencia Lekavicius. Ilgoj strategijoj nuo to negeriau nei zalgiriui, nei rinktinej, nei Lietuvos rinktinej, as tikiuosi, kad Krapikui galu gale dashus, o jeigu nedashus, tikiuosi, kad jo iki sezono pabaigos neliks zalgiryje. Tiek ir turiu pasakyti. Davai.
Puslapiai: 1
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
"Žalgirio" arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų
Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą, rašo Krepšinis.lt.Eurolyga paskelbė, kad
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime