Naujienos kraunasi...

Pasaulio čempionato mirtininkų grupė: kas krausis daiktus jau po pirmojo etapo?

Autorius: Krepšinis.lt.


Iki pasaulio krepšinio čempionato liko vos kelios dienos. Kol komandos šlifuoja paskutinius derinius, Delfi kviečia susipažinti su visomis pirmenybių grupėmis, komandomis, žvaigždėmis ir intrigomis.

Turnyras vyks rugpjūčio 25-rugsėjo 10 d. trijose valstybėse – Filipinuose, Indonezijoje ir Japonijoje. Čia varžysis 32 rinktinės, tarp kurių – ir Lietuva.

Komandos yra išskirstytos į aštuonias grupes po keturias. Dvi stipriausios kiekvienos grupės rinktinės žengs į kitą etapą, kur bus sudarytos naujos grupės – čia jos sužais dar dvejas rungtynes ir galiausiai vėl dvi stipriausios žengs į ketvirtfinalį.

Čempionės titulą gins Ispanija, prieš ketverius metus triumfavusi Kinijoje.

Pasaulio čempionatas svarbus tuo, kad šiame galima iškovoti tiesioginius kelialapius į kitų metų Paryžiaus olimpinesžaidynes. Europai numatytos dvi vietos – jas gaus aukščiausias vietas pirmenybėse užėmusios žemyno rinktinės, neskaitant Prancūzijos, kuri turi garantuotą vietą kaip žaidynių šeimininkė.

Delfi kasdien kvies susipažinti su čempionato grupėmis. Penktoji jų – E, jau praminta mirtininkų, nes joje galynėsis Vokietija, Suomija, Australija ir šeimininkė Japonija.

Ir nors E bei F grupių kovos yra numatytos Okinavoje, prie šios Japonijos salos artėjantis grėsmingas taifūnas gali įnešti korekcijų. Jei oro sąlygos kels realų pavojų, rungtynėse iš Okinavos bus perkeltos į Filipinų sostinę Manilą.

Pasaulio čempionato naujienas kviečiame sekti Delfi portale – Filipinuose dirbs net du mūsų žurnalistai, o likusi komanda nušvies likusias pirmenybių aktualijas.

Australija

FIBA reitingas: 3.

Treneris: Brianas Goorjianas.

Žvaigždė: Joshas Giddey. Nors komandos veidu vis dar išlieka veteranas P. Millsas, lyderio estafetės lazdelę jau turėtų perimti NBA lygoje spindintis 20-metis J. Giddey. Oklahomos Sičio „Thunder“ atakuojantis gynėjas, už Atlanto rinkęs po beveik 17 taškų, 8 atkovotus kamuolius ir 6 rezultatyvius perdavimus, žibėjo ir draugiškose akistatose. Štai per susitikimą su Venesuela jis vos per 24 minutes sukaupė 14 taškų, 9 rezultatyvius perdavimus ir 8 atkovotus kamuolius.

Aukščiausias pasiekimas pasaulio čempionate: 4 (2019 m.).

Apžvalga. Net 9 žaidėjai iš Australijos rinktinės dvyliktuko (Xavieras Cooksas, Dysonas Danielsas, Dante Exumas, J. Giddey, Joshas Greenas, Joe Inglesas, P. Millsas, Matisse'as Thybulle'as ir Jackas White'as) uždarbiauja NBA klubuose. Jų turėjo būti ir visi 10, bet kontrolinėse rungtynėse su Pietų Sudanu čiurnos traumą patyrė buvęs žalgirietis, o dabar Hjustono „Rockets“ aukštaūgis Jockas Landale'as.

Komandoje likę ir keli vyrukai iš 2020-ųjų Tokijo olimpinių žaidynių, kuriose australai pirmą kartą istorijoje iškovojo bronzos medalius - tai P. Millsas, D. Exumas, J. Greenas, J. Inglesas ir M. Thybulle'as.

Nuolatiniai planetos pirmenybių dalyviai iš kengūrų šalies (Australijoje gyvena dvigubai daugiau kengūrų nei žmonių) nesunkiai pateko į ir šių metų turnyrą. Azijos-Okeanijos atrankos varžybose jie laimėjo visus 11 žaistų mačų (abu kartus pranoko tiek kinus, tiek ir japonus), o vienintelį techninį pralaimėjimą 0:20 pasiėmė įvertinę rizikas ir nesutikę vykti į masinių protestų draskytą Iraną.

Per kontrolinius testus australai rodė savo jėgą ir, nepaisant nelaukto slystelėjimo prieš Braziliją (86:90), sugebėjo patiesti pačią Prancūziją (78:74).

Vokietija

FIBA reitingas. 11.

Treneris: Gordonas Herbertas.

Žvaigždė: Dennisas Schroderis. Visas komandos žaidimo vadeles savo rankose laikys vokiečių kapitonas, kuris praėjusiame Europos čempionate fiksavo net 22 taškų ir 7 rezultatyvių perdavimų vidurkius. Jo pasirodymas buvo toks įspūdingas, kad ne tik nukalė Vokietijai bronzos medalius, bet ir garantavo jam sutartį su Los Andželo „Lakers“.

Aukščiausias pasiekimas pasaulio čempionate: 8 (2006 m.).

Apžvalga. 2019-ųjų pirmenybėse Kinijoje viso labo 18 poziciją užėmę Vokietijos krepšininkai šį kartą Azijoje tikisi podiumo. „Mes žaisime dėl medalių“, – tvirtai pareiškė treneris G. Herbertas.

Talento ir patirties vokiečių gretose – apstu. Čia keturi NBA žaidėjai (D. Schroderis, broliai Franzas ir Moritzas Wagneriai bei Danielis Theisas) ir garsūs Eurolygos vardai (Maodo Lo, Andreasas Obstas, Johannes Voigtmannas ir kt.).

Rinktinė bent jau ant popieriaus turėjo būti ir dar pajėgesnė, bet paskutinę akimirką atvykti į jos stovyklą atsisakę Dalaso „Mavericks“ klubo aukštaūgis Maximilianas Kleberas, pareiškęs, kad jį įžeidė D. Schroderio žodžiai, ištarti per vieną tinklalaidę, ir jis nenori gadinti komandinės chemijos.

Savo potencialą vokiečiai atskleidė ir per draugiškas rungtynes, kur pasidalino po pergalę su galingąja Kanada, užtikrintai nugalėjo Graikiją ir garbingai priešinosi JAV pajėgoms (91:99).

Pasaulio čempionato kvalifikacijoje Die Mannschaft taip pat pražygiavo be didesnių komplikacijų tik po sykį nusileido estams ir slovėnams bei triumfavo savo grupėje.

Suomija

FIBA reitingas: 24.

Treneris: Lassi Tuovi.

Žvaigždė: Lauri Markkanenas. 26-erių metų NBA žvaigždė, pastarąjį sezoną Jutos „Jazz“ gretose vidutiniškai rinkęs net po 25,6 taško (12-as rezultatas visoje lygoje), o vieną vakarą sušveitęs ir 49-is bei taip užfiksavęs karjeros rekordą buvo pelnytai pripažintas labiausiai patobulėjusiu lygos metų žaidėju.

Vasarą privalomąją karinę tarnybą atlikęs puolėjas savo šalies garbę gins ir rudens pradžioje. Būtent ant jo pečių bus sukrauta viso suomių pasirodymo našta. Tuo buvo galima įsitikinti ir per du kontrolinius mačus su Lietuva (81:79 Tamperėje ir 80:84 Klaipėdoje), kai L. Markkanenas sušveitė atitinkamai 24 ir 32 taškus.

Aukščiausias pasiekimas pasaulio čempionate: 22 (2014 m.).

Apžvalga. Tik antrą kartą planetos pirmenybėse dalyvaujantiems suomiams sėkmė pašykštėjo savo šypsnio ir nubloškė į mirtininkų grupę, kurioje iš viso grumsis net 15 NBA krepšininkų. Suomijos rinktinėje, deja, jis tik vienas, bet, aišku, tikrai ne pats prasčiausias.

Ar L. Markkaneno magijos to užteks, kad komanda išsikapstytų į šešioliktfinalį? Jei Lauri mes po 43 taškus, kaip per paskutinio Europos čempionato (vid. 27,9 tšk. ir 30,4 naud. balo) aštuntfinalį su Kroatija, visko gali būti. Tačiau jam neabejotinai prireiks svarios komandos draugų, ypač snaiperio Sasu Salino ir San Fransisko „Golden State Warriors“ pasistažavusio Mikaelio Jantuneno, pagalbos.

Draugiškos rungtynės suomiams klostėsi skirtingai, bet daugiau nei iškalbingas buvo paskutinis jų testas Rygoje su latviais, kurį L. Markkanenas praleido dėl nuovargio – patirtas sutriuškinimas net 57:94.

Atrankoje į pasaulio čempionatą Suomija, kaip ir praėjusiose Europos pirmenybėse, už borto paliko Kroatiją ir netgi aplenkė Slovėniją.

Japonija

FIBA reitingas. 36.

Treneris: Tomas Hovasse.

Žvaigždė: Yuta Watanabe. Buvęs Memfio „Grizzlies“, Toronto „Raptors“ ir Bruklino „Nets“ lengvasis krašto puolėjas šią vasarą sukirto rankomis su Finikso „Suns“. Prieš perkeldamas savo talentą į Arizoną japonas turės rodyti pavyzdį ir vesti į priekį vienus pasaulio čempionato šeimininkų.

FIBA Azijos taurės turnyre, kur japonus ketvirtfinalyje eliminavo australai, Yuta saviškiams vidutiniškai parūpindavo po 15,3 taško, 8,3 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Nerimo Japonijos gerbėjams gali kelti neretos Y. Watanabe sveikatos problemos: jis nežaidė tiek minėtame susitikime su Australija, tiek ir keliuose kontroliniuose mačuose, nes susižeidė čiurną.

Aukščiausias pasiekimas pasaulio čempionate: 11 (1967 m.).

Apžvalga. Bilietą į čempionatą savo kišenėse iš anksto turėję japonai atrankose varžybose galėjo nepersistengti ir taip ir darė – į priekį užleido australus ir kinus.

Artėjant pirmenybių startui Japonija sulaukė skaudžios žinios – komandai nepanoro padėti garsiausias šių laikų šalies krepšininkas Rui Hachimura. Neabejotinas rinktinės lyderis Tokijo olimpinėse žaidynėse rinko po 22,3 taško ir 6,7 atšokusio kamuolio.

Šokiruojantį sprendimą priėmęs 25-erių metų puolėjas iš NBA nutarė koncentruotis į naujos komandos paiešką. „Nusprendžiau nežaisti pasaulio čempionate. Tai sunkus sprendimas, bet noriu koncentruotis į karjerą NBA ir pasiruošti man pirmajai laisvųjų agentų rinkai. Kartu vasarą dirbsiu tam, kad kuo geriau pasiruoščiau artėjančiam sezonui“, – tikino R. Hachimura.

Be jo likusių japonų akys vis dažniau kryps ir į kylančią žvaigždę Keisei Tominagą. NCAA tobulėjantis 22-ejų metų taikliarankis gynėjas per Azijos taurės dvikovą su australais sušveitė net 33 taškus (4/5 dvitaškiai, 8/15 tritaškiai, 1/1 bauda), o per neseniai vykusį testą su prancūzais pasižymėjo 20 taškų (4/7 dvitaškiai, 4/10 tritaškiai).

Jei su Prancūzija japonai dar sukovojo garbingai (70:88), tai slovėnams neprilygo net 68:103, o pergalėmis galėjo pasigirti tik prieš tokias varžoves kaip Angola ir Pietų Korėja. Akivaizdu, kad net namų sienos šeimininkų kailio gali neišgelbėti.

Grupės favoritai. Suomiams įsiterpti į kautynes dėl vietos kitame etape bus be galo sudėtinga. Tam reikės labai prastos dienos australams arba vokiečiams. Japonai realu, kad yra pasmerkti finišuoti paskutiniai. Tuo metu pirmos vietos likimą turėtų tarpusavyje išsiaiškinti Australijos ir Vokietijos vyrai. Nors tribūnų palaikymas bus australų pusėje, susižaidimas ir tokių turnyrų patirtis sveria svarstykles vokiečių naudai.

Delfi prognozė. 1. Vokietija. 2. Australija. 3. Suomija. 4. Japonija.

Grupės tvarkaraštis:

  • Rugpjūčio 25 d., 11 val. 00 min. Suomija – Australija
  • Rugpjūčio 25 d., 15 val. 10 min. Vokietija – Japonija
  • Rugpjūčio 27 d., 11 val. 30 min. Australija – Vokietija
  • Rugpjūčio 27 d., 15 val. 10 min. Japonija – Suomija
  • Rugpjūčio 29 d. 10 val. 30 min. Vokietija – Suomija
  • Rugpjūčio 29 d. 14 val. 10 min. Australija – Japonija
Naujienos ir pranešimai iš krepšinio pasaulio
    
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Atkrintamųjų viltis išsaugojęs "Nevėžis" nutraukė "Neptūno" pergalių seriją
Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intrigos nepašykštėjo mūšis pajūryje. Klaipėdos „Neptūnas“ (14-13) savo arenoje 79:92 (26:24,
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Po lenta dominavusio Valančiūno komandai atkrintamųjų starte pritrūko vieno metimo
Vienintelė NBA atkrintamosiose varžybose dalyvaujanti „lietuviška“ ekipa savo pirmo etapo seriją pradėjo atkakliu, bet nesėkmingai pasibaigusiu mūšiu favoritų teritorijoje
 Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
Naudingiausiu NBA krepšininku šeštus metus iš eilės taps ne amerikietis
NBA lyga paskelbė po tris pretendentus į asmeninius reguliaraus sezono apdovanojimus, rašo Krepšinis.lt.Naudingiausiu žaidėju pretenduoja tapti Denverio „Nuggets“ serbas Nikola
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
"Juventus" suspendavo savo naudingiausią žaidėją
Balandį dar nė sykio ant parketo neišbėgęs Utenos „Juventus“ legionierius iš Kroatijos Ivanas Vranešas daugiau komandoje gali ir nebepasirodyti, rašo Krepšinis.lt.27-erių
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosiose varžybose – favoritų diktatas ir Lillardo fenomenas
NBA atkrintamosios varžybos kol kas šykšti staigmenų – pergalėmis startavo ir aukščiau už savo varžovus reitinguotos Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Clippers“
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
Po lengvo pasivaikščiojimo Trinchieri vardijo, ko nori iš naujoko, o Šeškus baisėjosi: man gėda
LKL reguliariojo sezono nugalėtojų vardo link užtikrintai artėjantys Kauno „Žalgirio“ (23-3) krepšininkai sekmadienį net namuose 101:57 nepasigailėjo Jonavos „CBet“
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Naujoko debiuto sulaukęs "Žalgiris" rekordiniu skirtumu nušlavė jonaviečius
Kauno „Žalgiris“ (23-3) labai lengvai papildė pergalių sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir namuose 101:57 (30:15, 21:10, 26:13, 24:19) sutrypė Jonavos
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Urbonas uteniškiams užkūrė pirtį, bet "Šiauliai" krito paskutinę minutę
Žydrūnas Urbonas stojo į kovą su klubu, kuriame praleido keliolika metų, tačiau puikiai pažįstama aplinka jo komandai svarbios pergalės neatnešė.Oliverio Kostičiaus treniruojama Utenos
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Dominavęs "Rytas" privertė Mažeikių klubą kristi trečiąsyk paeiliui
Vilniaus „Ryto“ (22-5) komandai neprireikė pilnos sudėties, kad įveiktų Mažeikių „M Basket-Delamode“ (11-16) ekipą.Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“)
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
Po krepšiais karaliavęi "Cavaliers" užtikrintai pradėjo atkrintamąsias
NBA atkrintamosios varžybos prasidėjo Klivlando „Cavaliers“ pergale, kuri namuose 97:83 (33:26, 15:20, 17:20, 24:25) įveikė Orlando „Magic“ ir serijoje iki keturių pergalių
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Žalgiriečių Eurolygos epizodų dešimtuke – Hayeso dominavimas
Praėjusią savaitę stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre kovas baigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną pažymėjo gausybe efektingų epizodų.„Žalgiris
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Sabonio perimtas iš Valančiūno kamuolys bei dėjimas – tarp įspūdingiausių momentų
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė balandžio 19 dieną vykusių įkrintamųjų varžybų gražiausių epizodų penketuką.Į jį pateko ir Lietuvos rinktinės bokštai.Trečią
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse vietos „Pelicans“ krepšininkai 105:98 (22:24, 32:21, 29:22,
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
"Heat" ir vėl aplaužė ragus "Buliams" bei įšoko į atkrintamąsias
Paskutiniais šių metų NBA Rytų konferencijos atkrintamųjų dalyviais tapo praėjusių metų lygos finalininkai Majamio „Heat“ krepšininkai, rašo Krepšinis.lt.Eriko
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Štreimikytė-Virbickienė: krepšinis tapo pirma meile, kuri nerūdija (interviu)
Viena žinomiausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkių – Jurgita Štreimikytė-Virbickienė – turėjo įspūdingą karjerą. Puolėja yra viena iš dviejų Lietuvos
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Į Lietuvą jau atvykęs "Žalgirio" naujokas paaiškino, kuo gali padėti kauniečiams
Kauno „Žalgirio“ gretas ketvirtadienį oficialiai papildęs 28-erių metų 203 cm ūgio Demetre Riversas jau penktadienio popietę pasiekė Lietuvą.Su antra puse ir šuniu į Vilniaus
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Sedekerskis ir "Baskonia" pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą
Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio paaiškėjo paskutinė į atkrintamąsias įšokusi komanda. Paskutinį bilietą sugriebė Tadas
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
Mažeikiškio Antetokounmpo pokalbiai su teisėju, treneriu ir komandos draugais
„Betsafe-LKL TV“ dėmesio sulaukė Mažeikių „M Basket Delamode“ žaidėjas Alexas Antetokounmpo.Jauniausias iš brolių Antetokounmpo, rungtynių metu naudojo sportininkams
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Jaunimo rinktinėms – palankūs Krivo, Murausko, Jakučionio ir Jocytės atsakymai
Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) būstinėje ketvirtadienį susirinkę šalies jaunimo rinktinių treneriai pristatė savo pasirengimo ateinančios vasaros pirmenybėms planus ir pasidalino
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
ASVEL krizė gali paveikti ir Jocytės ateitį
Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė Justė Jocytė ateinantį sezoną gali pradėti naujoje komandoje, praneša Prancūzijos žiniasklaida.Skelbiama, kad Vilerbano ASVEL mažins biudžetus
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu
Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA. 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu, rašo Krepšinis.lt.P. Murauskas
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Generolui atiduota pagarba: Vilniuje iškelti "Ryto" legendos Eidsono marškinėliai
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Rytas“, minėdamas 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines, LKL rungtynių su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu savo
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Oficialu: "Žalgirio" gretas sustiprino amerikietis (Jankūno komentaras)
Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ puolėjų liniją netrukus papildys naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 203 cm ūgio amerikiečiu
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
LKF pristatyti jaunimo rinktinių treneriai paskelbė pasiruošimo planus
Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacijoje vyko susirinkimas, kuriame dalyvavo visų Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneriai. Susirinkimo metu treneriai pristatė rinktinių pasiruošimo
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
Trinchieri mojavo protokolu: nesitikėjau tokio teisėjavimo krepšinio šalyje (pretenzijų turėjo ir Vovoras)
38 pražangos ir penki jų limitą išnaudoję vienos komandos krepšininkai – Andrea Trinchieri teatrališkai tvirtino tokio atvejo per savo karjerą nepamenantis, užtat ilgai
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
NBA įkrintamosiose Karnišovo klubas laimėjo pirmą išlikimo mūšį, laukia akistata su "Heat"
Reguliariajame NBA sezone Rytuose 9-ą vietą užėmęs Čikagos „Bulls“ klubas namuose pergalingai pradėjo įkrintamąsias varžybas: 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) pranoko Atlantos
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Net penkių žaidėjų dėl pražangų netekęs "Žalgiris" krito 50 minučių trileryje
Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).Georgios Vovoro kariauna
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio  trenerių mokymų programą
Strategas iš Lenkijos pasidalijo savo įspūdžiais apie naują Žalgirio trenerių mokymų programą
Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą

Vartotojo meniu
Diskusijos
Krepšinio torentai (220) 10.22 16:33
Ką šiuo metu klausotės? (2364) 12.19 00:07
NBA 2014-2015 (1022) 01.08 18:51
EuroBasket 2015 (56) 01.09 07:15
Nauja Eurobasket.lt versija (755) 11.17 15:45
Apie
Draugaukime